| Food for the Sun!!! part2 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 3:09 am | |
| ΑΡΧΗ
Στο προηγούμενο μέρος...
Ο Destro βρέθηκε στο εστιατόριο Baratie για να απολαύσει ένας ευχάριστο γεύμα. Κάτι αναπάντεχο όμως συνέβει στο πλωτό εστιατόριο του πρώην πειρατής Zief. Ένας αδίστακτος πειρατής ονόματι Don Krieg και το πλήρωμά του προσπαθόυν να καταλάβουν το εστιατόριο ενώ λίγη ώρα πριν ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τους είχε γλιτώσει απ'την λιμοκτονία προσφέροντάς τους φαγητό.. Ο Destro επεναίβει κ η μάχη άρχισε. Τώρα στέκεται αντιμέτωπος με τον αρχηγό των πειρατών Don Krieg.. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 3:12 am | |
| Εκεί που είμαι έτοιμος να χτυπηθώ με τον krieg ένας απ'τους πειρατές του μπαίνει ανάμεσα μας. -Θα τον πολεμήσω εγώ καπετάνιε..λέει στον don -Ας είναι..Απαντάει ο krieg.. Μόνο φρόντισε να τον σκοτώσεις!!! -Μάλιστα καπετάνιε!! Ήρθε η ώρα σου marine........ O πειρατής που θέλει να μου επιτεθεί είναι τύπο με το ζευγάρι Tonfa. Μοιάζει σκληρός αλλά τίποτα δεν είναι ικανό να με σταματήσει. -Θα προστατέψω το εστιατόριο ότι και να γίνει!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 3:15 am | |
| Γύρισα το βλέμμα μου πάνω του. Με κοιτούσε θυμό και μίσος. Το έβλεπα στα μάτια του. Ζητούσε ήδη εκδίκηση για τον χαμό των συντρόφων του. Αντίθετα ο Don Krieg έκανε λες και δεν τον ένοιαζε. Του αρκούσε που για αυτήν την στιγμή το τομάρι του ήταν σώο και αβλαβή. -Ωραία παιχνίδια έχεις πειρατή.... -Τώρα θα παίξουμε παρέα μ'αυτά... Δάγκωσε τα χείλη του λοιπόν και πήδηξε στον αέρα προσπαθώντας να με νικήσει με τα Tonfa του. Όταν είδε όμως πως η επίθεση του δεν είχε αποτέλεσμα, πήγε δίπλα απ'τον Don Krieg και του ζήτησε κάτι.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 3:28 am | |
| Κρατούσε πάλι δύο Tonfa αλλά αυτήν την φορά είχαν το διπλάσιο μέγεθος. Και έτρεχε ένα περίεργο πικτό υγρό από τις κεφαλές τους. "Αυτός ο τύπος έχει κότσια",σκέφτηκα. Τέτοια άτομα θα έπρεπε να είναι στο ναυτικό και να γίνονται μαρινς, όχι πειρατές της κακιάς ώρας. .Να έχουν κότσια,να μην το βάζουν κάτω και να πολεμάνε για τους συντρόφους τους. Έβγαλα μια κραυγή. -Και πάνω απ'όλα να έχουν ανθρώπινα όνειρα. Μετά απ'αυτήν την κραυγή όλα τα βλέματα καρφώθηκαν πάνω μου. Αρκετοί έμοιαζαν παγωμένοι και απ'τους εχθρούς και απ'τους φίλους.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 3:34 am | |
| Είπα αυτές τις λέξεις και αποφάσισα να τον αποτελειώσω με μια επίθεση. Δεν ξέρω αν θα το αντέξει το σώμα του ή θα γίνει στάχτη καθώς σκέφτομαι να "τον ψήσω" να αλλάξει ζωή. Αλλά νιώθω υπερβολικά μεγάλο θυμό να βγαίνει από μέσα μου. Ίσως να τον σκοτώσω κιόλας αλλά μικρό το κακό. Εξάλλου είναι πειρατής. Αρχίζω να δημιουργώ μιΑ μεγάλη μπάλα φωτιάς στον αέρα με σκοπό να την πετάξω πάνω του. -Κάν'την κίνηση σου ναυτάκι! -Οχι μην την κάνεις,θα πεθάνουμε και εμείς μαζί. -Δίκιο έχει δεν είμαστε σε καλή θέση. Θες να μας σκοτώσει κ μας Gin? -Μην το κάνεις!!!!!!! Φωνάζουν απεγνωσμένα οι πειρατές. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 3:38 am | |
| Πριν εξαπολύσω την οργή μου λέω μερικά λόγια στον Gin. -Πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις?? Αυτοί οι άνθρωποι σου έδωσαν φαγητό κ εσύ τους το ανταποδίδεις μ'αυτόν τον τρόπο?? -Σταμάτα να μιλάς κ πολέμα!! -Αλλά τι να περιμένεις από ένα πειρατή?? Αποβράσματα των θαλασσών!! Prepare to die asshole!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 3:43 am | |
| -Το όνομα μου είναι Gin όπως άκουσες σωστά να με αποκαλούν κ θα είμαι αυτός που θα σε σκοτώσει! -Θα΄θελες....... Η μάχη μας ξεκινά... Τραβάω το σπαθί μου..Ο Gin έχει τα δύο τεράστια τονφα στα χέρια του τα οποία είναι ποτισμένα με το περίεργο υγρό. Πάμε να με χτυπήσει κατά μέτωπο αλλά εγώ δεν φοβάμαι μιας και ξέρω ότι δεν θα πάθω τίποτα. Αλλά κάνω λάθος. Τα τόνφα του Τζιν έχουν αποτέλεσμα πάνω μου καθώς δέχομαι ένα χτύπημα στην κοιλιά που με ρίχνει κάτω.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 4:21 am | |
| -Μα πώς έγινε αυτό...??? Αναρωτιέμαι ενώ νιώθω μετά από πολύ καιρό πόνο! -Χαχαχαχαχ...Έχω ξαναδει τύπους σαν εσένα κ ήμουν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.. Λέει ο Τζιν γεμάτος ικανοποίησει!!! Πήρα το μάθημα μου κ δεν θα ξαναυποτιμήσω αντίπαλο ποτέ ξανά. Σηκώνομαι όρθιος κ στέκομαι στα πόδια μου. Αυτό το χτύπημα μ'έχει πεισμώσει! Η μάχη μας συνέχιζεται. Χτυπιόμαστε με πολλή δύναμη... Ο Gin ξέρει να πολεμάει αλλά αυτό δεν θα τον σώσει.. Ειδικά αφού πολεμάει εμένα!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 4:23 am | |
| ...Δίνω μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο του πειρατή κ τον ρίχνω κάτω.. Πρέπει να τον πόνεσε πολύ αλλά δεν το βάζει κάτω...Σηκώνεται κ προσπαθεί να αντεπιτεθεί!! Αποφεύγω γρήγορα όλα του τα χτυπήματα κ ξεκινάω την αντεπίθεσή μου!! Μια δυνατή κλωτσιά τον ρίχνει στο έδαφος κ αρχίζουν να ξεπετάγονται φλόγες κάτι που τρομοκρατεί τον Gin κ τους πειρατές του Don!! Τώρα που δεν προσέχει είναι η κατάλληλη στιγμή..Θα τον αποτελειώσω... Τρέχω γρήγορα προς το μέρος του κ τον χτυπάω με το ξίφος μου κάνοντας ένα μεγάλο σημάδι από τον θώρακα έως κάτω στην κοιλιά!! Αρχίζει να κολυμπάει στο αίμα... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 4:27 am | |
| Γλείφω το αίμα του που είναι πάνω στο σπαθί μου. -Απαίσιο...Το αίμα των πειρατών είναι απλά απαίσιο... Και παίρνω ένα μειδίασμα που τρελαίνει τους πειρατές κ φοβίζει τον κόσμο που βρίσκεται μέσα στο εστιατόριο. Gin συνεχίζει να αιμοραγεί..Πονάει πολύ..Δεν φαίνεται σε θέση να σηκωθεί. Μάλλον η μάχη μαζί του τελειώνει εδώ!! Καιρός ήταν. Κράτησε πιο πολύ απ'όσο υπολόγισα. -Τώρα θα πεθάνεις πειρατή. Το τέλος σου έφτασε. Δεν δείχνω οίκτο σε αχάριστα σκουλίκια σαν κ του λόγου σου.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 4:29 am | |
| Ήρθε η ώρα για το τελευταίο χτύπημα! Είχα τελειώσει με τα λόγια κ πέρασα στα έργα. Πλησιάζω αργά προς το μέρος του με σκοπό να τον αποτελειώσω. Δεν υπάρχει διαφυγή γι'αυτόν. Αρκετοί απ'τους πειρατές-φίλους του παρακαλάνε τον Krieg να τον βοηθήσει αλλά εκείνος μένει απαθείς κ λέει -Στο πλήρωμά μου δεν υπάρχει θέση για αδύναμους.. Αν δεν μπορεί να σώσει τη ζωή του μόνος του, ας πεθάνει!! Ακούω τα λόγια του Krieg κ για ακόμα μια φορά συνειδητοποιώ πόσα άχρηστοι κ καθάρματα είναι οι πειρατές. Δεν νοιάζονται για τίποτα!! Γιατί να νοιαστώ εγώ γι'αυτούς? Ας πεθάνουν όλοι τους. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 4:31 am | |
| Είμαι ένα βήμα πριν δώσω το τελιωτικό χτύπημα στον Gin. Τότε πετάγεται μπροστά μου ένας ψηλός τύπος με πανοπλία που έμοιαζε σαν μαργαριτάρι!! Περίεργος τύπος!! -Φύγε από μπροστά μου για να μην πεθάνεις! -Ποτέ...δεν θα σ'αφήσω να πλησιάσεις άλλο.. Θα σε σκοτώσω εγώ ο ίδιος!!! Έχω την καλύτερη άμυνα στην east blue!! Δεν θα με νικήσεις!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 4:33 am | |
| Τελικά αυτός ο μεγαλόσωμος τυπάς με τους τενεκέδες για πανοπλία μου επιτήθεται .Άκουγα πως τον φώναζαν οι σύντροφοι του,Pearl τον λένε. Έκανε διάφορες εντυπωσιακές επιθέσεις αλλά δεν είχαν σχεδόν κανένα αποτέλεσμα πάνω μου. Χρησιμοποιούσε επιθέσεις φωτιάς με περίεργο τρόπο, αλλά αυτό τον έκανε ακόμα πιο αδύναμο απέναντι μου. -Χαχαχαχα, πόσο ανόητος είσαι? Δεν είδες τι έπαθε ο φίλος σου? Κάνε στην άκρη για να μην έχεις την ίδια τύχη! -Θα σε σκοτώσω...κ ορμάει πάνω μου.. Αποφεύγω τα χτυπήματα του πολύ εύκολο γτ ο τύπος είναι υπερβολικά αργός. Συνεχίζει όμως την προσπάθεια να με χτυπήσει! Τραβάω το σπαθί μου κ τρέχω πάνω του...Πάω να τον χτυπήσω όπως τον gin για να τελειώσω μαζί του.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 4:34 am | |
| Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι δυνατο να γίνει γτ η πανοπλία του είναι πολύ σκληρή. Αν συνεχίσω μπορεί να σπάσει το σπαθί μου κ αυτό δεν το θέλω. Εξάλου είναι οικογενειακό κειμήλιο κ έχει μεγάλη αξία για μένα. Είναι το μακαρίτη του πατέρα μου!! Πρέπει να βρω άλλο τρόπο για να αντιμετωπίσω τον πειρατή.. Αποφασίζω να του ρίξω μια φλεγόμενη μπουνιά για να σπάσει η πανοπλία του. Η θερμοκρασία θα βοηθούσε στη συστολή της πανοπλίας κ έτσι θα γινόταν χίλια κομμάτια. Εξάλλου ο ήλιος μπορεί να λιώσει τα πάντα!!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Food for the Sun!!! part2 Σαβ Σεπ 18, 2010 4:37 am | |
| Η στρατηγική μου δουλεύει.. Η πανοπλία του σπάει κ ο τύπος μοιάζει σαν τρομαγμένο γατάκι βλέποντας τις φλόγες που βγαίνουν απ'τα χέρια μου. Τώρα θα τον αποτελειώσω κ αυτόν. Σηκώνει το δάχτυλό μου κ με μια ακτίνα φωτός αρχίζω να τον πυροβολάω. Δεν άργησα να τον αποτελειώσω. Στην δεύτερη μου επίθεση ήταν ήδη πεσμένος στο πάτωμα. Οι δύο καλύτεροι πειρατές του Krieg δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο. Ήρθε η σειρά του Krieg...Θα τον πιάσω και θα τον παραδώσω στους αρμόδιους.. Ένας ακόμα πελάτης για impel down!
μέρος 2ο ΤΕΛΟΣ! συνεχίζεται.... | |
|
| |
| Food for the Sun!!! part2 | |
|