| The Sun goes on!!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 10:34 am | |
| ΑΡΧΗ ΠΑΡΟΝ
Μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα και την αποκάλυψη ότι είχα τον ίδιο δάσκαλο με τον Σμόκερ ήρθε η στιγμή να αρχίσω το ταξίδι. Έπειτα από μια μικρή έρευνα στην Loguetown βρήκα ένα παλιό μαγαζί που είχε καλή φήμη για τις βάρκες που έφτιαχνε. Τα τελευταία χρόνια όμως είχε πέσει σε παρακμή. Σκέφτηκα ότι αν υπήρχε καμία βάρκα πρόχειρη θα την αγόραζα αρκετά φτηνά. Μιας και δεν είχαν αρκετά χρήματα αυτή θα ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Δευ Σεπ 13, 2010 10:42 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 10:38 am | |
| Μπαίνω μέσα στο μαγαζί και έκπληκτος βλέπω μια νεαρή κοπέλα αρκετά όμορφη ομολογουμένος! :[m055]: -Καλημέρα! Θέλω να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη. -Μισό λεπτό κύριε να τον φωνάξω. -Παππού, παππού έλα λίγο σε ζητάνε! Ο ιδιοκτήτης εμφανίζεται μετά από λίγο μπροστά μου. Είναι ένας συμπαθητικός γεράκος. Δε μοιάζει να είναι και πολύ καλά στην υγεία του. Δείχνει χλωμός αρκετά. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 10:42 am | |
| -Γεια σου νεαρέ μου. Άκουσα πως με ζήτησες.. -Μάλιστα κύριε...Θα ήθελα να αγοράσω μια βάρκα για τα ταξίδια μου. -Και που ακριβώς είναι αυτά τα ταξίδια νέε μου? -Σκοπεύω να γυρίσω όλη την East Blue! -Μάλιστα...Ε τότε θα χρειαστείς ένα γερό σκαρί..Νομίζω πως έχω το κατάλληλο για σένα.. Ακολούθησε με σε παρακαλώ.. Ακολουθώ τον γεράκο. Αυτός με οδηγεί σε μια αποβάθρα όπου υπάρχουν δεκάδες βάρκες όλων των μεγεθών. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 10:49 am | |
| Εντυπωσιάζομαι μ'αυτά που βλέπω. Δεν ξέρω ποια να διαλέξω. -Νέε μου αυτή εδώ είναι ότι πρέπει για σένα!! Ο γεράκος μου δείχνει μια ωραία βάρκα που λειτουργεί με φωτιά.. Όντως είναι ότι πρέπει για μένα γιατί δεν θα χρειάζεται να τραβάω και κουπί! :[m137]: -Θα την αγοράσω..Την θέλω...Πόσο κοστίζει?? -Επειδή σε συμπάθησα πολύ θα στην αφήσω μόλις 5000...Τι λές? -Έκλεισε...Ορίστε τα χρήματα σας κύριε! -Ευχαριστώ παιδί μου..Καλά ταξίδια να έχεις!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 10:57 am | |
| Έχοντας πλέον τη βάρκα μου, η ώρα για να αρχίσω το ταξίδι μου έφτασα.. Ανεβαίνω στη βάρκα μου κ ξεκινάω το 1ο μου ταξίδι μακριά απ'τη γενέτειρά μου. Ενώ βρίσκομαι στην ανοιχτή θάλασσα βλέπω ένα εμπορικό πλοίο να με πλησιάζει. Κάτι συμβαίνει εδώ σκέφτομαι και περιμένω να δω τι θα γίνει. -Ειιι...Εσύ...Στην βάρκα έχει την σημαία του ναυτικού...Είσαι στα αλήθεια μαρίν? Φωνάζει ένας μυώδεις τύπος ο οποίος μοιάζει με τον καπετάνιο αλλά δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό. -Ναι είμαι μαριν...Τι θέλετε από μένα???? | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 11:03 am | |
| Το πλήρωμα του πλοίου μοιάζει χαρούμενο μ'αυτήν την πληροφορία. -Χαίρομαι που το ακούω..Είμαι ο καπετάνιος του πλοίου..Μεταφέρουμε ένα σημαντικό φορτίο στο Big Bird Island και χρειαζόμαστε προστασία απ'τους πειρατές που πιθανώς να συναντήσουμε στο δρόμο μα...Μπορείτε να μας συνοδεύσετε?? Το ναυτικό πρέπει να προστατεύει τους αθώους πολίτες και αυτό θα κάνω κ γω ως μέλος του ναυτικού. Και ποιος ξέρει μπορεί να συμμετέχω σε μια καλή περιπέτεια δεν έχω κάτι να χάσω. -Δέχομαι την πρόταση σας..Θα συνοδεύσω το πλοίο σας..Αν βρεθούν πειρατ΄ς στο δρόμο μου...Χαχαχαα...Τότε θα κάνουμε πάρτυ!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 11:13 am | |
| Το ταξίδι μας για το Big Bird Island ξεκίνησε με καλούς οιωνούς. Ένας όμορφος κ λαμπερός ήλιος, το δροσερό αεράκι να φυσάει κ η μυρωδιά της θάλασσας να με εξιτάρει! Στο εμπορικό πλοίο που επιβιβάστηκα κ εγώ υπάρχουν περίπου 100 ναύτες. Εξοπλισμένοι με σπαθιά κ τουφέκια. Ηρεμία. Και ως γνωστόν πριν την καταιγίδα επικρατεί ηρεμία. Απ'το καρτάτι ακούγεται μια φωνή"ΠΕΙΡΑΤΕΣΣΣΣ", αναβρασμός στο κατάστρωμα. "Πειρατικό πλοίο δεξιά μας". "Στα όπλα όλοι" φωνάζει δυνατά ο καπετάνιος. "Ετοιμαστείτε για μάχη άντρες".
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 11:16 am | |
| Η 1η μου μάχη απέναντι σε πειρατές πλησιάζει. Ανυπομονώ να τους τσακίσω!! Θέλω να χρησιμοποιήσω την δύναμη μου κ να τους κατατροπώσω αλλά κρατιέμαι. Ίσως δεν χρειαστεί να φτάσω εκεί. Το πειρατικό πλοίο είναι πολύ κοντά μας. Πετάν γατζους. Ετοιμάζονται για ρεσάλτο!! Ακούγεται μια φωνή "σκοτώστε τους όλους" και οι πειρατές ξεκινάν την επίθεσή τους. "Άντρες στοχεύσατε,έτοιμοι,πυρ" Ο καπετάνιος μας έδωσε την εντολή για την αντεπίθεσή μας.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 11:18 am | |
| Υπάρχει πολεμικός αναβρασμός παντού. Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά. Οι πρώτοι πειρατές πέφτουν νεκροί απ'τα πυρά μας. Η μάχη θα πάει σώμα με σώμα τώρα. Όλοι βγάζουμε τα σπαθιά μας. "Επίθεσηηηη" ακούγεται η εντολή κ ξεκινάμε όλοι με πάθος να τελειώσουμε τους πειρατές!! Φασαρία, δύναμη και σκοτωμοί!! Οι μάχες δίνουν κ παίρνουν. Δύο πειρατές πάνε να μου την πέσουν, αποφεύγω την επίθεσή τους κ του πετσοκόβω με το σπαθί μου. Οι πειρατές συνεχίζουν να επιτίθονται. Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη. Δε νομίζω να τελείωσει σύντομα.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 11:20 am | |
| Η τελική έκβαση της μάχης δεν έχει κριθεί ακόμα. Συνεχίζω να χτυπιέμαι με πειρατές. Το σπαθί μου ήδη έχει το αίμα 8 απ'αυτών επάνω του. Πρέπει να κάνω κάτι. Τρέχω προς τα κανόνια του πλοίου μας. Είναι όλα γεμάτα. Τα πυροδοτώ. Ένα ΜΠΑΑΑΑΜΜΜ ακούγεται κ καλύπτει την ατμόσφαιρα καπνός. Το πλοίο των πειρατών τυλίγεται στις φλόγες κ αρχίζει να βουλιάζει. Αποφασίζω να τους τελειώσω. Η μάχη τελικά είναι πιο σύντομη απ'ότι νόμιζα. Έχουν ήδη αρχίσει να χάνουν έδαφος. Το ηθικό μας ανέβηκε, οι πειρατές έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 11:24 am | |
| Σε εκείνο το σημείο αποφασίζω να δείξω τη δύναμη μου. Τι καλύτερο απ'το να τους αποτελειώσω, γεμίζοντας φόβο τις καρδιές του. Η δύναμη μου βγαίνει στο φως και πιο συγκεκριμένα στον ήλιο. Το χέρι μου τυλίγεται από μια δυνατή φλόγα καυτή σαν τον ήλιο. Μ'αυτήν την μπουνιά που δίνω παρασέρνω 5 πειρατές κ τους ρίχνω στη θάλασσα. Όλοι στρέφουν τα μάτια τους πάνω μου, φίλοι κ εχθροί. Ένα τρέμουλο τους έχει πιάσει όλους, φοβούνται!! "Έχουν devil fruit user μαζί τους, πηδήξτε στη θάλασσα να σωθείτε" Οι πειρατές υποχωρούν. Βλέπω τον καπετάνιο τους. Με κοιτάζε. Δεν κουνιέται. Έχει παγώσει απ'τον φόβο. Και καλά έκανε.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 11:36 am | |
| "Συλλάβεται τον" φωνάζει ο κάπτεν μας. Πέφτουν επάνω του 10 δικοί μας. Τον πιάνουν κ τον οδηγούν στον καπετάνιο. "Δεν έχω ξαναδει την άθλια φάτσα σου πουθενά". Ο καπτεν με κοιτάζει κ μου απευθύνει το λόγο. "Είναι δικός σου κάντον ό,τι θες". Ο πειρατής τα έχει παίξει. Ξέρω τι θα κάνω μαζί του. Βγάζουμε το σπαθί μου κ του παίρνω το κεφάλι. "Τέτοια σκουλίκια δεν αξίζουν να ζουν" Όλοι με κοιτάζουν. "Ζήτωωω" με μια φωνή οι συνάδελφοι μου πανηγυρίζουν τη νίκη μας!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 12:14 pm | |
| Μετά από λίγη ώρα τα πανηγύρια κοπάζουν. Μαζεύουμε τους νεκρούς κ τους τραυματίες. Ευτυχώς δεν είχαμε πολλές απώλειες. Ο κάπτεν με φωνάζει στο γραφείο του. "Συγχαρητήρια, θα ανταμοιφθείς ανάλογα, σου είμαι υπόχρεος"! Ικανοποιημένος φεύγω απ'το γραφείο του κάπτεν χωρίς να πω κάτι. Το μόνο που κάνω είναι να κουνήσω συγκαταβατικά το κεφάλι μου. Ο μάγειρας μου ετοίμασε ένα ωραίο φαγητό ως δείγμα ευγνωμοσύνης. Το έφαγα με πολλή όρεξη!! Αυτή η μάχη μ'έκανε να πεινάσω πολύ.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 12:17 pm | |
| Το ταξίδι μας δεν έχει άλλα απρόοπτα. Το καράβι συνεχίζει την πορεία του κ λίγη ώρα αργότερα βλέπω ένα νησί στο βάθος. Είναι το Big Bird Island. Επιτέλους αυτό το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Πλησιάζουμε στο λιμάνι. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι ξεκούραση. Ρίξαμε άγκυρα. Μεταφέρουμε το φορτίο στους ανθρώπους που μας περίμεναν στο νησί. Ήταν επιστήμονες που μελετούσαν τα τεράστια αυτά πουλιά. Ο αρχήγος τους μαθαίνει για το κατόρθωμά μου και αποφασίζει να διοργανώσει ένα γλέντι προς τιμήν μου. Μέχρι να αρχίσει όμως το πάρτυ τριγυρνώ στο πανέμορφο αυτό νησί. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 12:19 pm | |
| Το βράδυ έφτασε κ η γιορτή ξεκίνησε. Όλα ήταν υπέροχα. Το φαγητό, το ποτό, όλα. Ήπια πάρα πολύ. Το ευχαριστήθηκα. Η γιορτή συνεχιζόταν αλλά εγώ αποφάσισα να πάω να κοιμηθώ. Χρειαζόμουν ξεκούραση. Το πρωί σηκώθηκα γεμάτος ενέργεια κ άρχισα να εξασκούμαι. Έπρεπε να γίνω ακόμα δυνατότερος. Το νησι είναι πανέμορφο αλλά αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ. Ποιος ξέρει που θα πρέπει να πάω αύριο?? Πού θα με βγάλει το κύμα?? Ετοιμάζω την βαρκούλα μου για το επόμενο ταξίδι μας!! Θα την ονομάσω sun-bird!! :[m207]:
ΤΕΛΟΣ
| |
|
| |
| The Sun goes on!!!! | |
|