| Guns and Sun!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 6:28 am | |
| ΑΡΧΗ Ενώ λοιπόν βρισκόμουν στο Mystery Island με την Εμα και απολαμβάναμε ξέγνοιαστες στιγμές ήρθε κ πάλι η στιγμή του καθήκωντος για μένα. Το κατάλαβα αμέσως μόλις χτύπησε το den den mushi που είχα πάντα μαζί μου. -Βάση καλεί Destro, λαμβάνεις Destro?-Ναι σας ακούω...-Διαταγή από τον fleet admiral έφτασα νωρίς το πρωί. Αναλαμβάνεις την εκπλήρωσή της.-Τί ειδους διαταγή eίναι αυτή?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Σεπ 16, 2010 8:28 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 6:31 am | |
| - Πρέπει να παραλάβεις ένα φορτίο όπλων από την ανατολική άκρη του νησιού Toroa και να τα μεταφέρεις στην βάση στο κέντρο του νησιού. Φρόντισε τα όπλα να φτάσουν με ασφάλει στον προορισμό τους!-Θέλω 3 μέρες για να φτάσω εκεί!!!! Λέω άγρια!!!-Τότε σου προτείνω να ξεκινήσεις άμεσα!!! ΟΒΕΡ!!!Η επικοινωνία κόπηκε με τη βάση και οι διαταγές που είχαν ήταν ξεκάθαρες!! Πάνω που είχα συνηθίσει στην ξεκούραση και στην συντροφιά της Εμμας!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 6:35 am | |
| Η Έμμα είχε ακούσει όλη τη συζήτηση που είχα απ'τα κεντρικά και έμοιαζε θλιμμένη. Ήξερε πως δεν επρόκειτο να την πάρω μαζί μου σε μια τέτοια σημαντική αποστολή ότι και να έκανε. Και δυστυχώς για μένα είχε δίκιο. -Θα πρέπει να λείψω για λίγες μέρες. Αυτή η αποστολή είναι σημαντική αλλά θα επιστρέψω γρήγορα, στο υπόσχομαι! -Αυτό το ναυτικό συνέχεια μας χωρίζει!! Δεν θέλω να είμαστε χωριστά!! -Μην ανησυχείς!! Σε μια βδομάδα θα είμαστε και πάλι μαζί!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 6:39 am | |
| Μετά από αρκετή ώρα και με πολλά γλυκόλογα κατάφερα να την πείσω κάπως, αλλά ακόμα το πάλευε. Η ξεροκέφαλη. Είχε βάλει τα κλάμματα και ήθελε να μ'ακολουθήσει αλλά της είχα ήδη ξεκαθαρίσει ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ!! Δεν ήθελα να πάθει τίποτα εξαιτίας μου. Γιατί γνώριζα τους κινδύνους της θάλασσας και το πόσο αδύσταχτοι είναι οι πειρατές. Επίσης είχα νωπή στο μυαλό μου την εικόνα εκείνης της γυναίκας που την βίασε ο πειρατής!!! Δεν ήθελα κάτι τέτοιο να συμβεί και στην αγαπημένη μου!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 6:46 am | |
| -Σε παρακαλώ Destro άφησε με να'ρθω μαζί σου!!!!! -ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ!!!! Φωνάζω μ'όλη μου την δύναμη. Ενώ πριν από λίγο ακούγονταν κελαηδίσματα πουλιών έξω απ'το παράθυρο του δωματίου μας τώρα πια επικρατούσε ησυχία. Μέχρι και ο άνεμος σταμάτησε. Δεν κουνιόταν φύλλο. Η Έμμα είχε παγώσει. Είχε μείνει ακίνητη και αμίλητη μετά απ'αυτήν την κραυγή μου. Πάω προς το μέρος της αλλά πρωτού προλάβω να την πλησιάσω αρκετά σωριάζεται στο πάτωμα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 6:50 am | |
| Τρέχω γρήγορα κατα πάνω της για να την σηκώω και να δω αν χτύπησε πουθενά απ'την πτώση. Την κοιτάζω καλά και ευτυχώς δεν είχε κάτι το σοβαρό. Μόνο μια μικρή γρατζουνιά στο πόδι της. Την βάζω πάνω στο κρεβάτι και προσπαθώ να την συνεφέρω. Είναι αναίσθητη. Δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά και έπεσε κάτω. Πάω να φέρω λίγο νερό για να της δώσω. Την χτυπάω ελαφρά στο μάγουλο με σκοπό να την ξυπνήσω αλλά τίποτα ακόμα. Μάλλον χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα. Παίρνω το ποτήρι με το νερό που είχα γεμίσει και της το ρίχνω στο κεφάλι. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 6:55 am | |
| ...Συνέρχεται....Ανοίγει τα κόκκινα μάτια της και με κοιτάζει... -Τι έγινε??? Γιατί είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι?? -Ενώ μιλούσαμε λιποθύμησες!! Μοιάζει να μην έχει έρθει συνέλθεις πλήρως ακόμα.... -Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που θυμάσαι... -Εμμμ...νααα...Εσένα..... -Εμένα να κάνω τι??? -Να φωνάζεις....ναι...σε θυμάμαι να φωνάζεις και τότε ένιωσε κάπως παράξενα... -Τι εννοείς παράξενα??? Ρωτάω ξαφνιασμένος και μες την αγωνία.. -Σαν κάτι να με χτύπησε...Ένιωσα μια πίεση....Κάτι σαν ρεύμα να έρχεται από τη μεριά σου... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 7:01 am | |
| Η συζήτηση αυτή με έκανα να νιώθω περίεργα...Για ποιο ρεύμα μιλάει, σκέφτηκα... Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να φωνάξω κάπως θυμωμένα... -Θα καλέσω έναν γιατρό να σε εξετάσει..Ξεκουράσου... Επικοινωνώ με τον γιατρό του νησιού και εξηγώντας του την κατάσταση τον βάζω υπεύθυνο για την Έμμα. Τον προειδοποιώ πως αν πάθει κάτι θα την πληρώσει αυτός. Έχοντας τακτοποιήσει και αυτήν την εκκρεμότητα, πηγαίνω στο λιμάνι για να πάρω τη βάρκα μου. Καθυστέρησα αρκετά με τα παιδιαρίσματα της Έμμα. Πρέπει να ξεκινήσω άμεσα για το Τοροα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 7:23 am | |
| Παίρνω λοιπόν την βάρκα και βάζω πλώρη για το Τορόα. Το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου 3 μέρες απ'ότι το υπολογίζω. Είμαι ήδη αρκετά εκνευρισμένος μ'αυτό που έγινε με την Έμμα και την έχω συνεχώς στο μυαλό μου. -Ελπίζω να είναι καλά!! και ξεφυσάω με λιγμό.... Ενώ λοιπόν συνεχίζω το ταξίδι μου, ένα μικρό πλοιάριο πλησιάζει την βάρκα μου. Απ'ότι βλέπω έχει πειρατική σημαία... -Καταραμένοι πειρατές παντου σας βρίσκω.... Δεν πρε΄πει να έχει μεγάλο πλήρωμα. Με μια γρήγορη ματιά δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 10 άτομα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 7:29 am | |
| -Χαχαχαχα..Άντρες ίσια μπροστά έχουμε μεζέ....Χαχαχαχαχα!!!! -Ανόητοι πειρατές θα φάτε καλά!!!! Και πριν προλάβω να ολοκληρώ την φράση μου μια κανονιά σκάει δίπλα απ'την βάρκα μου. Αυτοί οι πειρατές μπορεί να είναι λίγοι αλλά δεν αστειεύονται...Αλλά τα βάζουν με τον λάθος άνθρωπο την λάθος στιγμή!!!! -Συνεχίστε να βαράτε τον έχουμε στριμώξει για τα καλά!!!! Μια ακόμα κανονιά σκάει δίπλα στη βάρκα μου και σηκώνει ένα κυμά το οποίο παραλίγο να με βρέξει!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 7:33 am | |
| Αρχίζω και νευριάζω πολύ.....Είμαι εκτός εαυτού.... -ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΙ!!!!!!!!!!!! Είναι η ίδια ένταση που είχα και με την Έμμα...Μόνο τότε που το έκανα για δικό της καλό ενώ τώρα ήθελα να σκοτώσω....Μετά απ'αυτήν την κραυγή είδες τις φάτσες των πειρατών χλωμιασμένες....Τα κανόνια τους είχαν σταματήσει να με βαράνε.... -Μαααα...Πως???...Τι συμβαίνει εδώ???.....Δεν μπορώ να κουνηθώ... Ακούω να λέει ένας πειρατής....Οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 7:39 am | |
| Εγώ απ'την άλλη συνεχίζω να νιώθω οργή και μίσος γι'αυτούς τους πειρατές..Μόνο αν πεθάνουν θα ηρεμήσω... -ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ..... Φωνάζω με όλη μου τη δύναμη και τους ρίχνω μια μπάλα φωτιάς....Το πλοίο τους αμέσως τυλίγεται στις φλόγες!!! Ακούω τις κραυγές των πειρατών στα αυτιά μου να εκληπαρούν για βοήθεια...Αλλά εγώ ακόμα ένιωθα κάτι έντονο....Δεν μπορούσα να ηρεμήσω.... -ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!! Αυτή ήταν η τελευταία ατάκα που θα άκουγαν οι πειρατές...Σήκωσα το χέρι μου και δημιουργώντας ένα φλογερό τσεκούρι έκοψα στα δυο το πλοίο τους κ πέρασα από ανάμεαα συνεχίζοντας έτσι το ταξίδι μου κ αφήνωντας πίσω τους πειρατές νεκρούς... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 7:50 am | |
| Μετά απ'αυτό το περιστατικό συνέχισα το ταξίδι μου για το Τορόα. Οι μέρες πέρασαν γρήγορα δίχως να έχει συμβεί κάτι το αξιόλογο μέχρι τότε. Ήμουν αρκετά κοντά στο Τορόα και έτσι μετατράπηκα σε ηλιαχτίδα και πολύ γ΄ρηγορα έφτασα στο νησί. Μόλις πήρα την ανθρώπινη μου υπόσταση δύο φρουροί που ήταν μπροστά στο σκηνικό έμειναν άφωνοι... -Που είναι ο υπεύθυνος? Ρωτάω έναν απ'αυτούς..Χωρίς να μιλήσει σήκωσε το χέρι του και με το δάχτυλό του μου υπέδειξε το σημείο που βρισκόταν ο υπεύθυνος της μεταφοράς. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 8:01 am | |
| -Γρήγορα, γρήγορα βάλτε και αυτά εκεί....Μην σας πέσει κανένα κιβώτιο κάτω...Προσοχή!! -Είσαι ο υπεύθυνος για την μεταφορά?? -Ποιος θέλει να μάθει? -Destro. Με έστειλαν από τα κεντρικά να εποπτεύσω την μεταφορά. -Μάλιστα..Σε περιμέναμε...Πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα εδώ γιατί το βράδυ είμαστε καλεσμένοι στην δεξίωση του κυβερνήτη του νησιού...Βασικά εγώ είμαι καλσμένος...Εσύ θα κάνεις σκοπιά...Θα είσαι στην προσωπική μου φρουρά!!! -Εγώ ήρθα μόνο για την μεταφορά...Στην δεξίωση να πας μόνος σου!!! -Εγώ θα σου πω γιατί είσαι εδώ κ εγώ θα δώσω την έγκριση για να φύγεις απ'το νησί..Αν δεν υπακούσεις θα στείλω μια αναφορά που θα σε καίει!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 8:05 am | |
| Αυτός ο τύπος είναι σκέτος μπελάς...Καλά θα κάνω να τον ακούσω γιατί ακόμα δενέχω τον βαθμό που θα μ'αφήνει να κάνω αυτό που μ'αρέσει...Σηκώθηκα κ έφυγα από κοντά του. Βοήθησα ώστε να φορτωθούν κ τα τελευταία όπλα και έτσι ξεκινήσαμε για την βάση. Στο δρόμο κυλούσαν όλα ήρεμα έως ότου ένας πανικόβλητος χωρικός ήρθε προς το μέρος μας φωνάζοντας: -ΒΟΗΘΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Ο υπεύθυνος δεν έδωσε καμια σημασία στον χωριάτη αλλά εγώ τον ρώτησα γιατι ζητάει βοήθεια. Ο χωριάτης αφού πήρε μια ανάσα μου είπε πως ένας πειρατής δημιουργεί προβλήματα στο χωριό του και πως σκότωσε ένα παιδάκι και τον δήμαρχο του χωριού! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 8:11 am | |
| -Ποιος είναι αυτός ο πειρατής?? Ρωτάω γεμάτος μίσος!! -Doflamingo!! Donquixote Doflamingo!! -Πρέπει να κάνουμε κάτι...Δώσε μου μερικούς άντρες και θα στον φέρω εδώ σηκωτό!!!! -Δεν γίνεται...Λέει ο υπεύθυνος...Τα όπλα και η ασφάλεια τους είναι η αποστολή μας!! -Η αποστολή μας είναι να προστατεύουμε τους αθώους από άθλιους πειρατές!!! -Και αν αυτός ο πειρατής έρθει για τα όπλα??? Τότε τι κάνουμε?? Ομολογώ πως αυτός ο ανόητος έχει ένα δίκιο... -Καλά λοιπόν..Μόλις πάμε τα όπλα στη βάση θα φύγω για να βρώ αυτόν τον Doflamingo!! -Μόλις τα όπλα είναι ασφαλή κάνε ότι θέλεις!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 8:18 am | |
| Λίγη ώρα αργότερα έχοντας φτάσει πια στην βάση μεταφέραμε τα όπλα στις αποθήκες. Οι φρουροί διπλασιάστηκαν σ'όλα τα πόστα κάθως σήμερα ήταν και η γιορτή που έκανε ο κυβερνήτης του νησιού. Όλοι οι μαρινς που υπήρχαν ήταν σε επιφυλακή και έτοιμοι για δράση. Πλησιάζω τον υπεύθυνο και του ζητάω τους άντρες που μου υποσχέθηκε για να πάω στο χωριό. -Είσαι τυχερός που θα σ'αφήσω να πας κ μόνος σου!! -Μα είπες... -Είπα πως θα πας μόνος σου, αφού το θες τόσο...Αλλά να είσαι στην γιορτή στην ώρα σου... Απ'αυτό εξαρτάται η καριέρα σου και όχι απ'αυτό το χωριουδάκι!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 8:27 am | |
| Έχοντας εξαπατηθεί εν μέρει απ'αυτήν την "ντροπή του ναυτικού" ξεκίνησα για το χωριό. Έπρεπε να φτάσω γρήγορα για να δω σε τι κατάσταση ήταν το χωριό. Αν ήμουν και τυχερός θα έβρισκα και τον Doflamingo εκεί. Θα τον κάνω να πληρώσει για αυτά που έκανε. Να σκοτώσει αθώους πολίτες κ μεταξύ αυτών μικρά παιδιά. -ΑΝΕΠΗΤΡΕΠΤΟ!!!! ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ!!! Η ίδια ένταση που είχα και με τους πειρατές κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Η οργή κ ο θυμός με πνίγουν...Πρέπει να τελειώνω μ'αυτόν για να ηρεμήσω... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 8:33 am | |
| Έχω φτάσει στο χωριό και βρίσκω μια τραγική κατάσταση. Κάποιοι κάτοικοι είναι τραυματισμένοι κ οι περισσότεροι μοιάζουν λες και είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους!! -Τι τρέχει εδώ??? -Ένας μαριν...Βοήθεια επιτέλους!!! Οι κάτοικοι μου εξηγούν πλήρως την κατάσταση. Μου λεν τα πάντα για τον Doflamingo. -Πού μπορώ να τον βρώ?? -Πήγε από κει...Αν βιαστείς θα τον προφτάσεις!! Αν είχα φτάσει λίγο νωρίτερα δεν θα είχαν πεθάνει τόσοι άνθρωποι!! Ακολουθώ τον δρόμο που μου έδειξαν οι κάτοικοι..
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 8:42 am | |
| Τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορώ...Από μακριά αντικρίζω έναν τύπο να απομακρύνεται γρήγορα ενώ πίσω του υπάρχουν τρεις πεσμένοι άνθρωποι.... -Σκότωσε κ άλλους??? Αναρωτιέμαι!!!!! Τρέχω μπας κ τον προλάβω αλλά μόλις πλησιάζω τους πεσμένους άντρες ο τύπος που μάλλον ήταν ο Doflamingo είχε απομακρυνθεί αρκετά. Πήγαινε προς την πόλη. Κοιτάζω και τους τρεις άντρες γύρω μου κ επιβεβαιώνω το θάνατό τους. Ο ένας μάλλον ήταν ο πλούσιος έμπορος που μου είπαν οι χωρικοί πριν. Τώρα ένας δρόμος υπάρχει για μένα. Να πάω στην πόλη. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 8:46 am | |
| Σκέφτομαι τις επομένες κινήσεις μου και αντιλαμβάνομαι πως αυτός ο Doflamingo έχει στόχο τον κυβερνήτη. Εκεί θα είναι μαζεμένοι όλοι οι ελίτ του νησιού κ έτσι ο πειρατής θα έχει τη λεία του συγκεντρωμένη σ'ένα μέρος. Πρέπει να τον προλάβω. Προσπαθώ να ειδοποιήσω τους συναδέλφους μου γι'αυτα που ανακάλυψα αλλά η πικοινωνία μαζί τους είναι αδύνατη. Κάτι άσχημο θα έχει γίνει. Φτάνω στην είσοδο της πόλης και βλέπω τους φρουρούς να κολυμπάν στο αίμα. Είχα αργήσει. -Κατάφερε και μπήκε στην πόλη. ΚΑΤΑΡΑ!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 9:04 am | |
| Είμαι ακόμα στην είσοδο της πόλης κ κοιτάζω τα πτώματα ψάχνοντας για στοιχεία. Αλλά αυτό είναι περιττό. Ακούγονται φωνές κ πυροβολισμοί. Μπαίνω μέσα στην πόλη κ κατευθύνομαι στην κεντρική πλατεία. Εκεί βλέπω ένα πεδίο μάχης. Μερικοί μαρινς πεσμένοι στο έδαφος μεσ τα αίματα, κάτοικοι να τρέχουν πανικόβλητοι κ έναν ξανθό τύπο επάνω σε μια οροφή να χασκογελάει!! -Πυροβολήστε τον!! Βλέπω μαρινς με τουφέκια στα χέρια να προσπαθούν να τον πετύχουν. Αυτός ο τύπος βγάζει ένα μαχαίρι κ πηγαίνει πίσω από έναν συνάδελφό μου κ του κόβει τον λαιμό με μια κίνηση!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 9:28 am | |
| Αρχίζω και τα παίρνω!!! Σηκώνω το χέρι και του ρίχνω μια ηλιακή βόμβα -Kaku-bi!!! Αυτός πετάγεται στον αέρα και τελευταία στιγμή αποφεύγει την επίθεση μου!! -Fufufufu!!! Τι ήταν πάλι αυτό?? Παρατρίχα!!! -Ήρθε το τέλος σου πειρατή??? -Ποιος είσαι εσύ??? -Αυτός που θα δώσει ένα τέλος στην καριέρα σου Doflamingo!! -Εσύ ξέρεις ποιος είμαι, εγω δεν πρέπει να μάθω? -Destro...Apprentice Destro!! -Apprentice Destro?? Fufufufu...Ένας ακόμα νεκρός μαριν δηλαδή!!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 9:37 am | |
| Και λέγοντας αυτήν την φράση πηδάει με δύναμη προς το μέρος μου και πάει να με μαχαιρώσει!!! Αλλά τον περιμένει μια έκπληξη!!! Ενώ με πλησιάζει μεταμορφώνομαι σε φλόγα και λιώνω το μαχαίρι του. Αυτός τραβήχτηκε για να μην καεί τελευταία στιγμή. -Ααααααααα...Τι έχουμε εδώ?? Έναν λόγκια?? -Τώρα θα σε πιάσω Φλαμινγκο!!! -Fufufufu...Δε το νομίζω... Ο πειρατής αρχίζει κ τρέχει γρήγορα. Πάει να φύγει απ'την πόλη!! -Δεν θα ξεφύγεις απ'την δικαιοσύνη πειρατή!!!! Και τρέχω ξωπίσω του..Αλλά είναι πολύ μοχθηρός.. Ενώ τον κυνηγάω ένα μικρό παιδάκι εμφανίζεται μπροστά του το παίρνει κ το πετάει στον αέρα!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Guns and Sun!!! Πεμ Σεπ 16, 2010 9:42 am | |
| -Τώρα να σε δω τι θα κάνεις!!! Fufufufu!! Βρίσκομαι σε δίλημμα. Να κυνηγήσω τον πειρατή ή να σώσω το μικρό?? Το σκέφτομαι λίγα δευτερόλεπτα κ πάω για το παιδάκι. Ο άθλιος πειρατής κατάφερε να με καθυστερήσει. Το παιδάκι είναι ασφαλή κ εγώ προσπαθώ να βρω τον πειρατή αλλά μάταια. Αυτήν τη φορά είχε κερδίσει. Κατάφερε να μου ξεφύγει!!! -ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ DOFLAMINGO!!!! Ακούστηκα σ'όλο το νησί. Κάποιοι μαρινς που με ακολούθησαν για να μου καλύψουν τα νώτα είχαν πέσει αναίσθητοι στο έδαφος. Το μυαλό μου όμως ήταν στον δραπέτη πειρατή!!
ΤΕΛΟΣ!! | |
|
| |
| Guns and Sun!!! | |
|