| Food for the Sun!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 9:39 am | |
| ΑΡΧΗ
Αποφάσισα να αφήσω πίσω την Έμμα και να κάνω μια βόλτα στη θάλασσα μόνος μου. Μετά από αρκετές ώρες και ενώ κατευθυνόμουν για το Organ Island, στον ορίζοντα άρχισε να φαίνεται το Baratie. Το Baratie είναι ένα πλεούμενο εστιατόριο. Και συγκεκριμένα το πιο γνωστό σε όλο το East Blue. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτό το μέρος!! Λένε ότι έχει το νοστιμότερο φαγητό στην East Blue!! Ευκαιρία να το διαπιστώσω από κοντά και ήταν ευκαιρία να δω και λίγο κόσμο. Από μακριά φαινόταν ένα τεράστιο πλοίο να πλησιάζει προς το Baratie,όμως δεν έδωσα σημασία και μπήκα μέσα. Υπήρχαν αρκετοί πειρατές αλλά όλοι τους ήταν ήσυχοι χωρίς να προκαλούν προβλήματα. Λογικό είναι αφού ο ιδιοκτήτης του Baratie είναι ένας πρώην πειρατής και μάλιστα οχι όποιος να'ναι αλλά ο γνωστός Red Leg Zeff! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 9:42 am | |
| Μόλις φτάνω στο εστιατόριο με υποδέχεται ένας χοντρός τύπος που μοιάζει με μάγειρας! Δεν μοιάζει κ πολύ έξυπνος. Αμφιβάλλω αν αυτός είναι ο ξακουστός πειρατής Red-Leg Zeff. Λογικά θα είναι κάποιος παρατρεχάμενος! Πριν μπω μέσα έκανα μια βόλτα στο κατάστρωμα. Πραγματικά θέλει πολλά λεφτά για να συντηρήσεις ένα τέτοιο εστιατόριο. Αν κρίνω όμως απ'τα πλοία που είναι έξω από το Baratie, βγάζουν πολλά περισσότερα. Μπήκα μέσα λοιπόν και ζήτησα να μου φέρουν ένα μπουκάλι σακέ και τον κατάλογο. Παίρνω τον κατάλογο κ σκέφτομαι τι θα παραγείλω. Βλέπω διάφορα ωραία πράγματα μέσα!! Δεν ξέρω τι να παραγγείλω..Μοίαζουν όλα τόσο νόστιμα..Μου τρέχουν τα σάλια!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 9:43 am | |
| Ο σερβιτόρος που μου πήρε την παραγγελία ήταν γυμνασμένος ψηλός με παιδική φωνή. Με προειδοποίησε πως αν κάνω φασαρίες, θα αποκτήσω μπελάδες. Έτσι οι υποθέσεις μου βγήκαν πραγματικές! Με αυτόν τον τρόπο κρατάνε την ισορροπία στο Baratie. Μετά από λίγη ώρα είχε έρθει το φαϊ, ήταν πολύ ωραία σερβιρισμένο και μύριζε τέλεια. Η φήμη του μαγαζιού τελικά δεν ήταν μύθος! Το φαγητό "φυσούσε". Είχα χρόνια να φάω τόσο καλό φαγητό
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 9:44 am | |
| Αφού τελείωσα το δείπνο μου κ είχα πει κ μερικά ποτήρια παραπάνω είδα μια γυναίκα να με κοιτάζει!! -Μμμμμ...Ενδιαφέρον θέαμα!!! Της κάνω νόημα να ρθει στο τραπέζι μου. Αυτή ανταποκρίνεται. Πλησιάζει κ κάθεται στη διπλανή απ'τη δική μου καρέκλα!! -Τζέσικα...Χάρηκα!! -Destro..Γοητευμένος κυρία μου!! Η Τζέσικα ήταν πολύ όμορφη. Ξανθιά με πράσινα μάτια κ πλούσια προσόντα!! Άρχισε να γίνεται παιχνίδι μεταξύ μας! Η κουβέντα εξελισόταν πάααρα πολύ καλά!! Της μίλησα για τις περιπέτειές μου με τους marines κ περιέγραψα όλα μου τα καταρθώματα κ της μάχες μου με πειρατές. Ήταν εντυπωσιασμένη μαζί μου(Και πως να μην είναι)
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 9:47 am | |
| Ενώ συζητούσαμε, άρχισα να παρατηρώ μια έντονη κινητικότητα στην κουζίνα. Οι μάγειρες κ οι σερβιτόροι έδειχναν ανήσυχοι. -Κάτι συμβαίνει..Λέω στην Τζέσικα!! Με κοιτάζει απορημένη! -Είσαι σίγουρος εμένα μου φαίνονται όλα νορμαλ. -Όχι είμαι σίγουρος κάτι δεν πάει καλά εδώ!! Πάω να μάθω..Κατευθύνομαι προς την κουζίνα. Ενώ πηγαίνω στην κουζίνα για να δω από κοντά τι συμβαίνει κ υπάρχει αυτή η αναστάτωση, η κεντρική πόρτα ανοίγει με δύναμη!! Μπαίνει μέσα ένας άντρας..Μοιάζει ταλαιπωρημένος..Δείχνει νηστικός για μέρες!! Δεν είναι σε καλή κατάσταση!!
-Φαγητοοοοοοοοοοοοοοό!!! Φωνάζει με δύναμη. Απόλυτη ησυχία μεσα στο εστιατόριο!! -Λίγο φαγητό σας παρακαλώ!! Και βάζει τα κλάματα!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 9:48 am | |
| Ο τύπος που με'βαλε μέσα στο μαγαζί δυσφορεί. -Σιγά μη σας ταϊσουμε κιόλας!! Αν το κάνουμε αυτό σίγουρα θα μας επιτεθήτε!! Σας ξέρω καλά εγώ. Ξέρω το ποιον του αφεντικού σας και δεν έχετε καθόλου μπέσα. Είστε σκέτοι υποκριτές κ ψεύτες!! -Όχι σας παρακαλώ..Μόνο λίγο φαγητό.. Οι μάγειρες αντιδρούν. Δεν μοιάζουν διατεθιμένοι να δώσουν φαγητό στον πειρατή. Αντίθετα είναι έτοιμοι να τον πετάξουν έξω!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 9:50 am | |
| Τότε κάνει την εμφάνισή του ο Red-Leg Zeff έχοντας στα χέρια του ένα πιάτο φαγητό. Πλησιάζει τον πειρατή κ αφήνει το πιάτο μπροστά του! -Σεφ δεν πρέπει να δώσεις φαγητό σ'αυτόν τον άνθρωπο! -Σκασμός!! Έχω ορκιστεί ποτέ να μην αφήσω άνθρωπο πεινασμένο. Απ'το μαγαζί κανείς δεν πρόκειται να μείνει νηστικός!! Οι μάγειρες έχουν χάσει τα λόγια τους!! Ο πειρατής αρπάζει το πιάτο κ τρώει με πάθος! Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να τρώει έτσι! Πρέπει να είναι πολύ πεινασμένος! Μόλις τελειώνει το φαγητό του ευχαριστεί τον Red-Leg Zeff κ βγαίνει απ'το μαγαζί τρέχοντας.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 9:53 am | |
| Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά εγώ έχω επιστρέψει στην προηγούμενη συντροφιά μου. Αρκετή ώρα μετά κ αφού έχω πιει αρκετό κρασί μαζί με την Τζέσικα βλέπω κάτι περίεργο. Ξαφνικά μια σκιά σκέπασε όλο το εστιατόριο. Απ'τα παράθυρα δεν έμπενε πλέον ο ήλιος. Είχε έρθει δίπλα ακριβώς αυτό το τεράστιο πλοίο που είχα δει ότι πλησίαζε όταν ήμουν ακόμα στο κατάστρωμα. Το πλοίο ήταν σε τραγική κατάσταση. Κοίταξα καλύτερα και είδα μια πειρατική σημαία. Μετά από λίγα λεπτά μπαίνει μέσα στο μαγαζί ο προηγούμενος τύπος κ ζητάει επιπλέον φαγητό για έναν μεγαλόσωμο άντρα που κουβαλούσε. Δεν τον είχα ξαναδεί! Τότε η Τζέσικα πετάγετε έντρομη κ φωνάζει!! -Αυτός είναι ο Don Krieg ο πιο μοχθηρός πειρατής της East Blue!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 9:55 am | |
| Απ΄το πλοίο τους κατέβαιναν όρδες ολόκληρες πειρατών. Ήταν όλοι χτυπημένοι αλλά είχαν μια αλλόκοτη δίψα για μάχη. Ή μήπως ήθελαν το φαϊ. Πολλοί απλοί πελάτες μαζεύτηκαν σε μια γωνιά επειδή φοβόντουσαν. Aρχίζει να επικρατεί πανικός μέσα στο εστιατόριο. Κανένας δε φαίνεται διατεθημένος να δώσει φαγητό σ'αυτό το απόβρασμα!! Κανένας εκτός φυσικά απ'τον Zeff ο οποίος κάνει ακριβώς το ίδιο που έκανε κ με τον άλλο πειρατή. Δίνει στον Krieg φαγητό. Εκείνος το καταβροχθίζει! Έχοντας ανακτήσει τις δυνάμεις του σηκώνεται όρθιος!! Προβλέπω φασαρίες μ'αυτόν τον τύπο!! Ακόμα κ ο Zeff μοιάζει αναστατωμένος!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 9:59 am | |
| -Χαχαχαχα..Ανόητοι!! Απαιτώ να μου ετοιμάσετε φαγητό για 150 άτομα!! Αμέσως!! -Σιγά μην το κάνουμε ποτέ αυτό!! Φωνάζε ένας μάγειρας! -Κάντε το γτ αλλιώς θα βυθίσω αυτό το πλοίο!! -Red-Leg Zeff το όνομα μου. Ιδιοκτήτης του Baratie. Θα σου δώσω αυτό που ζητάς αλλά μετά θα φύγεις απ'το μαγαζί μου! Έχω τον λόγο σου? O Don Krieg χαμογελά! -Έγινε μάγειρα έχουμε συμφωνία! Απ'το καράβι του Don Krieg κατέβαιναν συνεχώς πειρατές. Κάποιος ιδιαίτερα δυνατός δεν βλέπω να υπάρχει .Ενώ το πλοίο είχε αρχίσει να πλαγιάζει προς την δεξιά πλευρά απ'την θάλασσα των πτωμάτων,τότε ξαφνικά πετάγονται δυο τύποι πάνω απ'το πλοίο του και το Baratie έκανε μια τρομακτική κίνηση λες και θα βούλιαζε. Ο ένας απ'τους δύο φορούσε μια γελοία πανοπλία η οποία φαινόταν πάρα πολύ βαριά ενώ ο άλλος ήταν αδύνατος και κρατούσε δύο Tonfa."Πολύ ασυνήθιστο όπλο,σκέφτηκα."Όλοι πελάτες που ήταν μέσα πειρατές,απλοί πολίτες,ναυτικοί άρχισαν να ουρλίαζουν.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 10:00 am | |
| Έτσι κ έγινε! Ο krieg παίρνει το φαγητό κ το δίνει στους άντρες του. -Αυτό το εστιατόριο πλέον μου ανήκει! Δώστε μου όλοι τα λεφτά σας.. Ο Zeff αντιδράει.. -Έδωσες τον λόγο σου ότι θα φύγεις! -Και τι θα κάνεις γέρο θα με δείρεις? Εσύ δεν είσαι καν πειρατής πια!! Ετοιμάζεται μάχη..Οι πειρατές του Krieg είναι έτοιμοι να ορμήξουν! Η μάχη ξεκινά..Οι μάγειρες του Zeff(πρώην πειρατές) αντιστέκονται άλλα όχι για πολύ..Οι πειρατές υπερτερούν..
