.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The mourning of the Sun!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The mourning of the Sun!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:32 am

ΑΡΧΗ

Μετά τον άδικο χαμό της αγαπημένης του Έμμα ο Destro είχε πέσει σε κατάθλιψη και δεν ήθελε να δει κανένα μπροστά του. Οι συναδελφοί του προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν αλλά μάταια.
Το ίδιο γινόταν και με τους κατοίκους του χωριού.
Όλοι τους ήθελαν να τον δω και πάλι δραστήριο μιας κ ήταν ο άνθρωπος στον οποίο χρωστούσαν μεγάλη χάρη. Είχε προστατέψει το νησί τους από επικίνδυνους πειρατές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την αγαπημένη του.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Σεπ 23, 2010 8:28 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:33 am

Οι μέρες περνούσαν κ όλοι στο νησί είχαν αρχίσει να ανησυχούν πάρα πολύ.
Ο Destro δεν δεχόταν κανέναν πια στο σπίτι κ επίσης δεν το άφηνε ποτέ.
Η μόνη στιγμή που έβγαινε απ'αυτό ήταν ήταν ένα πεντάλεπτο το απογευματάκι την ώρα που είχε δολοφονηθεί η Έμμα.
Εκείνο το πεντάλεπτο πλησίαζε στον τάφο της και απλά καθόταν από πάνω του και τον κοιτούσε. Δεν έβγαζε λέξη. Δεν έλεγε τίποτα. Απλά τον κοιτόυσε.
Μόλις τα πέντε λεπτά περνoυσαν ξανα έμπαινε μέσα στο σπίτι κ κλειδαμπαρωνόταν!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:34 am

H κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι συνάδελφοι του μαρινς προσπαθούσαν να καλύψουν την απουσία του στους ανωτέρους. Έβρισκαν κάθε πιθανή δικαιολογία που θα μπορούσαν να σκεφτούν έτσι ώστε να καλύψουν τον φίλο τους.
Έπρεπε όμως να βρουν κ μια λύση για να ενεργοποιήσουν κ πάλι τον Destro που απ'ότι φαίνεται είχε πέσει σε ψυχολογικό σοκ. Όλοι φοβόντουσαν μήπως καταρεύσει εντελώς κ δεν υπάρξει πλέον κανένας τρόπος για να γιατρευτεί. Κάτι τέτοιο δεν ήθελε να το φανταστεί ξανά.
Ο Destro ήταν πολύ αγαπητός σε όλους.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:35 am

Ο "χασάπης" ο οποίος είναι πλοηγός στο πολεμικό πλοίο του Destro εκεί που καθόταν κ προσπαθούσε να σκεφτεί μια λύση του ήρθε μια τρελή ιδέα. Σκέφτηκε να επικοινβνήσε με τον Red Leg Zief με τον οποίο απ'ότι φαίνεται ο Destro είχε αναπτύξει μια σχέση σεβασμού.
-Παιδιά το βρήκα!!!
-Τι βρήκες??
Ρώτησαν κάποια μέλη του πληρώματος..
-Βρήκα τρόπο για να συνεφέρουμε τον Destro!!
-Άντε μίλα μην μας σκας!!!
-Θα επικοινωνήσουμε με τον Zief. Αυτός θα μπορέσει να τον συνεφέρει!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:37 am

Η τρελή αυτή ιδέα άρεσε στα περισσότερα μέλη του πληρώματος και έτσι κανονίστηκε μια επικοινωνία με το εστιατόριο του Zief. Όλοι γνώριζαν την αμοιβαία συμπάθεια κ τον σεβασμό που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τον δύο αντρών ύστερα απ'τα γεγονότα στο πλωτό εστιατόριο baratie!! Ο "χασάπης" ήταν αυτός που ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα απ'τη φωτιά και να μιλήσει ο ίδιος με τον μεγάλο σεφ.
-Γεια σας κύριε Zief..
-Θα προτιμούσα να με αποκαλείς σεφ.
-Μάλιστα κύριε...
-Τι σου είπα μόλις τώρα??
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:38 am

Ο "χασάπης" έμοιαζε να τα'χει χαμένα καθώς δεν ήταν και πολύ καλός στα λόγια. Είχε κολλήσει μιας κ το ψαρωτικό ύφος του Zief είναι κάτι το οποίο δεν είχε συνηθίσει κ αυτό τον είχε κομπλάρει πλήρως..
-Ναι μ'ακούς?? Τι έγινε?? Σου φαγε η γάτα την γλώσσα??
-Να κύριε...εεεε...σεφ ήθελα να πω...έχουμε ένα πρόβλημα...
-Και τι μ'ενδιαφέρουν εμένα τα προβλήματα σας?? καλέστε τη βάση σας. Νομίζετε πως είμαι κάποιος μαριν ή ότι έχω γραφείο επίλυσης προβλημάτων???
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:40 am

-Σεφ ακούστε με παρακαλώ. Πρόκειται για τον Destro.
-Τί ακριβώς έγινε??
-Μόλις γυρίσαμε στο Gecko Island κ πήγε να βρει την κοπέλα του είδε πως έλλειπε απ'το σπίτι. Ψάξαμε σ'όλο το νησί κ ανακαλύψαμε πως ένας πειρατής την είχε απαγάγει με σκοπό να εκδικηθεί τον Destro.
-Και μετά τι έγινε?? Τον σταματήσατε??
-Τον σταματήσαμε αλλά ήταν πολύ αργά. Ο πειρατής σκότωσε την Έμμα μπροστά στα μάτια του ανήμπορου να αντιδράσει Destro.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:42 am

-Αυτό που μου λες είναι τρομερό....Έχω μείνει άφωνος...
-Το ίδιο κ ο Destro σεφ..αυτό είναι το πρόβλημα που σας είπα πριν .Αφού σκότωσε τον πειρατή κ έθαψε την Έμμα έπεσε σε ψυχολογικό σοκ. Δεν μιλάει σε κανέναν και δεν βγαίνει απ'το σπίτι. Πρέπει να κάνουμε κάτι. Εμείς δοκιμάσαμε τα πάντα κ τότε σκεφτήκαμε εσάς. Μόνο εσείς θα μπορέσετε να τον συνεφέρετε.
-Κατάλαβα...Αχχχ...Αύριο το πρωί θα είμαι εκεί. Να με περιμένετε. Δεν θέλω να του πείτε ότι θα έρθω. Δεν πρέπει να το ξέρει αν θέλετε να συνέλθει. Με καταλάβατε??
-Μάλιστα σεφ!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:46 am

Ο "χασάπης" τρέχει να ενημερώσει αμέσως το υπόλοιπο πλήρωμα. Περιγράφει κατα λέξη την συζήτηση που είχε με τον σεφ κ πως αύριο το πρωί θα είναι στο νησί.
-Ελπίζω να βοηθήσει κ να μην τον φωνάξαμε τζάμπα!!!
Λέει ένα μέλος του πληρώματος...
-Να είσαι σίγουρος πως αυτός ο γέρος θα δώσει λύση κ θα συνεφέρει τον Destro. Δέκα μέρες τώρα καθόμαστε κ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τον βοηθήσουμε. Είναι η τελευταία μας ελπίδα αυτή.
Απαντά με έντονο ύφος ο "χασάπης".
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:51 am

Η επόμενη μέρα φτάνει γρήγορα κ η αγωνία όλων έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Ο σεφ έχει κρατήσει τον λόγο του κ νωρίς το πρωί ήταν ήδη στο λιμάνι. Ο "χασάπης" τον περίμενε εκεί όλη νύχτα κ μόλις τον είδε τον υποδέχτηκε με χαρά....και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε κάτω στο έδαφος και άρχισε να ροχαλίζει δυνατά!!!
-Μην το παρεξηγείτε σεφ ήταν ξαγρυπνος όλη νύχτα κ μάλλον τώρα του βγήκε όλη η κούραση!!
-Δεν με απασχολεί αυτός. Θα κοιμηθεί κ θα συνέλθει. Πηγαίντε με αμέσως στον Destro.
-Ακολουθήστε με σεφ θα σας πάω εγώ..
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 7:56 am

O ναύτης τον πηγαίνει έξω απ'το σπίτι του Destro. Του δίνει κ κάποιες ακόμα λεπτομέρειες για την κατάσταση του.
-Και μένει όλη μέρα μέσα στο σπίτι?
-Εκτός από ένα μικρό διάστημα το απόγευμα που πάει στον τάφο της Έμμας.
-Μάλιστα...Τότε θα πάω να του μιλήσω..Εκείνη θα είναι η σωστή στιγμή για μένα να επέμβω!
Έτσι λοιπόν περιμένουν να περάσει η ώρα κ να φτασει το απόγευμα όπου ο Destro θα ξεμυτίσει απ'το σπίτι. Η τελευταία ελπίδα όλων για να επιστρέψει ο φίλος τους εξαρτιώταν τώρα από τον Zief.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 8:01 am

To απόγευμα έχει φτάσει κ ο Destro άνοιξε την πόρτα του σπιτιού για να βγει έξω κ να πάει στον τάφο της Έμμας. Η πρόσοψη του είχε αγριέψει, ήταν αξύριστος κ φαινόταν καταπονημένος. Μαύροι κύκλοι δημιουργήθηκαν κάτω απ'τα μάτια του. Ήταν ένα σκέτο κουρέλι.
Ένα φάντασμα του εαυτού του. Κανείς δεν πίστευε ότι αυτός ο πολεμιστής που είχε αντιμετωπίσει τόσες κακουχίες, τόσους πειρατές, ληστές, επαναστάτες κ κάθε είδους εγκληματία που θα μπορούσε να συναντησει κανείς στον δρόμο του, κατάντησε έτσι. Η εικόνα του ήταν αποκαρδιωτική. Ακόμα κ ο Zief έδειχνε αναστατωμένος απ'αυτό που αντίκριζε.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 8:06 am

-Δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου..Είσαι στα αλήθεια εσύ??
Ο σεφ είχε πλησιάσει τον Destro κ είχε ακουμπήσει το αριστερό του χέρι πάνω στον δεξιό ώμο του Destro..
-Η εικόνα αυτή δεν ταιριάζει σε κάποιον που θέλει να γίνει Admiral!! πρέπει να συνέλθεις. Καταλαβαίνω πως η απώλεια είναι μεγάλη....
Και πριν προλάβει ο σεφ να ολοκληρώσει την φράση του ο Destro με μια απότομη κίνηση γυρνάει κ τον πιάνει απ'τον λαιμό με πολύ δύναμη κ τον ρίχνει κάτω στο έδαφος, δίπλα απ'τον τάφο της Έμμας.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 8:21 am

-Τι ξέρεις εσύ από απώλειες εεεε???? Δεν μπορείς να καταλάβεις τι περνάω κ το μόνο που κάνεις είναι να έρχεσαι εδώ κ με κούφια λόγια να θες να με ηρεμήσεις!! Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει!!!
-Τι ξέρω εγώ από απώλειες?? Δες το πόδι μου κ θα καταλάβεις!! Το είχα θυσιάσει για έναν σύντροφό μου αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Έχασα και τα δύο!!
O Destro χαλαρώνει το χέρι του απ'τον λαιμό του σεφ και λίγο μετά τον αφήνει.
-Λυπάμαι για την απώλεια σου. Τώρα σήκω φύγε!!
Ο μάγειρας σηκώνεται πάνω αλλά δεν δείχνει πρόθυμος να φύγει.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The mourning of the Sun!!   The mourning of the Sun!! I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 23, 2010 8:28 am

-Θυμήσου τα λόγια μου. Τι σου είχα πει τότε που έφευγες απ'το baratie!!
Δεν μπορείς να μείνεις στάσιμος. Έκλαψες, θρήνησες, θύμωσες!! Τώρα όμως ξεπέρνα το κ συνέχισε. Ήθελες αυτή να σε δει έτσι?? Αδύναμο??

-Όχι....
-Ε τότε σύνελθε. Πλύσου, ξυρίσου κ ετοιμάσου. Δουλειά σου είναι να προστατεύεις τον κόσμο από άθλιους πειρατές που κάνουν ότι έκαναν κ σε σένα. Πρέπει να προστατέψεις όσους δεν μπορούν να το κάνουν για τον εαυτό τους. Και για να γίνει αυτό πρέπει να βγεις έξω στη θάλασσα.
-Τελικά έχεις τον τρόπο σου να με φτιάχνεις!!!
O Destro σπάει ένα χαμόγελο στον σεφ κ του δίνει το χέρι του. Απ'ότι φαίνεται η επιστροφή του Destro δεν θα αργήσει για πολύ ακόμα...

ΤΕΛΟΣ

The mourning of the Sun!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: