| Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 1:11 am | |
| Επιτέλους μετά από μέρες στην θάλασσα βρήκα ένα νησί χάρις στην τέλεια αίσθηση προσανατολισμού μου πάλι δεν ήξερα που είμαι άλλα δεν πειράζει γιατί έχει κοντά βλέπω ένα λιμάνι με αρκετούς ανθρώπους όλον και κάποιον θα βρω να ρωτήσω για το ποιο νησί είναι αυτό καθώς έπλεα προς την μεριά του νησιού σκεφτόμουν "Επιτέλους ένα νησί ελπίζω να έχει πολλά και ωραία φαγητά και καμιά καινούργια περιπέτεια δεν θα με χαλούσε" "ΛΟΙΠΌΝ ΤΗ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΠΙΟ ΓΡΉΓΟΡΑ GOLD SERY" Η GOLD SERY είναι το πλοίο μου είναι ένα κάλο πλοίο έχει ζήση από πολλές καταιγίδες και μάχες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Σαβ Οκτ 30, 2010 9:07 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 1:18 am | |
| Όμως όπως κάθε πλοίο κάπου κολλάει ξαφνικά απόλυτοι ησυχία δεν φυσούσε καθόλου τη έγινε από έχει που σκόπευα να φτάσω σε λίγο χρόνο τώρα θα μου πάρει μέρες. Και καθώς ήμουν με την βαρεμάρα μου να βλέπω τα σύννεφα και αν φτιάχνω σχέδια με αυτά ξαφνικά το πλοίο αρχίζει να κουνιέται όμως όχι όπως όλοι νομίζετε μπροστά μπρος άλλα πηγαίνει πάνω κάτω πάνω κάτω σαν κάτι να έχει μπει από κάτω σηκώνομαι και βλέπω μια θαλάσσια αγελάδα που προσπαθεί να καταπιεί όλο το καράβι | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 1:32 am | |
| "χαχαχα τελικά η θάλασσα με αγαπά μου έστειλε αυτήν την θαλάσσια αγελάδα να με φάει και εγώ θα την χρησιμοποιήσω για να τραβήξει το πλοίο προς το λιμάνι xaxaxa" "έεεε θαλάσσια αγελάδα θα με πας μέχρι την ακτή" η θαλάσσια αγελάδα γρύλισε θυμωμένα και σήκωσε την τεράστια ουρά την για να με κτυπήσει όμως "λάθος απάντηση παλιό αγελάδα Chaos blade 200 p" άμεσος έβγαλα το σπαθί μου για να μην χρησιμοποιώ συνεχεία τις δύναμης Yuki Yuki no Mi που έχω και έτσι έκοψα την ουρά του η τουλάχιστον ένα κομμάτι τις ουράς γιατί το ήθελα για πηδάλιο το άλλο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Σαβ Οκτ 30, 2010 7:56 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 1:48 am | |
| Και άμεσος έριξα ένα σκοινί γύρο από την θαλάσσια αγελάδα και της είπα να προχωρήσει άμεσος χωρίς πολλά πολλά άρχισε να προχωράει με απίστευτη ταχύτητα τα μαλλιά μου επιτέλους ξανά ανέμιζαν στον αέρα μια υπεροχή δροσιά περιέλουσε το κορμί μου, μια και όπως πάντα πείναγα και το κομμάτι τις ουράς της θαλάσσια αγελάδας ήταν στο καράβι κρίμα θα ήταν να πάει καμένο και έτσι άναψα μια φωτιά και άρχιζα να την ψήνω η θαλάσσια αγελάδα με κοίταγε τρομαγμένη και έκλαιγε. Επιτέλους ψήθηκε με μια χαψιά το εξαφάνισα και πέταξα τα κόκαλα στην θάλασσα μόλις το έκανα αυτό η θαλάσσια αγελάδα έκοψε το σκοινί τις και βούτηξε στην θάλασσα και άρχιζε να απομακρύνεται, όμως δεν πειράζει είχα φτάσει στο νησί επιτέλους. | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 2:16 am | |
| όλοι η άνθρωποι είχανε μήνη κάγκελο από την παρουσία της θαλάσσιας αγελάδας και ότι την χειριζόμουν, και έτσι με ένα γρήγορο σάλτο πήδηξα έξω από το καράβι μου και είπα "Επιτέλους στεριά" άμεσος έπιασα τον πρώτο άνθρωπο που βρήκα και τον ρώτησα "εεε εσύ ελλα εδώ" "ποιος εγώ" "όχι ο γείτονας εσύ ελλα εδώ" "ναι πείτε μου" "σε πιο νησί είμαστε και που έχει κάνα στέκι για πειρατές" "είμαστε στην ΤΟΡΟΑ εάν θέλετε μπορείτε να πάτε στον black doc εδώ διπλά είναι" "ένταξη σε ευχάριστο" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 2:27 am | |
| μόλις μπήκα στο μπαρ όλοι γυρίζανε και με κοίταζαν μερική ψιθύριζαν "Είναι ο FIRE_FIST_JOKER καταζητείται από τους marine για 120.000.000 beli" "Μα καλά τη δουλειά έχει εδώ" "Πάντως δεν νομίζω ότι είναι για κάλο" πήγα σιγά σιγά στο bar και παράγγειλα μια μπίρα και 5 ντουζίνες πίτα κεράσι άργησε να μου τις φέρι άλλα όταν μου τις έφερε άμεσος άρχισα να τρώω και να πίνω, καθώς έτρωγα και έπινα έτρεξε ένας μέσα σαστισμένος άντρας ζητώντας βοήθεια. "Σας παρακαλώ κάποιος ας με βοηθήσει ο shigaduro πήρε τους γιους μου και τους πήγε στον υπόγειο λαβύρινθο" "χα πρέπει να είσαι τρελός ποιος θα πάει να αντιμετώπιση τον shigaduro" "ναι και μάλιστα ποιος είναι τόσο τρελός ώστε να μπει στον λαβύρινθο" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 2:40 am | |
| αυτά είπαν μερική pirates και όλοι άρχισαν να του πετάνε ποτηριά πιάτα και ότι άλλο έβρισκαν έως που "σταματήστε αν θέλετε την ζωή σας" πήγα κοντά του τον σήκωσα γιατί είχε πέσει κάτω και του είπα "πήγαινε με να σώσω τους γιους σου" "μα καλά είσαι τρελός θα πας να χαθείς στον λαβύρινθο" είπαν μερική pirates "λοιπόν θα με πας" "ναι ναι σε ευχάριστο για την βοήθεια σου" και έτσι ξεκινήσαμε ενώ πηγαίναμε με ρώτησε "πως σας λένε" "Ao Κίζι" "λοιπόν πες μου τι ξέρεις για τον shigaduro" "είναι ένας ληστής ο μεγαλύτερος ληστής του νησιού μας μερικές φόρες όπως τώρα έρχεται και παίρνει τα παιδιά μας και τα βάζει στην συμμορία του" και συνέχιζε να μου λέει τα πάντα που ήξερε για τον shigaduro ως που φτάσαμε έξω από την είσοδο του υπογείου λαβυρίνθου. | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 7:15 am | |
| Η είσοδος ήταν όπως σχεδόν όλα τα λημέρια ληστών 2 μεγάλες κολόνες και πολλά κρανιά και από μέσα του λαβυρίνθου μόνο φωνές και ουρλιαχτά ακούγονταν, αφού άκουσα και είδα όλα αυτά μπήκα μέσα λέγοντας στον άντρα να περιμένει εδώ έξω. μέτο που μπήκα "σχεφτομουν" ""προστα πια" μεριά να παο αριστερά η δεξιά eee" τελικά επέλεξα δεξιά μεγάλο λάθος ενεργοποίησα μια παγίδα και άνοιξε η καταπακτή και έπεσα μέσα κάτω ήταν μια πισινά γεμάτη με νερό άλλα λίγο πριν πέσω κατάφερα να την παγώσω με την Γιούκι Γιούκι No Μη ικανότητα μου ήταν θεοσκότεινα μέσα ανειξα έναν πυρσό που είχα στην τσάντα μου και είδα ότι στα 3 μετρά είχε μια πόρτα έτσι ανέβηκα μέχρι έχει και μπήκα, συνεχιζόταν και έχει ο λαβύρινθος προχωρούσα και προχωρούσα μια προστά αριστερά μια προς τα δεξιά τίποτα μέχρι που το πήρα απόφαση και φώναξα "ΧΆΘΗΚΑ ΘΑ ΠΕΘΆΝΩ ΕΔΏ"
| |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 7:28 am | |
| Καθώς συνέχιζα χαμένος παρατήρηση πατημασιές από λάσπη και σκεφτικά μπορεί να είναι από τους λίστες και έτσι άρχιζα να τις ακόλουθο μέχρι που σέ μια στιγμή άρχιζε να χάνονται μάλλον η λάσπη στέγνωνε "τι να κάνω τώρα xaxaxa το βρήκα ice storm" ένα ελαφρύ πέπλο χιονιού άρχιζε να δημιουργείται και έχει που ήταν πιο έντονα είχε πατήσει κάποιος με λάσπη στα πόδια, όταν τα ξανά εντόπισα άρχισα να τα ακολουθάω με οδήγησαν έξω από μια πόρτα μεγάλη μόλις την άνοιξα μέσα ήταν γεμάτο με χρυσάφι όπου και να έβλεπες χρυσός απορροφήθηκα με όλον αυτόν τον χρυσό ώσπου σε μια στιγμή άκουσα "e e e εσέι πως μπήκες εδώ μέσα" "ποιος είσαι εσέι που με ρωτάς" "ανόητε εγώ είμαι ο shigaduro" "ώστε εσύ είσαι ο περίφημος shigaduro" "λοιπόν τότε ήρθα εδώ για να σου πάρω το κεφάλι" "πως τολμάς ετοιμάσου να χασίς το κεφάλι σου" "άντρες επάνω του σκοτώστε τον"
| |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 7:40 am | |
| "χα στέλνεις παιδιά να καούν την δουλειά σου Chaos blade 200 p Chaos blade 500 p" ο ένας έπεφτε μετά τον άλλον φαινόταν ότι ήταν ερασιτέχνες ώσπου όλοι έπεσαν "aaa τι έκανες στους άντρες μου τώρα θα δεις" "αστών κύριε σε εμενα" "gushi ένταξη πήγαινε δείκτου" "πρόσβαλες τον κυτίο μου τώρα θα δεις" "χα πάλι παιδιά στέλνει" "παιδί είσαι μονος σου hiratori slive" μια τεραστια επίθεση εξαπόλυσε μονο από τα νύχια του αν δεν το είχα αποφυγή τελευταία στιγμή δεν ξέρω τι θα είχε γίνει "χάχα "απο τι φενετε" τρέχεις από ένα παιδάκι εε hiratori slive, hiratori slive, hiratori slive" συνέχιζα να τα αποφεύγω ώσπου ξεκίνησα και εγώ την μάχη "Ice blade ,hell blade" "τελικά αξίζεις κάτι hiratori slive" η μια επίθεση διαδεχόταν την άλλη χτυπιόμασταν μια ο ένας μια ο άλλος πολλές φόρες κατάφερνε να με χτυπήσει άλλα δεν έβγαζα αίμα γιατί είμαι το στοιχείο του χιονιού | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 7:55 am | |
| καθώς πολεμούσαμε και ο ένας δεχόταν τις επίθεσης του άλλου ο gushi άρχιζε να υποχωρώ ενώ εγώ μόλις είχα αρχίσει ως που σε μια στιγμή "petal tel" μπήκε στην μάχη και ο shigaduro "κύριε αφήστε τον σε έμενα" "βαρέθηκα να σε κοιτάω να χάνεις" "μα κύριε" "σκασμός shitool click" και έτσι σκότωσε τον gushi με μια κίνηση σαν να μην ήταν τίποτα "τώρα η ώρα σου" "πως τολμάς και τον σκοτώνεις ήταν δικός σου" "απλός ένα πιόνι ήταν που έκανε ότι του πω" "εσέι δεν είσαι αρχειγως τύραννος είσαι" "και για αυτό σκοπεύω να σε αφανίσω από αυτό το νησί" "xaxaxa θα δούμε ποιος θα κάνει τι" "shitool click" με αυτό που έκανε με εξόργισε έναν αφοσιωμένο άντρα να τον σκοτώσει έτσι. Είχα πει να μην το χρησιμοποιήσω της δύναμης μου άλλα έτσι όπως ήρθανε τα πράγματα έβαλα μέσα το ξίφος μου και ξεκίνησα "HIRA DEATH" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 8:10 am | |
| και έτσι μεταμορφώθηκα σε άνθρωπο πάγκο "ετοιμάσου να δεις την εποχή τον παγετώνων" "ώστε είσαι και εσύ ένας χρήστης φρούτου του διαβόλου έτσι" "δεν ήρθα για να σου μιλήσω άλλα να σε σκοτώσω" "ξέρεις θα μπορούσαμε να κυβερνήσουμε και η δυο μαζί σε αυτό το νησί" "τι λες" "λέω να το βουλώσεις και να παλέψεις" "xaxaxa όπως θες λοιπόν shital pet" "ice shel,ice bomb" "baku baku protect, shital pet" "ice jump, ice storm" ενώ εμείς παλεύαμε οσει ήταν μέσα άρχιζαν να τρέχουν προστά έξω να γλιτώσουν λίστες και φυλακισμένοι έκτος από 2 αγόρια που ήταν δεμένη μάλλον αυτή θα ήταν τα παιδιά του άντρα που ζητούσε πριν βοήθεια. μετά από πολλά κτυπήματα και αποφυγές | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 8:19 am | |
| άρχισε να υποχωρεί "χάχα τι έγινε πάππου κουραστικές " "εγώ πότε δεν κουράζομαι" "αρκετά τέλος τα παιχνίδια" "ας τελειώνω με όλα αυτά". Την ίδια στιγμή έξω από τον λαβύρινθο άρχισαν να βγαίνουν ο άντρας ξεκίνησε να ψάχνει τα παιδιά του "Tsarl, skillcat που είστε" ένας από τους φυλακισμένους σταμάτησε και του μίλησε "εννοείς 2 αγόρια που πιάσανε σήμερα" "ναι που είναι τους έχεις δει" "ναι είναι κάτω αλλά δεν μπορούσαν να βγούνε γιατί ήτανε δεμένη" "τι γίνετε κάτω ο Ao Κίζι που είναι" "αν εννοείς έναν που ήρθε τώρα παλεύει κάτω με το shigaduro" "σκότωσε όλους τους άντρες του shigaduro" "πως αλήθεια" "ναι άλλα τώρα ο shigaduro είναι πολύ εκνευρισμένος" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 8:34 am | |
| "ποιος να μου δείξει εσέι δεν θα με σκοτώσεις πότε" "αυτό θα το δούμε" "μέχρι τώρα πεζό μαζί σου και εσύ έχεις κουραστεί" "ΝΟΜΙΖΕΙΣ" άρχισε να κτυπά όπου έβρισκε μετά νεύρα του "θα το μετανιώσεις αυτό που είπες" "shitaro pet, broum broum jet" "αρχεισες να τα χάνεις" "λοιπόν η βασιλιά σου σε αυτήν την πολύ τελειώνει εδώ" "ICE AGE" τον πέτυχα ακριβώς έχει που τον ήθελα και έτσι όπως ήταν δεν μπορούσε να αντίδραση και κατάφερα να τον στύλο στην εποχή τον παγετώνων όπως είπα μόνο μια λέξη ακούστηκε από το στόμα του καθώς πάγωνε "OXIIIIIII" άρχιζα να περπατώ προς το μέρος του έβγαλα το σπαθί μου και "ICE BLADE" τον έκοψα και τον έκανα θρύψαλα | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Οκτ 30, 2010 9:06 am | |
| μόλις τελείωσα την μάχεϊ άρχισα να πηγαίνω προς το μέρος τον αγοριών αυτή τρομαγμένη άρχιζαν να ικετεύονταν για την ζωή τους "σε παρακαλώ φυλακισμένοι είμαστε δεν είμαστε με το μέρος τους" "δεν μου λέτε εσείς είσαστε τα 2 αδέλφια που πήρανε σήμερα" "ναι εμείς είμαστε" "ένταξη μην φοβάστε με έστειλε ο πατέρας σας να σας σώσω" έτσι τους ξεδεσα και καθώς ξεκίνησα να βγαίνω "πε πε περίμενε παρέμενε μαζί σου σε παρακαλώ" γύρισα και ήτανε ο gushi τελικά είχε ζήση "σε παρακαλώ παρέμε μαζί σου δεν θέλω να πεθάνω εδώ έτσι προδομένος" "ένταξη υπό έναν όρο να μας βγάλεις έξω από τον λαβύρινθο" " ναι " έτσι τον σήκωσα και ξεκινήσαμε για την έξοδο του λαβυρίνθου. Τελικά όταν βγήκαμε έξω μας περίμενε ο πατέρας τον πεδίον όπως του είχα πει "αγόρια μου ελάτε εδώ" "πατέρα" "σε ευχάριστο Ao Κίζι πω έσωσες τα παιδιά μου" "πες μου τι θες και θα το κάνω" "ορίστε πάρε αυτόν εδώ και να τον έχεις σαν έναν από τα παιδιά σου" "ένταξη" " μα πατέρα αυτός είναι ένας από τους λίστες ο gushi" "σιωπή παιδιά για να το λέει αυτό ο άνθρωπος που σας έσωσε σημαίνει ότι θα έχει αλλάξει ο gushi" αυτό είπε ο πατέρας στους γιους του και πήρε τον gushi και ξεκινήσανε για το σπίτι άλλα καθώς φεύγανε ο gushi είπε "γιατί το έκανες αυτό" "χα για τι σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευχέρεια πόσο μάλλον σε σένα gushi" κλαίγοντας είπε "ανόητε σε ευχάριστο πότε δεν είχα οικογενια" έτσι φύγανε όπως και εγώ επέστρεψα στο bar να συνεχίσω τις πίτες που είχα αφήσει και ποιος ξερή με τον θησαυρό που πήρα από τους λίστες ίσος ξανά πάρω πίτες "xaxaxaxaxaxaxa"
[τέλος] | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) Σαβ Νοε 06, 2010 11:32 am | |
| - erisjoker έγραψε:
- μόλις μπήκα στο μπαρ όλοι γυρίζανε και με κοίταζαν μερική ψιθύριζαν
"Είναι ο FIRE_FIST_JOKER καταζητείται από τους marine για 120.000.000 beli" "Μα καλά τη δουλειά έχει εδώ" "Πάντως δεν νομίζω ότι είναι για κάλο" πήγα σιγά σιγά στο bar και παράγγειλα μια μπίρα και 5 ντουζίνες πίτα κεράσι άργησε να μου τις φέρι άλλα όταν μου τις έφερε άμεσος άρχισα να τρώω και να πίνω, καθώς έτρωγα και έπινα έτρεξε ένας μέσα σαστισμένος άντρας ζητώντας βοήθεια. "Σας παρακαλώ κάποιος ας με βοηθήσει ο shigaduro πήρε τους γιους μου και τους πήγε στον υπόγειο λαβύρινθο" "χα πρέπει να είσαι τρελός ποιος θα πάει να αντιμετώπιση τον shigaduro" "ναι και μάλιστα ποιος είναι τόσο τρελός ώστε να μπει στον λαβύρινθο" Όνομα:erisjoker Haki Points:0 Player of the Week Points:2 Beli:8.000 Bounty:- Έκανες λάθος που έβαλες ότι έχεις 120.000.000 Bounty.... [Να βάζεις αληθινά στοιχεία για τον παίχτη σου] | |
|
| |
| Υπόγεια κολάσει (ΤΕΛΟΣ) | |
|