.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The preparations of the Sun!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

The preparations of the Sun! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 1:52 am

ΑΡΧΗ

Οι προμήθειες που έπρεπε να μεταφερθούν απ'το baratie στο Μπλε νησί είχαν μεταφερθεί με απόλυτη επιτυχία. Η αποστολή είχε λάβει τέλος και εγώ είχα λάβει την προαγωγή που τόσο πολύ ήθελα.
"O Ensign Destro παίρνει προαγωγή σε Lieutenant Junior Grade."
Αυτή ήταν η διαταγή που είχε φτάσει απ'τα κεντρικά με την υπογραφή του ίδιου του fleet admiral.
-Επιτέλους. Περίμενα τόσον καιρό αυτή την διάκριση!!!
Η προαγωγή αυτή με είχε χαροποιήσει πάρα πολύ κ μ'έκανε κυριολεκτικά να πετάω απ'την χαρά μου.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:03 am

Στις ακαδημίες του μπλε νησιού αυτή η είδηση είχε σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους νέους υποψήφιους μαρινς καθώς όλοι ήθελαν μια ανάλογη σταδιοδρομία με τη δική μου. Τις μέρες που παρέμεινα στις ακαδημίες όλοι οι σπουδαστές μου έδιναν το χέρι τους κ εύχονταν μια μέρα να μου μοιάξουν!! :[m027]:
Είχα επικοινωνήσει με το πλήρωμα μου στο baratie κ περίμενα μέχρι να επιδιορθωθεί πλήρως το πλοίο μας έτσι ώστε να έρθουν και να με παραλάβουν από δω.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:08 am

Πέντε μέρες πέρασα στο Μπλε νησί κ είχα διδάξει ακόμα κ πολεμικές τέχνες στους νεοσύλλεκτους μαρινς.
Αυτές οι πέντε μέρες ήταν πολύ ευχάριστες για μένα κ το ίδιο θέλω να πιστεύω πως ήταν και για τους άλλους.
Είχε έρθε όμως η στιγμή να αποχαιρετήσω αυτό το νησί κ να ξεκινήσω με το πλήρωμά μου για Loguetown.
Έπρεπε να περάσω απο κει για να αποχαιρετήσω όλους μου τους φίλους πριν την εξόρμησή μου στην Μεγάλη Γραμμή.
Πρώτα όμως αποχαιρέτησα όλους τους φίλους που έκανα στο μπλε νησί.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:13 am

Το πλοίο μου είχε φτάσει στο Μπλε νησί κ ήμουν έτοιμος να επιβιβαστώ.
Έριξα μια γρήγορη ματιά πίσω μου κ έριξα ένα χαμόγελο σ'αυτούς που ήρθαν να μου πουν αντίο. Ο καιρός λοιπόν για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου είχε φτάσει.
Πρώτος σταθμός της αναγέννησης μου και της κορύφοσής ως μαριν είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η πόλη στην οποία έζησα τόσα πολλά. Η πόλη στην οποία είδα τους γονείς μου να δολοφονούνται κ η πόλη στην οποία έφαγα το φρούτο μου κ απέκτησε τη δύναμή μου. Loguetown σου'ρχομαι!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:13 am

Το ταξίδι μας για την Loguetown είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.
Ο καιρός ήταν πάρα πολύ καλός. Ιδανικές συνθήκες για ένα μεγάλο ταξίδι!
Ένας λαμπρός, ζεστός ήλιος ψηλά στον ουρανό μας ενέπνεε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας κ ένα δροσερό αεράκι φυσούσε το οποίο έδινε μια ανάσα δροσιάς σ'όλο το πλήρωμα!!
Βγήκα έξω στο κατάστρωμα κ φόρεσα τα καινούρια μου γυαλιά!!
Έβαλα κ ένα καπέλο με το σήμα των μαρινς επάνω κ απολάμβανα το ταξίδι πίνοντας μια δροσερή μπυρίτσα!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:17 am

Ενώ λοιπόν την είχα αράξει κ απολάμβανα την μπύρα μου κ περίμενα τον μάγειρα να φέρει τα μεζεδάκια που του ζήτησα, γιατί μπύρα ξεροσφύρι δε λέει, εμφανίστηκαν μπροστά μου οι δυο τύποι που είχαν ανέβει στο μπλε νησί μαζί μας και ήταν στην ουσία "νταντάδες" από τα κεντρικά!! Τους είχε εξουσιοδοτήσει ο διοικητής του Μπλε Νησιού να παρακολουθούν τις κινήσεις μου γιατί ήθελε να με προστατέψει από τυχόν λάθη. Αυτό γιατί ο διοικητής του νησιού είναι θείος μου. Αδελφός του πατέρα που πάντα ήθελε να με προσέχει. Δεν είχε καταλάβει ότι είχα μεγαλώσει αρκετά κ μπορούσα να τα βγάζω πέρα μόνος μου. Ή μάλλον δεν ήθελε να το καταλάβει...
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:19 am

Δεν μου άρεσε ποτέ να αναφέρω τον θείο μου γιατί ήταν πάντα υπερπροστατευτικός κ ειδικά μετά τον θάνατο των δικών μου. Στο μεταξύ οι "νταντάδες" συνέχισαν να με πιλατεύουν.
-Μα τι κάνεις εδώ Destro?? Πίνεις εν ώρα υπηρεσίας???
-Το ταξίδι έχει πολύ δρόμο μπροστά του..Πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι!
Ελάτε να σας κεράσω μια μπυρίτσα να ξεχαστούμε παρέα!!

-Απαράδεκτον!! Δεν είναι αυτή κατάσταση!!!! Έχει ευθύνες κ δεν γίνεται να είσαι τόσο αναίσθητος!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:21 am

Τα είχαν πάρει άσχημα και οι δύο. Οι φλέβες απ'τον λαιμό τους πετάγονταν έξω!!
Τόσο δυνατά φώναζαν!! Αυτό όμως δεν θα κρατούσε για πολύ..
Ενώ οι δυο τους χτυπιόντουσαν κ φώναζαν ήρθε ένας σερβιτόρος του πλοίου κουβαλώντας την παραγγελία που είχα κάνει στον μάγειρα!!
Μόλις αντίκρισαν το φαγητό σταμάτησαν να χοροπηδάνε κ τα μάτια τους καρφώθηκαν στα πάτια!!!
-Σκέφτεσαι ότι σκέφτομαι???
-Ναι, άρχισα να πεινάω πολύ!!!
-Destro δε σε πειράζει να κάτσουμε μαζί σου εεεεε??
-Όχι βέβαια κύριοι, σαν το σπίτι σας!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:23 am

Τι ήθελε κ το είπα?? Αμέσως κ οι δυο στρώθηκαν κ άρχισαν να τρώνε μετα μανίας!!
Ένα πολεμικό που με τόσες προμήθειες φορτωμένο(γιατί ο φίλος μου ο Zief είχε φροντίσει να γεμίσει με καλό φαγητό το αμπάρι του πλοίου) δεν πιστεύω ότι μπορούν να αντέξουν την λαιμαργία αυτών των δύο.
-Ήρεμα κύριοι σε λίγο θα φάτε κ μας!! Με το μαλακό!!
Ενώ προσπαθώ να τους ηρεμήσω κ να σώσω τα αποθέματα φαγητών στα πλοία μας ακούω κάποιον να φωνάζει "ΠΕΙΡΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ"
"Ένα πειρατικό πλοίο νοτιοανατολικά μας πλησιάζει με ταχύτητα!!!"
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:25 am

Τελικά αυτό το ταξίδι δεν είναι όσο βαρετό περίμενα!! Ήρθε η ώρα για λίγη δράση!!
-Ολοι οι άντρες στο κατάστρωμα!!! Ετοιμάστε τα κανόνια!!!
Θα δείξω σ'αυτούς του πειρατές να μην τα βάζουν μαζί μου!!!
Το πειρατικό πλοίο μας πλησιάζει με ταχύτητα. Αρχίζω να κινούμαι και να επιβλέπω το κατάστρωμα. Όλα έμοιαζαν να είναι στη θέση τους. Αλλά και να μην ήταν εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε κ πάλι.
-Θα δώσουμε σ'αυτους τους πειρατές ένα γερό μάθημα άντρες!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:26 am

Το πλήρωμα εκτελεί με αστραπιαίες κινήσεις τις διαταγές μου.
Βασικός στόχος του σχεδίου μου είναι να καθυστερήσω τους πειρατές έτσι ώστε να πλησιάσουν το πλοίο μας μόλις θα είναι όλα μα όλα έτοιμα. Μόλις γίνει αυτό θα αναλάβω δράση εγώ.
Η στιγμή να δουν τη δύναμή μου σε δράση έφτασε! Οι πειρατές θα γευτούν ένα πικρό ποτήρι!!
Οι "νταντάδες" μου μοιάζουν έτοιμοι για μάχη. Δεν τους το είχα. Θα δούμε κ αυτοί τι ψάρια πιάνουν!!!
-Ετοιμάστε τα κανόνια!! Σημαδέψτεεεεε....
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:27 am

Μόλις οι πειρατές είναι σε ακτίνα βολής θα δώσω την διαταγή για επίθεση.
Δεν έχουν ελπίδα απέναντι στη δύναμη του ναυτικού!! Θα τους διαλύσουμε!!
Το πειρατικό πλοίο έχει πλησιάσει αρκετά...Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο!!!
-ΠΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!
Τα κανόνια μας σφυροκοπούν τους πειρατές!!! Οι πειρατές προσπαθούν με ελιγμούς να ξεφύγουν απ'τα πυρά μας αλλά μάταια.
Μια κανονόμπαλα χτυπάει το κεντρικό τους κατάρτι. Αυτό είναι το χτύπημα που θα τους ρίξει την ψυχολογία στο ναδίρ!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:31 am

-Μην επαναπάυεστε! Πυρ κατα βούληση!!!
Θα τους συνθλιψουμε πλήρως!!! Εσείς οι δύο ενημερώστε όλο το πλήρωμα να καλυφθεί!

-Μάλιστα κύριε!!
-Επιτέλους, ήρθε η ώρα μου!!!!
Κοιτάω το πλοίο των πειρατών κ αρχίζω να συγκεντρώνομαι.
Σκοπεύω να βουλιάξω το πλοίο τους. Οι άντρες μου είχαν όλοι τους καλυφθεί. δεν ήθελα να πειράξω κάποιν απ'αυτούς κατα λάθος. Αρχίζω να φτιάχνω μια μεγάλη μπάλα που έμοιαζε μ'έναν μικρό ήλιο. Οι πειρατές κοιτούσαν έντρομοι το θέαμα. Μέχρι ενός σημείου βέβαια. Γιατί όσο πιο πολύ μεγάλωνε η μπάλα τόσο δυνατότερο γινόταν κ το φως που τους τύφλωνε!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:33 am

-Βοήθεια!!! Είμαστε καταδικασμένοι!!! Σταματήστε το παρακαλώ!! Δεν θέλω να πεθάνω!!
Οι κραυγές των πειρατών ακούγονται πολύ καθαρά κ όλο το πλήρωμα με κοιτάει με δέος!!
-Destro δεν ξέραμε ότι έχεις τέτοια δύναμη.Είσαι πραγματικά φοβερός!! :[m207]: :[m135]:
Λένε οι νταντάδες που πρώτη φορά με βλέπουν εν δράση.
-Τελικά το να σας βάλουν να με προσέχετε δεν ήταν τόσο άσχημη ιδέα..Θα βοηθήσετε να αποκαλυφθεί η δύναμη μου ακόμα πιο γρήγορα!!! ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Ενώ στέκομαι περήφανος κ καμαρώνω για τις δυνάμεις μου, το πλοίο των πειρατών αρχίζει κ βουλιάζει!! Οι πειρατές είναι έντρομοι κ προσπαθούν να σώσουν τα τομάρια τους!!
-Μαζέψτε τους όλους κ ρίχτε τους στο αμπάρι..Θα πάω ένα μικρό πεσκέσι στον Κάπτεν Σμόκερ!!
Προς ολοταχώς. Πρέπει να συνεχίσουμε το ταξίδι μας για loguetown!!!

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:36 am

Έχουμε μπει πλέον στην τελική πορεία για να τελειώσουμε το ταξίδι μας.
Ευτυχως είχαμε κ λίγη δράση με τους πειρατές κ απόκτησε λιγάκι ενδιαφέρον το όλο σκηνικό. Στο αμπάρι μας βρίσκονταν 27 κρατούμενοι. Καλή μπάζα.
Η Loguetown είναι μια μεγάλη πόλη η οποία καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το νησί, εκτός από μερικούς απότομους λόφους. Η Loguetown βρίσκεται σε μια βολική τοποθεσία πολύ κοντά στο Reverse Mountain, ακριβώς έξω από τη Red Line. Εδώ Υπάρχει η βάση των marines με επικεφαλή τον Captain Smoker. Επίσης εδώ γεννήθηκε και πέθανε ο Gol D. Roger.
-Smoker έρχομαι!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The preparations of the Sun!   The preparations of the Sun! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 2:40 am

Μόλις φτάσαμε στο λιμάνι κ ρίξαμε άγκυρα ειδοποίησα την Τασίγκι να έρθει και να παραλάβει τους φυλακισμένους. Εγώ από την άλλη πήγα στο γραφείο του Σμόκερ για να τον ενημερώσω για τις προθέσεις μου. Μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ταξίδι μου για τη Μεγάλη Γραμμή αν κ όπως είπε "Είσαι πολύ ψαράς για να πας εκεί"!!
Το καλό είναι πως θα ξεφορτωθώ κ τις νταντάδες κάπου εδώ. Κάνω μια βόλτα στην πόλη για να πάρω τα απαραίτητα για το επόμενο μου ταξίδι. Η ώρα της Μεγάλης Γραμμής έφτασε επιτέλους!!

ΤΕΛΟΣ

The preparations of the Sun!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: