.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The Sun's plan!!! Νο2

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun's plan!!! Νο2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 2:56 am

ΑΡΧΗ

Στα προηγούμενα...

O Destro έχοντας νικήσει τον Don Krieg και το πλήρωμά του αποφάσισε πως ένα break θα του έκανε καλό. Συνεννοήθηκε λοιπόν με την Έμμα να πάμε διακοπές στο Gecko Island, νησί απ'το οποίο καταγώταν η μητέρα του Destro. Ενώ λοιπόν περνόυσαν τον καιρό τους εκεί ένας παράξενος τύπος άρχισε να προκαλεί προβλήματα στο χωριό. Ήρθε η στιγμή να επέμβει ο Destro και να δώσει λύση προστατεύοντας τον τόπο της μητέρας του.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 3:02 am

Είμαι έτοιμος να κινηθώ εναντίον του πειρατή. Κάνοντας ένα βήμα μπροστά ακόυω ένα θόρυβο να έρχεται από πίσω μου. Γυρνάω και βλέπω δυο άσχημους τύπους, έναν λεπτό κ έναν χοντρό, να ξεπετάγονται πίσω από κάτι θάμνους και να προσγειώνονται δίπλα στον πειρατή.
-Είδες αντανακλαστικά ο χοντρομπαλάς!!
Λέω και αρχίζω να γελάω δυνατά. Το ίδιο κάνουν κ όσοι παρακολουθούν το σκηνικό!!
Τότε γυρνάει ο χοντρός κ λέει στον λεπτό τύπο..
-Σαμμμ εμένα λένε χοντρομπαλά!!!
-Ναι ρε χοντρο....Μπουτσι εσένα λένε!!
-Θα σας σκοτώσω όλους!! Μη γελάτε μαζί μου!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 3:06 am

Ο περίεργος πειρατής τότε αναλαμβάνει δράση και φωνάζει στους άλλους δύο..
-Τι κάνετε εσείς εδώ?? Γιατί δεν είστε με το αφεντικό???
-Τζάνγκο κ συ εδώ??
Λέει ο χοντρός..
-Ναι ανόητε δεν με είδες τόση ώρα??
-Εμμμ...ααααα..συγγνώμη μάλλον δεν σε πρόσεξα...
-Σκάσε Μπούτσι άσε εμένα να μιλήσω. Μας έστειλε το αφεντικό να σε βοηθήσουμε γιατί αργούσες!!
-Εσείς να βοηθήσετε εμένα???
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 3:12 am

-Βλέπουμε πως έχεις πρόβλημα μ'αυτόν τον τύπο..Ποιος είναι??
-Είναι μαριν αλλά θα τον τακτοποιήσω εγώ!! Μόνος μου..
Καθήστε πίσω κ κοιτάξτε...
Και βγάζει ένα ακόμα στρόγγυλο πράγμα που μοιάζει με εκρεμές και μου το δείχνει..
-Μόλις πω 1, 2 , Τζανγκο θα νιώσει κουρασμένος και θα κοιμήθεις...
Και αρχίζει να κουνάει το εκρεμές πέρα-δωθε συνεχώς. Μου είχε σπάσει τα νεύρα!
-1, 2 , Τζανγκο....
Λέει ο τύπος κ τον παίρνει ο ύπνος. Το ίδιο παθαίνουν κ οι άλλοι δυο τύποι. Αλλά κ η Έμμα!!
-Τι στο καλό συμβαίνει εδώ?? Πώς γίνεται να περιτριγυρίζομαι από ανόητους??
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 3:19 am

-Ψιτ κύριε μαριν....
Ακούω μια φωνή και βλέπω τον πιτσιρίκο που δάγκωσε πριν τον πειρατή. Ήταν μαζί με τους υπόλοιπους φίλους του που με βοήθησαν όταν πρωτοήρθα στο νησί.
-Τι συμβαίνει παλικάρια?
-Πρέπει να σου πούμε κάτι σημαντικό...Είναι πολύ σοβαρό αλλά δεν πρέπει να πεις οτι το έμαθες απο μάς..Εντάξει?
-Εντάξει παιδιά το μυστικό σας είναι ασφαλές μαζί μου...Πείτε μου τώρα.
-Χθες το βράδυ το σκάσαμε απ'τα σπίτια μας κ πήγαμε να παίξουμε στο δάσος.
Ενώ είμασταν εκεί κ λέγαμε τρομακτικές ιστορίες ακούσαμε κάτι.
Πήγαμε να δούμε τι ήταν κ είδαμε 2 χοντρούς τύπους που έμοιαζαν με γάτες! Να αυτούς εδώ.

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 3:22 am

-Συνεχίστε παιδιά...
-Δεν είναι μόνο αυτό...Αυτές οι γάτες συνάντησαν κ άλλον ένα τύπο μετά..Αυτόν εδώ με το παράξενο μούσι. Τους ακολουθήσαμε κ είδαμε το πλοίο τους. Είναι πειρατές! Υπήρχαν αρκετοί απ'αυτούς εκεί.
-Σας ευχαριστώ γι'αυτές τις πληροφορίες παιδιά. Είναι όντως σημαντικές.
Γι'αυτό τον λόγο ο τύπος ήρθε στο χωριό. Ήθελε να εξαφανίσει τους μάρτυρες. Και απ'ότι είπε είναι υπνοτιστής. Δεν ήθελαν να σκοτώσουν τα παιδιά για να μην κινήσουν υποψίες. Ήθελαν απλά να τα υπνοτίσουν για να ξεχάσουν αυτά που είδαν χθες το βράδυ. Πράγματι δαιμόνιο σχέδιο. Αναρωτιέμαι τι θέλουν να βρουν στο νησί κ κινούνται με τόση μυστικότητα.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 3:27 am

Είχα μάθει απ'τα παιδιά που βρισκόταν το πλοίο τον πειρατών κ έτσι πήγα εκεί. Ειδοποίησα κ το πλοίο μου κ διέταξα τους άντρες μου να είναι σε επιφυλακή. Ζήτησα κ μια ομάδα για να έρθει να παραλάβει τους πειρατές που είχαν βγει νοκ αουτ από μόνοι τους. Ξεκινάω για το σημείο που είναι οι πειρατές. Αρχίζω σιγά-σιγά να πλησιάζω.
Πρέπει να τελειώνω γρήγορα μαζί τους γτ θέλω να πάω με την Έμμα για φαγητό.
Της υποσχέθηκα εξάλλου διακοπές κ ρομαντικές μάλιστα.
Ενώ είμαι έτοιμος να εξαπολύσω την επίθεση μου εναντίον των πειρατών βλέπω κάτι που δεν περίμενα.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 3:31 am

Βλέπω έναν άντρα μαυροντυμένο με κοστούμι πολυτελείας και ένα ζευγάρι γυαλιά που συνεχώς πέφτει. Τον είχα ξαναδεί αυτόν τον τύπο. Είχα ακούσει πως είχε εξαφανιστεί από τις θάλασσες κ θεωρούνταν νεκρός. Αλλά απ'ότι φαίνεται κρυβόταν καιρό τώρα!!
Ένας πειρατής τον χαιρετάει κ τον προσφωνεί captain Kuro.
-Δεν σου έχω πει ανόητε να μην με λες έτσι??
Και τον σκοτώνει σπάζοντάς του τον λαιμό.
Απ'ότι φαίνεται είχα δίκιο. Το όνομα Kuro το είχα ξανακούσει. Ένας πειρατής που ήταν γνωστός για τα σατανικά του σχέδια κ την μανία του να τα εκπληρώνει.
Δεν πρόκειται να τον αφήσω έτσι. Ποιος ξέρει τι έχει κατα νου για το χωριό??
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 3:34 am

Δεν πρόκειται να κάτσω κ να περιμένω να δω το σχέδιο του σε λειτουργία. Θα το τελειώσω πριν καν αρχίσει!! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι'αυτό!!
-Kuro σε συλλαμβάνω στο όνομα της δικαιοσύνης!
-Εσύ?? Το ήξερα ότι θα μου χαλούσες τα σχέδια. Άκουσα πως ένας μαριν ήρθε στο νησί κ απ'ότι βλέπω είχα απόλυτο δίκιο, όπως πάντα άλλωστε. Αυτό όμως δεν μπορώ να το επιτρέψω. Γι'αυτό πρέπει να σε σκοτώσω!
-Σίγουρα μπορείς να προσπαθήσεις αλλά μην περιμένεις πολλά βρωμιάρη!
-Πώς τολμάς να με αποκαλείς έτσι εμένα? Θα πεθάνεις γι'αυτό!!
-Let's dance baby!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 4:02 am

-Θέλω όμως να μου πεις πρώτα γτ παριστάνεις τον νεκρό? Και τι σχεδιάζεις να κάνεις σ'αυτό εδώ το νησί?? ΜΙΛΑ!!!
-Χαχαχα..Ανόητε...Είσαι πολύ λίγος γ ν κατανοήσεις το σχέδιο μου.
-Δεν έχει σημασία ποιο είναι αυτό το περίφημο σχέδιο μιας κ θα είσαι νεκρός πριν καλα-καλά το καταλάβεις!!
-Εγώ θα είμαι αυτός που θα σε σκοτώσει κ μιας κ θα είναι το τελευταίο πράμα που θα ακούσεις θα σου πω το σχέδιο μου! Η πειρατεία έχει μεγάλο κίνδυνο κ λίγα κέρδη. Ενώ η περιουσία των κατοίκων του νησιού μπορεί να μου χαρίσει όλα όσα ονειρεύτηκα ποτέ μου!
-Και με τα όνειρα θα μείνεις! Δεν πρόκειται να σ'αφήσω να πειράξεις το χωριό της μάνας μου!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 4:05 am

Η μάχη μας είναι έτοιμη να αρχίσει. Ο kuro όμως απομακρύνετε από κοντά μου.
-Jango σκότωσε αυτόν τον αχρείο.
Το είχα ακούσει κ πριν αυτό το όνομα. Και είχα δίκιο. Ο υπνωτιστής έρχεται να με πολεμήσει. Απ'ότι φαίνεται συνήλθε απ'τον ύπνο πριν τον πιάσουν οι δικοί μου.
Ένας τέτοιος όμως δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα. Πριν παίζαμε αλλά τώρα όχι.
Είμαι πολύ δυνατότερος. Τον κόβω με το σπαθί μου κ τον ρίχνω κάτω.
Αυτός μας τελείωσε!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 4:11 am

Ο Kuro κρύβεται πίσω απ'το πλήρωμά του κ στέλνει άλλους 2 λακέδες του να με πολεμήσουν.
Είναι οι δύο χοντροί τύποι που μοιάζουν με γάτες.
-Ωχ πάλι εσείς!!!
-Αυτοί την φορά δεν γλιτώνεις!!
Είναι γρήγοροι αλλά όχι όσο πρέπει! Προσπαθούν να με κόψουν με τα νύχια τους αλλά δεν τα καταφέρνουν. Αποφεύγω γρήγορα όλα τα χτυπήματα.
-Πρέπει να τελειώνω μαζί τους κ να πάω στον kuro.
Φτιάχνω ηλιακές βόμβες κ τις ρίχνω πάνω τους. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω το φρούτο μου αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά!! Βιαζόμουν πολύ!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 5:52 am

Ήρθε η στιγμή να πολεμήσω με τον Kuro. Πρέπει να τον νικήσω γτ θέλει να πειράξει το χωριό της μάνας μου. Αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψω ποτέ. Ερχόμαστε τετ-α-τετ!!
Ο Kuro φοράει κάτι περίεργα γάντια που αντί για νύχια έχουν μαχαίρια.
Πρέπει να κόβουν πολύ κ θα ήταν καλύτερο να τα αποφύγω. Θα είναι καλό για να βελτιωθώ ακόμα πιο πολύ. Τρέχει προς τα πάνω μου. Είναι πολύ γρήγορος.
Αποφεύγω όλα του τα χτυπήματα αλλά με δυσκολία. Όση ώρα πολεμάμε η ταχύτητα του αυξάνεται. Πρέπει να κάνω κάτι γρήγορα γτ αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο.
Συνεχίζω να αποκρούω τα χτυπήματα του Kuro με το σπαθί μου.
Βρίσκω ευκαιρία τότε κ εκμεταλλεύομαι ένα κενό που βλέπω δίνοντας μια δυνατή μπουνιά στο πρόσωπο του Kuro.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 5:53 am

Του έχω σπάσει τα γυαλιά. Φαίνεται αρκετά θυμωμένος!!
-Αυτό θα το πληρώσεις με τη ζωή σου!!!!!
Και ξεκινάει την δυνατότερη επίθεσή του.
Μια περίεργη σε τεχνική επίθεση. Αρχίζει με ιλλιγγιώδη ταχύτητα να κινείται στον χώρο κ να προσπαθεί να με κόψει. Είναι πολύ πιο γρήγορος από πριν.
Αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα στην επίθεσή του.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 5:56 am

Ο kuro δεν έχει αίσθηση του χώρου...Χτυπάει όπου να'ναι. Οι δικοί του το ήξεραν κ πρόλαβαν να κρυφτούν γιατί αν τους έβρισκε θα ήταν σίγουρα νεκροί.
Δεν ελέγχει τη δύναμη αυτή πλήρως. Έτσι λοιπόν μου έρχεται μια ιδέα να το νικήσω.
Καλώ μια ηλιακή καταιγίδα η οποία έχεις ως αποτέλεσμα να χάσει ο kuro την ισορροπία του.
Η καταιγίδα είναι τόσο δυνατή που σηκώνει κύματα που καταστρέφουν το πλοίο των πειρατών.
Συγχρόνως πετάγωνται βράχοι από το έδαφος. Ένας απ'αυτούς βρίσκει τον Kuro στο κεφάλι κ τον ρίχνει αναίσθητο κάτω.. Το κεφάλι του αιμοραγεί. Ο Κούρο έχασε κ η νίκη ήταν δικιά μου.

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun's plan!!! Νο2   The Sun's plan!!! Νο2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 21, 2010 5:59 am

Δένω χειροπόδαρα όλους τους πειρατές! Ειδοποιώ το πλοίο μου να ρθει κ να τους παραλάβει.
Το χωριό είναι πλέον ασφαλές. Δεν υπάρχει κανείς να το πειράξει.
Επιστρέφω στο σπίτι μου κ βρίσκω την Έμμα ξύπνια.
-Πάμε εκείνη την βόλτα που σου έταξα??
Περνάω την υπόλοιπη μέρα με την Κάγια. Την επόμενη μέρα αποφασίζω να φύγω απ'το νησί κ να αφήσω την Έμμα να φτιάξει το σπίτι όπως η ίδια επιθυμεί. Το πρωί το πλοίο μου έχει φτάσει στο λιμάνι. Μαζί με τους φυλακισμένους πειρατές επιβιβάζομαι κ εγώ. Ήρθε η ώρα να φύγω.

ΤΕΛΟΣ

The Sun's plan!!! Νο2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Suns return[Τέλος]
» Grand Line:Suns first stop!!
» Restore Suns health!! [Τέλος]
» The Sun's plan!!! Νο1
» [Τέλος] Base Plan

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: