| [Τελος] The Stronger, The Better! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Saint Civilian
Posts : 1727 Join date : 31/03/2010 Age : 34 Location : Sky Island
| Θέμα: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 1:50 am | |
| Ειχα νικησει το πρωτο μελος του πληρωματος του Don Krieg και κατευθυνομουν προς το πλοιο του ιδιου με στοχο να νικησω και αυτον! Συντομα ολοι θα υποκλινονταν στην δυναμη μου και θα μπορουσα να φαω ενα καλο και ανετο γευμα χωρις προβλημα! Καθως πλησιαζε ειδα εναν αλλο απο τον πληρωμα του Ντον μαζι με ενα μερος του πληρωματος να στρεφεται προς το μερος μου. Μαλλον θα ηταν ο επομενος στην σειρα σκεφτηκα. Πλησιασα και αλλο! Πρεπει να ηταν ο δευτερος σε δυναμη απο το πληρωμα του Ντον...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Saint στις Δευ Σεπ 27, 2010 3:29 am, 1 φορά | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 1:58 am | |
| Οταν πλησιασα αρκετα μου φωναξε! -Θα πληρωσεις για οτι εκανες! Κανεις δεν προσβαλλει ετσι το πληρωμα του Don Krieg και φευγει ατιμωρητος! Απο πισω ο Ντον γελουσε. Ηταν προφανως ευχαριστημενος και μαλλον πιστευε οτι θα χασω! -Ωραια Αντρες! Οσο ο Γκιν θα ασχολειται με τον επισκεπτη μας, ας καταλαβουμε το πλοιο-εστιατοριο! Οι υπολοιποι αντρες πηδηξαν πανω στο αλλο πλοιο οπου προς μεγαλη μου εκπληξη οι μαγειρες εξοπλισμενοι περιμεναν να αντιμετωπισουν την επιθεση των πειρατων! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 2:03 am | |
| Η μαχη στην αλλη μερια αναψε και οι μαγειρες δεν ηταν τοσο αδυναμοι οσο καποιοι θα νομιζαν! Οταν δεν καποιοι πειρατες πηγαν να χτυπησουν τον αρχισεφ του εστιατοριου αυτος, αν και με ξυλινο ποδι τους εριξε μια κλωτσια και εξουδετερωσε και τους τρεις μαζι ταυτοχρονα! -Ωστε ειναι αληθεια! Ο κοκκινοποδαρος Ζεφ ειναι ο αρχιμαγειρας του εστιατοριου αυτου! Εσυ Ζεφ? Με τετοια φημη? Καταντησες ενας κουτσος μαγειρας? Χαχαχαχα! Ο αρχιμαγειρας δεν απαντουσε. Οι μαγειρες ανασυνταχτηκαν και ετοιμαστηκαν για την συνεχεια της μαχης!
| |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 2:07 am | |
| Πισω στην δικη μου μαχη... -Γιατι επιτιθεστε στο εστιατοριο? Ξεμεινατε απο φαγητο? Ή θελετε να αναπληρωσετε το πλοιο που χασατε? -Τα σχεδια του πληρωματος μας δεν σε αφορουν!!! -Αν το καταλαβετε το εστιατοριο, δεν θα μπορω να φαω εκει. Ετσι δεν ειναι? -Σωστα! Θα το παρουμε μακρια απο εδω! -Ε, τοτε με αφορουν! συγνωμη αλλα δεν θα αφησω να μου παρετε μακρια το φαγητο μου!!! Και μαλιστα το καλο φαγητο μου! Ο Γκιν δεν θα υπομενε αλλο αυτη τη γελοιοτητα! -ΕΠΙΘΕΣΗ!!! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 2:09 am | |
| Οι πειρατες μου ορμηξαν! -Nuclear Laser! -Incendiary Bullets! -Cannon Wrath! Ολες μου οι επιθεσεις εκαναν τους πειρατες να χασουν πολλους αντρες και να ξανασκεφτουν πριν επιτεθουν ετσι ωμα εναντιον μου. Καποιος ωστοσο καταφερε να με πλησιασε και πηρε να με κοψει με το σπαθι του! Το σπαθι περασε απο μεσα μου και διαβρωθηκε πληρως! Οι πειρατες παγωσαν! Δεν περιμεναν να χρησιμοποιουσα Λογκι φρουτο του διαβολου!!! Μονο ενας μπορεσε να φερθει ψυχραιμα την στιγμη αυτη: ο Γκιν! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 2:13 am | |
| -Βουτηξτε τα σπαθια σας στο νερο πριν επιτεθειτε! Προσεχτε τις σφαιρες και τα κανονια! Περικυκλωστε τον για να εχετε καλυτερο αποτελεσμα! Παρολο που δεν του φαινοταν ηταν ικανος ηγετης και μπορεσε να ξεπερασει μια δυσκολια πολυ ευκολα και ψυχραιμα! -Σε υποτιμησα! Εισαι εξυπνος και εχεις στρατηγικη! Ισως υποτιμησα το πληρωμα σου τελικα! -Και βεβαια το υποτιμησες! και αυτο ηταν και το τελευταιο σου λαθος! Επιθεση παιδια! Τελειωστε το τωρα! Οι πειρατες για αλλη μια φορα με εβαλαν στοχο αυτη τη φορα πιο τακτικα... | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 2:19 am | |
| Ωστοσο δεν ειχα δειξει ακομη ολα τα χαρτια μου! μολις με πλησιασαν κυκλικα και πριν ακομη μου επιτεθουν, προκαλεσα ενα τεραστιο ξεσπασμα πυρηνικης ενεργειας που οχι μονο τους πηρε και τους σηκωσε αλλα κατεστρεψε και το πλοιο τους πανω στο οποιο πολεμουσαμε. Οι περισσοτεροι απο αυτους επεσαν μεσα στην θαλασσα, ενω καποιοι δεν προλαβαν ουτε αυτο να κανουν! Απο την αλλη μερια του πλοιου ο ντον και το υπολοιπο πληρωμα ενιωσαν την εκρηξη και την ειδαν και σειστηκαν. Ο ντον γυρισε και κοιταξε τον Γκιν και την ολη κατασταση που επικρατουσε στην μαχη μας! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 2:54 am | |
| Ο Γκιν βλεπωντας το ανυσηχο βλεμμα του καπετανιου του τον καθυσηχασε λεγοντας -Μην φοβασαι Ντον! Το πληρωμα σου δεν πεφτει τοσο ευκολα! Ο πειρατης δεν θα περασει!!! Και γυρισε σε εμενα! -Καλη δουλεια και καλο φρουτο! Ομως μην νομιζεις οτι αυτο θα μας σταματησει! Οι πειρατες που εμειναν μου επιτεθηκαν. Ωστοσο ηταν πολυ λιγοι για να ειναι σπουδαια αντισταση! με μερικες σφαιρες και κανονιες τους ειχα βγαλει ολους νοκ αουτ! Ειχε μεινει πλεον μονο ο Γκιν απο την δικη μου πλευρα και ολα τα βλεμματα μαζευονταν στην μαχη μας! Μαγειρες, πειρατες ολοι μας κοιτουσαν! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 3:02 am | |
| -Ηρθε η ωρα να νιωσεις την δικη μου δυναμη! και κανεις δεν γλιτωνει απο αυτην! δεν ειμαι τσαμπα ο δευτερος στην ιεραρχια μετα τον καπετανιο! -Πολλοι ειπαν τα λογια σου πριν καουν κατω απο τις πυρηνικες μου δυναμεις. Ενας απο αυτους ηταν και ο χοντρομπαλας με την γελοια πανοπλια... Τον θυμασαι? Μιλουσα για τον Περλ με σκοπο να τον θυμωσω και να μην αρχισει καλα την μαχη! -Θα σε νικησω λοιπον και για αυτον! απαντησε ηρεμα ο Γκιν! Εβγαλε τα οπλα του: δυο περιεργα οπλα σαν ροπαλα. -Τι ειναι αυτα? Με αυτα θα με νικησεις? Δεν μιλησε. Απλα επιτεθηκε! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 3:07 am | |
| Με επιδεξιες κινησεις επιτιθοταν ενω ταυτοχρονα καλυπτε και τον εαυτο του. οι πρωτες μου επιθεσεις, λειζερ και σφαιρες δεν τον πετυχαν. Ηταν πολυ γρηγορος και οχι μονο τις απεφυγε αλλα βρεθηκε διπλα μου και με χτυπησε με το ενα απο τα περιεργα ροπαλα του. Ωστοσο αυτο περασε απο μεσα μου και με μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι δεν διαβρωθηκε καθολου! -Καλα οπλα! Ομως δεν μπορεις να με χτυπησεις! θα επρεπε να το ειχες καταλαβει απο πριν! -Και εσυ θα επρεπε να κοιτας καλυτερα! ειπε και μου εριξε με το αλλο ροπαλο του. Το χτυπημα με βρικε στο στηθος! μου κοπηκε η αναπνοη για λιγο και ενιωσα να πιεζεται βιαια το ατσαλι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Saint στις Δευ Σεπ 27, 2010 3:37 am, 1 φορά | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 3:11 am | |
| -Μα...? Πως...? Ο γκιν κοιτουσε θριαμβευτικα το επιτευγμα του. -Καθως περνουσε απο μεσα σου το ενα μου οπλο το αλλο το ειχα τραβηξει κατω και ακουμπουσε το νερο! δεν εισαι παρατηρητικος, ουτε εξυπνος! αν δεν ειχες την δυναμη του φρουτου σου θα ησουν ενα τιποτα! Με εξοργισαν τα λογια του αλλα δεν επεσα στην παγιδα που ο ιδιος ηθελα να τον ριξω. -Για κακη σου τυχη, πριν φαω το φρουτο ημουν ανδροειδες και οι αμυνες μου ειναι ισχυρες ετσι και αλλιως... Ο Γκιν ομως δεν φανηκε να επηρεαζεται... | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 3:15 am | |
| -Ποσα χτυπηματα πιστευεις οτι μπορει να αντεξει η αμυνα σου! Καποια στιγμη θα λυγισεις! -Μεχρι τοτε θα εισαι νεκρος! απαντησα και αυτην την φορα επιτεθηκα εγω πρωτος! Εριξα μια πυρηνικη ρουκετα την οποια πηγε να αποφυγει με δεξιοτητα αλλα η ακτινα που εσκασε ηταν μεγαλη και ετσι το πηρε το ωστικο κυμα και τον εριξε κατω! Το μισο πλοιο αρχισε να βουλιαζει ενω κομματια ξυλοθ επεπλεαν στην θαλασσα. Χωρις να χασω χρονο και πριν ξανασηκωθει επιτεθηκα με ακτινοβολια γ! Αυτη η επιθεση τον εκαψε και τον αποδυναμωσε! Ομως βρηκε την δυναμη για μια τελευταια του επιθεση! Καθως ομως μου επιτεθηκε η οργη του μεγαλωνε. Αν με χτυπουσε θα ειχα προβλημα! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 3:18 am | |
| Ειχε ερθει η ωρα να δοκιμασω κατι καινουριο! -Nature Reactor! Μικροσκοπικες εκρηξεις αρχισαν αν σημειωνονται στο πεδιο της μαχης αλλα και στο σωμα του Γκιν καθως πολλων ατομων οι πυρηνες διασπωνταν με την βια! Σιγα σιγα μια κοκκινη ενεργεια συγκεντρωθηκε γυρω μου και την απορροφησα ολοκληρη μεσα σε λιγα δευτερολεπτα! Ο Γκιν εστεκε μπροστα μου αποδυναμωμενος και εγω πλεον ειχα ολη την απαραιτητη ενεργεια για να τελειωσω την μαχη αυτη!!! Ο Γκιν με κοιταξε με ενα περιεργο υφος. πρεπει να ειχε αποδεχτει την ηττα! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 3:22 am | |
| -Ησουν σπουδαιος αντιπαλος! Εξυπνος και τακτικος! Ομως κανεις δεν μπορει να αντισταθει στην δυναμη μου! Ο Γκιν γελασε και γυρισε προς τον καπετανιο του. -Συγνωμη... καπετανιε! Καταστρεψε τον εσυ! ειπε πριν τον χτυπησω με το χερι μου και τον ριξω αναισθητο! Ηταν πολυ δυνατος και αξιος αντιπαλος! Δεν τον χτυπησα οπως αλλους αλλα μονο με την μπουνια που του εριξα στο τελος θα σηκωνοταν σε λιγο! Πλεον ειχε μεινει μονο ο Don Krieg μαζι με το πληρωμα που αντμετωπιζε τους μαγειρες! Περπατησα προς το μερος τους... | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The Stronger, The Better! Δευ Σεπ 27, 2010 3:28 am | |
| Καθως πηγαινα προς το μερος τους, ο Don Krieg εβγαλε ενα πολυβολο και αρχισε να με χτυπα! Εκτοξευτηκα στον ουρανο και προσγειωθηκα στην πλατφορμα του εστιατοριου! -Βλεπω μοιραζομαστε καποια κοινα οπλα! ειπα -Μην συγκρινεις το αδυναμο ανδροειδες σωμα σου με την υπερτατη πανοπλια μου! Θα πληρωσεις για οτι εκανες στο πληρωμα μου! Μετα θα καταλαβουμε το καραβι και θα μπουμε στην μεγαλη γραμμη για να την κατακτησουμε! Ετοιμαστηκα για μαχη! Οι μεγειρες ηταν στο πλευρο μου! Αποφασιστηκε λοιπον εγω και οι μαγειρες θα αντιμετωπιζαμε τον Don Krieg και τους πειρατες του! Ειθε η νικη να ηταν δικη μας! | |
|
| |
| [Τελος] The Stronger, The Better! | |
|