.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
30 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 30 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Food for the Sun!!! part3

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Food for the Sun!!! part3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:04 am

ΑΡΧΗ

Στα προηγούμενα..

Ο Destro βρέθηκε στο εστιατόριο Baratie για να απολαύσει ένας ευχάριστο γεύμα. Κάτι αναπάντεχο όμως συνέβει στο πλωτό εστιατόριο του πρώην πειρατής Zief. Ένας αδίστακτος πειρατής ονόματι Don Krieg και το πλήρωμά του προσπαθόυν να καταλάβουν το εστιατόριο ενώ λίγη ώρα πριν ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τους είχε γλιτώσει απ'την λιμοκτονία προσφέροντάς τους φαγητό..
Ο Destro επεναίβει κ η μάχη άρχισε. Ξεκίνησε τη μάχη με τα δύο πρωτοπαλίκαρα του Krieg τους Περλ και Τζιν τους οποίους κ νίκησε...
Τώρα στέκεται αντιμέτωπος με τον αρχηγό των πειρατών Don Krieg..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:07 am

Κοιτάζω τον Δον μες τα μάτια κ με έντονο ύφος του λέω..
-Don Krieg συλλαμβάνεσαι στο όνομα της δικαιοσύνης!
Παραδώσου τώρα κ θα σου χαρίσω τη ζωή.
Δεν έχεις καμια ελπίδα εναντίον μου.
Θα πάθεις τα ίδια με τα τσιράκια σου.
Έλα με το μαλακό!!!

-Μην με συγκρίνεις μαζί τους!! Είμαι ο πιο δυνατός άνθρωπος στην east blue!
ΠΕΘΑΝΕ!!!!!!

Η μάχη μου με τον αρχήγο των πειρατών μόλις ξεκίνησε...

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:10 am

Άρχισα να του ρίχνω ακτίνες φωτός δίχως σταματημό. Κάποιες τον βρήκαν στον αριστερό του ώμο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει μερικές δεκάδες λεπτές τρύπες στο πάνω αριστερό μέρος της χρυσής του πανοπλίας και κατ'επέκταση και στο σώμα του!
Ο krieg αρχίζει να με πυροβολεί με ένα μικρό όπλο..Απεκρούω τις σφαίρες του με το σπαθί μου..
Είναι πάρα πολλές..Συνεχίζω να αποκρούω τις σφαίρες που μου ρίχνει
-Θα πεθάνεις!!!
Μου φωνάζει με μίσος!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:13 am

Με κοίταξε με πολύ θυμό, τόσο πολύ που τα μάτια του είχαν κοκκινίσει ενώ βγήκαν προς τα έξω. Με μια κίνηση έβγαλε δύο οπλοπολιβόλα απ'τα χέρια του και δέκα πάνω στην πανοπλία του. Με βαρούσε συνεχώς με σφαίρες αλλά δεν σημάδευε μόνο εμένα. Αυτός ήθελε να καταστρέψει τα πάντα. Η πρώτη σκέψη που περνάει απ'το μυαλό μου όταν βλέπω κάποιον την ώρα της μάχης να χάνει τον έλεγχο από θυμό είναι "Τέλειωσε κιόλας". Εγώ προσπάθησα να πέσουν πάνω μου όσες περισσότερες σφαίρες μπορούσα,γιατί δεν έχουν αποτέλεσμα σε μένα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα προστάτευα τον κόσμο που ήταν εδώ. Αυτός συνέχιζε να πυροβολάει ώσπου του τελείωσαν οι σφαίρες. Δεν έχασε χρόνο όμως και έβγαλε ένα άλλο πολυβόλο το οποίο όμως είχε πολλά σωληνάκια. Σημάδεψε αποκλειστικά εμένα!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:15 am

.Μετέτρεψα αμέσως το σώμα μου στην μορφή του ανθρώπου ήλιου. Όταν με είδε ο Don Krieg ,φάνηκε στο χλωμό του βλέμμα οτι τον είχε διαπεράσει ένα κύμα φόβου Με τρεμάμενη φωνή φώναξε τους δύο δυνατότερους πειρατές που είχαν μείνει ζωντανοί. Αυτοί θαραλλέα ήρθαν ακριβώς από κάτω μου ενώ ετοίμαζαν τις επιθέσεις τους. Ήξεραν πως θα πεθάνουν αφού ήδη είχαν γίνει μάρτυρες των προηγουμένων γεγονότων.
-Δειλέ...Στέλνεις κ άλλους δικού σου στο χαμό..Πολέμα σαν άντρας!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:19 am

Οι δυό πειρατές που πήγαν να μου επιτεθούν δεν κατάφεραν καν να με πλησιάσουν γιατί η θερμοκρασία μου είχε ανέβει πολύ κ ήταν αδύνατο να φτάσουν κοντά μου χωρίς να καούν. Ο Δον ανέλαβε και πάλι δράση. Αυτή τη φόρα με άλλον τρόπο. Βλέποντας τους πειρατές του ανίκανους να μου προκαλέσουν ζημιά ρίχνει εναντίον μου μια βόμβα!!
Απ'την βόμβα αρχίζει να βγαίνει καπνός..
Είναι δηλητήριο.....Όμως η μοίρα είναι μαζί μου...Φυσάει δυνατός αέρας προς την άλλη μεριά!!
-Χαχαχ..Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις απ'το ίδιο σου το δηλητήριο Krieg!
Αλλά μια έκπληξη με περίμενε..
Μόλις ο καπνός ξεδιάλυνε είδα τον Krieg να φοράω μια μάσκα που τον προστάτευες απ'το δηλητήριο!!
-Νόμιζες ότι θα με νικούσες με το ίδιο μου το όπλο? Ανόητε!

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:20 am

Ενώ ο krieg γελάει τον αιφνιδίαζω κ με δυνατή γροθιά τον ρίχνω κάτω..
Ο Κrieg δεν είναι κ πολύ γρήγορος. Πάει να σηκωθεί αλλά δεν προλαβαίνει..Με μια δυνατή κλωτσιά τον πετάω στη θάλασσα!! Αρχίζει κ βουλιάζει. Πέφτει κάτω σαν βαρίδιο.
Η πανοπλία του είναι πολύ βαρία κ δεν μπορεί να κολυμπήσει.
Αρκετοί απ'τους πειρατές του που προηγουμένως είχα νικήσει σπεύδουν να τον σώσουν.
Το βγάζουν έξω από το νερό κ τον αφήνουν στην είσοδο του εστιατορίου!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:24 am

Πηγαίνω προς τα εκεί.
-Σας συλλαμβάνω όλους! Είστε υπό κράτηση...
Αλλά οι πειρατές δεν είναι διατεθιμένοι να παραδωθούν κ έτσι κάποιοι συνεχίζουν να μου επιτήθονται!!
-Μα καλά, ακόμα δε βάλατε μυαλό??
Αρχίζω να δημιουργώ μικρές ηλιακές βόμβες κ να τις ρίχνω επάνω τους!!
-Όσοι δεν παραδωθούν θα πεθάνουν εδώ!! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΩ ΟΛΟΥΣ!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:30 am

Μετά χρησιμοποίησα αυτήν την επίθεση βόμβα σε πιο μεγάλο βαθμό κάνοντας μεγαλύτερη ζημιά με αποτέλεσμα όλα να έχουν καεί γύρω μου. Το πλοίο του Don Krieg είχε αρχίσει σιγά σιγά να βουλιάζει. Έβγαιναν ατμοί απ'τα καμμένα ξύλα, μόλις τα αγκάλιαζε η θάλασσα. Ο Gin και ο Pearl ήταν πλέον δύο καρβουνιασμένα πτώματα. Ο Don Krieg στην προσπάθεια του να τρέξει πανικόβλητος έπεσε κάτω και έμεινε να με κοιτάει με φόβο. Δεν είχε κουράγιο για να ξανασηκωθεί και να το βάλει στα πόδια. Άκουγα τις χαοτικές φωνές όλων των πειρατών που ήταν εκεί. Τις άκουγα αργά. Άκουγα τις ανάσες τους και τις καρδιές τους. Άκουγα τις κραυγές τους.
-Είναι απάνθρωπος,τρέξτε να σωθείτε.Θα μας σκοτώσει όλους.
Η οργή μου τους είχε πνίξει όλους για τα καλά.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:34 am

Η μάχη είχε τελειώσει. Καταστροφή μεγάλη είχε μείνει πίσω. Όλοι με κοιτούσαν με δέος. Ένιωθα τα βλέμματα τους να με καρφώνουν. Είχα κάνει τη δουλειά μου με απόλυτη επιτυχιά. Ακόμα ένα πειρατικό πλήρωμα έπεσε μπροστά στο μεγαλείο μου. Καλέσα έπειτα ένα πλοίο του ναυτικού να τους παρέλαβε. Όσους κατάφεραν να βγουν ζωντανοί. Μια ακόμα απειλή στην east blue τελείωνε μετά την επέμβασή μου. Είχα δώσει τη λύση για ακόμα μια φορά.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:38 am

Λίγη ώρα αργότερα ένα πλοίο έφτασε να παραλάβει τους πειρατές. Ένας ένας οι αιχμάλωτοι πειρατές έμπαιναν στο πλοίο.
-Γρήγορα καθίκια δεν θα φάμε τη μέρα μας με σας!
Οι συνάδελφοι μου έκαναν άψογα τη δουλειά τους και φόρτωσαν στο πλοίο όλους τους πειρατές που έπιασα.
-Δε νομίζω να ξεχάσατε κανένα??
Λέω κοιτάζοντας έναν νέο σε ηλικία μαριν κ έχοντας σκάσει στα γέλια!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:40 am

-Όχι μην ανησυχείς τους φορτώσαμε όλους.
Μου απαντάει έχοντας κατεβασμένο κάτω το κεφάλι του. Κάποιοι από το πλοίο ήταν φίλοι μου απ'την σχολή του ναυτικού κ μου έδιναν συγχαρητήρια για την προαγωγή μου.
-Μπράβο φίλε κ εις ανώτερα!!
-Συγχαρητήρια Destro!!

Κ άλλες τέτοιες ευχές έδιναν κ έπαιρναν καθόλη την διαδικασία παραλαβής των κρατουμένων!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:46 am

Ήρθε κ η σειρά των μαγείρων να μ'ευχαριστήσουν που έσωσα το εστιατόριο τους.
-Εκ μέρους όλων εδώ σ'ευχαριστούμε θερμά.
Λέει ο μετρ του εστιατορίου. Φαινόταν έτοιμος να μου πει κ κάτι άλλο αλλά τον διέκοψε ο Zief!
-Χρόνια είχα να δω έναν τόσο δυνατό μαριν.
Έκανα πολλά ταξίδια όσο ήμουν πειρατής, είδα πολλά κ άκουσα πολλά.
Γνώρισα πολλούς σπουδαίους. Φίλους κ εχθρούς. Εσύ έχεις όλα τα φόντα να γίνεις σπουδαίος.
Δούλεψε σκληρά κ είμαι σίγουρος πως θα πετύχεις. Να έχεις πάντα εμπιστοσύνη στην καρδιά σου. Να υπηρετείς τη δικαιοσύνη της κάρδια σου και θα φτάσεις ψηλά!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:49 am

Έμεινα άφωνος. Τα λόγια του Zief με είχαν αφήσει άγαλμα.
-Χρόνια έχει να μου μιλήσει έτσι άνθρωπος μάγειρα. Ο τελευταίος που το έκανε κ ίσως ο μόνος ήταν ο πατέρας μου. Μου είχε πει ακριβώς τα ίδια πράγματα.
-Κάτι θα ήξερε. Θα είχε δει πρώτας αυτό που θαύμασε εγώ εδώ.
-Και τι ακριβώς είναι αυτό που θαύμασες?
-Αν είχες έναν καθρέφτη κοντά σου θα καταλάβαινες νέε μου!
Άραγε τόσο μεγάλη εντύπωση έκανα στον γέρο και μου λέει τέτοια πράγματα?? Είπα μέσα μου.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Food for the Sun!!! part3   Food for the Sun!!! part3 I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 18, 2010 11:54 am

το πλήρωμα του baratie διοργάνωσε ένα φαγοπότι προς τιμήν μου. Είναι πραγματικά απολαυστικό. Το φαγητό ήταν πολύ κ πεντανόστιμο, κρεατικά διαφόρων ειδών, ψητά στα κάρβουνα, μαγειρευτά, σπέσιαλ λιχουδιές με τυριά κ κασέρια, κρέπες διαφόρων συνδιασμών, γλυκά και φυσικά αύθονο κρασί. Το γλέντι είχε ανάψει για τα καλά με χορούς κ τραγόυδια.
Ο Zief μέσα στην αναμπουμπούλα με πλησίασε για ακόμα μια φορά και μου είπε κάτι που με άγγιξε βαθειά μέσα μου...
-Ο καλός άντρας ακούω συμβουλές, ο σπουδαίος άντρας ακούει την καρδιά του....

ΤΕΛΟΣ τριλογίας!!

Food for the Sun!!! part3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Alucard the reborn [PART3] [ΤΕΛΟΣ]
» Heavshin Pirate and the baratie part3 [ΤΕΛΟΣ]
» Η πορεια προς την East Blue (Part3) Η σταση στο "χελωνονησακι"[Τελος]
» Food for the Sun!!!
» Food for the Sun!!! part2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: