.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
39 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 39 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

A legend about the Sun

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

A legend about the Sun Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 12:06 am

ΑΡΧΗ

Μετά τα όσα συνέβησαν στο πλωτό εστιατόριο Baratie και τη νίκη μου απέναντι στο πλήρωμα του Don Krieg είχε έρθει η στιγμή να απολαύσω όλα όσα κέρδισα. Μια γιορτή οργανώθηκε προς τιμήν μου στο εστιατόριο αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Η γιορτή στο baratie έλαβε τέλος λοιπόν. Όλα ήταν υπέροχα εκεί. Κράτησα σαν κόρη οφθαλμού τα λόγια του Zief κ ήμουν έτοιμος για νέες περιπέτειες. Είχα ακούσει κάτι φήμες ότι στο Warship island βρίσκεται ένας συνάδελφος μου απ'το ναυτικό. Μου τον επιβεβαίωσαν κάποιοι απ'τους μαρινς που είχαν έρθει να παραλάβουν το "ζωντανό" πλήρωμα του Don Krieg.
-Θα είναι ωραίο να συναντήσω έναν φίλο απ'τα παλιά!
Σκέφτηκα κ έτσι ο νέος μου προρισμός είχε βρεθεί!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 12:13 am

Φόρτωσα τα λιγοστά μου υπάρχοντα στην πιστή μου βαρκούλα, που με έχει συνοδέψει σε τόσα ταξίδια κ μ'έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Αποχαιρετώ όλους τους φίλους που έκανα στο Baratie κ ετοιμάζομαι να ξεκινήσω για το επόμενο νησί, το Warship. Πρωτού ξεκινήσω όμως με περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Red-leg Zief μ'ένα αλμά που θα ζήλευει κ ο πιο δυνατός μαριν προσγειώνεται στην μικρή μου βάρκα αφού προηγουμένως είχε σηκωθεί τόσο ψηλά που κάλυψε τον ήλιο κ δεν μπορούσα πια να τον δω. Αναρωτιέμαι τι μπορεί να έγινε κ ο γέρος να πήδηξε με τόσο πάθος προς το μέρος μου....
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 12:19 am

-Γέρο τι συνέβει κ ήρθες εδώ? Έγινε κάτι?
-Πρέπει να σου μιλήσω πριν φύγεις.
-Σ'ακούω γέρο. Πάντως για την ηλικία σου το αλμά που έκανες πριν ήταν εντυπωσιακό.
-Δεν ήρθα εδώ για να ακούσω τις κολλακίες σου μικρέ!!
Και μου δίνει μια κλωτσιά στη μαπα που μου φυγε το μυαλό. Πονούσα πάρα πολύ. Έπιασα το πρόσωπο μου κ πρόσεξα αίμα να βγαίνει από τη μύτη μου. :[mo32o]:
Έμεινα άναυδος. Δεν ήξερα τι είχε γίνει μόλις τώρα. Εφόσον είμαι λόγκια πώς μπόρεσε και με χτύπησε? Έκανε κ αυτός το ίδιο κόλπο με τον Gin. Έβρεξε τα πόδια του με θαλασσινό νερό??

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 12:25 am

-Πώς το έκανες αυτό γέρο?? Αφού είμαι λόγκια. Κανονικά θα έπρεπε να καιγόταν το πόδι σου τώρα και όχι να έτρεχε αίμα η μύτη μου.

-Αυτό ήταν που ήθελα να σου πω.

-Μίλα ανοιχτά γέρο κ άσε τα αινίγματα. Νιώθω πόνο και μόνο μ'ένα κόλπο όπως έκανε ο πειρατής πριν θα μπορούσε να με αγγίξεις!!!

-Αρχίζεις και καταλαβαίνεις σιγα-σιγά!! Δεν είσαι τελικά εντελώς ανόητος!!

-Γέρο συνεχίζεις στο ίδιο τροπάρι!!!

Αυτή η στιχομυθία μ'έχει κουράσει αρκετά. Μου θυμίζει τον Δάσκαλο Λι κ όλα τα μισόλογα που μου λεγε κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής μου.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 12:31 am

-Σταμάτα επιτέλους τα λόγια δίχως νόημα κ μπες επιτέλους στο ψητό!!
-Τελικά είσαι χοντροκέφαλος!!
-Πες μου πως κατάφερες να με χτυπήσεις κ γιατί το έκανες!! ΜΙΛΑ ΓΕΡΟ!!
Έχω πλέον νευριάσει πάρα πολύ. Όλες αυτές οι συζητήσεις κ τα μισόλογα που έγιναν στο παρελθόν μ'έχουν κουράσει αφάνταστα. Θέλω επιτέλους να μάθω την αλήθεια. Θέλω ξεκάθαρες απαντήσεις πια. Δεν αντέχω άλλο στη σκιά!!
-Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Όλα όσα έγιναν εδώ δεν σου έμαθαν τίποτα τελικά. Μήπως έχω άδικο μικρέ??
-Αυτό που ξέρω γέρο είναι ότι έσωσα εσένα, το πλήρωμά σου, του πελάτες σου κ το καταραμένο σου εστιατόριο!!! Και απαιτώ σεβασμό από εσένα!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 12:40 am

-Όσο πιο πολύ μιλάς τόσα περισσότερα λάθη κάνεις!! Τόσες περισσότερες βλακείες λες!!
Κοιτάζω τον γέρο φουντωμένος αλλά δεν μιλάω καθώς απ'ότι φαίνεται έχει βρει έναν οιρμό κ επιτέλους θα μιλήσει κ έτσι θα μάθω κάποια πράγματα.
-Συμμετείχες σε μια δύσκολη μάχη κ την κέρδισες. Αλλά απ'ότι φαίνεται την κέρδισες είτε τυχαία είτε χρησιμοποιώντας ωμή βία!! Δεν χρησιμοποίησες ούτε το μυαλό σου ούτε την καρδιά σου. Για να κερδίσεις μια μεγάλη μάχη πρέπει να το χεις μέσα σου!! Πρέπει το πνεύμα σου να είναι δυνατό και να αντέχει στα δύσκολα. Επειδή έχεις ένα φρούτο νομίζεις ότι δεν μπορούν να σε αγγίξουν?? Νομίζεις ότι ανίκητος?? Αν το νομίζεις αυτό τότε σταμάτα σήμερα κιόλας να είσαι έξω στη θάλασσα γιατί τζάμπα θα φας το κεφάλι σου ΜΙΚΡΕΕΕΕ!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 12:53 am

Το παραλλήρημα το γέρου όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Συνεχίζει να φωνάζει προς το μέρος αλλά ακόμα πιο έντονα κ δυνατά τώρα. Τα μάτια του έχουν πεταχτεί έξω κ οι φλέβες στον λαιμό του άρχισαν τον χορό. Ακόμα κ στο μέτωπό του έχει πεταχτεί έξω μια μεγάλη φλέβα.
-Γνώρισα τον πατέρα σου έξω στη θάλασσα. Ήταν ένας καλός άντρας, ένας καλός μαριν. Τον πολέμησα κ κατάφερα αρκετές φορές να του ξεφύγω. Η διαφορά η δική σου με εκείνον είναι και στο μυαλό κ στο πνεύμα. Εκείνος σίγουρα είχε πιο πολύ μυαλό από σένα αλλά εσύ έδειχνες να έχεις το πνεύμα. Μην με βγάλεις ψεύτη. Άρχισε να χρησιμοποιείς το μυαλό σου για να μπορέσεις να καλλιεργήσεις και το πνεύμα σου. Στην μάχη πριν το έπαιξες πρωταθλητής αλλά μόλις έφαγες την πρώτη μπουνιά ξάπλωσες κάτω. Κατάφερε να σε χτυπήσει ένας πειρατής της σειράς πριν κ ένας γέρος πρώην πειρατής με το ένα πόδι στον τάφο, τώρα!! Πώς θα γίνεις μεγάλος αν μπορούν κ σε ρίχνουν δυο τέτοια σκουπίδια??
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:02 am

-Εσύ δεν είσαι σκουπίδι γέρο!!
-Και όμως..Μπροστά σου είμαι σκουπίδι. πρέπει να προσέχεις. Να δουλέψεις κ άλλο. Αν μπορούμε εμείς να σε χτυπήσουμε τότε στην γραμμή θα φας το ξύλο της αρκούδας!! Προπονήσου κι άλλο. Άλλοι θα σε χτυπήσουν με κόλπα όπως του πειρατή κ άλλη με το πνεύμα τους όπως εγώ.
-Τι εννοείς με το πνεύμα τους γέρο? Δεν έριξες νερό στα πόδια σου για να με χτυπήσεις??
-Αν το νομίζεις αυτό γελιέσαι!! Όσο για το 1ο σκέλος της ερώτησής σου θα το μάθεις στην πορεία. Και μην ξεχνάς..Ο καλός άντρας ακούει συμβουλές....
-.....Ενώ ο μεγάλος την καρδιά του. Το θυμάμαι. Σ'ευχαριστώ για όλα γέρο.
Αυτή ήταν η τελευταία μας κουβέντα πριν τους αποχαιρετήσω οριστικά κ φύγω για το Warship Island.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:05 am

Αρκετή ώρα μετά είχα απομακρυνθεί απ'το εστιατόριο κ σκεφτόμουν τα λόγια του γέρου. Περνούσαν συνεχώς απ'το μυαλό μου. Ήθελα να καταλάβω τι εννοεί. Εν τω μεταξύ η πορεία μου συνεχιζόταν κανονικά και το Warship island ήταν λίγη ώρα μακριά μου. Υπάρχουν αρκετές ιστορίες γι'αυτό το νησί. Η πιο γνωστή έχει να κάνει με τό όνομά του το οποίο πήρε εξαιτίας του σχήματος του. Μοιάζει πολύ με πολεμικό πλοίο. Επίσης πάνω στο νησί υπάρχει μια βάση του ναυτικού κ ένα ναυπηγείο που φτιάχνει τα πολεμικά πλοία του ναυτικού.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:08 am

Ένας ακόμα μύθος που λέγεται για το νησί αυτό δεν είναι τόσο οφθαλμοφανείς.
Παλιές ιστορίες αναφέρουν πως στο νησί αυτό ζούσαν δράκοι, μυθικά τέρατα με μεγάλη δύναμη, τα κόκκαλα των οποίων λένε ότι προσφέρουν αθανασία.
-Ανοησίες..Σιγά μην συμβαίνει κάτι τέτοιο... σκέφτηκα.
-Την τελευταία φορά όμως που δεν πίστεψα ένα μύθο κ τον λιδόρησα την πλήρωσα. Καλά θα κάνω να προσέχω.
Λίγη ώρα αργότερα έφτασα στο παράξενο αυτό νησί. Μόλις πάτησα το πόδι μου στη στεριά ένιωσα ένα ρίγος! Μάλλον οι ιστορίες για το νησί με επηρέασαν περισσότερο απ'όσο θα έπρεπε.
Πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για τον συνάδελφο μου. Δεν θα φάω όλη μου την μέρα εδώ.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:12 am

Καθώς έψαχνα το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα άνθρωπο ο οποίος φορούσε στολή marine.
-Τι δουλειά έχει αυτός εδώ? Η βάση είναι αρκετά μακριά ακόμα κ δε νομίζω να κάνει μόνος του περιπολία!
Σκέφτηκα κ άρχισα να τον ακολουθώ.
Η απόφαση μου να ακολουθήσω τον marine τελικά αποδείχτηκε η σωστή κίνηση.
Με οδήγησε κατευθείαν στον συνάδελφο μου! Αλλά όχι ακριβώς όπως θα το περίμενα.
Είδα τον Μαξ(τον συνάδελφο μου) δεμένο σ'ένα δέντρο..Μα τι γίνεται εδώ??
-Ερικ που είσαι..φωναξε ο τύπος...
Και τότε παρουσιάστηκε ο Ερικ...
-Επιτέλους ήρθες!! Είπε ο Ερικ.
Μα ποιος είναι αυτός ο Έρικ τελοσπαντων?
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:16 am

Ο Ερικ απ'ότι είδα είναι ένας άσχημος τύπος με λεπτά γυαλία και νύχια ποντικιού. Τον είδα να απειλεί τον Μαξ για να του πουν την τοποθεσία ενός μικρού κοριτσιού. Αυτά άκουσα κ δεν μπορούσα να καταλάβω τι γινόταν. Δεν πήγα να σώσω ακόμα τον Μαξ γιατί δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελε ο Ερικ κ ήμουν περίεργος να μάθω. .Πάντως αν προσπαθήσει να κάνει κακό στον φίλο και ακόμα κ στο μικρό κοριτσάκι που ανέφερε θα τον αποτεφρώσω...Ξαφνικά έκανε μια κίνηση με τα νύχια του και έκοψε έναν θάμνο ο οποίος βρισκόταν δίπλα ακριβώς στον Μαξ. Αμέσως κατάλαβα πως ήταν Devil Fruit χρήστης.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:22 am

Ο Έρικ παίρνει τότε τον Μαξ κ απομακρύνεται. Προσπαθώ να τον ακολουθήσω αλλά μάταια. Τον έχασα. Ο μόνος που έμεινε είναι αυτός ο μαρίν. Τον πλησιάζω κ του την πέφτω δίχως να καταλάβει από που του ήρθε!
-Μίλα...Ποιος είσαι???
-Εσύ ποιος είσαι κ μου επιτήθεσαι??
-Δεν έχει σημασία άθλιε θα σε παραδώσω στις αρχές!!
-Χαχαχα..Ανόητε εγώ είμαι marine!!!
-Και γω το ίδιο. Όπως κ αυτός που ήταν δεμένος στο δέντρο.
-Αυτός είναι ένας προδότης!!
-Πάρτο πίσω ψεύτη!!! Γιατί θα σε σκοτώσω!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:29 am

-Πες μου την αλήθεια. Ποιος είναι αυτός ο Έρικ??
Ο μαριν συνεχίζει να λέει χαζές δικαιολογίες προσπαθώντας να ξεφύγει αλλά δεν με πείθει. Αποκλείεται ο Μαξ να είναι προδότης. Κάτι ύποπτο παίζεται εδώ!! Και θα το ανακαλύψω. Συνεχίζω να ανακρίνω τον μαριν ακόμα πιο έντονα. Τότε πέφτει απ'τον κόρφο του ένα wanted poster. Είναι του Έρικ. Απ'ότι βλέπω είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος. Θα βρω τον Μαξ και θα τον σώσω γτ η κατάσταση θα ξεφύγει. Θα παραδώσω κ αυτόν εδώ στη βάση, καθώς έσπασε απ'την ανάκριση κ παραδέχτηκε πως ο Ερικ τον πλήρωσε για να του δώσει τον Μαξ. Δεν ήξερε τον λόγο. Πήρε τα λεφτά κ του έδωσε τον φίλο μου. Πουλημένο τομάρι δεν έχει θέση στο ναυτικό. Θα φροντίσω προσωπικά να μπει σ'ένα υγρό, σκοτεινό κελί για πάντα!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:33 am

Συλλογιζόμουνα έναν τρόπο για να βρω τον Ερικ κ τότε μου ήρθε μια παράξενη ιδέα.
Είχα ακούσει τις ιστορίες για δράκους στο νησί και οι θρύλοι απ'ότι φαίνεται με κυνηγάνε. σε συνδυασμό με τον Μαξ που είναι γνωστός αρχαιολόγος στην East Blue υπάρχει μια τρελή λόγικη. Αυτό είναι. Αν θέλω να βρω τον Ερικ έπρεπε πρώτα να βρω τον δράκο. Και που ζουν οι δράκοι??? Τότε με μια κίνηση το βλέμμα μου έπεσε στο βουνό.
Σίγουρα εκεί θα υπήρχε καποια σπηλιά κ εκεί θα ήταν που θα έψαχνε ο Ερικ κ τον Μαξ.
Ξεκίνησα λοιπόν για το βουνό. Έπρεπε να βρω μια σπηλιά. Εκεί θα έβρισκα κ τον Ερικ..
Έτρεξα γρήγορα για να μην χάσω καθόλου χρόνο. Άρχισα να ψάχνω κάθε γωνιά του βουνό.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:37 am

Μετά από αρκετή ώρα βρήκα μια σπηλιά. Επιτέλους σκέφτηκα. Πριν κάν προλάβω να μπω μέσα στη σπηλιά άκουσα πυροβολισμούς. Ο Μαξ είχε λυθεί και προσπαθούσε να σκοτώσει τον Έρικ.
Δεν πρόλαβα να εμπλακώ στη μάχη..Ο Έρικ τραυμάτισε τον Μαξ με την χρήση του φρούτου του!
...Πρέπει να τον συλλάβω...και να σώσω κ τον φίλο μου...
-Ερικ συλλαμβάνεσαι στο όνομα της δικαιοσύνης.
Ακολούθησε με ήσυχα κ δεν θα πάθεις κακό!!

-Μμμμμ...Ποιος είσαι εσύ που λες ότι θα με συλλάβεις??
Χαχαχαχα...Για να σε δούμε!

-Εσύ θα βρεθείς στο impel down μόλις τελειώσω μαζί σου!
-Δε νομίζω μικρό γατάκι!!
Cutting Airl Attack

Ο Ερικ ξεκινάει τις επιθέσεις του.

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:40 am

Αποφεύγω την τελευταία στιγμή την επίθεση του κ ξεκινάω την αντεπίθεσή μου.
Η μάχη είναι σκληρή. Δεν ήθελα να με πετύχει κ ούτε να χρησιμοποιήσω το φρούτο μου. Ήθελα να εξασκήσω το σώμα κ το μυαλό μου δίχως να έχω τα πλεονεκτήματα του φρούτου μου. Αυτό θα με κάνει καλύτερο. Προσπαθώ μόνο με το σπαθί μου να πιάσω τον Ερικ αλλά αυτός αποφεύγει συνεχώς τα χτυπήματά μου.
-Αυτο θα σταματήσει εδώ Ερικ!!!!!
Φωνάζω κ ξαφνικά ακούω έναν πυροβολισμό κ βλέπω τον Ερικ να σωριάζεται κάτω. Εγώ δεν είχα κάνει τίποτα!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A legend about the Sun   A legend about the Sun I_icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 1:45 am

Ήταν ο Μαξ. Είχε καταφέρει να ξαναπιάσει το όπλο του κ πυροβόλησε τον Έρικ.
-Μαξ δεν έπρεπε να εμπλακείς ήταν δική μου μάχη...
-Κ γω χαίρομαι που σε βλέπω φίλε...Αλλά εσύ χώθηκε στη δική μου μάχη. Δεν είχα πει ακόμα την τελευταία μου λέξη!!
-Χαχαχα! Έχεις δίκιο. Σόρυ Μαξ.
Τον βοηθάω να σηκωθεί κ να δέσει τις πληγές του. Τον ρωτάω αν νιώθει καλύτερα κ μου λέει να πάμε για ένα ποτό να τα πούμε. Καλεί μια περίπολο από την βάση να παραλάβει τον Έρικ κ τον πουλημένο μαρίν κ έπειτα πάμε για ένα σάκε. Είχαμε πολλά να πούμε...

ΤΕΛΟΣ

A legend about the Sun
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΑΡΧΗ]the start of a legend....[Τελος]
» The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: