.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
15 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 15 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 1:30 am

Έπειτα από αρκετές μέρες αδράνειας κ αφού είχα συλλάβει δύο γίγαντες πειρατές, που σημειοτέον ήταν οι πρώτοι γίγαντες με τους οποίους τέθηκα ποτέ αντιμέτωπος, είχε έρθει η στιγμή να βγω στη θάλασσα και πάλι. Δεν έπρεπε να σταματήσω την δράση μου με τίποτα. Ο στόχος μου ήταν ένας κ ξεκάθαρος απ'την αρχή.
Να μπορέσω να γίνω ένας Marine Admiral. Και ο μόνος τρόπος για να εκπληρώσω το όνειρό μου ήταν ένας.
Να πιάσω πειρατές. Νεκρούς ή ζωντανούς. Αυτό μικρή σημασία είχε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Παρ Οκτ 08, 2010 2:36 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 1:39 am

Κανέναν δεν ένοιαζε αν ο πειρατής που θα έπιανα εγώ ήταν ζωντανός ή νεκρός. Το μόνο που χρειαζόταν κ ήθελαν όλοι ήταν να σταματήσει ο πειρατής τη δράση του. Αυτή είναι και η ξεκάθαρη εντολή που δίνει η κυβέρνηση στα μέλη της. Αλλά αυτό για μένα δεν ήταν δίκαιο.
Η δικαιοσύνη δεν τους βάζει στο ίδιο τσουβάλι όλους. Ή τουλάχιστον έτσι έπρεπε να κάνει.
Γι'αυτό κ εγώ εφάρμοζα σ'όλα τα ταξίδια μου τη δική μου δικαιοσύνη. Έκανα αυτο που εγώ θεωρούσα σωστό χωρίς να με νοιάζουν οι συνέπειες.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 1:41 am

Αρκετές φορές μπορεί οι ανώτεροί μου να διαφωνούσαν με τις τακτικές μου αλλά εγώ δεν ενδιαφερόμουν. Ακολουθούσα τη δικαιοσύνη μου και αυτό ήταν το μόνο που μετρούσε.
Η καρδιά μου κ η λογική μου με οδηγούσαν σ'όλες τις αποφάσεις. Ήταν η συμβουλή που είχα κρατήσει από τον Zief και πάντα γυρνόυσε μέσα στο μυαλό μου.
"Ο καλός άντρες ακολουθεί συμβουλές, ο μεγάλος άντρας ακολουθεί την καρδιά του!!"
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 1:47 am

Οι συνεχόμενες επιτυχίες μου είχαν πέσει στην αντίληψη των ανωτέρων μου κ ήμουν συνεχώς υπό στενή παρακολούθηση. Είχα αντιμετωπίσει αρκετούς δυνατούς πειρατές στη μεγάλη γραμμή κ τους είχα κατατροπώσει όλους. Πήγαινα καρφί για μια νέα προαγωγή. Η σταδιακή μου ανάδος στις υψολόβαθμες θέσεις του ναυτικού πραγματοποιούνταν με αργά αλλά σταθερά βήματα.
Ήξερα ότι κανείς δεν επρόκειτο να μου χαρίσει τίποτα. Ότι έκανα θα το έκανα μόνος μου.
Όσες προαγωγές κ να μου δίναν θα τις άξιζα γιατί θα ήταν αποτέλεσμα τις δουλειάς μου.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 1:57 am

Ενώ λοιπόν είχαμε βάλει προορισμό Cactus Island με είχε πιάσει μια διάθεση για ποτό κ κουβέντα. Έτσι κάλεσα στο γραφείο μου τον φίλο μου τον Τζεκινς τον οποίο είχα πάρει μαζί μου ως γιατρό του πλοίου μου.
Ο Τζέκινς κ εγώ μιας κ είμαστε παιδικοί φίλοι, έχουμε αρκετό θάρρος ο ένας με τον άλλο κ τα λέμε έξω απ'τα δόντια μεταξύ μας. Αυτό θα βοηθούσε στο να έχουμε μια καλή κ όμορφη κουβέντα.
Λίγη ώρα αργότερα χτυπάει η πόρτα του γραφείου μου. Απ'ότι φαίνεται ο Τζεκινς είχε ήδη φτάσει.
-Τελικά είναι γρήγορος ο γιατρουδάκος μου!! ΧΑχαχαχα!!!
Λέω μόνος κ ξεκαρδίζομαι στο γέλιο!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 2:03 am

-Περάστε. Ανοιχτά είναι.
Η πόρτα ανοίγει κ όντως ήταν ο Τζεκινς ο οποίος κ μπήκε μέσα στο γραφείο μου.
-Γεια σου Destro. τι γίνεται?? Έμαθα πως ήθελες κουβεντούλα!!
-Ναι έχω καλή διάθεση μιας κ οι πειρατές όλο κ λιγοστεύουν. Έχουμε πιάσει αρκετούς μέχρι τώρα φίλε μου. Και πολλοί ήταν κ αξιόλογοι. Όχι ως χαρακτήρες αλλά ως αμοιβές!! ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-Χεχεχε..Σωστά!! Υπήρχαν αρκετοί με μεγάλα bounty στο κεφάλι τους. Αν ήσουν πειρατής θα ήσουν σίγουρα ένας απ'τους supernova, ίσως κ Shichibukai ακόμα ακόμα!! Χεχεχε!!
-Σταμάτα να γελάς!!!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 2:06 am

Πετάγομαι με δύναμη απ'το γραφείο μου κ αρπάζω τον Τζέκινς απ'το λαιμό.
-Μην ξαναπεις ποτέ σου κάτι τέτοιο για μένα!! Και ειδικά αν είμαι μπροστα!!
Τα μάτια μου έχουν πεταχτεί απ'έξω κ το μυαλό μου έχει σχεδόν θολώσει!!
-Το μόνο πράγμα που με κρατάει κ δεν σπάω το κεφάλι είναι η παιδική φιλία που μας ενώνει κ αυτό είναι κάτι ιερό για μένα. Αλλα για να μπορέσει να διατηρηθεί αυτή η φιλία πρέπει να κάνουμε κ οι δυο προσπάθειες. Γι'αυτό μην ξαναπεις αυτές τις κουβέντες!!
Τελειώνω τη φράση μου κ αρχίζω σιγα σιγα να χαλαρώνω τα χέρια μου απ'τον λαιμό του Τζεκινς γιατί αν συνέχιζα λίγο ακόμα θα τον έπνιγα!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 2:10 am

Αφού άφησα τον Τζέκινς, αυτός πέφτει κάτω κ αρχίζει να παίρνει βαθιές ανάσες για να συνέλθει απ'το σοκ που μόλις πέρασε.
-Μα τι σ'έπιασε κ κάνεις σαν τρελός?? Τι τόσο φοβερό είπα που σ'έκανε έτσι??
-Συνεχίζεις να παριστάνεις τον βλάκα?? Ή μήπως είσαι τελικά!?!?!?!?
Και του ρίχνω μια κλωτσιά που τον πετάει στον απέναντι τοίχο.
-Το να με παρομοιάζεις με πειρατή είναι κάτι που δεν πρόκειται να ανεχτώ ποτέ κ από κανέναν..
Το κατάλαβες αυτό?????
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 2:13 am

-Ακούς εκεί....Εγώ ένας απ'τους supernova, ίσως κ Shichibukai!! Αδιανόητο!!
ΠΟΤΕ μου δεν θα γινόμουν πειρατής. Και όποιος τολμήσει κ με ξανασυγκρίνει με δαύτους θα τον σκοτώσω στη στιγμή. Δεν πρόκειται να λυπηθώ ποτέ κανέναν που θα τολμήσει να ξεστομίσει κάτι αντίστοιχο με σένα Τζέκινς!! Ξέρεις πολύ καλά ότι πειρατές σκότωσαν τους γονείς μου, πειρατές κρύβονταν πίσω απ'το θάνατο τους, πειρατές ήταν αυτοί που έπαιξαν μαζί μου τόσες φορές στο παρελθόν, πειρατές είναι αυτοί που με θέλουν νεκρό, πειρατές είναι αυτοί που είναι ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 2:17 am

Ο Τζέκινς σηκώνεται έντρομος έπειτα από τον παράληρημά μου. Φαίνεται να τα χει χαμένα μόλις εγώ τελείωσα τον μονόλογο μου. Τρέμει σαν ψάρι έξω απ'τα νερά του.
-Εγώ καλύτερα να πηγαίνω!!
Μου λέει με τρεμάμενη φωνή..
-Ναι όντως αυτό θα ήταν το καλύτερο. Και θα είναι κ μόνιμο.
-Τι εννοείς μ'αυτό??
-Σε απαλλάσω απ'τα καθήκοντά σου. Από σήμερα δεν είσαι ο γιατρός του πλοίου μου αλλά ένας απλός επιβάτης. Στο επόμενο νησί που θα σταματήσουμε κατεβαίνεις απ'το πλοίο.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 2:20 am

Ο Τζεκινς κατεβάζει το κεφάλι του κ φεύγει απ'το γραφείο μου χωρίς να πει κουβέντα.
Εγώ απ'την άλλη ανοίγω ένα μπουκάλι κρασί κ αρχίζω να πίνω για να ξεχάσω το όλο σκηνικό.
Ο Τζεκινς πηγαίνει στο δωμάτιο του και βγάζει ένα μικρό den den mushi από την βαλίτσα του.
Το είχε καλά κρυμμένο κ κανένας δεν το είχε δει. Δεν είχε κάποιο λόγο να το χει μαζί του μιας κ το πλοίο είχε εκσυχρονισμένο κέντρο επικοινωνίας.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 2:23 am

Ο Τζεκινς καλεί κάποιον με το den den mushi του.
Απ'την άλλη άκρη ακούγεται μια περίεργη φωνή η οποία είναι παραλλαγμένη.
Δεν είναι ούτε αντρική ούτε γυναικεία. Είναι σαν ένας ηλεκτρονικός ήχος.
-Ναι?? Έχεις να κάνεις κάποια νέα αναφορά?? Υποτίθεται ότι θα μας καλούσες μόλις φτάνατε στο Cactus Island. Τι συνέβει??
-Ο Destro συνέβει..Θέλει να με πετάξει έξω απ'το καράβι!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 2:27 am

-Ανόητε!! Μη μου πεις ότι σε κατάλαβε??
-Όχι-όχι καμία σχέση!!
-Ωραία γιατί αλλιώς το σχέδιο μου θα χαλούσε οριστικά. Για πες μου τώρα τι συνέβει κ θέλει να σε διώξει?? Ίσως μπορέσω να αλλάξω αυτήν την κατάσταση.
-Δε το νομίζω αυτό. Τον είδα αποφασισμένο. Και όπως ξέρεις αν πάρει μια απόφαση δύσκολα την αλλάζει ή για να είμαι πιο ακριβείς δεν την αλλάζει με τίποτα. Αγύριστο κεφάλι!!
-Ναι το ξέρω από πρώτο χέρι πόσο πεισματάρης κ ξεροκέφαλος μπορεί να γίνει. Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά κ να μπούμε στις λεπτομέρειες. Τι έγινε κ σε δίωχνει??
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 2:31 am

-Με φώναξε στο γραφείο του γιατί ήθελε να μιλήσουμε...
-Για κάτι σημαντικό να υποθέσω??
-Όχι αντιθέτως..Ήθελε να κάνουμε μια φιλική κουβεντούλα όπως παλιά για να χαλαρώσει λίγακι τρομάρα του. Στην ουσία ήθελε χαβαλέ.
-Μάλιστα. Έχεις στρεσαριστεί κ θέλει να ηρεμήσει το πουλάκι μου....
-Δεν ξέρω τι θέλει το πουλάκι σου αλλά ξαφνικά εκεί που γελούσαμε έγινε πολύ επιθετικός μαζί μου. Παραλίγο να με πνίξει!!! Και όχι μόνο αυτό αλλά με κλώτσησε κιόλας κ από καθαρή τύχη δεν έσπασα τίποτα. Την γλίτωσα με απλές γρατζουνιές!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 2:35 am

-Δεν με νοιάζει τι έπαθες εσύ!! Αυτό που σου ζήτησα ήταν λεπτομέρειες για κείνον όχι για σένα!!!
-Με συγκίνει το ενδιαφέρον σου για τον αγαπημένο σου Έμμα....
-Σκάσε ανόητε. Σου είπα να μην πεις ποτέ αυτό το όνομα. Μπορεί κάποιος να σε παρακολουθεί και να τα καταλάβει όλα!!
-Μην ανησυχείς. Όλοι έχουν δουλειές. Το έλεγξα!!
-Σταμάτα τότε τις χαζομάρες κ πέρνα στην ουσία!! Γιατί θέλει να σε διώξει?? Μην με κάνεις να σε ξαναρωτήσω...
-ΟΚ..Ηρέμησε θα σου πω....

Συνεχίζεται...
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 15, 2010 12:58 pm

Όνομα:Destro
Haki Points:0
Player of the Week Points:0(Θα υπάρχει ανακοίνωση για αυτό)
Beli:13.000
Bounty:-
http://www.onepiecegr-rpg.com

Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]
» [Τέλος] Trip to Cactus!
» [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: