.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Sun and fish!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:13 am

ΑΡΧΗ

Η τελευταία μου αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Είχα συλλάβει τον ταραχοποιο πειρατή Κάπτεν Τζόνι κ είχα καθαρίσει την θάλασσα από ένα ακόμα πειρατικό πλήρωμα το οποίο είχε βγει στην "πιάτσα". Έχοντας εκτελέσει κατα γράμμα τις εντολές του Fleet Admiral Slipknotas ήμουν σίγουρος πως κάποια προαγωγή θα ερχόταν σύντομα. Έτσι θα ανέβαινα σκαλί σκαλί την ιεραρχία κ το όνειρο μου να γίνω Admiral θα ήταν ακόμα πιο κοντά στο να εκπληρωθεί.....
[...]
Καθόμουν λοιπόν ανέμελος στο γραφείο του πλοίου μου και ονειροπολούσα. Τότε ακριβώς χτυπάει το den-den mushi μου κ μου χαλάει την φαντασίωση. Είχα ακουμπησμένα τα πόδια μου στο γραφείο κ αυτός ο ξαφνικός θόρυβος με έριξε απ'την καρέκλα!! :[m023o]:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:17 am

Η πορτά ανοίγει κ μπαίνει μέσα ένας ναύτης..
-Κύριε είστε καλά?? Ακούστηκε ένα ΜΠΑΜ κ τρέξαμε να δούμε αν πάθατε τίποτα!!
-Όχι μια χαρά είμαι..Βγείτε έξω...
Αυτό το σκηνικό λίγο έλειψε να με κάνει ρεζίλι. Σηκώνω το den-den mushi κ με έκπληξη ακούω τον Smoker να με συγχέρει για τις πρόσφατες επιτυχίες μου κ την προαγωγή μου. Επίσης μου λέει πως αν θέλω να συνεχίσω να ανεβαίνω ψηλά πρέπει να σταματήσω να ονειροπολώ κ να αρχίσω να δουλεύω!!
-Μα καλά με παρακολουθεί?? Σκέφτηκα κ τελειώσαμε τη συνομιλία μας!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:19 am

Έχοντας αρκετές ημέρες να απολαύσω την έκσταση μια ωραίας κ αμφίροπης μάχης κ ακολουθώντας την προτροπή του Σμόκερ άρχισα να ψάχνω στα αρχεία της κυβέρνησης για ονόματα πειρατών. Απ'τα χέρια μου πέρασαν ποστερ με διάφορους πειρατές.
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση κ μου κίνησε το ενδιαφέρον ήταν το πόστερ ενός ψαρανθρώπου!
Το όνομα αυτού:Arlong
Δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ μέχρι τότε κάποιον απ'το είδος του κ η πρόκληση για μένα ήταν πολύ μεγάλη.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:21 am

-Τι διαφορά θα μπορούσε να υπάρχει??
Σκέφτηκα κ ένα ειρωνικό χαμόγελο διαμορφώθηκε στα χείλη μου.
-Όλοι οι πειρατές είναι ίδιοι!! Ο πειρατής είναι πειρατής. Είτε άντρας είτε γυναίκα είτε άνθρωπος είτε ψαράνθρωπος, όλοι είναι τα ίδια σκουπίδια!!
Οι πληροφορίες μου έκαναν λόγο για έναν αδίστακτο πειρατή ο οποίος βασάνιζε τους ανθρώπους στο Commi Island.
Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να πάω κ ελεγξω την κατάσταση που επικρατούσε στο νησί.
Έτσι λοιπόν ξεκίνησα για το Commi Island.
Μετά από ένα γρήγορο ταξίδι χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο έφτασα στο λιμάνι του νησιού.

Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:26 am

Έχει πολύ γοητευτικά τοπία,αλλά η πόλη είναι έρημη,υπάρχουν φώτα σε μερικά σπίτια αλλά κανείς δεν περπατάει στους δρόμους. Σηκώθηκα στον αέρα και κοίταξα παντού για να δω τίποτα ενδιαφέρον. Υπήρχε ένα σπίτι στο βουνό απ'του οποίου την καμινάδα έβγαινε καπνός. Και μακριά,πολύ μακριά υπάρχει ένας περίεργος πύργος. Περπατούσα ανάμεσα στα δρομάκια και κοιτούσα δεξιά και αριστερά. Οι κάτοικοι με κοιτούσαν με καχυποψία.
-Αυτοί κάτι φοβούνται και είναι κρυμμένοι.
Σκέφτηκα και συνέχισα να τριγυρνάω. Ήμουν σίγουρος πως οι συναστροφές τους με τους ψαρανθρώπους θα τους είχαν κάνει να συμπεριφέρονται μ'αυτό τον τρόπο.
Πριν όμως κινηθώ εναντίον των ψαρανθρώπων έπρεπε να συλλέξω κάπιοες πληροφορίες έτσι ώστε να μην κινούμαι στα τυφλά.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:29 am

Κάνω μια μικρή βόλτα στο χωριό με σκοπό να μάθω απ'τους κατοίκους πληροφορίες για τον Αρλονγκ και το πλήρωμά του. Οι κάτοικοι δεν ήταν κ πολύ φιλικοί μαζί μου αντίθετα προσπαθούσαν να με αποφύγουν. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο καθώς μπορούσα να γίνω πολύ πειστικός. Έψαχνα τουλάχιστον ένα κάτοικο να με βοηθήσει αλλά μάταια!
Αρχίζω να εκνευρίζομαι με την αδιαφορία των κατοίκων. Αποφασίζω να κάνω μια πιο επιθετική προσέγγιση μιας κ δεν έβλεπα μέλλον. Πηγαίνω προς έναν άντρα ο οποίος πουλούσε φρούτα.
-Χαίρετε θέλω να μάθω τι ξέρεις για τους ψαρανθρώπους.
Ο άντρας δεν απαντά.
-Δεν με άκουσες? Θέλω πληροφορίες για τον Αρλονγκ κ τους άντρες του!

Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:32 am

Ο άντρας αυτός δεν μοιάζει διατεθιμένος να συνεργαστεί.
Πλησιάζω έναν άλλο λίγο πιο κάτω.
-Θέλω να μάθω τι ξέρεις για τον Αρλονγκ.
-Τιποτα..ψελίζει..
-Δεν σε άκουσα...
-Δεν ξέρω αυτό το όνομα ξένε κ για το καλό σου δεν θα συνέχιζα να ασχολούμαι.
Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι.
-Εφόσον δεν συνεργάζεστε με το καλό θα σας αναγκάσω να το κάνετε με το κακό! Ή μάλλον θα σηκωθώ να φύγω και θα σας αφήσω στη μοίρα σας! Εφόσον δεν συμβαίνει τίποτα σ'αυτό το νησί κ όλα λειτουργούν ρολόι το ναυτικό δεν χρειάζεται εδώ!!!

Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:37 am

-Ναυτικό είπες??
-Μην τον ακούτε..Μας δουλεύει..Πρέπει να τον έχει λαδώσει ήδη ο Αρλονγκ!!
Τότε αναλαμβάνω να πείσω τους κατοίκους για τις προθέσεις μου.
-Έχω αντιμετωπίσει πολλούς πειρατές. Αρκέτοι σκοτώθηκαν κ άλλοι φυλακίστηκαν. Βλέπω σπίτια κατεστραμένα στο χωριό σας. Αν θέλετε να μείνουν τα υπόλοιπα σπίτια στη θέση τους μιλήστε!! Αν δεν θέλετε να φοβάστε πια τώρα είναι η ευκαιρία σας!! Πείτε μου...
ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΛΟΝΓΚ??

Τους έχω πείσει. Οι κάτοικοι μου περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα.
Τις απαιτήσεις για φόρο που έχει ο Αρλονγκ, τους ανθρώπους που σκότωσε γτ δεν πλήρωσαν τον φόρο κ τις βλέψεις του για επέκταση σε άλλα νησιά.
Έμαθα πλέον κ το κρυσφήγετο των ψαρανθρώπων.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:39 am

Εκείνος ο ψηλός πύργος που είδα όταν ερχόμουν ήταν το κρυσφήγετό τους. Έδωσε εντολή στο πλοίο μου να πάει προς τα εκεί κ όταν δώσω σήμα να αρχίσει να κανονιοβολεί την βάση των ψαρανθρώπων. Εγώ απ'την άλλη ξεκινάω γρήγορα για εκεί κ μετά από λίγο βρίσκομαι έξω απ'το κρησφύγετο του Αρλονγκ.
-Ήρθε η ώρα του να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη.
Μπαίνοντας στη βάση τους βρίσκω συνολικά 4 ψαρανθρώπους κ ανάμεσα τους κ τον Αρλονγκ.
Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός γτ αν βρεθώ μέσα στο νερό είμαι χαμένος!

Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:41 am

-Άρλονγκκκκκκκκκκκ
...Φωνάζω μ'όλη μου τη δύναμη..
-Έλα να πολεμήσουμε δειλέ!!!!
-Χαχαχαχαχαχ....Ποιος είσαι εσύ???
-Είμαι αυτός που θα σε σταματήσει!!! Ξέρω τα σχέδια σου κ θα βάλω ένα τέλος εδώ κ τώρα!!
-Χαχαχαχαχ...Μάλλον θέλεις να βάλεις νωρίς τέλος στη ζωή σου!!!
-Αυτό θα το δούμε ψαροκασέλα!!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:43 am

Η τελευταία μου φράση εκνευρίζει αφάνταστα όλους τους ψαρανθρώπους που ήταν μπροστά!!
-Πως αποκάλεσες τον αρχηγό μας??
-Θα σε σκοτώσουμε για αυτά που είπες!!!
-Κανείς δεν μας προσβάλει και μετά ζει!!!

Η μάχη ξεκινάει...Οι ψαράνθρωποι είναι σκληροί πολεμιστές. Πρέπει να προσέχω πολύ.
Πρώτος έρχεται ένας τύπος ονόματι Χάτσι..Είναι χταπόδι..
Σε κάθε χέρι του έχει από ένα σπαθί. Μια πολή δύσκολη μάχη.
Προσπαθώ με το σπαθί μου να αποφύγω κάθε του χτύπημα.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:47 am

Ενώ πολεμάω με τον Χάτσι άλλοι δύο ψαρανθρωποι μπαίνουν στη μάχη.
Ξαφνικά βρίσκομαι αντιμέτωπος με τρεις απ'αυτούς. Το σπαθί μου δεν φτάνει για να τους αντιμετωπίσω. Μ'έχουν περικυκλώσει για τα καλά!!
-Δειλοί....Μόνο έτσι μπορείτε να πολεμήσετε!!!
-Σκοτώστε τον παιδιά..
Φωνάζει ο Αρλονγκ..
-Πρέπει να ξεμπερδεύουμε μαζί του!!!
Mετά απ'τις οδηγίες του αρχηγού τους οι ψαράνθρωποι μου την πέφτουν όλοι μαζί!!
-Τον έχουμε παιδιά!! Είσαι μακαρίτης τώρα!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:51 am

-Αυτό ήταν ανόητα ψάρια...Η μάχη για εσας θα τελειώσει κάπου εδώ!!!
Είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω τη δύναμη μου. Αλλά πρωτού κάνω κάτι εναντίον των ψαριών σηκώνω ψηλά το χέρι μου κ ρίχνω μια ηλιαχτίδα. Ο συννεφιασμένος ουρανός αρχίζει να λάμπει ξαφνικά. Οι ψαράνθρωποι τότε καταλαβαίνουν ότι εγώ δεν παίζω!! Ενώ έρχονταν επάνω μου μόλις είδαν αυτή μου την κίνηση σταμάτησαν κ κοιτούσαν τον ουρανό σαν χαζοί!
-Αααααα...Τι στο διάολο κάνει αυτός!!!
Λίγα δεύτερα μετά η γη αρχίζει να τρέμει...Κανονιές ακούγονται έντονα κ πολλές μπάλες πέφτουν πάνω στον πύργο των ψαρανθρώπων!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:53 am

Οι άντρες μου είχαν λάβει το σύνθημα κ άρχισαν να βομβαρδίζουν το κρυσφήγετο των ψαρανθρώπων!!
-Ανόητα ψάρια νομίζετε πως μόνο εσείς έχετε κόλπα?? Πείτε αντίο στη βάση σας!!!Ακόμα κ ο Αρλονγκ ξαφνιάζεται κ προσπαθεί να με σταματήσει.
-Αχρηστοι θα τον σκοτώδω μόνος μου..
Αααααααααααααααα...Πέθανε καταραμένε!!!

Ο Αρλονγκ προσπαθεί να με κόψει με τα δόντια του...
Αλλά οι κανονιές είναι τόσες πολλές που δεν μπορούν να σταθούν όρθιοι...
Η βάση του Αρλονγκ είναι έτοιμη να διαλυθεί!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 5:58 am

Οι μπάλες που εξαπολύει το πλοίο μου καταστρέφει τη βάση των ψαρανθρώπων.
Τα συντρίμια καταπλακώνουν τους άντρες του Άρλονγκ.. Οι ψαράνθρωποι δεν μπορούν πια να κινηθούν....
-Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό!!!
Λέει εξοργισμένος ο Άρλονγκ κ έρχεται κατα πάνω μου!!
-Και όμως μπορεί..Αντίο ψαράκι!!!!
-Πέθανε καθίκι!!!! Θα σε εκδικηθώ για όλα...
Συνεχίζει να φωνάζει ενώ πάει να πέσει πάνω μου. Πράγμα που τον αφήνω να κάνει χωρίς να αποφύγω την επίθεσή του.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun and fish!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun and fish!!   Sun and fish!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 6:01 am

-Αυτό ήταν...
Είπα ανακουφισμένος κ απομακρύνομαι απ'την πρώην πια βάση των ψαρανθρώπων.
Έφυγα για το χωριο...Μόλις έφτασα ενημέρωσα τους κατοίκους.
-Όλοι οι ψαράνθρωποι είναι νεκροί!! Είστε πλέον ασφαλείς!
-ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
Με μια φωνή όλοι οι κάτοικοι πανηγυρίζουν...
Η δουλειά μου εδώ τελείωσε...Οι κάτοικοι μ'ευχαριστούν κ έτσι οι δρόμοι μας χωρίζουν!!
Τι συνέβει στον Άρλονγκ?? Χαχαχαχ...Το ανόητο ψάρι δεν κατάλαβε τις δυνάμεις μου κ αφού έπεσε πάνω μου μετατράπηκα σε άνθρωπο ήλιο κ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ψηθεί στα κάρβουνα!!!

ΤΕΛΟΣ

Sun and fish!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [τέλος] Grilled fish
» [Τέλος] Fish and Priest??
» Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ]
» [Τέλος] Taste like a fish!
» [τέλος] Fish (filler part 1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: