| The Sun goes on again!!!! Νο1 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:42 am | |
| ΑΡΧΗ
Μια ακόμα αποστολή είχε τελειώσει. Ήταν πιο εύκολη απ'ότι περίμενα κ αυτό γιατί δεν άφησα κα΄νενα περιθώριο για λάθη και λοιπούς κινδύνους. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν μπερδευόμουν στα πόδια των ιθαγενών κ έπαιρνα μέρος στη μάχη που είχαν με τα τεράστια πουλιά. Δεν ήθελα ούτε να το σκέφτομαι!! Έπρεπε να κάνω ότι περνούσε απ'το χέρι μου για να προστατέψω το πλήρωμά μου. Δεν ήθελα να κινδυνέψει ποτέ ξανά κάποιος δικός μου. Αυτό ήταν μια υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου έπειτα από τον θάνατο της Εμμα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Παρ Σεπ 24, 2010 9:10 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:42 am | |
| Είχα επανέλθει πλήρως στη δράση κ ήμουν έτοιμος για νέες αποστολές κ κατ'επέκταση για νέες περιπέτειες. Το διάστημα που ήμουν σε "αδράνεια" είχε περάσει ανεπιστρεπτή. Τώρα το μόνο που θέλω είναι δράση κ μάχες. Τίποτα αλλό δεν θα με κάνει να ηρεμήσω. Μόνο αυτό μπορεί να με χαλαρώσει κ να με κάνει να νιώθω χρήσιμος. Χρειαζόμουν προπόνηση για να γίνω δυνατότερο κ τι πιο καλό από μάχες. Μέσα απ'τις μάχες θα μπορέσω να γίνω δυνατότερος κ έτσι να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:43 am | |
| Έκανα μια βόλτα στο κατάστρωμα ενώ το πλοίο μας βρισκόταν στα ανοιχτά κ έπλεε σε άγνωστη για μένα κατεύθυνση. Μπορούσα να μυρίσω την αλμύρα της θάλασσας, μια μυρωδιά που με κανε να βαριανασαίνω με μελαγχολία. Αγαπούσα πολύ την θάλασσα αλλά ήξερα πως είναι ο μεγαλύτερος μου εχθρός. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να ξανα κολυμπήσω ποτέ μου στη θάλασσα γιατί κάτι τέτοιο θα σηματοδοτούσε το τέλος μου. Αυτό ήταν το τίμημα για να αποκτήσω τη δύναμη μου. Μακάρι να μην χρειαζόταν αλλά όπως μου είπε κ ο Λι "ότι έγινε, έγινε!" | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:44 am | |
| Η ώρα πέρασε και είχε σκοτινιάσει. Σκέφτηκα να πάω στο δωμάτιο μου κ να ξεκουραστώ γιατί αύριο θα είχα μια ακόμα δύσκολη μέρα. Η νύχτα πέρασε ευχάριστα έχοντας ένα καλό βιβλίο για συντροφιά. Το πρωί είχε έρθει. Ο ήλιος ανέτελει. Ένα καινούριο ταξίδι με περίμενε. Σηκώνομαι και βγαίνω απ'την καμπίνα μου. Βλέπω τους άντρες μου να είναι σε πλήρη πολεμική προετοιμασία κ αυτό με χαροποίησε ιδιαιτέρως. Όλοι είχαν ακονίσει τα σπαθιά τους, είχαν καθαρίσει τα τουφέκια τους κ όλα έδειχναν να λειτουργούν ρολόι. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:44 am | |
| Ξαφνικά ένας ναύτης εμφανίστηκε μπροστά μου κ με κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας. Είπε ότι λάβαμε μια νέα εντολή. Έτρεξα να δω ποια ήταν αυτή η εντολή κ που θα πάμε μετά. Είχα τρομερή αγωνία καθώς ήθελα μια πιο σημαντική αποστολή απ'αυτή που μου είχε ανατεθεί προτίτερα. Μπαίνω στο δωμάτιο επικοινωνίας και διαβάζω την διαταγή που μας ήρθε. Πηγαίντε στο πλεούμενο εστιατόριο Baratie και παραλάβετε τα τρόφημα που είναι για τις ακαδημίες των εκπαιδευόμενων Marine και να τις παραδώσετε στο νησί Blue. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:45 am | |
| Η εντολή ήταν σαφέστατη. Μόλις την διάβασε ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα χείλη μου. Και αυτό γιατί θα επέστρεφα στο εστιατόριο του φίλου μου Zief. Θα χαρώ πολύ να τον ξαναδω ύστερα απ'όλα όσα έκανε για μένα. Ήταν ο άνθρωπος που με είχε συνεφέρει από το σοκ της απώλειας της Έμμα. Ήταν αυτός που μου ξαναέδωσε ζωή στην ουσία κ με κανε να δω αυτά που δεν έβλεπε ύστρα απ'το τραγικό αυτό γεγονός. -Zief σου ρχομαι και πάλι. Να με περιμένεις!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:50 am | |
| Έδωσα διαταγή στο πλήρωμα του πλοίου μου να αλλάξει πορεία για Baratie. Το ταξίδι ξεκίνησε κ οι πεινασμένοι μαρινς θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται καθώς το φαγητό τους θα φτάσει σύντομα στις ακαδημίες του Μπλε Νησιού. Ενώ το πλοίο μας προχωρούσε δίχως πρόβλημα άρχισε να πέφτει ένα ψιλόβροχο. Άρχισα να ανησυχώ γτ έβλεπα μαύρα σύννεφα να πλησιάζουν. Ερχόταν καταιγίδα. Αυτό θα μας δημιουργουσε πρόβλημα.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:52 am | |
| Δίνω εντολή στο πλήρωμα να προετοιμαστεί για την καταιγίδα! -Δεστε τα πανιά!! Γρήγορα στο μεσσαίο κατάρτι!! Δεν πρέπει να αφήσουμε το πλοίο να πάθει ζημιά. Το ταξίδι μας προβλέπεται μεγάλο κ δύσκολο. Το ψιλόβροχο άρχιζε να δυναμώνει. -Destro η βροχή δυναμώνει κ η θάλασσα αρχίζει να φουσκώνει επικίνδυνα! Είπε ένας άντρας του πληρώματος! -Δέστε γρήγορα τα κανόνια για να μην φύγουν. Καλύψτε κ την πυρίτιδα. Δεν πρέπει να βραχεί. Θα την χρειαστούμε σίγουρα!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:53 am | |
| Οι άντρες γρήγορα εκτελούν τις διαταγές μου. Η βροχή συνεχίζει να δυναμώνει! Τα κύματα πλέον είναι πολύ μεγάλα κ χτυπάν με δύναμη το πλοίο μας. Η κατάσταση μοιάζει άσχημη. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια καταιγίδα. Ένα μεγάλο κυμά πέφτει με ορμή στο κατάστρωμα. Ευτυχώς πρόλαβα κ κρατήθηκα απ'τα σχοινιά γτ αν έπεφτα στη θάλασσα τίποτα δεν μπορούσε να με σώσει! -Υπομονή κύριοι!!! Μια βροχούλα είναι!! Φωνάζω δυνατά για να εμψυχώσω το πλήρωμα!! Δεν πρέπει να επηρρεαστεί το ηθικό μας.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:55 am | |
| Ενώ η καταιγίδα είναι στην κορύφωσή της ένας ήχος διαπερνά τα αυτιά μου. Ακούστηκε σαν μπαμ. Νομίζω πως είναι κεραυνός. Δυστυχώς κάνω λάθος! -Destro μας βαράνε!! Κοιτάζω προς τη μεριά που μου υποδεικνύουν οι άντρες μου. Ήταν ένα πλοίο κ μας χτυπούσε. Τα κανόνια του βαρούσαν συνεχώς προς το μέρος μας! -Πειρατές....σκέφτηκα.. Μετά από λίγο όμως κατάφερα να διακρίνω κάτι που με συγκλόνισε!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:57 am | |
| Το πλοίο που μας βαρούσε δεν ήταν πειρατικό! Δεν υπήρχε κανένα πειρατικό σύμβολο επάνω του. Κοίταξα καλύτερα για να σιγουρευτώ πλήρως. Δεν υπήρχε αμφιβολία γι'αυτό που έβλεπε κ δεν ήθελα να το πιστέψω. Το πλοίο που μας βαρούσε ήταν πλοίο του ναυτικού! -Μα τι κάνουν? Χτυπάν δικούς τους? Αυτό είνα παράλογο. Η καταιγιδα συνεχίζει αδιάκοπα. Σε συνδυασμό με τα πυρά που δεχόμαστε είμαστε καταδικασμένοι. -Κάτι πρέπει να κάνω αλλιώς είμαστε μακαρίτες!! Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί όσο εγώ είμαι υπεύθυνος.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 8:59 am | |
| -Αλλάξτε πορεία..Πρέπει να σώσουμε το πλοίο!! Έδωσα την εντολή κ όλο το πλήρωμα έτρεχε για να την εκτελέσει.. Η πορεία μας άλλαξε δυτικά προς την αντίθετη πλευρά του baratie! To αντίπαλο πλοίο άρχισε να μας καταδιώκει. Aπομακρυνόμαστα απ'το baratie αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση. Έπρεπε πρώτα να σώσουμε το πλοίο κ η μόνη λύση ήταν αυτή η μανούβρα! -Άντρες ετοιμάστε τα κανόνια! Μόλις δώσω διαταγή ανταποδώστε τα πυρά!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 9:01 am | |
| Το εχθρικό πλοίο πλησιάζει. Οι άντρες είναι ανυπόμονοι να επιτεθούν! -ΠΥΡ!!!!!! Τα κανόνια μας αρχίζουν κ βαράνε συνεχόμενα. Η ανταλλαγή πυρών συνεχίζεται για αρκετή. -Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος τους διέταξε να επιτεθούν. Για ποιν λόγο μας επιτήθονται?? Προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος θα μπορούσε να κρύβεται πίσω απ'αυτήν την ενέργεια. Δεν είχα όμως χρόνο για να ασχοληθώ μ'αυτό. Έπρεπε πρώτα να ξεφύγω απ'τα πυρά τους! Εν τω μεταξύ η βροχή είχε καταλαγιάσει κάπως κ έκανε πιο εύκολη την όλη κατάσταση. Καθώς ο ορίζοντας είχε πλέον καθαρίσει παρατήρησα το εχθρικό πλοίο. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Η βροχή είχε ξεσκεπάσει την απάτη. Αυτοί που μας επιτέθηκαν δεν ήταν μαρινς. Ήταν μεταμφιεσμένοι πειρατές. Είχαν βάψει το πλοίο τους αλλά η βροχή πήρε την μπογιά κ αποκάλυψε την πραγματική τους ταυτότητα.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 9:03 am | |
| Το σχέδιο των πειρατών να παραπλανήσουν τους πάντες παριστάνοντας τους μαρινς μόλις είχε χαλάσει. Δεν είχα πλέον λόγο να αποφεύγω την άμεση εμπλοκή. Αποφασισμένος πλέον να τιμωρήσουμε τους πειρατές για αυτό τους το παιχνίδι δίνω διαταγή στο πλήρωμα να ετοιμαστεί για μάχη σώμα με σώμα!! Θα δείξω σ'αυτούς τους άθλιους να μην παίζουν μαζί μου. -Άντρες παύσατε πυρ! Τιμονιέρη άλλαξε κατεύθυνση προς ανατολάς! Θα χτυπήσουμε τους πειρατές κατευθείαν στην καρδιά τους! Ετοιμάστε τα σπαθιά σας!! Θα τα χρειαστείτε για να σφάξετε πειρατές! Κουράγιο άντρες ετοιμαστείτε για μάχη μέχρι θανάτου!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 9:05 am | |
| Πλησιάζουμε το πειρατικό πλοίο.... "Ετοιμοι"... Οι άντρες ανυπομονούσαν να τα βάλουν με τους πειρατές!! "Επίθεση".... Και η μάχη ξεκινά...Οι πειρατές αρχίζουν να χτυπάν τους άντρες μου...Είναι αρκετά σκληροί κ η μάχη προβλέπεται δύσκολη. Βλέπω αρκετά μέλη του πληρώματος μου να δυσκολεύονται στη μάχη κ κάποιους να πέφτουν απ'τις επιθέσεις των πειρατών. Είμαστε σε μειονεκτική θέση. Έπρεπε να αλλάξω την ροή της μάχης! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 9:06 am | |
| Τραβάω το σπαθί μου κ μπαίνω στην μάχη! Αρχίζω κ χτυπιέμαι με μανία με τους πειρατές!! Η μάχη έχει ανάψει για τα καλά....Ευτυχώς έχω ακόμα μερικούς άσσους στο μανίκι μου... Το πλοίο μας με το πειρατικό βρίσκονταν παράλληλα. Έτσι είχαμε την τέλεια ευκαιρία να τους αναχετίσουμε πλήρως! -Υποχωρήστε στο πλοίο μας..Γρήγορα.. .Δίνω την εντολή...Οι περισσότεροι έχουμε επιστρέψει στο πλοίο μας κ μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι άντρες ήταν εδώ. Είχα ετοιμάσει μια ομάδα με τουφέκια η οποία λειτούργησε ως ασπίδα για την υποχώρησή μας. Όσο εμείς επιστρέφαμε στο καράβι μας αυτοί πυροβολούσαν τους πειρατές καλύπτοντάς μας! "Τώρα ρίχτε με τα κανόνια!!!" | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun goes on again!!!! Νο1 Παρ Σεπ 24, 2010 9:09 am | |
| Τα κανόνια μας άρχισαν να σφυροκοπούν το πειρατικό πλοίο. Οι βόμβες έσκαγαν η μία πίσω απ'την άλλη...Το πειρατικό είχε γίνει σουρωτήρι...Οι πειρατές άρχισαν να πηδάν στη θάλασσα!! Εμείς μαζεύαμε όσους μπορούσαμε κ τους συλλαμβάναμε!!! Λίγη ώρα αργότερα το πειρατικό πλοίο δεν υπήρχε πια. Είχαμε συλλάβει ένα μεγάλο αριθμό πειρατών. Το πλοίο μας όμως βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση! Κινηθήκαμε γρήγορα για το baratie. Ευτυχώς η καταιγίδα είχε κοπάσει. καιρός ήταν να μας χαμογελάσει κ λίγο η τύχη. Μόλις φτάσαμε στο baratie o Zief μας υποδέχτηκε. Τώρα είμαστε σε ασφαλές μέρος κ θα μπορέσουμε να επιδιορθώσουμε το πλοίο μας κ να πάρουμε τα τρόφιμα που ήταν κ ο αρχικός μας στόχος.
| |
|
| |
| The Sun goes on again!!!! Νο1 | |
|