.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
War D. Lock
Civilian
Civilian

[ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΤετ Οκτ 20, 2010 3:02 am

-Ξύπνα επιτέλους War D. Lock, ο αδερφός σου σε λίγη ώρα αναχωρεί με τους φίλους του για να γίνουν πειρατές.
-Άσε με να κοιμηθώ ρε μάνα, δεν θέλω να έρθω, δεν θέλω να αποδεχτώ ότι θα φύγει χωρίς εμένα.
-Έλα επιτέλους παιδί μου . . . ο αδερφός σου θέλει να σε αποχαιρετήσει τώρα που φεύγει, σκέψου ότι ίσως να μην τον ξαναδείς ποτέ σου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την War D. Lock στις Παρ Οκτ 22, 2010 5:02 am, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΤετ Οκτ 20, 2010 3:06 am

-Μα σου είπα ότι δεν θέλω να έρθω, άσε με να κοιμηθώ εδώ έξω, η φύση με ηρεμεί και δεν σκέφτομαι τον αδερφό μου που φεύγει.
-Καλά παιδί μου, αλλά να ξέρεις ότι έχεις 2 ώρες καιρό για να κατέβεις κάτω στο σπίτι και να χαιρετήσεις τον αδερφό σου. Άμα αλλάξεις γνώμη και θελήσεις να τον αποχαιρετήσεις θα σε περιμένουμε εκεί.
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 3:36 am

Μόλις έφυγε η μητέρα μου, συνέχισα τον ύπνο μου. Δυστυχώς όμως η συζήτηση μαζί της μου έβαλε σκέψεις να τριβελίζουν το μυαλό μου. Η κυριότερη από τις οποίες ήταν, γιατί να ήθελε ο αδερφός μου να με αποχαιρετήσει καθώς και να μου μιλήσει πριν φύγει για το μεγάλο του ταξίδι στην περιπέτεια.
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 3:40 am

Μετά από περίπου μία ώρα ξύπνησα, συνεχίζοντας να έχω αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μου. Έτσι ατένισα λίγο τον ουρανό και μετά σηκώθηκα από το γρασίδι, πηγαίνοντας στην διπλανή λιμνούλα για να κάνω ένα γρήγορο μπάνιο. Μόλις τελείωσα το μπάνιο, αναχώρησα για το σπίτι ώστε να προλάβω να δω και να αποχαιρετήσω τον αδερφό μου.
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 3:43 am

Όση ώρα ήμουν στη στο βουνό, δίπλα στην λίμνη και έκανα μπάνιο, ο αδερφός μου ετοιμαζόταν να φύγει μαζί με την μητέρα μου από το σπίτι για να πάνε στο πλοίο.
-Πού είναι ο War D. Lock; (είπε ο αδερφός μου)
-Μου είπε ότι δεν θα έρθει να σε αποχαιρετήσει και να σε δει να φεύγεις από το νησί μας.
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 3:46 am

-Γιατί δεν θέλει να έρθει να με αποχαιρετήσει;
-Διότι, όπως μου είπε, δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι εσύ θα φύγεις για περιπέτειες και αυτός θα μείνει εδώ, περιμένοντας να έρθει η σειρά του να φύγει.
-Κρίμα, γιατί ήθελα να τον αποχαιρετήσω αλλά και να του πω κάτι.
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 3:50 am

Όση ώρα περπατούσα προς το σπίτι, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστό από μέρος μου να δείξω την λύπη μου αλλά και την στεναχώρια μου απέναντι στον αδερφό μου που φεύγει.
Όταν έφτασα σπίτι, παραδόξως δεν βρήκα κανέναν και ανησύχησα μήπως έφυγε ο αδερφός μου. Έτσι έτρεξα προς το λιμάνι μήπως και τον προλάβω πριν φύγει.
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 3:54 am

Ευτυχώς, το λιμάνι ήταν κοντά και έτσι έφτασα γρήγορα εκεί, αλλά τι θα γινόταν αν ο αδερφός μου είχε φύγει; Θα μάθαινα ποτέ τι ήθελε να μου πει;
Ξαφνικά εκεί που έτρεχα έπεσα σε κάτι σκληρό. Δεν κατάλαβα τι ήταν κατευθείαν γιατί ήμουν βυθισμένος στις σκέψεις μου.
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 4:00 am

Μόλις συνέρχομαι, αντιλαμβάνομαι ότι χτύπησα επάνω στον αδερφό μου, ο οποίος ευτυχώς τελικά δεν είχε φύγει. Αυτός με κοιτούσε παράξενα επειδή χτύπησα επάνω του. Όταν γύρισα το κεφάλι μου πάλι σ' αυτόν είδα το χέρι του στραμμένο προς εμένα για να με βοηθήσει να σηκωθώ από κάτω.
Τι καλά που δεν έφυγε!
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 4:05 am

Με το που σηκώθηκα πάνω, χαιρέτησα τον αδερφό μου και αρχίσαμε να συζητάμε.
-Πήγα σπίτι και δεν βρήκα κανέναν, έτσι ανησύχησα ότι θα είχες φύγει και δεν θα μάθαινα, μάλλον ποτέ, τι ήθελες να μου πεις πριν φύγεις, όπως μου είπε και η μητέρα μας. Θα μου πεις τώρα;
-Όχι! δεν θα σου πω τίποτα ακόμα, όλα στην ώρα τους ούτως ή άλλος δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαζόμαστε, έχουμε αρκετή ώρα καιρό ακόμα για να σου πω.
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 4:12 am

Περπατούσαμε αρκετή ώρα στο λιμάνι, μιλώντας για τους πειρατές έτσι έμαθα αρκετά πράγματα από αυτά που ήξερε ο αδερφός μου.
-Υπάρχουν 4 θάλασσες η West Blue, η North Blue, η South Blue και η East Blue στην οποία εμείς ζούσαμε, αυτές οι θάλασσες συνδέονται όλες μαζί στο Reverse Mountain το οποίο σε πάει στην Grand Line. Η Grand Line περιβάλλεται από δύο ζώνες γνωστές και ως Calm Belt, στις οποίες τα συμβατικά πλοία δεν μπορούν να πλεύσουν. Και τέλος το New World
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 4:19 am

Μετά μου ανέφερε για τα φρούτα του διαβόλου.
-Τα φρούτα του διαβόλου χωρίζονται σε 3 κατηγορίες τα paramecia, η οποία δίνει στους χρήστες υπεράνθρωπες δυνάμεις όπως να διαχειριστούν το περιβάλλον. Η επόμενη κατηγορία είναι η zoan, η οποία δίνει στους χρήστες την ικανότητα να πάρουν την μορφή ζώου αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό την φυσική τους κατάσταση. Τέλος είναι τα logia, τα οποία δίνουν την ικανότητα στους χρήστες να ελέγχουν ένα στοιχείο της φύσης.
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 4:24 am

Μέχρι να τελειώσει να μου μιλάει για όλα αυτά, φτάσαμε στο μέρος του λιμανιού στο οποίο είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους του για να φύγει. Εκεί είδαμε ένα πλήθος κόσμου να περιτριγυρίζει το καράβι, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν γνωστοί που ήθελαν να τους δώσουν το τελευταίο αντίο. Εκεί ο αδερφός μου με άφησε και πήγε να αποχαιρετήσει, αφού μου είπε να ανέβω πάνω στο καράβι για να με αποχαιρετήσει τελευταίο.
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 4:57 am

Περίμενα αρκετή ώρα επάνω στο καράβι, μέχρι που είδα τον αδερφό μου να ανεβαίνει. Με το που ανέβηκε με πήρε και με οδήγησε στην πλώρη του καραβιού.
-Δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο, μου είπε, ήρθε η ώρα να σου πω τι ήθελα.
-Ευτυχώς και με είχε φάει η αγωνία!
War D. Lock
Civilian
Civilian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 5:01 am

-Κατάλαβες;
-Ναι μην ανησυχείς, θα θυμάμαι αυτά τα λόγια όταν έρθει και η δικιά μου ώρα να βρεθώ έξω στην θάλασσα.
Τον αποχαιρέτησα και πήγα να φύγω. Μόλις κατέβηκα κάτω στο δρόμο, άκουσα τον αδερφό μου να με φωνάζει.
-Α!, και να μην ξεχάσω, σε ένα μήνα πήγαινε στο σπίτι που φτιάξαμε για να πηγαίνουμε και κάναμε εξάσκηση, εκεί θα σε περιμένει ένας κύριος ο οποίος θα σου δώσει ένα δώρο από εμένα.
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι   [ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι I_icon_minitimeΚυρ Οκτ 31, 2010 4:31 pm

Όνομα:War D. Lock
Haki Points:0
Player of the Week Points:3
Beli:9.000
Bounty:-
http://www.onepiecegr-rpg.com

[ΤΕΛΟΣ] [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Ο αδερφός μου φεύγει από το σπίτι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [Αρχή-Παρελθόν] A feeling deep inside [Τέλος-Παρελθόν]
» [Τελος-παρελθον] Ενα παρελθον διχως μελλον η μηπως οχι?
» Το παρελθόν μου και το πως έγινα Marine [Τέλος-Παρελθόν]
» [Αρχή-Παρελθόν]"Who am I?"[Τέλος-Παρελθόν]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: