| Sun storms out!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 5:18 am | |
| ΑΡΧΗ
Εδώ και μια βδομάδα ήμουν στο Navarone Island, περιμένοντας το πλοίο μου να επιδιορθωθεί έτσι ώστε να ξεκινήσω την περιπλάνησή μου στην Μεγάλη Γραμμή. Μια εβδομάδα πέρασε πολύ γρήγορα λοιπόν κ ενώ βρισκόμουν στην αίθουσα ξιφασκίας κάνοντας προπόνηση, ήρθε τρέχοντας ένας απ'τους άντρες μου. Το είδα πολύ κουρασμένο απ'το τρέξιμο. Η γλώσσα του είχε βγει έξω κ μετα βίας ανέπνεε!! -Τι έγινε κ είσαι έτσι?? Ηρέμησε λίγο και πάρε ανάσες!! -Ήρθα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Το πλοίο...το πλοίο μας....είναι έτοιμο... Μόλις λέει αυτήν την φράση πέφτει κάτω λιπόθυμος. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 5:26 am | |
| Όσοι είναι μπροστά στο περιστατικό τρέχουν να δουν αν ο ναύτης είναι καλά κ να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Εγώ απ'την άλλη έχοντας ακούσει αυτά τα ευχάριστα νέα φεύγω απ'την αίθουσα ξιφασκίας γεμάτος ικανοποίηση κ πηγαίνω προς το ναυπηγείο του νησιού. -Επιτέλους θα ξεκολλήσουμε απο δώ πέρα!!! Λέω σ'έναν απ'τους άντρες μου που φρουρούσαν το νεοεπισκευασμένο πλοίο μας. Είχα φτάσει στο ναυπηγείο κ άρχισα να κοιτάω το πλοίο απο μακριά έχοντας συνεχώς ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη μου. Η στιγμή για νέες περιπέτειες ήταν πλέον πολύ κοντά!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 5:33 am | |
| Ο υπεύθυνος για την ανακατασκευή του πλοίου μου εμφανίστηκε ενώ εγώ χάζευα το επίτευγμα του. Ήταν πράγματι θαυμαστό το αποτέλεσμα. Δεν είχα ξαναδεί τόσο όμορφο πλοίο. Στην ουσία δεν πίστευα ότι αυτό το πλοίο ήταν το δικό μου. Το θυμόμουν εντελώς διαφορετικό. Αυτή η εικόνα που βλέπω μ'έχει αφήσει άφωνο. -Lieutenant Junior Grade Destro, χαίρομαι για την γνωριμία. Είμαι ο Τόνι ο αρχιμηχανικός της βάσης. -Χάρηκα για την γνωριμία Τόνι. -Παρομοίως. Λοιπόν?? Πώς το βλέπεις?? Σ'αρέσει?? Και σηκώνει το κεφάλι του κοιτώντας το πλοίο. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 5:36 am | |
| -Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ μ'αρέσει αυτό το πλοίο!! :[m135]: -Χαίρομαι γιατί δούλεψα μαζί με τους άντρες μου πολύ σκληρά για να καταφέρω να το φτιάξω έτσι. -Φαίνεται. Η δουλειά που κάνατε είναι εκπληκτική. -Χχαχαχαχα..Είσαι μεγάλος κόλακας. Αλλά φτάνουν τώρα οι φιλοφρονήσεις. Ακολούθησε με. Θα ανέβουμε πάνω για να σου κάνω μια πλήρη παρουσίαση, έτσι ώστε να κατανοήσεις απόλυτα όλες τις δυνατότητες του πλοίου αυτού. Και πίστεψε με είναι πολλές. τέρμα τώρα τα λόγια. Ακολούθησε με στο πλοίο. Τον ακολούθησα επάνω στο πλοίο κ περίμενα πως κ πως να ακούσω τι έχει να μου πει. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 5:41 am | |
| -Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από δω. Στο αμπάρι. Όπως βλέπεις η χωριτηκότητα του πλοίου έξει αυξηθεί αρκετά σε σχέση με πριν. Επίσης έχουμε βάλει επιπλέον κολώνες για να στηρίζεται το νέο βάρος του πλοίου. Φτιάξαμε κ μια μίνι φυλακή αν τυχόν χρειαστεί να μεταφέρεις κρατουμένους. Χωράει περίπου 20 άτομα. Τα κάγκελα είναι μεταλλικά κυρίως αλλά τα έχουμε βάψει με μείγμα από seastone έτσι ώστε οι δυνάμεις των DF να είναι άχρηστε εδώ μέσα. Έτσι δεν θα υπάρχει κανένας φόβος για δραπέτες. Επίσης να συμπληρώσω όλο το κάτω μέρος του πλοίου έχει ενισχυθεί με seastones γιατί στην Μεγάλη Γραμμή τα πράγματα είναι ζώρικα με τους Sea Kings!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 5:45 am | |
| -Ας συνεχίσουμε με το κατάστρωμα κ το επάνω δωμάτιο. Εδώ όπως μπορείς να δεις υπάρχουν 10 σειρές με διπλά κανόνια κ στις δύο μεριές του πλοίου. Αυτό το κάνει αρκετά επικίνδυνο για τα εχθρικά πλοία κ αρκετά ασφαλές για εσάς. Το κατάρτι έχει παραμείνει ίδιο κ απλά βάλαμε κάποια ξύλα στον περίγερο για να το κρατάνε σταθερό. Σου έχουμε δώσει κ νέα πανιά για να αντικατασταθούν τα σκισμένα. Η κουζίνα, τα δωμάτια κ η καμπίνα σου είναι όπως κ πριν. Η μεγάλη έκπληξη όμως βρίσκεται στο δωμάτιο στην πίσω πλευρά του πλοίου. Αυτή φτιάχτηκε αποκλειστικά για σένα. Μόνος εσύ θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 5:53 am | |
| -Τι υπάρχει μέσα σ'αυτό το δωμάτιο?? -Υπομονή..Θα δεις... Ακολουθώ τον Τόνι κ μπαίνουμ μέσα στο δωμάτιο. Είναι ένα απλό σχετικά δωμάτιο, με αρκετά μεταλλικά αντικείμενα τριγύρω κ δύο θήκες στις οποίες από οτι βλέπω μπαίνουν τα χέρια μου. -Λοιπόν Destro δες πως λειτουργεί. Κάθεσαι εδώ κ βάζεις μέσα τα χέρια σου. κατόπιν χρησιμοποιείς την δύναμη σου για να δώσεις ενέργεια στο πλοίο. Είναι στην ουσία ένα οικολογικό πλοίο που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια. Επίσης υπάρχουν μπαταρίες που αποθηκεύουν αυτήν την ενέργεια κ έτσι το πλοίο μπορεί να κινηθεί κχωρίς εσένα εδώ. Αρκει να το φορτίζεις κάθε 3 ημέρες. Υπάρχει κ ένα μεγάλο κανόνι στην πρύμνη του πλοίου το οποίο συγκεντρώνει την ενέργεια σου κ την πυροδοτεί συγκεντρωμένη σε μια βολή!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 5:57 am | |
| -Αυτό το πλοίο είναι ακόμα πιο τρομερό απ'όσο πίστευα στην αρχή!! -Είναι το καμάρι φρόντισε να το προσέχεις καλά. Γιατί αυτό θα το κάνει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες αυτού του πλοίου. Ευχαρίστησα τον Τόνι κ αμέσως άρχισα να συγκεντρώνω πλήρωμα για να κάνουμε το πρώτο test drive ή καλύτερα test dive του πλοίου. Έδωσα διαταγή να το γεμίσουν με προμήθεις έτσι ώστε να αντέξει κ μέχρι 2 μήνες στη θάλασσα. Αμέσως το πλοίο άρχισε να γεμίζει με φαγητό,νερό,σακε,μπαρούτι,μπάλες για τα κανόνια κ όπλα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 6:03 am | |
| Μετά από 2 μέρες προετοιμασίας ήμασταν έτοιμοι να σαλπάρουμε. Αποχαιρέτησα τους νέους μου φίλους στη βάση κ αφού πήρα την έγκριση από τον διοικητή του νησιού για να αποπλεύσουμε έβγαλα έναν χάρτη με σκοπό να διαλέξω τον επόμενο προορισμό μου. Έπειτα από πολύ μελέτη κ σε συνδυασμό με φήμες που είχα ακούσει αποφάσισα να πάμε στο Jaya Island στο οποίο βρίσκεται κ δρα ανεξέλεκτα ένας πειρατής ονόματι Bellamy κ η συμμορία του. Οι φήμες λέγανε πως ασχολείτο με δουλεμπόριο κ αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να επιτρέψω να συνεχιστεί. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 6:07 am | |
| Ξεκινήσαμε γεμάτη πάθος κ αισιοδοξία το νέος μας ταξίδι. Εγώ κ το πλήρωμά μου ήμαστα έτοιμοι για κάθε νέα πρόκληση η οποία θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά μας. Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας καθώς δεν υπήρχε ούτε ένα μικρό συννεφάκι παρά μόνο ένας λαμπρός ήλιος που μας οδηγούσε στο Jaya Island. Ήθελα πως κ πως να φτάσουμε εκεί έτσι ώστε να δώσω την πρώτη μεγάλη μάχη στην Μεγάλη Γραμμή. Ανυπομονούσα να δείξω τη δύναμη μου. Ήθελα όλος ο κόσμος να μάθει πως ένας νέος μαριν θα είναι εκεί για να τους προστατέψει κ να πάψουν να φοβούνται άθλιους πειρατές. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 6:16 am | |
| Δύο ημέρες πέρασαν απ'την στιγμή που φύγαμε απ'το Ναβαρονε. Το Jaya Island ήταν πλέον πολύ κοντά μας. Πλησιάζαμε από δυτικά γιατί εκέι βρίσκεται η πρωτεύουσα του νησιού, η Mock Town. Στην πρωτεύουσα βρίσκεται κ το μοναδικό λιμάνι του νησιού. Το νησί αυτό περιβάλεται κυρίως από δάση. Γύρω γύρω λοιπόν μεγάλες δασικές εκτάσεις καλύπτουν το μεγαλύτερο κομμάτι του νησιού. Τα τελευταία χρόνια στο νησί αυτό πλοία του ναυτικού σπάνια πλησιάζουν κ έτσι έχει μεταμορφωθεί σε άνδρο πειρατών. Η απουσία των μαρινς δίνει στους πειρατές την ευκαιρία να ξεσαλώσουν και να κάνουν το νησί ουσιαστικά δικό τους. Αυτό εδώ όμως τελειώνει σήμερα. Μιας κ ήδη βρίσκομαι πολύ κοντα κ δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν χαζοπειρατή. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 6:22 am | |
| Έχουμε επιτέλους φτάσει στο νησί κ το πλοίο μας έχει δέσει. Αρκετοί πειρατές αντιλήφθηκαν την παρουσία μας αλλά δεν έγινε καμία κίνηση εναντίον μας. Κατεβάζω ένα απόσπασμα από το πλοίο για να με συνοδεύσει στην περιήγησή μου μέσα στην πολή κ αφήνω το υπόλοιπο πλήρωμα στο πλοίο σε κατάσταση συναγερμού για πιθανή επίθεση. Ενώ λοιπόν περπατάω στους δρόμους τις πόλεις όλα τα βλέμματα καρφώνονται πάνω μου. Βλέπω κ γω όμως αρκέτες γνώριμες φάτσες από διάφορους πειρατές των οποίων τα μούτρα κοσμούν τους τοίχους αρκετών βάσεων του ναυτικού. Δεν ενδιαφέρομαι για κάνεναν απ'αυτούς ωστόσο. Αποκλειστικός μου στόχος είναι ο Bellamy κ η συμμορία του. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 6:26 am | |
| Ψάχνω εξωνυχιστικά όλη την πόλη για να τον βρω αλλά δεν τον βλέπω πουθένα. Θα αναγκαστώ να ρβτήσω τους πειρατές που υπάρχουν εδώ. Και το καλό που τους θέλω να είναι συνεργάσιμοι αλλιώς θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι ή καλύτερα στην περίπτωση μας ο φωτεινός ήλιος. Κοιτάω δεξία κ αριστερά για να βρω κάποιον πειρατή του οποίου η φάτσα να είναι αρκετά χαζή έτσι ώστε να τον ψαρέψω εύκολα κ χωρίς να δωθεί μεγάλη έκταση στο θέμα. Προσπαθούσα να το κάνω όσο πιο διακριτικά γινόταν αλλά αυτό ήταν αρκετά δύσκολο μιας κ τα μάτια όλων ήταν καρφωμένα πάνω μου. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 6:30 am | |
| Έπειτα από μια μίνι αναζήτηση βρήκα τον πειρατή που θα μου έκανε τη δουλειά. Τον πλησιάζω κ τον ρωτάω για το που θα βρω τον Μπέλαμι. Στην αρχή μου κάνει τον δύσκολο αλλά έχω τον τρόπο μου να τον πείσω. -Αν δεν μου πεις τότε θα βάλω αυτούς εδώ να σε συλλάβουν κ να σε στείλουν στο Impel Down!! -Όχι εκεί...Παντού αλλά όχι εκεί.... -Μίλα τότε κ θα την γλιτώσεις!!! -Στο μπαρ της πλατείας. Απέναντι απ'το μεγάλο δέντρο. Εκεί είναι το στέκι του. -Το καλό που σου θέλω να μην λες ψέματα!! -Όχι το ορκίζομαι λέω αλήθεια!!! Και τον πιάνουν τα κλάματα. Τον αφήνω κάτω κ πάω ολοταχώς για το μπαρ. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 6:35 am | |
| Είμαι έξω από το μπαρ που μου είπε εκείνος ο πειρατής. Ήρθε η ώρα να πάψω τις διακριτηκότητες και να κάνω αισθητή την παρουσία μου. Μπαίνω μέσα σπάζοντας την πόρτα κ φωνάζω δυνατά!! -Θέλω τον Μπέλαμι. Να βγει έξω κ να με αντιμετωπίσει. Όσοι είναι μέσα σταματάν όσα κάνουν κ με κοιτάνε. Ένα λεπτό αργότερα ξεσπάν σε γέλια!!! -Χαχαχαχα...και ποιος είσαι εσύ που θες το αφεντικό μου?? Λέει ένας αστείος τύπος με μακριά άσπρα μαλιά, ένα ζευγάρι γυαλιά κ μια χαζή γούνα. Πάνω του είχε ένα βραχιόλι που έλεγε Sarquiss. Πιθανόν το όνομα του. -Δε νομίζω να είπα κάτι αστείο. Και δημιουργώντας μια ηλιακή βόμβα ανατινάσω το μαγαζί!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun storms out!!! Δευ Σεπ 27, 2010 6:41 am | |
| Ψάχνω στα συντρίμια να βρω τον Sarquiss κ να μάθω που βρίσκεται το αφεντικό του. Μετά από λίγο τον βρίσκω κάτω από μια πέτρα. Σηκώνω την πέτρα για να τον βγάλω κ αυτός πάει να με μαχαιρώσει. Αλλά για κακή του τύχη πιάνει το χέρι του φωτιά!! -Ααααααα...καίγομαιιιιιι...αααααα....τι είσαι πάλι εσύ???? -Είμαι αυτός που θα σε κάψει ολόκληρο αν δε μου πεις που βρίσκεται ο Μπέλαμι. -Το αφεντικό λείπει. Έχει πάει σ'άλλο νησί. Θα επιστρέψει σ'ένα μήνα. -Που έχει πάει?? ΜΙΛΑ!! -Στο Sabaody Archipelago για να πουλήσει τους σκλάβους!! -Γαμώτο άργησα!! Δεν πειράζει θα ξαναγυρίσω γι'αυτόν. Τώρα όμως θα συλλάβω εσένα κ αυτούς εδώ που είναι μαζί σου.
Όλοι οι άντρες του Μπέλαμι που επέζησαν μεταφέρθηκαν στο πλοίο μου. Έπειτα θα τους παραδώσω σ'ένα άλλο για να τους στείλουν στο impel Down
TEΛΟΣ! | |
|
| |
| Sun storms out!!! | |
|