.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 7:06 am

Στο προηγούμενο...

Το πλοίο του Destro έχει θέσει ως επόμενο προορισμό του ταξιδιού του το Cactus Island.
Έχει πληροφορίες πως σ'αυτό το νησί υπάρχουν πειρατές που εργάζονται για την μυστική οργάνωση Baroque Works η οποία δραστηριοποιείται στην Αραμπάστα.
Πηγαίνοντας εκεί ίσως ανακαλύψει νέα στοιχεία που να τον οδηγήσουν στην εξάλειψη της οργάνωσης.
Η υπόσχεση που είχε δώσει στον φίλο του τον Πελ ίσχυε ακόμα κ ο Destro ήθελε να την εκπληρώσει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Κυρ Οκτ 10, 2010 9:06 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 7:09 am

Στο μεταξύ ήθελε να χαλαρώσει λιγάκι γι'αυτό κάλεσε τον παιδικό του φίλο κ γιατρό του πλοίου, τον Τζεκινς στο γραφείο του για να κάνουν μια φιλική κουβέντα κ να χαλαρώσουν όσο διαρκεί το ταξίδί τους για το Cactus Island. Μια φράση όμως του Τζέκινς έμελλε να χαλάσει την σχέση των δύο αντρών και να βγάλει τον Destro έξω απ'τα ρούχα του. Το λάθος του Τζέκινς ήταν πως τον παρομοίησε με πειρατή. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τον Destro να εκραγεί.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 7:12 am

Αφού τον χτύπησε, έπειτα τον έδιωξε απ'το γραφείο του λέγοντάς του ότι στο επόμενο νησί θα κατέβει απ'το πλοίο μιας κ δεν είναι μέλος του πληρώματος πλέον. Η ρίξη απ'ότι φαίνεται είναι πλέον οριστική. Ο Τζέκινς αφού έφυγε απ'το γραφείο του Destro πήγε στο δωμάτιο του κ επικοινώνησε με κάποιον,που τελικά αποδείχτηκε πως ήταν η Έμμα, μ'ένα κρυμμένο den den mushi που είχε στην κατοχή του.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 7:15 am

Η συνέχεια...

-Σταμάτα τότε τις χαζομάρες κ πέρνα στην ουσία!! Γιατί θέλει να σε διώξει?? Μην με κάνεις να σε ξαναρωτήσω...
-ΟΚ..Ηρέμησε θα σου πω....
-Άντε ξεκίνα επιτέλους...
-Αφού με κάλεσε στο γραφείο του κ συζητούσαμε η κουβέντα το έφερε στους πειρατές που νίκησε. Εγώ του είπα πως με το συνολικό bounty που θα έπαιρνε απ'αυτούς θα μπορούσε να γίνει είτε supernova είτε warlord!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 7:18 am

-Aνόητε!! Τον παρομοίασες με πειρατή!! Είσαι εντελώς βλάκας???
-Εεεεεεε??? Τέτοια αντιδραση είχε κ αυτός!!
-Πώς να μην την έχει πανίβλακα??? Αφού ξέρεις πόσο μισεί τους πειρατές, τί περίμενες να κάνει?? Αν το σχέδιο μου καταστραφεί εξαιτίας σου..ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!
-Δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι. Καλύτερα να σκεφτείς μια λύση γιατί η τελειοποίηση του σχεδίου χρειάζεται κ άλλο χρόνο!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 7:22 am

-Λες να μην το ξέρω αυτό ανόητε?? Αφού εγώ το σχεδίασα!! Με την ευκαιρία σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε??
-Κατά την διάρκεια της εγχείρησής του στο Drum Island του έκανα κάποιες ενέσεις με αποτέλεσμα να μέινει αρκετό kairuseki στον οργανισμό του. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού αύξησα την δοσολογία και του έδινα τα "φτιαγμένα" φάρμακα με σκοπό να μπορεί να δράσει πλήρως το φάρμακο όταν φτάσουμε στο νησί που βρίσκεσαι!!
-Την δεδομένη στιγμή σε τι κατάσταση είναι??
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 7:45 am

-Η κατάσταση του είναι σταθερή. Βρίσκεσαι σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα αλλά κάθε φορά που πολεμάει το μικρόβιο εξαπλώνεται ακόμα πιο γρήγορα. Συνεπώς όταν φτάσουμε κοντά σου θα μπορείς εύκολα να τον νικήσεις μιας κ το μικρόβιο θα έχει ολοκληρώσει σχεδόν τη δουλειά του!!
-Όταν λες σχεδόν τι εννοείς?? Υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει??
-Όχι όχι καμία απολύτως. Το σχεδόν σημαίνει ότι δεν θα τον σκοτώσει αλλά μόνο θα τον αποδυναμώσει!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 7:48 am

-Υπάρχει περίπτωση να τον σκοτώσει το μικρόβιο?? Αυτό δεν μου το είχες πει!!
-Γιατί νοίαζεσαι αν θα ζήσει ή όχι?? Αφού θες να τον σκοτώσεις!!
-Ακριβώς αυτό ανόητε!! Να τον σκοτώσω. Εγώ να τον σκοτώσω!! Δεν θα μου κλέψει τη δόξα ένα χαζομικρόβιο κατάλαβες??
-Ε όχι κ εγώ!! Αποτελεί δουλειά χρόνων αυτό το μικρόβιο!!
-Δεν δίνω δεκάρα για τη δουλεία σου. Αυτό που θέλω είναι να αποδυναμωθεί έως το σημείο που σου είπα. Μετά θα σταματήσεις το μικροβιο!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Οκτ 10, 2010 5:38 am

-Οκ θα ακολουθήσω τις διαταγές σου κατα γράμμα!!
-Το καλό που σου θέλω!
-Τι θα γίνει όμως στο επόμενο νησί δεν μου είπες!!
-Έχω κάποιες άκρες εκεί. Έμαθα πως στο νησί βρίσκονται κάποιοι πράκτορες μιας μυστικής οργάνωσης πειρατών, οι baroque works. Έχω επικοινωνήσει με κάποιον απ'αυτούς κ αφού τον πλήρωσα του έδωσα σαφές οδηγίες με το τι να κάνει.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Οκτ 10, 2010 5:41 am

-Για πες μου λοιπόν τι θα κάνει??
-Θα σε σκοτώσει!!
-Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????? Θες να με βγάλεις απ'τη μέση????
-Σκάσε ηλίθιε θα σε ακούσει κανείς έτσι πως κάνεις!!!
-Μ'αυτά που ακούω πως να μην κάνω έτσι!!
-Σκάσε τώρα και άκου με προσεκτικά. Ο πράκτορας πληρώθηκε για να σε σκοτώσει. Αν του έλεγα να μην το κάνει αυτό θα μπορούσες να αποκαλυφθείς κ αυτό θα τα κατέστρεφε όλα!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Οκτ 10, 2010 5:45 am

-Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω!!!!
-Γι'αυτό κ σε αποκαλώ ήλιθιο. Απορώ πως έγινες γιατρός?? Ο πράκτορας θα έρθει με σκοπό να σε σκοτώσει. Αυτό υποτίθεται πως θα αποτελέσει πλήγμα για το πλήρωμα κ τον ίδιο τον Destro μιας και θα χάσει τον προσωπικό γιατρό κ φίλο του. Κανείς δεν ξέρει ότι έχετε τσακωθεί. Ο Destro δεν υπάρχει περίπτωση να σ'αφήσει να πεθάνεις. Θα σε προστατευσει όπως και να χει.
Και έτσι θα αναγκαστεί να σε κρατήσει στο καράβι. Κ εσύ πλέον θα μπορείς να συνεχίσεις τη δουλειά σου. Τώρα κατάλαβες??
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Οκτ 10, 2010 5:48 am

-Πραγματικά ένα πολύ δαιμόνιο σχέδιο που μόνο ένα σατανικό γυναικείο μυαλό θα μπορούσε να σκεφτεί!!
-Σ'ευχαριστώ. Αλλά δεν χρειάζομαι τις κολακίες σου!!
-ΔΕΝ το είπα για να σε κολλακέψω!!!
-Λοιπόν θα επικοινωνήσουμε κ πάλι. Εσύ μόνο φρόντισε να μείνεις ζωντανός!!!
-Ναι αυτό θα κάνω μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται να σου κάνω την χάρη κ να πεθάνω τόσο εύκολα!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Οκτ 10, 2010 8:47 am

Η επικοινωνία του Τζεκινς με την Έμμα έλαβε τέλος κ ο Τζέκινς έκρυψε κ πάλι το den den mushi στην βαλίτσα του. Εν τω μεταξύ το πλοίο μας πλησιάζει στο Cactus Island!!
Ένα νησί το οποίο έχει δυο μεγάλα βουνά που μοιάζουν με κάκτους, στην κορυφή των οποίων δεν έχει καταφέρει κανένας μέχρι σήμερα να φτάσει.
Ιδανικό νησί για όσους λατρεύουν την αναράχισηση.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Οκτ 10, 2010 8:50 am

Φτάσαμε επιτέλους στο νησί κ ρίξαμε άγκυρα. Αρκετά απ'τα μέλη του πληρώματος αποβιβάστηκαν απ'το πλοίο. Εγώ πήγα στο δωμάτιο του Τζεκινς για να σιγουρευτώ ότι κατέβηκε απ'το καράβι όπως του είχα πει. Το δωμάτιο ήταν άδειο κ απ'ότι φαίνεται ο Τζεκινς είχε μαζέψει τα πραγμάτα του όπως του είχα ζητήσει. Κατέβηκα κ εγώ απ'το πλοίο κ τον είδα να απομακρύνεται. Ήθελα να τον αποχαιρετίσω όμως πρώτα γιατί εξακολουθούσε να είναι φίλος μου παρά την κόντρα μας.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Οκτ 10, 2010 8:53 am

Ενώ τον πλησίασα είδα μια παράξενη κίνηση αλλά δεν έδωσα σημασία. Τον φώναξα για να με κοιτάξει κ μόλις γύρισε το κεφάλι του προς το μέρος μου ακούστηκε ένα πυροβολισμός.
Μια σφαίρα πέρασε απ'το στήθος του κ τον έριξε κάτω. Έτρεξε κατα πάνω του για να δω αν είναι καλά. Ανησύχισα πολύ. Διέταξα τους άντρες μου να τον μεταφέρουν στο πλοίο και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Δεν μπορούσα να αφήσω έτσι τον φίλο μου. Εγώ απ'την άλλη πήγα προς το μέρος που είχα δει εκείνη την παράξενη κίνηση πριν.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Οκτ 10, 2010 9:06 am

Μόλις έφτασα εκεί είδα έναν άσχημο άντρα να τρέχει μακριά. Μεταμορφώθηκα δε ηλιαχτίδα κ βρέθηκα μπροστά του. Έχω σκοπό να τον τιμωρήσω για την επίθεση στον φίλο μου.
-Λοιπόν ασχημάνδρα ετοιμάσου να πεθάνεις!!!
-Μα καλά είσαι τυφλός?? Δεν βλέπεις πως είμαι γυναίκα??
-Τιιιιιιιιιι??? Αυτό το πράγμα είναι γυναίκα???
-Γυναίκα είμαι και κανείς άντρας δεν με έχει νικήσει ποτέ σε μάχη βασισμένη στην δύναμη. Θα είσαι ένα ακόμα από τα θύματά μου.
-Τέρμα τα λόγια!! Δεν έχω να πω κάτι άλλο με σένα!! Θα εκδικηθώ για τον φίλο μου!!!
Βγάζω τα σπαθιά μου κ την πετσοκόβω.....
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]   Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 15, 2010 12:54 pm

Όνομα:Destro
Haki Points:0
Player of the Week Points:0(Θα υπάρξει ανακοίνωση για αυτό)
Beli:12.000
Bounty:Είναι Marine
http://www.onepiecegr-rpg.com

Sun rise with cactus 2!!! [Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]
» [Τέλος] Trip to Cactus!
» [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: