| [Τελος] A Rich Pirate Jack ! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vongola Decimo Marines
Posts : 1935 Join date : 14/10/2010 Age : 27 Location : Maritca City !!!
| Θέμα: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Σαβ Οκτ 30, 2010 9:06 pm | |
| Μετα απο δυο μερες ταξιδιου,εφτασα στο Κingdom of Hesclusia . Οι οδηγιες για την αποστολη ητα σαφες, επρεπε απλος να βρω και να συλαβω τον Captain Jack. Βγηκα απο την βαρκα και πηγα σε ενα ακριβο εστιατοριο της περιοχης για να φαω κατι , αφου δεν ειχα παρει καθολου φαγητο μαζι μου οταν αποχωρισα . Εφτασα στο εστιατοριο και πηγα να μπω κατεφθειαν μεσα . Τοτε ενας αντρας με τραβηξε απο το χερι και μου απαγορεβσε την εισοδο φωροντας τετια ρουχα. Νεβριασα στην αρχη αλλα επρεπε να το σεβαστω . Πηγα σε ενα ορεο ξεναδοχειο και εκλεισα δωματιο για διο μερες .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Παρ Νοε 05, 2010 4:05 am, 1 φορά | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Σαβ Οκτ 30, 2010 11:53 pm | |
| Με οδηγησε ενα αγορι που δουλεβε εκει στο δωματιο μου , ειπα στο αγορι να μου παραγκειλει μερικα καλα ρουχα και μετα μπηκα στην μπανιερα και εκανα ενα καφτο μπανιο . Μολις τελειωσα βγηκα εξω και ειδα τα καινουργια ρουχα μου να με περιμενουν καλοσιδερομενα και διπλωμενα πανω στο κρεβατι . Τα εβαλα και αφου ετημαστικα πληρες ξεκινησα για το εστιατοριο που ηθελα να παω . Μπηκα μεσα και ενας σερβιτορος με οδηγησε σε ενα τραπεζι .... | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Πεμ Νοε 04, 2010 9:07 am | |
| Εκατσα με ηρεμια και μεσα σε μερικα λεπτα ηρθε ενας αλλος σερβιτορος και με σβελταδα μου πηρε την παραγκελια . Παραγκειλα μια μοσχαρισια μπριζολα και ενα μπουκαλι οινου γλυκου ημηξυρου με θερμοτητα 25 . ( Γεβσιγνωστης ο αντρας ..). Αφου τα παραγκειλα περιμενα για ενα μισαωωρο στο τραπεζι και τοτε ενας σερβιτορος με εφερε οσα ειχα παραγκιλει . | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:07 am | |
| Μου τα εβαλε στο τραπεζι που καθομουν και σιγα σιγα ξεκινησα να τρωω . Τοτε λιγον πριν τελειωσω την μπριζολα μου ακουστηκε μια εκρυξη και η πορτα εγινε κομματακια , ο αντρας που ηταν στην εισοδο εκτιναχτικε απο την εκρηξη και ξεκινησε να φωναζει : ΒΟΗΘΕΙΑ Ο CAPTAIN JACK ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΟΥ ! -Το φορο του ? ???!! -Ναι, το φορο του!, Ο καπετανιος τζακ περνει μια φορολογια καθε μηνα απο καθε σπιτη και μαγαζι ! -Α ετσι ε ? Τωρα θα πεθανει επειδη σας τηρανα! Μετα απο λιγα λεπτα μετα απ'την εκρηξη μπηκε μεσα ο τζακ μαζι με μια γυναικα . -Λεηλατιστε τα παντα, δεν μας πληρωσαν για δυο βδομαδες στην σειρα ! -Δεν θθα σε αφησω να ακουμπησεις τιποτα απο το εστιατοριο ! Τοτε η γκομενα με ενα δορι εσκισε το καλο μου ρουχο και φανηκε η μπλουζα με το σημα των μαριν . -Ωστε εισαι ενας μαριν ε? ! Ετημασου να παιθανεις ναφτακι ! -Χαχαχα, πιος να παιθανει, σου συνιστω να παραδοθεις στο ονομα των ΜΑΡΙΝ πριν παθεις κακο! | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:14 am | |
| Μολις το ειπα ετρεξα και πηρα ενα κατανα απο τα διακοσμητικα του μαγαζιου .Μολις το πηρα ετρεξα καταπανω του με σκοπο να τον πετσοκοψο , τοτε η γκομενα του μπηκε στον δρομο μου και με το δορι της σταματησε την επιθεση . -Τι εγινε τζακ, βαζεις την γκομενα σου να παλεβει για εσενα ?! -Αργκ, σκασε αδυναμε ναφτη ! Shana κοψτον σε κομματια ! -Μαλιστα καπετανιε ! Spear Slash ! Πηγε να με κοψειθ με το δορι της αλλα με ταχυτητα απεφυγα την επιθεση της και απο λιγη αποσταση φωναξα Sutomu ! -ΑΑΑ Τι στο καλο συμβενει, ενας χρηστης φρουτου ! -Καλα μαντεψες γατακι, τωρα ετημασου να υποταχτης εσυ και ο γκομενος σου στους μαρινς ! -Δεν ειναι γκομενος μου, ετημασου να πληρωσεις για την ασεβεια σου ! | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:21 am | |
| -Μιλα πρωτα αφου καταφερεις να με χτυπησης γκομενα του ξοφλιμενου πειρατη ! Ετρεξα καταπανω της και πηγα να την κοψο με το κατανα . Τοτε φωναξε Εscape the Ground και βαζοντας το δορι της στο εδαφος απεφυγε το χυπημα και μολις πηε να σηκωθει με εκοψε λιγο με το δορι της . -Αχ, βλαμενο γατακι, απο οτι φενετε γρατζουνας ! -Καλα να παθεις χιχιχιχι!! -ΣΚΑΣΕΕΕ !! Χρησιμοποιησα το κατανα μου και με μια γρηγορη κινηση πηδηξα στον αερα και με μια τουμπα εβαλα την μυτη του κατανα να κοιτα προς τα κατω και με μεγαλυ φορα (λογο του πεσιματος) την εκοψα διαπλατα ! -Αχχ να παρει ! Θα το πληρωσεις αφτο !! -Αναρωτιεμε πως καταφερνεις και μιλας με τοσο λιγη ενεργεια, απλος παραδοσου και δεν θα χτυπησεις ! | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:26 am | |
| Η πειρατινα ειχε σχεδον ξοφλιση και ο θανατος της πλησιαζε. Τοτε εβγαλε απο την τσεπη της ενα πιστολη και ξεκινησε απεγνωσμενα να με πυροβολα . -ΨΟΦΑΑΑΑ!! -ΧΑΧΑΧΑ Αφτες οι επειθεσεις δεν θα πιασουν σε εμενα ! Χρησιμοποιησα δυνατο αερα και επεστρεψα τις σφερες. Οι σφερες γυρησαν πισω με φορα καιμια απο αφτες την χτυπησε στον ομο . -ΑΑΑΑ Ποναει !!!! -Κριμα που εμπλεξες με τετια καθαρματα, θα μπορουσες να ειχες μια καλιτερη ζωη... :[m756o]: Ετρεξα καταπανω της και την χτυπησα με δυναμη στον αφχενα (με τα χερια μου) και επεσε κατω λυποθιμη. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:31 am | |
| -ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΖΑΚ ! -Δεν το νομιζω ΧΑΧΑΧΑ Εριξε smoke bomb και ξεκινησε να τρεχει .Πηγα να το κινηγησω και τοτε ενιωσα κατι να μου κρατα το ποδι και δεν με αφηνε να φυγω ! Γυρησα κατω και ειδα την πειρατινα να προσπαθει απεγνωσμενα να με ακινητοποιησει . -γιατι προσπαθεις ακομα να τον βοηθησεις, δεν βλεπεις που σε εγκατελιψε ?! -Θα ξαναγυρησει για εμενα με πιο πολλους και θα σε σκωτοσει με τα ειδια του τα χερια ! -Δεν νομιζω να γινει κατι τετιο, ειναι ενα ανικανος πειρατης που σε εκμεταλεβοταν τοσο καιρο ! -Αφτο δεν ειναι αληθεια, δεν ειναι αληθεια !!!
| |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:34 am | |
| Μετα απο λιγο επεσε ξανα λυποθημη. Την αλυσοδεσα και μετα καλεσα μερικους μαρινς να την παραλαβουν. Αφου την παρελαβαν εφυγα γρηγορα μπας και προφτασω τον Τζακ . Ξεκινησα να τρεχω οσο πιο γρηγορα γινοταν, απο οτι θιμομουν μια απο τις σφερες που εστειλα πισω τον χτυπησε στο αριστερο ποδι, με τετιο τραβμα δεν α πηγενε μακρια . Μετα απο λιγα λεπτα τρεξιμο ειδα στο εδαφος στιγματα απο αιμα, μολις τα ειδα ξεκινησα να τα ακολουθω και αβξησα ραγδαια την ταχυτητα μου. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:38 am | |
| Μετα απο λιγα λεπτα τρεξιμο εφτασα σε ενα μεγαλ σπιτη με μια τεραστια σιδερενια πηλη να κλεινη την εισοδο. Εκοψα την πυλη με το κατανα μου και τοτε ακουσα μερικους φιλακες να φωναζουν. Μολις τους ακουσα κρυφτικα σε μια γωνια πριν με δουν και μολις περασαν απο το σημιο που ειχα κρυφτη τους εσπασα και τους δυο στο ξυλο και εκρυψα τα πτωματα τους. Τοτε συνεχισα να ψαχνω τον τζακ ανενοχλητος . Ετρεξα κατεφθειαν στην εισοδο του σπιτιου και με δυνατο αερα εσπασα την πορτα . | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:43 am | |
| -ΑΑΑΑ Φωναξαν οι υπηρετριες οι οπιες φροντιζαν το τραβμα του τζακ. -Απο οτι βλπεω πλουτισες με τους φορους που περνεις αθλιε πειρατη ! -Οντος πλουτησα και γι'αφτο και εχω τον δικο μου προσοπικο στρατο ! Ολοι οι αντρες προστατεψτε με ! Τοτε ηρθε ενας μικρος στρατος απο μισθοφορους . Μολις τους ειδα φωναξα TEKINA YUPON και 5 απο αφτος επεσαν λυποθιμοι ενω οι υπολιποι υπεστησαν σοβαρα τραβματα . -Δεν θα καταφερεις ποτε να νικησεις τον στρατο μου αξιοθρηνητε μαριν ! -Αφτο θα το δουμε ! | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:49 am | |
| Dai ABAREEEE !!!! Σηκωσα το κατανα μου στον αερα και του εριξα εναν κεραβνο . Τοτε ξεκινησα να τρεχω με μανιωδεις ταχυτητα και να πετσοκοβω τους μισθοφορους εναν εναν . Τοτε ενας απο αφτους (μαλον ο αρχηγος τους) μπλοκαρε την επιθεση μου με ενα τεραστιο σπαθι ! -Το αφεντικο μας σου ειπε πως δεν θα περασεις ! Μην προσπαθεις αδικα αλλιως θα χασεις την ζωη σου ! -Ω ναι ?! TATSUMAKIIIIII !!!!! -ΑΑΑΑΑ !!! Γεμισε με βαρια τραβματα αλλα και παλι δεν πεθανε, τοτε πηρα φορα και με μια τουμπα στον αερα τον εκοψα σε ολο το μπροστα μερος του σωματος του και επεσε λιποθιμος . Τοτε κοιταξα ειρονικα τους υπολιπους και ειπα -ΕΠΟΜΕΝΟΣ !!!... | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:55 am | |
| Μολις το ειπα ξεκινησαν ολοι να τρεχουν καταπανω μου . Τοτε τους ξεκανα ολους με μια επιθεση και ετρεξα καταπανω στον Τζακ . Μολις με ειδε ξεκινησε να τρεχει αλλα ο βλακας απο την βιασινη του σκονταψε πανω στο ματωμενο χαλι. -Οχι... Μην με σκωτοσεις ! -Μην φοβασε, δεν εχω διαταγες να σε σκοτωσω, πρεπει μονο να σε συλαβω ! -Αφτο ειναι χειροτερο, θα με εκτελεσουν !!! -Ας μην διαλεγες την πειρατικη ζωη ! Τωρα σηκω σαν καλο πειρατακι και ασε με να σε βαλω τις αλισιδες με την υσιχια μου. Και μην δοκιμασης κανενα περιεργο κολπο, δεν τους ενδιαφερει ποσο τραβματισμενος εισαι, απλος πρεπει να σε παραδωσω ! | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 3:59 am | |
| -Καλα καλα, θα καν οτι θες ! -Ετσι σε θελω ! Σηκωθηκε πανω και εβαλε τα χερια πισω απο την πλατυ, τοτε εβγαλε κατι αλισηδες απο την τσεπη μου και πηγα να του τις φορεσω σαν χειροπεδες . Τοτε τραβιξε το χερι του μολις πηγα να τους τις βαλω και με χτυπησε στο ματι . Τοτε με σβελταδα εσπασε ενα γιαλινο βαζο που ηταν πανω στο κομοδινο και μου καρφωσε ενα θρασμα στο ποδι κανωντας με να μην μπορω να τρεξω. -Μην με υποτημας ηλιθιε μαριν, γιαφτο δεν με επιασε κανενας μεχρι τωρα και πλουτησα ! -ΗΛΙθΙΕ ! -Βριζε οσο θες, δεν θα σε οφελησει σε τιποτα, εισαι ξοφλιμενος! | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Παρ Νοε 05, 2010 4:04 am | |
| -Νομιζεις ηλιθιε πειρατη , μην ξεχνας πως ειμαι χρηστης φρουτου ! Τοτε εβαλα δυναμη και σηκωθηκα πανω, εβγαλα το θρασμα γιαλιου απο το ποδι μου και με μια κινηση των χεριων μου εφερα συνεφα βροχης και τον χτυπησα με κεραβνο ! -ΑΑΑΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ! Επεσε λιποθιμος , τον σηκωσα και του εβαλα τις αλισιδες κααι τον πηγα στους μαρινς που καλεσα για να παραλαβουν την γκομενα του. Αφου τον παρεδωσα πηγα πισω στο ξεναδοχιο και αναγκαστικαα να ξαναπλυθω και να παρω ξανα καινουργια ρουχα γιατι μετα απο τις μαχες τα ρουχα μου χαλασαν και γεμισα με αιμα. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τελος] A Rich Pirate Jack ! Σαβ Νοε 06, 2010 11:34 am | |
| Όνομα:Vongola Decimo Haki Points:0 Player of the Week Points:4 Beli:10.000 Bounty:Είναι Marine.
| |
|
| |
| [Τελος] A Rich Pirate Jack ! | |
|