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 10:04 am | |
| Ήρθε λοιπόν η ώρα μου! Θα αναλάβω δράση. Δεν μπορώ να αφήσω αυτούς τους πειρατές ατιμώρητους!! Τρέχω με το σπαθί μου κ χτυπάω μερικούς απ'αυτούς! Δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε!! -Όσο υπάρχει το ναυτικό, οι πειρατές θα κατατροπώνονται!! Καλώ μια ηλιακή καταιγίδα με σκοπό να χτυπήσω κάποιους απ'τους άντρες του Krieg. Αρκετοί απ'αυτούς για να ξεφύγουν βούτηξαν στη θάλασσα!! Ο Krieg έμοιαζε σαστισμένος!! -Let's start...Φωνάζω κοιτάζωντας άγρια τον πειρατή. Η μάχη μας μόλις ξεκίνησε! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 10:08 am | |
| Οι μάγειρες του Zeff δεν μπόρεσαν να αντισταθούν για πολλή ώρα στους πειρατές του Krieg. Έτσι ανέλαβα δράση εγώ. Έπρεπε να τους βοηθήσω. Ήταν κ ακόμα μια ευκαιρία να τεστάρω το φρούτο μου. Έτσι λοιπόν σήκωσα το χέρι μου κ άρχιδα να δημιουργώ ηλιακτίδες. Δείχνοντας με το δάχτυλο μου τους στόχους άρχισα να σκοτώνω έναν έναν τους πειρατές. Αρχικά κατατρόπωσα τους πειρατές που ήταν μέσα στο baratie κ πέταξα στη θάλασσα όσους δεν είχα σκοτώσει με την ακτίνα μου.. Η συνέχεια όμως δεν θα είναι τόσο εύκολη στη συνέχεια... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 10:11 am | |
| Πήγα μπροστά στους δύο πειρατές που "πάτησαν" λίγο πριν στο εστιατόριο κ έμοιαζαν με "σοβαρά" μέλη του Don και τους κοιτούσα. Mε κοιτούσαν και αυτοί με πολύ αποφασιστικό βλέμμα αλλά δεν έκαναν καμία κίνηση. Παράλληλα η μάχη των λιγοστών μαγείρων που είχαν απομείνει όρθιοι εναντίον τον Don Krieg Pirates συνεχιζόταν μερικά μέτρα πιο δίπλα. Προκάλεσα μερικά μέλη του σώματος μου να πάρουν μια μορφή φλόγας, κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση που κάνω πάνω λίγο πριν χρησιμοποιήσω το Kaku-bi. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! Παρ Σεπ 17, 2010 10:13 am | |
| Εκείνη την στιγμή όμως ψhλά απ'το πλοίο έπεσε στο Baratie o Don Krieg,ακριβώς μπροστά μου. Ο θόρυβος απ'την προσγίωση του,έκανε αισθητή την παρουσία του και όλα τα βλέμματα ήταν γυρισμένα πάνω του. Δεν είχα χρόνο για συστάσεις, έκανα το Kaku-bi στον αριστερό του ώμο. Aυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτίσει μερικές δεκάδες λεπτές τρίπες στο πάνω αριστερό μέρος της χρυσής του πανοπλίας και κατ'επέκταση και στο σώμα του! Ο αρχηγός των άθλιων αυτών πειρατών που δεν εκτίμησαν το φαγητό που τους έδωσε ο Zeff για να μην πεθάνουν κ να επιβιώσουν μου μίλησε. -Θα πεθάνεις που τα έβαλες μαζί μου! -Για να σε δω άθλιε πειρατή... -χαχχα..Δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί μου πιτσιρίκι!!!! -Θα πληρώσεις για την αχαριστία σου krieg!!! Έχουμε λάβει κ οι δύο θέσεις μάχης...
Νο1 ΤΕΛΟΣ συνεχίζεται.... | |
|
| |
| Food for the Sun!!! | |
|