| The next stop of the Sun!![Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:33 am | |
| Έχοντας ανακτήση πλήρως τις δυνάμεις μου, η ώρα για να συνεχίσω τα ταξίδια μου είχε έρθει. Αποχαιρέτησα όλους τους νέους φίλους που είχα κάνει στο Drum Island κ άρχισα τις διαδικασίες για την προετοιμασία του επόμενού μου ταξιδιού. Αυτές οι μέρες που έχασα όσον καιρό ανάρωνα έπρεπε να καλυφθούν κάπως κ ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος απ'την σύλληψη κ άλλων πειρατών?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Σαβ Οκτ 02, 2010 6:17 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:36 am | |
| Το πλοίο μου είχε δέσει εδώ κ κάποιες μέρες στο νησί κ όσο καιρό εγώ ανάρωνα το πλήρωμα είχε γεμίσει τα αμπάρια με όλες τις απαραίτητες προμήθειες που χρειαζόμασταν. Είχα δώσει την εντολή πως το επόμενο πρωί θα σαλπάρουμε για το Little Garden, ένα πολύ όμορφο νησί που μοιάζει με κήπο(εξου κ το όνομα) στο οποίο υπήρχαν αρκετές αναφορές για παρουσία πειρατών. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:39 am | |
| Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω σ'αυτό το νησί. Ήθελα όσο τίποτε άλλο να καθαρίσω μερικούς πειρατές για να νιώσω κ πάλι λιγάκι ζωντανός. Ήταν κ καλή ευκαιρία για να εξασκήσω τις δυνάμεις κ να κάνω μια καλή προπόνηση. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονταν κ γι'αυτό την άρπαξα απ'τα μαλλιά. Η γιατρίνα πρωτού φύγουμε μου έδωσε τα φάρμακα που έπρεπε να πάρω για λίγες μέρες ακόμα κ μου ευχήθηκε καλή τύχη. Την ευχαρίστησα για όλα αυτά που είχε κάνει για μένα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:41 am | |
| Το ίδιο βέβαια έκανε κ αυτή επειδή την έσωσα απ'την απαγωγή αλλά η δική μου υποχρέωση προς αυτήν ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Της χρωστούσα πάρα πολλά κ δεν ξέρω αν θα είμαι ικανός να τις τα ξεπληρώσω ποτέ. Το πρωί είχε φτάσει κ όλα ήταν έτοιμα για την αναχώρησή μας. Σηκώσαμε άγκυρα κ σιγά σιγά απομακρυνθήκαμε απ'αυτό το χιονισμένο νησί. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:43 am | |
| Η πορεία μας για το Little Garden συνεχίστηκε κανονικά δίχως κάποιο πρόβλημα. Το ταξίδι διήρκησε 3 ολόκληρες ημέρες. Μόλις είδα το νησί από μακριά ένιωσα την παρουσία πειρατών πάνω σ'αυτό. Ήμουν σίγουρος πως θα αντιμετώπιζα αρκετά απ'αυτά τα αποβράσματα και αυτό ήταν κάτι που μου έδινε μεγάλη χαρά. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:47 am | |
| Μόλις πλησιάσαμε αρκετά στο νησί κ ρίξαμε άγκυρα πήρα την μορφή ακτίνας κ μεταφέρθηκα αμέσως στο νησί. Μόλις πάτησα το πόδι μου εκεί κατάλαβα ότι κάτι γινόταν γιατί ακουγόταν κάτι σαν μάχη. Αρχικά πίστεψα πως ήταν κάποιος σεισμός αλλά αφού άκουσα καλύτερα συνειδητοποίησα πως μια μεγάλη μάχη βρισκόταν σε εξέλιξη. Ανυπομονούσα να δω πόσα άτομα πολεμάνε και ποιες είναι οι αντίπαλες παρατάξεις. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:50 am | |
| Έτρεξα με πολύ δύναμη για να δω που εξελίσεται η μάχη. Ακολουθούσα τον θόρυβο απ'τα σπαθιά τα οποία συγκρούονταν μεταξύ τους. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Όταν έφτασα στο σημείο απ'το οποίο ακουγόταν ο θόρυβος της μάχης δεν πίστευα στα μάτια μου. -Δεν μπορεί πρέπει να ονειρεύομαι!! Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό που βλέπω!! Μα καλά αυτοί δεν είχαν πεθάνει?? | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:52 am | |
| Ειχα μείνει άναυδος με το θέαμα το οποίο αντίκρισαν τα μάτια μου. Δυο γίγαντες, οι οποίοι ήταν κ αρχηγοί πειρατών πολεμούσαν μεταξύ τους. Είχα ξαναδει τις φάτσες τους αλλά ήξερα ότι είχαν να δώσουν σημεία ζωής πάνω από 80 χρόνια. Όλοι τους θεωρούσαν νεκρούς!! Αλλά εγώ τους είχα βρει κ όχι μόνο αυτό, αλλά τους είδα να πολεμάν κ μεταξύ. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:54 am | |
| Δεν πίστευα ότι θα συναντούσα τους συγκεκριμένους πειρατές στο Little Garden. Η μονομαχία τους ακουγόταν από μακριά σαν μάχη μεταξύ ολόκληρων πληρωμάτων. Έστειλα μια ειδοποίηση στο πλοίο μου για να μου δώσουν όλες τις λεπτομέρειες γι'αυτούς τους δύο γίγαντες!! -Μάλιστα κύριε..Θα σας ενημερώσουμε εντός ολίγου. -Κάντε γρήγορα δεν μ'αρέσει να περιμένω!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:57 am | |
| Λίγη ώρα μετά η αναφορα για τους δύο γίγαντε είχε φτάσει στα χέρια μου. Ανοίγω τον φάκελο που μου έστειλαν απ'το πλοίο μου κ διαβάζω κάθε λέξη που υπάρχει με απόλυτη συγκέντρωση. -Τα ονόματα τους είναι Dorry κ Brogy. Ήταν και οι δυο αρχηγοί ένος πειρατικού πληρώματος γιγάντων απ'το Ελμπαφ. Τα ίχνη τους είχαν χαθεί κ κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν..... Μάλιστα πολύ ενδιαφέρον. Τώρα όμως ξέρω εγώ τι απέγιναν... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 5:59 am | |
| -Απ'ότι φαίνεται οι δυο τους τα έσπασαν μεταξύ τους κ άρχισαν τους καυγάδες. Θα πρέπει να μάλωσαν για κάποιο σοβαρό λόγο κ απ'ότι φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια πολεμάνε μεταξύ τους. Μάλλον είναι ισοδύναμοι και γι'αυτό δεν έχουν δώσει σημεία ζωής τόσα χρόνια. Έχουν κολλήσει σ'αυτό το μέρος για τα καλά. Θα παρακολουθήσω σήμερα τη μάχη τους κ αύριο που θα ξέρω το στυλ που πολεμούν θα τους αντιμετωπίσω. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 6:02 am | |
| Έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιο μου. Κάθησα ήσυχα σε μια άκρη και παρακολουθούσα τη μάχη τους χωρίς να επέμβω. Το μόνο που έκανα ήταν να βλέπω. Η μάχη τους κράτησε αρκετή ώρα έως ότου ένα ηφαίστειο έκανε μια τεράστια φασαρία βγάζοντας καπνό. Ακούγωντας αυτό οι γίγαντες σταμάτησαν τη μάχη τους κ αποχώρησαν όντας σε κακή κατάσταση κ οι δυο αφού είχαν αλληλοτραυματιστεί.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 6:04 am | |
| Πλέον είχα καταλάβει τι γίνεται κ πότε αρχίζουν να πολεμούν. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω αυτό το ηφαίστειο να εκραγεί κ πάλι αύριο αλλά αφού έχουν ξεκινήσει μια μάχη. Όταν θα τελειώσουν θα είναι κ οι δυο αποδυναμωμένοι κ έτσι θα τους πιάσω ακόμα πιο εύκολα. Ή μήπως να ακολουθήσω άλλη τακτική. Ενώ πολεμάνε να αρχίσω να τους βαράω ταυτόχρονα? Έτσι θα χάσουν την αυτοσυγκέντωσή τους κ ίσως σκοτωθούν μεταξύ τους. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 6:09 am | |
| Το πανούργο μου σχέδιο είχε πλέον μπει σε εφαρμογή. Θα χτυπούσα κ τους δύο γίγαντες την ώρα που πολεμάνε μεταξύ τους. Ο Brogy είναι ξανθός κ αρκετά χοντρός ενώ ο Dorry είναι πιο αδύνατος. Αποφασίζω λοιπόν να χτυπήσω πρώτα τον Dorry κ έπειτα τον άλλον. Η μάχη τους έχει ξεκινήσει εδώ κ αρκετή ώρα αλλά χωρις να διακριθεί κάποιος εκ των δύο. Απ'ότι φαίνεται είναι ισοδύναμοι σ'όλα τα επίπεδα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 6:12 am | |
| Ενώ οι δυο τους πολεμούν ακατάπαυστα ετοιμάζω μερικές ηλιακές βόμβες κ τις ρίχνω πάνω στον Dorry. Αυτός ξαφνιάζεται κ χάνει την συγκέντρωσή του. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον Brogy να χτυπήσει με το τσεκούρι τον ώμμο του αντιπάλου του και να τον πετάξει κάτω στο έδαφος. -Τι σύμβαινει Dorry γιατί χαλάρωσες την άμυνα σου?? Μετά από τόσα χρόνια ένα τέτοιο χτύπημα δεν έπρεπε να σε αγγίξει καν. -Η κοιλιά μου. Τρέχει αίμα..Μα πως γίνεται αυτό?? Αναρωτιέται ο Dorry ενώ δείχνει το αίμα στον Brogy. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Σαβ Οκτ 02, 2010 6:16 am | |
| Eνώ αυτοί έχουν πιάσει την κουβέντα εγώ ετοιμάζω άλλη μια βόμβα κ την ρίχνω αυτή την φορά στην πλάτη του Brogy. Αυτός ξαφνιάζεται απ'το χτύπημα κ πέφτει κάτω με δύναμε με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο σηκωμένο σπαθί του Dorry!! -Πισώπλατο χτύπημα?? Μα πως?? -Brogy δες εκεί. Είναι ένας μαριν?? -Τιιιιι??? Πως τολμάς κ επεμβαίνεις στην ιερή μας μάχη ανόητο ανθρωπάκι!! -ΧΑχαχαχαχ!! Η μάχη σας μόλις έληξε ανόητοι γίγαντες!! Αλληλοσκοτωθήκατε μεταξύ σας κ αυτό με βόλεψε τρομερά. Άντρες ρίξτε τους!!! Τα κανόνια του πλοίου μου ρίχνουν το τελειωτικό χτύπημα στους γίγαντες...... | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: The next stop of the Sun!![Τέλος] Δευ Οκτ 04, 2010 12:11 pm | |
| Όνομα:Destro Haki Points:0 Player of the Week Points:3 Beli:11.000 Bounty:Είναι Marine
| |
|
| |
| The next stop of the Sun!![Τέλος] | |
|