| Animals and the Sun! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:14 am | |
| ΑΡΧΗ
Έχοντας τελειώσει την 1η αποστολή που μου ανατέθηκε με απόλυτη επιτυχία συνέχισα την περιπλάνηση μου στις θάλασσες. Κάνοντας μια βόλτα στην East Blue βρέθηκα σ'ένα παράξενο μέρος. Ένα νησί το οποίο καλύπτεται εξ ολοκλήρου από δάσος και έχει πολλά παράξενα ζώα, τα περισσότερα από τα οποία είναι μείγματα δύο ή περισσότερα φυσιολογικών ζώων. Αυτό όντως ήταν πολύ παράξενο. Το νησί αυτό δεν υπήρχε σε κανέναν απ'τους χάρτες μου, τυχαια βρέθηκα εκεί. Φαινόταν ωραίο απο μακριά κ έτσι ξεκίνησα προς τα εκεί. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:16 am | |
| Όταν έφτασα στο νήσι επιβεβαιώθηκαν όλα αυτά που είδα από μακριά με τα κυάλια μου. Τα ζωα του νησιου ηταν όντως όλα μπερδεμενα, σαν να είχε μπερδευτεί το σύμπαν και ανακατεψε τα ειδη. Ολα τα ζωα εμοιαζαν σαν να ηταν δυο ή και τρια καμια φορα στην συσκευασία του ενός. -Τρία σ'ένα?? Χαχαχα...Τι παράξενα ζώα!!! Μπροστά μου περασε ενα άλογο με ποδια αετού, ένας λαγός με χέρια γορίλα κ ένα πουλί με προβοσκίδα ελέφαντα! Έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Νόμιζα πως τα μάτια μου έκανα πουλάκια.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:19 am | |
| Aποφάσισα να κάνω μια μικρή βόλτα στο νησί, εξερευνόντας το διεξοδικά μπας κ ανακαλύψω κ άλλα παράξενα ζώα κ γιατί όχι και κανένα κρυμένο θησαυρό! Ίσως τελικά αυτό το νησί μπορεί να προσφέρει μια ευχάριστηση περιπέτεια! Έτσι λοιπόν ξεκίνησα την περιπλάνησή μου μέσα στο δάσος. -Μπορώ να βάλω ένα απ'αυτά τα ζώα στο τζάκι του σπιτιού μου. Αλλά θα τρομάζουν οι καλεσμένοι μου..Χααχαχα...Ας το ξεχάσω καλύτερα αυτό...Δεν μοιάζει με καλή ιδέα.. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:20 am | |
| Καθώς προχωρούσα μέσα στο νησί η βλάστηση γινόταν ολο και πιο πυκνή. Εβγαλα το σπαθί μου και άρχισα να κόβω μερικα φυλλα που ήταν μπροστά μου για να εχω καλυτερη ορατοτητα. Τα παραξενα ζώα που ειχα δει μολις έφτασα γινοντουσαν ολο και πιο παραξενα, μόλις είδα ενα φιδι με προσωπο σκυλου. Τι γινόταν σε αυτο το νησι? Τοτε άκουσα κάτι! - Καταπατητή!!! Καταπατητή!!!!! Φύγε απ'το νησί μου αν εκτιμάς τη ζωή σου!! Μια παράξενη φωνή που δεν ήξερα από που έρχεται!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:22 am | |
| Μπορεί αυτή η φωνή να με ξάφνιασε κάπως αλλά είμαι ένας μαρίν και πρέπει να δείξω πυγμή. -Χαχαχα..άρχισα να γελάω δυνατά. -Βγες έξω να μιλήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο..Φανερώσου δειλέ!! Πρόσεξα κίνηση σε εναν θάμνο αλλα δεν είπα τίποτα. -Γελάς? Μήπως θες να αντιμετωπίσεις την οργή μου? -Γιατί όχι?? Για να σε δω!! Δείξε μου την οργή σου!!! -Θες να πεθάνεις? -Έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις αν θες..
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:24 am | |
| -Τώρα θα δεις τι έχει να γίνει. Ακούω ένα πυροβολισμό. Μια σφαίρα περνάει μέσα απ'το κεφάλι μου. Ευτυχώς που είμαι λόγκια. Απ'ότι φαίνεται αυτός που κρύβεται δεν παίζει κ πράγματι θέλει να με σκοτώσει. Αρχίζω να νευριάζω. Αυτό δεν είναι πια κ τόσο χαριτωμένο! -Εντάξει λοιπόν ας τελειώνουμε μ'αυτό το αστειάκι!! Είμαι έτοιμος να επιτεθώ στον θάμνο που είδα κίνηση λίγα λεπτά πριν. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:28 am | |
| Ξεκινάω λοιπόν έχοντας το σπαθί μου στο χέρι κ τρέχω με δύναμη προς το θάμνο.. Αυτό που βλέπω εκεί δεν το περίμενα!! Η φωνή που με απειλούσε κ ήθελε να με διώξει απ'το νησί ήταν ένας κοντός κ άσχημος γεράκος που ήταν παγιδευμένος μέσα σ'ένα κουτί!! -Τελικά δεν ήταν παράξενα μόνο τα ζώα του νησιού!! Αλλά κ ο πρώτος "άνθρωπος"(αν μπορείς να τον πεις άνθρωπο) που συναντώ στο νησί!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:35 am | |
| Δεν αντέχω άλλο..Ξεσπάω σε γέλια!! -Χαχαχαχααχα!! Εσύ είσαι αυτός που θα με νικήσεις?? Είναι ότι πιο γελοίο έχω ακούσει στη ζωή μου. Εσύ δεν μπορείς να βγεις απ'αυτό το κουτί κ θα νικήσεις εμένα?? Χαχαχαχαχα!!! Αν γίνει κάτι τέτοιο θα σταματήσω να είμαι marine!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ασχολήθηκα μαζί σου γερο-κούτι!!! Πραγματικά αυτό που συμβάινει σ'αυτό το νησί είναι πολύ γελοίο για να το πιστέψω.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:38 am | |
| Ήρθε όμως η ώρα να τιμωρήσω αυτό το πράγμα που τόλμησε να με πυροβολήσει. Η μάχη είναι έτοιμη να αρχίσει!! Μόλις τελειώσω με το χαζοκούτι θα φύγω απ'αυτό το άθλιο μέρος!! Και θα πρέπει να θυμάμαι να μην πηγαίνω σε παράξενα νησιά!! :[m146]:
Ξεκινάω την επίθεση μου!!
-Τώρα θα δεις βρωμιάρη!! Yari-bi!! K ρίχνω ένα μπουνίδι στην ασχημόφατσά του!!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:41 am | |
| Είναι γερό σκαρί ο γέρος-σεντούκης!!
-Δεν θα την γλυτώσεις εύκολα καταπατητή!! Θα γνωρίσεις την οργή μου!! Λέει ενώ η μύτη του τρέχει αίμα ύστερα απ'την γροθιά μου. Τρέχει με σκοπό να με χτυπήσει!! Ορμάει με το κεφάλι του για να μου δώσει κουτουλιά!! Αυτός ο γέρος είναι πραγματικός μπελάς!! Δεν γίνεται να φάω τη μέρα μου μαζί του!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:44 am | |
| -Ken-bi !!! Μια δυνατή κλωτσιά ρίχνει τον άσχημο γέρο μακριά!! Με την κλωτσιά αυτή ξεκινάει κ μια μικρή φωτιά καθώς κάποιες φλόγες πετάχτηκαν στα γύρω δέντρα!! Ελπίζω να μην εξελιχθεί σε πυρκαγιά και κάψει το νησί. Ο γέρος τρομοκρατείται..Το ίδιο κ τα περίεργα ζώα που είχε για συντροφιά!!! Πηγαίνω προς το μέρος του!! Τότε ένα απ'αυτά τα παράξενα ζώα τον παίρνει κ τρέχει μακριά!! -Δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται εδώ..Καταραμένο νήσι. Ίσως θα είναι καλύτερα να το κάψω τελείως!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:45 am | |
| Τους ακολουθώ!! Το παράξεο ζώο τρέχει γρήγορα.. Έχει σώμα σκύλου κ φάτσα γάτας!! Πολύ γελοίος συνδυασμός!! :[mo26]:
Μετά από λίγη ώρα βρίσκω το μέρος που το ζώο άφησε τον γέρο. Ο γέρος δεν βρίσκεται κ σε πολύ καλή κατάσταση μετά την μάχη μας!! Γύρω του υπάρχουν αυτά τα περίεργα ζώα!! Μοιάζουν να είναι φίλοι με τον γέρο!! -Άραγε τι να κάνω μαζί του??? | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:46 am | |
| Αποφασίζω να τον βοηθήσω!! Δεν μπορώ να τον παρατήσω έτσι!! Πλησιάζω προς το μέρος του. Τα ζώα κάνουν ένα τείχος γύρω του για να τον προστατεύσουν! Νομίζουν πως πήγα για να τον αποτελειώσω! -Δεν θα τον πειράξω μην ανησυχείτε! Τα ζώα δεν φαίνεται να πείθονται όμως!! -Είπα δεν θα τον πειράξω!! Κάντε στην άκρη!! ΤΩΡΑ!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:49 am | |
| Τα ζώα απομακρύνονται κ αφήνουν έναν διάδρομο για να φτάσω στον γέρο!! Πρέπει να τρόμαξαν πολύ γιατί απ'τα νεύρα μου άρχισαν να πετιούνται φλόγες απ'το σώμα μου. Πηγαίνω από πάνω του!! Είναι σε άσχημη κατάσταση. Αρχίζω να περιποιούμαι τις πληγές του!! Νύχτωσε! ο γέρος κοιμάται. Πρέπει να ξεκουραστεί. Το ίδιο κάνω κ εγώ! Ξημερώνει!! Ανοίγω τα μάτια μου!! Ένα απ'τα ζώα είναι δίπλα μου κ με γλείφει!! -Σταμάτα αυτήν την αηδία!! Κοιτάζω τον γέρο..Φαίνεται καλύτερα!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:50 am | |
| Λίγο αργότερα ανοίγει τα μάτια του!! Με κοιτάζει!! -Τι κάνεις σύ εδώ?? -Ηρέμησε....Σε φρόντισα το βράδυ παρέα με τα ζώα σου..Δεν θέλω να σε πολεμήσω άλλο!! Κερδίζω την εμπιστοσύνη του. Αρχίζω να του διηγούμαι την ιστορία μου! Το ίδιο κάνει κ αυτός! Μου μίλησε για πολλά πράγματα. Για τον καιρό που ήταν πειρατής κ που ταξίδευε στις θάλασσες. Μου μίλησε για το πως ειχαν έρθει σε αυτο το νησί για να βρουν εναν θησαυρό, πως κανένας δεν τον βρήκε και στην προσπάθεια του να τον βρει αυτος έχασε το πλήρωμα του και κόλλησε μέσα στο σεντούκι που έπρεπε να ήταν ο θησαυρός. Θησαυρός δεν υπήρχε! Τα σεντούκια ήταν άδεια. Μετά απο καιρό αγάπησε τα ζώα του νησιού και απο τότε τα προστατεύει σαν θησαυρο του, τον θησαυρό που ποτέ δεν είχε.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 12:54 am | |
| -Ενδιαφέρουσα η ιστορία σου γέρο...Είπες ότι είσαι πειρατής σωστά?? -Ναι ήμουν μέλος ενός πληρώματος αλλά πέρασαν χρόνια όπως σου είπα! -Και πάλι όμως ένας πειρατής είναι για πάντα πειρατής. -Τι θέλεις να πεις μ'αυτό?? -Ότι πρέπει να πληρώσεις για τα εγκλήματα που έκανες όσο ήσουν πειρατής!! Δεν σου αξίζει να μένεις σ'αυτό το νησί και να κάνεις διακοπές. Συλλαμβάνεσαι γέρο!! Η δικαιοσύνη δεν κάνει επκτώσεις σε κανέναν!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 1:00 am | |
| Ο πειρατής παγώνει και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ξεφύγει. Το ζώο που πριν με έγλειφε τώρα πήγε να με δαγκώσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να κάψει τη γλώσσα του. -Γέρο μάζεψε τα ζώα σου γιατί αλλιώς θα τα κάψω όλα!! Ο γέρος ακολουθεί τις υποδείξεις μου. Βγάζω το den-den mushi και καλώ την βάση μου. -Destro εδώ λαμβάνεις κέντρο?? Έχω προβεί στην σύλληψη ενός πειρατής και κάποιων περίεργων ζώων. Στείλτε ένα πλοίο να τους μαζέψει.-Κέντρο λαμβάνει, το πλοίο έρχεται στις συντεταγμένες που βρίσκεσαι. Οβερ. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 1:04 am | |
| Μετά από κάποιες ώρες το πλοίο έφτασε. Παρέδωσα των πειρατή και κάποια απ'τα ζώα στον πλοίαρχο και έτσι η δουλειά μου σ'αυτό το νησί τελείωσε. -Αυτά τα ζώα θα είναι καλά για έρευνα και για πειράματα. Η επιστημονική ομάδα της κυβέρνησης θα τρίβει τα χέρια της. Λέει ο πλοίαρχος. Δεν μ'ενδιαφέρει τι θα κάνουν τα ζώα ούτε τον πειρατή. Ανεβαίνω στην βάρκα μου και απομακρύνομαι. Πρέπει να συνεχίσω τα ταξίδια μου.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Animals and the Sun! Τετ Σεπ 15, 2010 1:14 am | |
| Όσο απομακρύνομαι απ'το νησί σκέφτομαι αν έπραξα σωστά που παρέδωσα το γέρο. -Δεν πρέπει να έχω αμφιβολίες. Οι πειρατές είναι πειρατές. ΤΕΛΟΣ!! Σκοπός της ζωής μου είναι να γίνω ο πιο δύνατος μαριν κ για να γίνει αυτό πρέπει ΠΑΝΤΑ να τηρώ τους νόμους και να υπηρετώ την δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται να την χαρίσω ποτέ σε κανέναν πειρατή. Όποιος παρανομεί θα πέφτει μπροστά στη δύναμη μου. Σήμερα έγινε η αρχή!! Έχοντας αυτά στο μυαλό έβαλα πλώρη για νέες περιπέτειες.
ΤΕΛΟΣ
| |
|
| |
| Animals and the Sun! | |
|