.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The Sun returns!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 8:52 am

ΑΡΧΗ

Οι ψαράνθρωποι που απειλούσαν το Commi Island δεν υπήρχαν πια. Είχαν πέσει όλοι τους νεκροί ύστερα απ'την παρέμβαση μου. Το πλήρωμα μου ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιημένο καθώς η συμμετοχή του ήταν καθοριστική στη νίκη. Έδωσα συγχαρητήρια σ'όλους τους άντρες μου σ'έναν προς ένα ξεχωριστά!! Πήρα το ποστερ του Αρλονγκ και έβαλα ένα μεγάλο Χ επάνω στην ασχημόφατσά του.
-Τέλος κ με σένα!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 8:53 am

Είχα καθαρίσει ακόμα μια περιοχή απ'την απειλή αδίστακτων πειρατών. Είχα κουραστεί αρκετά μετά απ'αυτήν την αναμέτρηση και ήθελα ένα μικρό διάλειμμα για να ξαναγεμίσω τις μπαταρίες μου. Επικοινώνησε τότε με την Έμμα και την ρώτησα πως πάνε οι εργασίες στο σπίτι μας. Εκείνη μου είπε ότι είχε σχεδόν τελειώσει με όλα τα μερεμέτια.
-Α τέλεια τότε. Σε 2 ημέρες θα είμαι εκεί!!
-Αλήθεια?? Χαίρομαι πολύ γι'αυτό μωρό μου!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 8:53 am

Έχοντας συλλάβει πολλούς πειρατές κ έχοντας συμμετάσχει σε πληθώρα αποστολών εναντια σε πειρατές, ληστές, διεφθαρμένους μαρινς κ επαναστάτες ήρθε επιτέλους η ώρα για μένα να κάνω το επόμενο βήμα μου!!
-Επιτέλους διακοπές!!!
Έδωσα διαταγή να βάλουμε πλώρη για το Gecko Island! Ο ήλιος έκαιγε στο κεφάλι μου. Ήταν μια ωραία μέρα, πεντακάθαρη, η θάλασσα ήταν ήρεμη κι έκανε μια γλυκιά ζέστη. Φόρεσα το πουλόβερ μου σαν τουρμπάνι πάνω απ’ το κεφάλι για να προστατευτώ απ’ τον ήλιο, και βολεύτηκα στη θέση μου, στην πρύμνη του πλοίου. Αυτά τα τελευταία λεπτά ήταν πάντα τα πιο αγωνιώδη. Γιατί ποτέ δεν ήξερες τι μπορεί να βρεθεί μπροστά σου.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 8:54 am

Eίχα την αίσθηση πως κάτι θα γινόταν. Αυτή η ηρεμία ήταν περίεργη. Το προαίσθημα μου βγήκε σωστό. Ενώ κατευθυνόμασταν στο νησί ένα πειρατικό πλοίο ήταν ίσια μπροστά μας.
Διέταξα όλους τους άντρες να ετοιμαστούν για μάχη!!
-Ετοιμάστε τα κανόνια, πάρτε τα σπαθιά σας! Όλοι οι άντρες στο κατάστρωμα.
Μια ακόμα μάχη με πειρατές σίγουρα θα μας άνοιγε την όρεξη για τη συνέχεια.
Το πειρατικό πλοίο δεν είχε καταλάβει ακόμα την παρουσία μας.
Δεν πρέπει να ήταν κ πολύ έμπειροι πειρατές.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 8:54 am

Βρεθήκαμε σε απόσταση βολής. Είμασταν έτοιμοι να προκαλέσουμε πολλαπλές ζημιές στους πειρατές.
-ΠΥΡ!!!!
Δίνω την εντολή κ τα κανόνια μας αρχίζουν το σφυροκόπημα.
Οι πειρατές δείχνουν ανύμποροι να αντιδράσουν. Τους είχαμε αιφνιδιάσει.
Μια κανονόμπαλα χτυπάει το κεντρικό τους κατάρτι με αποτέλεσμα αυτό να πέσει επάνω στη γέφυρα του πλοίου τους κ να σκοτώσει αρκετούς απ'αυτούς.
Εμείς δεν σταματήσαμε να τους βομβαρδίζουμε.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 8:55 am

Αντίθετα συνεχίζαμε να βαράμε μέχρι το πλοίο τους να βυθιστεί εντελώς.
Μια μεγάλη φωτιά τυλίγει το πειρατικό πλοίο.
-Παύσατε πυρ!
Δεν είχε πλέον νόημα να τους χτυπάμε. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε.
Το πειρατικό πλοίο άρχισε να βυθίζεται κ οι πειρατές δεν θα αποτελούσαν πλέον πρόβλημα για μας ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.
-Ένας αντίπαλος λιγότερος στη θάλασσα.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 8:55 am

Λίγη ώρα αργότερα φτάσαμε στο νησί δίχως άλλα προβλήματα. Το πλοίο έδεσε στο λιμάνι κ εγώ έφυγα γρήγορα για να βρω την Έμμα. Μόλις έφτασα στο σπίτι χτύπησα την πόρτα θέλοντας να κάνω έκπληξη στην Έμμα. Όμως κανείς δεν απαντούσε. Σκέφτηκα ότι μπορεί να πήγε για ψώνια. Μπαίνω μέσα στο σπίτι κ βλέπω τις αλλαγές που έκανε.
-Όντως το έφτιαξε ωραίο αν και είναι πολύ "γλυκούλι" για τα δεδομένα μου.Ενώ η ώρα περνάει κ δεν έχω νέα από την Έμμα αρχίζω κ ανησυχώ. Βγαίνω έξω κ κάνω μια βόλτα στο χωριό μπας κ την πετύχω πουθένα. Αντ'αυτού συναντώ τα πιτσιρίκια.
-Γεια σας παιδιά τι κάνετε? ξέρετε μήπως που είναι η Έμμα??
Τα μικρά κοιτιούνται παράξενα μεταξύ τους κ δείχνουν ένα δισταγμό. Αρχίζω κ υποψιάζομαι πως κάτι κακό έγινε όσο έλλειπα.
-Παιδιά πείτε μου τι έγινε εδώ πέρα!! Πού είναι η Έμμα?
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 8:56 am

-Kάποιος ήρθε κ την πήρε χθες το βράδυ.
-Ποιος??
-Δεν ξέρουμε...
-Προς τα που πήγαν?
-Δεν είδαμε γιατί ήταν σκοτεινά και φοβηθήκαμε!!
-Σας ευχαριστώ παιδιά!!
Ήμουν πλήρως στο σκοτάδι. Δεν είχα ιδέα τι να κάνω...Έβαλα τους ναύτες μου να ερευνήσουν όλο το νησί.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 8:58 am

Ενώ είμαι βυθισμένος στις σκέψεις μου ένας απ'τους άντρες μου έρχεται κοντά μου.
Με κοιτάζει κ βλέπει ότι είμαι αλλού. Φοβάται να μου μιλήσει.
Εγώ όμως μετά από λίγο τον αντιλαμβάνομαι να στέκεται δίπλα μου.
-Τι συμβαίνει? Λέω..
-Να.ααα..Κύριε έχουμε ένα πρόβλημα..
-Τι πρόβλημα ναύτη?
Αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια κ η αγωνία μου είχε φτάσει στο κατακόρυφο!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 9:00 am

-Βρήκαμε κάτι που ίσως να μην σας αρέσει κύριε..
-Λέγε γρήγορα γιατι έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου μαζί σου!
-Να...Εεεεε....Βρήκαμε την Έμμα..
-Αυτά είναι υπέροχα νέα!!! Υπήρχε περίπτωση να μην μ'αρέσουν αυτά τα νέα??
-Αυτό είναι το ένα μέρος της ιστορίας κύριε..
-Τελείωνε τότε πες τα μου όλα...
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 9:03 am

-Την έχει απαγάγει ο Τζινγκο κ ζητάει εκδίκηση απο σας κύριε!!
-Τιιιιιιιι?? Μα αυτόν τον είχαμε συλλάβει!!!
-Απ'ότι φαίνεται κατάφερε να ξεφύγει κύριε!!!
-Θα του δείξω εγώ τι έχει να πάθει που τα βαλε μαζί μου ο αχρείος!!
Πηγαίντε σ'αυτόν γρήγορα.

Οι άντρες μου με οδηγούν στο σημείο που βρίσκεται ο πειρατής κ η Έμμα. Θελω να δω αν είναι καλά κ να ηρεμήσω.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 9:04 am

Μόλις φτάνω ο πειρατής παίρνει ένα ανόητο χαμόγελο!!
-Ήρθες επιτέλους?? χαχαααχ...Άργησες!!!
-Γιατί είχαμε κάποιο ραντεβού?
-Χαχαχαχ...Κάνεις κ πλάκα εεεε??? Σε περίμενα ώρα!!
-Να λοιπόν που ήρθα κ στέκομαι μπροστά σου...
-Συνεχίζεις να έχεις όρεξη για αστειάκι εεεεε??
Αυτό εδώ όμως θα σου κόψει το γέλιο ανόητε!!

Και βγάζει ένα μαχαίρι κ με μια κίνηση κόβει τον λαιμό της Έμμας μπροστά στα μάτια μου.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 9:06 am

-ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!
Η πολυαγαπημένη μου Έμμα πέφτει στο έδαφος κ γύρω της δημιουργείται μια λίμνη αίματος.
-Έμμα αγάπη μου είσαι καλά??
Έχω πάει από πάνω της κ της κρατάω το κεφάλι ενώ το αίμα της έχει απλωθεί πάνω μου!
Σηκώνω το κεφάλι μου ψηλά κ κοιτάζω με μίσος τον Τζάνγκο.
-ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!!
Τα μάτια μου έχουν πεταχτεί έξω!! Έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι μου. Όλες μου οι φλέβες έχουν πεταχτεί έξω. Η καρδιά μου χτυπάει ασυνήθιστα δυνατά!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 9:11 am

Ενώ λέω αυτά τα λόγια περνάνε από μπροστά μου όλες εκείνες οι όμορφες στιγμές που πέρασα με την Έμμα. Βλέπω μπροστά στα μάτια μου την στιγμή που την είχα πρωτογνωρίσει στην Loguetown, την επανασύνδεση μας αργότερα, τις νύχτες που περάσαμε μαζί κ τα όνειρα που μοιραστήκαμε!! Λίγο μετά επανήλθα στην πραγματικότητα. Είδα την Έμμα κ πάλι νεκρή μπροστά μου κ τον δολοφόνο της απέναντι μου να χασκογελάει.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The Sun returns!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Sun returns!!   The Sun returns!! I_icon_minitimeΤετ Σεπ 22, 2010 9:11 am

Σηκώνομαι επάνω κ επιτήθομαι στον δολοφόνο πειρατή μ'όλη μου την δύναμη!!! Αυτός είναι ανήμπορος μπροστά μου. Πάει να αποφύγει το χτύπημα αλλά μάταια! Τον ρίχνω κάτω κ συνεχίζω να τον χτυπάω χωρίς σταματημό. Το πρόσωπό του έχει καεί απ'τις φλογερές γροθιές μου. Οι άντρες μου προσπαθούν να με ηρεμήσουν αλλά εγώ δεν ακούω κανέναν πια. Ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος. Παίρνω το άψυχο σώμα της Έμμας και το πηγαίνω στην πίσω αυλή του σπιτιού μου. Εκεί σε μια σεμνή τελετή την θάβω. Αρχίζω να ξεσπάω σε κλάμματα πάνω α'τον τάφο της..

ΤΕΛΟΣ

The Sun returns!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: