.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Restore Suns health!! [Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Restore Suns health!! [Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 7:33 am

Έπειτα από μια τρομερή μάχη στο Enies Lobby το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, ο τραυματισμένος Destro αφόυ σώθηκε από τον Rob Lucci μεταφέρθηκε υπό την εποπτεία του φίλου Dr. Jekins στο Drum Island το οποίο φημίζεται για τους κορυφαίους γιατρούς που έχει βγάλει. Ο Dr. Jekins σκόπευε να πάει τον Destro στην δασκάλα κ μέντορά του Dr. Kureha! H γιατρίνα είχε τεράστια εμπειρία κ θα βοηθούσε στην ανάρρωση του Destro πάρα πολύ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Σεπ 30, 2010 8:34 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 7:37 am

Έτσι λοιπόν δίχως μεγάλη καθυστέρηση το πλοίο έφτασε στο Drum Island!!
Ο Τζεκινς πήρε τον Destro κ τον οδήγησε στο κάστρο του βασιλιά Dalton ο οποίος είχε διαδεχτεί τον τύραννο πρώην βασιλια Wapol. Στο κάστρο του βασιλιά η γιατρίνα είχε δημιουργήσει ένα πλήρως λειτουργικό νοσοκομείο το οποίο ήταν και το καμάρι του νησιού.
Σ'αυτό εργάζοντας εκατοντάδες ικανοι γιατροί κ παράλληλα λειτουργούσε κ μια ιατρική σχολή υπό την εποπτεία της γιατρίνας.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 7:41 am

Μόλις φτάσανε στο κάστρο συνάντησαν τον βασιλιά Dalton ο οποίος κανόνιζε κάποιες υποχρεώσεις σχετικά με τη λειτουργία του νησιού.
-Έγινα κατανοητός?? Σας θέλω όλους στις θέσεις σας!!
-Μεγαλειότατε τα σέβη μου...
-Dr. Jekins τι χαρά που σε ξαναβλέπω. τι σε φέρνει τόσο σύντομα πίσω στο νησί μας?
-Ο τραυματισμένος φίλος μου από δω. Θέλω την βοήθεια της γιατρίνας για να τον κάνουμε σύντομα καλύτερα!! Εσείς μεγαλειότατε τι κάνετε? Σας βλέπω απασχολημένο!!
-Μην δίνεις σημασία..η καθημερινή ρουτίνα ενός βασιλιά. Παντα υποχρεώσεις!!
-Χαχαχα..Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρετε!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 7:45 am

Ο Τζεκινς συνεχίζει μέσα στο κάστρο κ με πηγαίνει κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εκεί βρίσκει την γιατρίνα κ τις εξηγεί το περιστατικό αφόυ προηγουμένως την είχε χαιρετήσει.
-Λοιπόν αυτά που ακούω είναι αρκετά σοβαρά.
-Ναι κ γι'αυτό τον έφερα εδώ. Ανησυχώ για τυχόν θραύσματα που έμειναν στον οργανισμό του.
Αν συνέβει κάτι τέτοιο ίσως να μην επανέλθει ποτέ στην κατάσταση που ήταν πριν.

-Όπως είπες κ συ γι'αυτό τον έφερες εδώ!! Θα ετοιμάσω το χειρουργείο αμέσως!!
-Σ'ευχαριστώ γιατρίνα!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 7:57 am

Το χειρουργείο έχει ετοιμαστεί κ λίγη ώρα αργότερα η εγχείρηση ξεκινά!!
Η επέμβαση κράτησε πάνω από 26 ώρες συνολικά κ αφού τελείωσε όλοι παραδέχτηκαν τη δυσκολία που υπήρχε σ'αυτήν αλλά και ότι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ο Τζενκινς μετά την εγχείρηση έπιασε κουβέντα με την γιατρίνα.
-Ώστε είχα δίκιο τελικά. Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Υπήρχαν όντως τόσα μικρά κομμάτια μέσα του εεεεε??
-Γι'αυτόν τον λόγο μας πήρε κ τόσο πολύ η επέμβαση. Έπρεπε να σιγουρευτούμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα κομμάτι από seastone στον οργανισμό. Τώρα αναρώνει πολύ πιο γρήγορα κ το πολύ σε δύο μέρες θα είναι εντελώς καλά!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:00 am

-Σας ευχαριστώ Dr.Kureha το ήξερα ότι μπορούσα να βασιστώ πάνω σας!!!
-Χαχαχαχα!! Τζεκινς παιδί μου εγώ σ'ευχαριστώ. Χρόνια είχα να κάνω μια τέτοια επέμβαση!!
Οι δύο μέρες πέρασαν γρήγορα κ είχα έρθει στους κανόνικους μου ρυθμούς πλέον.
-Λοιπόν Destro πως αισθάνεσαι???
-Τέλεια!! Νιώθω τελείως καλά!!
-Χαίρομαι που το ακούω!! Τελικά η γιατρίνα έκανε πολλή καλή δουλειά!!
-Ναι κ θα τις το χρωστάω για πάντα αυτό!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:05 am

Ενώ λοιπόν είχα συνέλθει κ έκανα την προπόνηση μου σ'αυτό το παγωμένο νησί ο βασιλιάς Dalton ήρθε τρέχοντας προς το μέρος μου.
-Βοήθεια χρειάζομαι βοήθεια!!!
-Τι συνέβει κύριε??
-Κάποιος απήγαγε την γιατρίνα!!!!
-Τιιιιιιιιιιι???
-Βρίσκεται στην πόλη κ δημιουργεί φασαρίες!! Έχω στείλει αρκετούς άντρες μου εκεί αλλά θέλω να πας κ εσύ για να σιγουρέψουμε την ασφάλειά της!!
-Έφυγα αμέσως μεγαλειότατε!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:09 am

Πήγα γρήγορα προς την πόλη για να βρω αυτόν που τόλμησε κ απήγαγε την γυναίκα που μ'έσωσε!!
-Μόλις τον βρω θα τον κάνω να πληρώσει ακριβά που τόλμησε κ άπλωσε τα βρωμόχερα του πάνω στην γιατρίνα!!!
Λίγο αργότερα φτάνω στην πλατεία της πόλης όπου ένας χοντρός κ άσχημος τύπος μ'ένα αρκετά μεγάλο τόξο κρατούσε αιχμάλωτοι την γιατρίνα.
Είχε κ άποιους άντρες μαζί του κ αυτοί ήταν σε μάχη με τους φρουρούς του Dalton!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:12 am

Αφού πλέον είχα φτάσει στον τόπο του εγκλήματος είχε έρθει η ώρα να κάνω την εισαγωγή μου στη μάχη. Σήκωσα το δάχτυλο μου κ άρχισα να στέλνω ακτίνες εναντίον των ανθρώπων του απαγωγέα!!!
-Σταματήστε όλοι σας!! Θα δώσω ένα τέλος σ'αυτό!!
Είπα κ κοίταξα αποφασιστικά τον απαγωγέα!!
-Δώσε πίσω την γιατρίνα κ θα την γλιτώσεις φτηνά καθίκι!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:16 am

Το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω του. Με κοιτούσε θυμό και μίσος. Το έβλεπα στα μάτια του.
Ζητούσε ήδη εκδίκηση για τον χαμό των συντρόφων του. Αλλά κ γω δεν ήμουν λιγότερο θυμωμένος. Τα είχα πάρει κανονικά με την πράξη του απαγωγέα!!
-Ωραία παιχνίδια έχεις χοντρέ....
Είπα κοιτώντας τα βέλη κ το τόξο του!!!
-Τώρα θα παίξουμε παρέα μ'αυτά...
Δάγκωσε τα χείλη του λοιπόν και πήδηξε στον αέρα προσπαθώντας να με νικήσει με συνεχόμενες βολές από ψηλά. Όταν είδε όμως πως η επίθεση του δεν είχε αποτέλεσμα, πήγε δίπλα σ'έναν άνθρωπό του και ζήτησε κάτι.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:19 am

Κρατούσε πάλι το τόξο του αλλά αυτήν την φορά είχε διαφορετικά βέλη. Και έτρεχε ένα περίεργο πικτό υγρό από τις κεφαλές τους.
Τέτοια σκουλίκια θα έπρεπε να είναι στο χώμα και όχι να είναι πειρατές της κακιάς ώρας ή απαγωγείς. Έβγαλα μια κραυγή ζητώντας εκδίκηση για την γιατρίνα.
-Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν όνειρα κ αυτοί η γυναίκα με κράτησε ζωντανό δίνοντας μου τη δυνατότητα να τα εκπληρώσω. Θα σε σκοτώσω που τόλμησες να την αγγίξεις!!!
Μετά απ'αυτήν την κραυγή όλα τα βλέματα καρφώθηκαν πάνω μου. Αρκετοί έμοιαζαν παγωμένοι και απ'τους εχθρούς και απ'τους φίλους.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:22 am

Είπα αυτές τις λέξεις και αποφάσισα να τον αποτελειώσω με μια επίθεση. Δεν ξέρω αν θα το αντέξει το σώμα του ή θα γίνει στάχτη καθώς σκέφτομαι να "τον ψήσω". Αλλά νιώθω υπερβολικά μεγάλο θυμό να βγαίνει από μέσα μου. Ίσως να τον σκοτώσω κιόλας αλλά μικρό το κακό. Εξάλλου είναι ένας φθηνός απαγωγέας. Αρχίζω να δημιουργώ μια μεγάλη μπάλα φωτιάς στον αέρα με σκοπό να την πετάξω πάνω του.
Πριν εξαπολύσω την οργή μου λέω μερικά λόγια στον απαγωγέα.
-Πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις??
Πας κ απαγάγεις μια γυναίκα που προσφέρει τέτοιο έργο στην κοινωνία??

-Σταμάτα να μιλάς κ πολέμα!!
-Αλλά τι να περιμένεις από ένα άθλιο χοντρομούρη?? ΠΕΘΑΝΕ ΤΩΡΑ!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:27 am

-Το όνομα μου είναι Chess κ θα είμαι αυτός που θα σε σκοτώσει! Kαι μόλις το κάνω θα ζητήσω λύτρα για να τους γυρίσω αυτήν την γριά μάγισσα πίσω!!
-Πρόσεχε πως μιλάς για μια τέτοια γυναίκα!!!!
Η μάχη μας ξεκινά...
Τραβάω το σπαθί μου κ τρέχω πάνω στον χοντρό..Αυτός έχει το τόξο στα χέρια του το οποίο είναι ποτισμένα με το περίεργο υγρό. Πάει να με χτυπήσει κατά μέτωπο αλλά εγώ δεν φοβάμαι μιας και ξέρω ότι δεν θα πάθω τίποτα. Και τότε θυμάμαι την τελευταία μου μάχη με την Έμμα κ τελευταία στιγμή αποφεύγω τα βέλη του. Δεν θα κάνω το ίδιο λάθος ξανά!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:29 am

Πήρα το μάθημα μου κ δεν θα ξαναυποτιμήσω αντίπαλο ποτέ ξανά. Σηκώνομαι όρθιος κ στέκομαι στα πόδια μου ύστερα από την αποφυγή που έκανα. Αυτό το χτύπημα που είχα δεχτεί απ'την Έμμα μ'έχει πεισμώσει κ δεν επρόκειτο να ξανακάνω το ίδιο λάθος ποτέ μου! Η μάχη μας συνέχιζεται. Ο Χοντρός ρίχνει συνεχώς βέλη εναντίον μου κ εγώ τα αποκρούω με τα σπαθιά μου. Η μάχη μας είναι αρκετά σκληρή αλλά κάπου εδώ πρέπει να τελειώνει!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:31 am

...Δίνω μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο του Chess κ τον ρίχνω κάτω..
Πρέπει να τον πόνεσε πολύ αλλά δεν το βάζει κάτω...Σηκώνεται κ προσπαθεί να αντεπιτεθεί!!
Αποφεύγω γρήγορα όλα του τα χτυπήματα κ ξεκινάω την αντεπίθεσή μου!!
Μια δυνατή κλωτσιά τον ρίχνει στο έδαφος κ αρχίζουν να ξεπετάγονται φλόγες κάτι που τον τρομοκρατεί!!!! Τώρα που δεν προσέχει είναι η κατάλληλη στιγμή..Θα τον αποτελειώσω...
Τρέχω γρήγορα προς το μέρος του κ τον χτυπάω με το ξίφος μου κάνοντας ένα μεγάλο σημάδι από τον θώρακα έως κάτω στην κοιλιά!! Αρχίζει να κολυμπάει στο αίμα...
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 8:34 am

Πηγαίνω κ ελευθερώνω την γιατρίνα απ'τα δεσμά της κ δίνω εντολή να συλλάβουν όλου τους απαγωγείς! Η γιατρίνα μ'ευχαριστεί αλλά το μόνο που έκανα ήταν να τις ανταποδώσω την χάρη.
Της χρωστούσα ήδη τόσα πολλά!! Ο Dalton έλαβε γνώση της κατάστασης κ μ'ευχαρίστησε κ αυτός. Το ίδιο έκανε κ ο Τζενκινς. Η ανάρρωση μου πλέον είχε ολοκληρωθεί κ απ'ότι φάνηκε στην προηγούμενη μου μάχη μπορούσα κάλλιστα να ξαναπολεμήσω. Ήρθε η στιγμή για μένα να φύγω απ'αυτό το νησί.
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Restore Suns health!! [Τέλος]   Restore Suns health!! [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Οκτ 04, 2010 12:03 pm

Όνομα:Destro
Haki Points:0
Player of the Week Points:5
Beli:13.000
Bounty:Είναι Marine
http://www.onepiecegr-rpg.com

Restore Suns health!! [Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Suns return[Τέλος]
» Grand Line:Suns first stop!!
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: