.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The Highlife Andventure

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

The Highlife Andventure Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 7:16 am

ΑΡΧΗ

Ειμουν λιποθημος μεσα στην βαρκα , το ρεβμα με παρεσιρε μεχρι ενα εστιατοριο βαρκα . Καπιοι ανθρωποι με κουβαλισαν σε ενα κρεβατι , ενιωθα την διαφορα του μαλακου κρεβατιου και τυ ξυλου της βαρκας . Το φως χτιπισε το προσοπομου και ξιπνισα αποτομα . Ειμουν καλιμενος με γαζες και ενα πιατο ζεστο φαι με περιμενε διπλα απο το κρεβατι . Σηκωθηκα και εφαγα επιτοπου αφτο το λαχταριστο φαγητο . Σηκωθηκα πανω και βγηκα εξω απο το δωματιο που ειμουν , εκανα μια βολτα περα δωθε μεχρι που με βρικε ενας απο τους ανθροπους που ειδε την βαρκα μου να την παρασιρη το ρεβμα . Με ενα παραξενεβμενω υφος ετρεξε προς τα εμενα με σηκωσε και με ξαναπηγε στο κρεβατι . Μου αλαξε γαζες και μου εδωσε να πιω ενα φαρμακο με απεσια γεβση ,αλλα μου ανακουφισε αμεσως τον πονο , επρεπε να ηταν γιατρος αφου ηξερε καλα τι εκανε .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hibari -san στις Παρ Σεπ 24, 2010 11:39 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 7:23 am

Δεν προλαβα να μιλησω και με ειχε περιποιηθει και με ξαπλωσε στο κρεβατι . Γυρισε με ενα θιμομενο υφος και μου φωναξε : Εκανες μεγαλη γκαφα που σηκωθηκες απ το κρεβατι νεαρε ενο βρισκεσε σε τετια κατασταση , οι πλιγες σου ανοιξαν και τωρα κινδινεβεις απο αιμοραγια ! Παραξενεφτικα με αφτα που ειπε , αλλα ειχε δικιο κοιταξα τις γαζες και εσταζαν απ το αιμα . Δεν τρομαξα αλλα ξεσπαστικα στην θεα του εματος και με μια κινησει των χεριων μου παγωσα τις πιγες μου στην στιγμη , τωρα ενιωθα πραγματικα καλιτερα ! Ο γιατρος εγινε μπλε και λιποθιμησε , προσπαθησα να τον ξυπνησω αλλα ματεα , σηκωθηκα με ανεση τον σηκωσα και τον ξαπλοσα στο κρεβατι . Βγηκα εξω και τριγιρισα το μερος .
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 7:32 am

Φενετε πως το μερος ειναι πολλη highlife ειπα απο μεσα μου αφου ολοι οι ανθρωποι ηταν ντιμενοι με κουστουμια και πανακριβα ρουχα , ειμουν ο μονος που ξεχωριζε με τα αθλια αιματοβαμενα ρουχα μου ! Σαν χαμενος μπηκα μεσα στο χτιριο και ανακαλιψα οτι τελικα ηταν ενα εστιατοριο στην μεση της θαλασσας . Καταπλικτικο ..... ειπα απο μεσα μου και χαζεβα τον πλουσιο κοσμο σαν μαγεμενος μεχρι που με ειδε ενας σερβιτορος και με χαρουμενο βλεμα με τραβηξε μεχρι την κουζινα . Ολοι οι μαγειρες και οι σερβιτοροι ηταν πολλοι χαρουμενοι που ξυπνησα . Ο ενας με ρωτουσε μετα τον αλλο : Πως χτιπισες τοσο ασχημα ,σου αρεσε η σουπα , ποσες μερες σε παρασερνει το ρεβμα ? Μετα εγω απαντησα μια μια τις ερωτησεις : Χτιπισα σε μια μαχη με τους καταραμενους μαρινς , η σουπα ηταν τελεια και διναμοτικη και δεν ξερω ποσο καιρο με παρασερνει , θιμαμε μονο οτι λιποθιμησα οταν ξεκινησα να φεβγω απο το οργκαν αισλαντ .
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 7:39 am

Ολοι με κοιτουσαν με ενα τρομαγμενο υφος , ολοι απορουσαν πως επιβιωσα στην διαδρομη , αλλα δεν ειχε συμμασια πια . Ξεκινησαν ολοι να δουλεβουν με τρομερη ταχυτητα . Ενας σερβιτορος μου εδωσε επισημα ρουχα , εγω ντιθικα και εκεινος με οδηγησε σε ενα τραπεζι , μετα ενας αλλος σερβιτορος μου εφερε ενα νοστιμοτατο ειδος σουπας και ενα μπουκαλι κρασι , ηταν η πιο εφτιχισμενη μερα της ζωης μου ειπα απο μεσα μου . :[m207]: . Ο πονος απο τις πληγες εφεβγε , η σουπα ειχε καταπληκτικη γεβση και ηταν εξερετικα διναμοτικη και το κρασι ηταν πανακριβο top ποιοτητας και ηταν εξερετικο :[m087]: !
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 7:45 am

Εφαγα , σκουπιστικα σαν gentleman σηκωθηκα και ζητησα απο ενα σερβιτορο να μιλησω στον chef . Ο σερβιτορος προσταξε εναν να με οδηγησει στον chef και ετσι εγινε . Περασα μια μεγαλη πορτα και ειμουν στην κουζινα , ο chef ηρθε προς τα εμενα και ξεκινησε να με ρωτα για το φαι , του ειπα πως ηταν τελειο , αλλα γιατι μου εβαλαν τοσο ορεο φαγητο και κρασι . Εκεινος μου ειπε την ιστορια για τις μερες που ηταν πειρατης και το καραβι του βουλιαξε και εμεινε σε μια βραχονισιδα με ελαχιστο φαι και νερο μεχρι που τους βρηκαν . Απο αφτη την ημερα μου ειπε πως αλαξε σταση στην ζωη του και ανοιξε ενα εεστιατοριο για οπιοδηποτε ατυχο σαν εμενα .
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 7:51 am

Πραγματικα συγκινηθικα με την ιστορια του , ο ανθροπος ηταν ηρωας ! Μετα του ειπα πως δεν ειχα λεφτα για τοσο ακριβο φαγητο και κρασι , εκεινος μου απαντησε πως ολα αφτα τα κερνα εκεινος και πως ειμαι καλοδεχουμενος να μεινω οσο θελω . Πραγματικα συμπαθισα πολη τον γερο , τον εφχαριστισα οσο πιο πολλη γινοταν και μετα γυρισα στο δωματιο μου και με μια Ice Punch ξυπνησα αποτομα τον γιατρο και με κοιταξε με ενα χαζο υφος , και ξερα του λεω : ειναι ωρα να μου αλαξεις τις γαζες και χωρις πολλα λογια τις αλαξε και μου εδωσε το φαρμακο και με εβαλε να ξαπλωσω για μερικα λεπτα.
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 10:25 am

Περασαν τα 5 λεπτα , σηκωθηκα σιγα σιγα και εκανα την καθημερηνη βολτα μου , δεν ειχε κατι σιμαντικο πανω στο πλοιο και πεθανα απο την βαρεμαρα . Πηγα να κανω παρεα με τον chef αφου δεν ειχε κατι σιμαντικο , μπηκα στην κουζινα , περασα την πορτα και ξαφνικα πεφτει απο εναν μαγειρα η κατσαρολα που χτυπησε ενα μαχερι , που το οπιο εκτιναχτικε και μου μπηκε βαθια μεσα στην πλατη , σταματησα να αναπνεω και τα πραγματα εγιναν θολα , πολλοι απο τους μαγειρες εσπεβσαν να με βοηθισουν . Το μερος ειχε γινει ενα εματερο λουτρο ,ειχα χασει πολλη αιμα αφτη την φορα ηταν το τελιοτικο και ισος να πεθενα .
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 10:31 am

Απεφθειαν με μετεφεραν στο κρεβατι μου !! Μου εβγαλαν το μαχερι και τοτε απο τον πονο μου δεν αντεξα και παγωσα την πληγη , αφτο ελατωσε παρα πολλη τον πονο . Ο γιατρος νεβριασε , τωρα δεν μπορουσε να κανει κατι με αφτη την πληγη αλλα μπορουσε να ραψει κανονικα τις αλλες πληγες που ειχα , αλλα ανοιξαν . Με περιπιηθηκε αρκετα καλα ο γιατρος μου εδωσε το απαισιο φαρμακο αλλα σε πιο μεγαλι δωσει και με εβαλε να ξαπλωσω . Αφτη τη φορα δεν διακινδινεβα να σηκωθω , ηξερα πως η ζωη μου ηταν σε κινδινο .
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 10:36 am

Εμεινα ακινητος στο κρεβατι για ωρες σπαραζοντας απο τον πονο , βαριομουν πραγματικα πολλη σιν ο πονος , ηταν πραγματικο μαρτυριο , δεν αντεχα αλλο και τοτε απο τα νεβρα μου πεταχτηκε ενα κομματι παγου και μπηκε μεσα στο ποτιρι απο το οπιο επεινα το φαρμακο μου . Το βρηκα αστιο και το εκανα επι ωρες , ειχα δημιουργησει ενα ατομικο παιχνιδι μονο για μενα χωρις να το ξερω , πραγματικα μου αρεσε και περασε εφχαριστα ο χρονος πετοντας παγο μεσα στο ποτιρι . Μια στιγμη ειπα απο μεσα μου : Ειμαι πραγματικα καλος, πρεπει να δημιουργηθει τετιο αθλημα ωστε να γινω και προταθλητης και ξεκαρδιστικα στα γελια ανοιγοντας μερικες απο τις πληγες μου .
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 4:09 am

Ο γιατρος που παραμονεβε απεξω μολις με ακουσε να γελαω εσπασε την πορτα και μπηκε μεσα φφωναζοντας σαν μανιακος ! : ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ !!! . Μολις τον ειδα ετσι ξεκινησα να γελω πιο δινατα με αποτελεμα να σπασει ο παγος που δημιουργησα και να ξαναρχισει η αιμοραγια και ανοιξα οσες πληγες δεν ειχα ανοιξει . Αφου κολιμπουσα ξανα σε ενα λουτρο εματος το δινατο γελιο μετατραπικε σε δινατο κλαμα !Σπαραζα απο τον πονο , δεν αντεξα και λιποθιμησα .Ξυπνησα μετα απο λιγες μερες , ειδα ενα καραβι πειρατων να λεηλατουν το εστιατοριο , οι πληγες μου ειχαν επουλωθει και γιαφτο σηκωθηκα και πηγα να βοηθησω !
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΠαρ Σεπ 24, 2010 10:10 am

Βγενω εξω απο το δωαματιο και βλεπω εναν με tonfas να χτυπα τον γερο ! Εγινα κοκκινος απο τον θιμο ! Τρεχω καταπανο του και με μια Ice Punch στο κεφαλι τον καρφωσα στο πατωμα !
Σηκωθηκε νεβριασμενος και ειπε : Κολοπαιδο , εσι θα εισαι ο αντιπαλος μου ? Ελπιζω να με διασκεδασης οπος τον γερο που εσπασα στο ξυλο ! Και μου ριχνει μια Axe Kick απεφθιας στα μουτρα εκτοξεβοντας με μερικα μετρα μακρια . Σηκωθηκα και ειπα : ο γερος που χτυπησες εκανε πολλα για εμενα ! Με ταισε και δεν με παρατησε να πεθανω στην θαλασσα οπως θα εκαναν πολλοι αλλοι . Μου εδωσε δωματιο και γιατρο . ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΓΓΙΞΕΙΣ ! !! Ξεκινησα να τρεχω σε κικλους και στην κινηση τον χτυπησα με Ice Thrower χτυποντας τον στο χερι !
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΠαρ Σεπ 24, 2010 10:18 am

Ειδα ενα σατανικο βλεμα στα ματια του , επιασε το χερι του που αιμοραγουσε και το τιλιξε σε μια πετσετα που κρεμοταν απο τα θρασματα . Με ενα τρελο βλεμα με βλεπει και λεει : Ετημασου να χασεις απο τον ανθρωπο διαβολο !! ΧΙΧΙΧΙΧΙ Ετρεξε καταπανω μου και φωναζοντας Tonfa Iron Breaker μου εκατσε μια στο κεφαλι δημιουργοντας μου ενα καρουμπαλο . Ειρθε η σειρα μου ειπα ! Τρεχω κανω μια τουμπα στον αερα και ενω βρισκομουν στον αερα εκανα μια ακονισμενη λεπιδα απο παγο στο ποδι και με μια διπλη σβουρα στον αερα (για να παρω φορα) του πετσοκοψα τον ωμο .
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΠαρ Σεπ 24, 2010 10:46 am

Ξεκινησε να ουρλιαζει απο τον πονο ! Τον ειχα διαλησει κιριολεκτικα, αλλα δεν το εβαζε κατω . Επιασε τον ομο του και γεμισε το χερι του με εμα ,το κοιταξε και ξεκινησε να τρεχει καταπανω μου φωναζοντας : Για τον Don Krieg !!!! Devil Man Technique:Tonfa Finisher !!! Και μου εδωσε ενα τρελο χτιπημα με τα tonfas του , το μερος που με χτυπησε ξεκινησε να μελανιαζει , ενιωσε τρελο πονο αλλα δεν θα τα παρατουσα τοσο εφκολα ! Αφου πολεμαει με οπλο χεριων θα τον πολεμισω και εγω με οπλο χεριων ειπα απο μεσα μου ! Με ενα τιναγμα δημιουργησα κοφτερο παγο γιρο απο τα διο μου χερια και ετρεξα καταπανο του ετοιμος να δωσω το τελικο χτυπημα .
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΠαρ Σεπ 24, 2010 10:57 am

Ετρεξα καταπανω του στοχεβοντας για το κεφαλι ! Εφτασα κοντα του και ταχιεα πηγα να του το κοψο . Εκεινος με την γρηγοραδα του σκιβει ! Του εκοψα μονο λιγο τα μαλια . Με ολη την διναμη του πηγε να με χτυπησει στην κιλια με τα tonfas οταν εσκειψε αλλα εγω με γρηγορα αντανακλατικα βαζω μπροστα το χερι μου και αποκρουω το χτυπημα . Πηδαει προς τα πισω , οπος εφεβγε του εριξα Ice Thrower και του μπηκαν ολες οι λεπιδες παγου στην πλατη . Σπαραζε απο τον πονο αλλα και παλι δεν τα παρατησε , παραηταν αφοσιομενος ωστε να εγκαταληψει τον καπετανιο του .
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΠαρ Σεπ 24, 2010 11:23 am

Με ξανακοιταξε με το τρελο βλεμα , σηκωθηκε και πηγε να με ξαναχτιπηση με τα tonfas στο κεφαλι , αλλα αφτη την φορα δεν θα τον αφηνα . ! Κανω μια κοφτερη λεπιδα απο παγο γιρω απο τα ποδια μου και με εναν κλοτσο απεκρουσα την επιθεση του και του εγδαρα το χερι . Εκεινος πονηρα πηγε να με χτιπηση με το δεφτερο tonfa στο πλαι αλλα εβαλα το γυμνο μου χερι και μπλοκαρα την επιθεση τρογοντας μονο λιγη ζημια . Το χερι μου μελανιασε και αρχισε να τρεχει εμα . Δινω φορα με το δεφτερο ποδι , πηδαω κανω τουμπα στον αερα και του κοβω λιγο τον λεμο . Μετα με ταχιτητα οσο ειμουν στον αερα κανω μια αναποδογυριστη κλοτσια και με ταχυτητα το εκοψα το κεφαλι . Το πτωμα του χαθηκε μεσα στην λιμνη απο εμα ..... Το κεφαλι του εκτιναχθικε ακριβος πανω στον καπετανιο του και τον γεμισε με εμα , εκεινος αντικρησε το γνωριμο κεφαλη και ξεκινησε να τσιριζει σαν κοριτσακι , μαζεψε τους αντρες του και εφιγαν τρεοντας . Ειμουν τελειωμενος απο την μαχη γονατισα και ξεκινησα να ζαλιζομε διοτι εχασα πολλη εμα . Τοτε απο το πουθενα τα tonfas του επεσαν απο τον ουρανο και με χτιπησαν στο κεφαλι και λιποθημησα .
Hibari -san
Civilian
Civilian
Hibari -san

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Highlife Andventure   The Highlife Andventure I_icon_minitimeΠαρ Σεπ 24, 2010 11:38 am

Ξυπνησα μετα απο μερικες μερες , διπλα στο κρεβατι ειχαν ενα ορεο ζεστο μπολλ σουπας οπος στην αρχη που με μαζεψαν απο την θαλασσα .Το εφαγα με χαρα , σηκωθηκα και κοιταξα να δω εαν εχω πολλες πληγες , κοιτουσα απο εδω κοιτουσα απο εκει αλλα τιποτα ουτε γρατζουνια ! Εκανα ενα βημα και σκονταψα πανω σε κατι , ηταν τα tonfas του αντιπαλου μου χθες , μαλλον θα μου τα εφεραν ως σουβενιρ tongue ! Τα εβαλα πανω στο κομοδινο και πηγα να βρω τον γερο , μπενω στο εστιατοριο , ηταν ολα σκοτεινα μολις εκλισα την πορτα τα φωτα αναψαν και φωναξαν ολοι μαζι : ΕΚΠΛΗΞΗ !! Ειχα ξαφνιαστει πρωτη φορα μου εκαναν παρτι χωρις λογο και ειδιετερα εκπληξη . Ροτουσα και ξαναρωτουσα πιος ηταν ο λογος του παρτι , και ολοι απαντησαν πως μου εκαναν παρτι διωτη εδιωξα τους πειρατες και εσωσα το Baratie . Το παρτι ηταν μεγαλιωδες !Ειχε φαι και ποτο , δεν μπορουσα να το πιστεψω πως ολα αφτα ηταν για εμενα . Εμεινα εκει ακομα μερικα βραδια και μετα ειπα ενα δισκολο αντιο σε ολους , ειδικα στον γερο , πρωτη φορα ενιωσα τοσο καλα για εναν ανθρωπο . Πριν φιγω του ειπα την ιστορια για το γερο πειρατη πατερα μου , εκεινος με κοιταξε καταπλικτος , ηξερε τον πρωτο μου πατερα αλλα δεν ηξερε πως ειχε θετο γιο . Μου ειπε τα παντα για εκεινον , ακομα και για την μερα που εγινε το μηρεο και βιθισαν το πλοιο του , μου ειπε πως ο υπετιος ειναι ο σημερινος admiral . Εφυγα , αφτο με εβαλε σε σκεψεις και καπια στιγμη ειπα : Τωρα πια ξερω πιος ειναι ο στοχος μου και πιον πρεπει να σκοτωσο . !!Πειρα τα πραγματα μου ακομα και τα tonfas , ελισα την βαρκα μου και χαθηκα στο ηλιοβασιλεμα .

ΤΕΛΟΣ

The Highlife Andventure
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: