| [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vongola Decimo Marines
Posts : 1935 Join date : 14/10/2010 Age : 27 Location : Maritca City !!!
| Θέμα: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Σαβ Νοε 06, 2010 10:37 pm | |
| Μολις εφτασα στο baratie, oι marines ειχαν πληροφοριες πως μερικοι πειρατες θα εκαναν επιθεση ωστε να κλεψουν φαγητα για οταν θα πανε στη ΜΓ . Μολις εφτασα οι μαγειρες με υποδεχτικαν θερμα και μου εβαλαν πολλη νοστιμοτατο φαει ωστε να αναρωσουν οι δυναμεις μου. Αφου εφαγα με οδηγισαν σε ενα δωματιο για να περιμενω μεχρι να φτασουν οι πειρατες. Περιμενα για αρκετες ωρες μεχρι που ειδα ενα τεραστιο πειρατικο καραβι να πλησιαζει . Μολις το ειδα ετρεξα εξω .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Τρι Νοε 30, 2010 4:41 am, 1 φορά | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Σαβ Νοε 20, 2010 5:04 am | |
| Είδα μια πενηνταριά πειρατές να τρέχουν σαν λυσσασμένα σκυλιά καταπάνω στους μάγειρες. Μόλις τους είδα έτρεξα καταπάνω τους και με μια κίνηση των χεριών μου ο καιρός ξεκίνησε να αλλάζει με ταχύτητα και κεραυνοί ξεκίνησαν να πέφτουν από τον ουρανό. Μερικοί από τους κεραυνούς χτύπησαν τους πειρατές και τους παρέλυσαν ενώ οι πιο αδύναμοι σκοτωνόντουσαν. Τους αποδεκάτισα αλλα και πάλι αυτό δεν έφτανε. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Σαβ Νοε 20, 2010 5:09 am | |
| Τότε έβγαλα το κατανά μου από την θήκη του και ξεκίνησα να τους πετσοκόβω έναν έναν. Μετά από λίγα λεπτά νιώθω κάτι να έρχεται από πίσω μου με ταχύτητα. Μόλις το ένιωσα γύρισα και με φορα ένα tonfa με χτύπησε στο δόξα πατρί. Η μύτη μου ξεκίνησε να αιμορραγεί και με φορα έπεσα κάτω λιπόθυμος. Μετά από λίγο ξεκίνησα να ξυπνώ, γονάτισα και έπιασα με το δεξί μου χέρι το κεφάλι μου. Είχα ένα απίστευτο πονοκέφαλο και ανυπόφορη ζαλάδα. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Σαβ Νοε 20, 2010 5:12 am | |
| Αφού ξεκίνησα να ξεζαλίζομε σιγά σιγά έβγαλα το χέρι από το κεφάλι μου και το κοίταξα. Το χέρι μου ήταν μουλιασμένο στο αίμα. Τότε έπιασα τι μύτη μου και είδα πως είχε σπάσει αλλα δεν ήταν κάτι σοβαρό. Σηκώθηκα πάνω και ξεκίνησα να ψάχνω το υπαίτιο ανάμεσα στους πειρατές. Μετά από μερικά λεπτά αναζητήσεις είδα έναν με tonfa να μπάρα ένα από τους μάγειρες. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Σαβ Νοε 20, 2010 5:17 am | |
| Έτρεξα καταπάνω του και του επιτέθηκα με ένα από τα κατανά μου. Εκείνος γρήγορα γύρισε και με αστραπιαία ταχύτητα απέκρουσε την επίθεση μου. Εγώ συνέχισα απεγνωσμένα να κάνω combo κινήσεων αλλα εκείνος μπορούσε να συνεχίσει και να ξεπεράσει την ταχύτητα μου. Ήταν σχεδόν άτρωτος ! Αφού κατάλαβα πως με τις φυσικές επιθέσεις δεν θα πετύχαινα τίποτα άρχισα να χρησιμοποιώ τις δυνάμεις του φρούτου μου. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Σαβ Νοε 20, 2010 5:21 am | |
| Απομακρύνθηκα λίγο και ξεκίνησα να του ρίχνω χαλάζι και κεραυνούς. Αυτός σταδιακά ξεκίνησε να spa το χαλάζι όσο ήταν στο αέρα αλλα απέφευγε με δυσκολία τους κεραυνούς. Τότε εγώ ξεκίνησα να ab3anw την ταχύτητα των κινήσεων μου σε σημείο που δεν προλάβαινε. Το χαλάζι τον παγίδεψε και ένας κεραυνός τον χτύπησε με ταχύτητα. Αυτός ξίνισε να ξεροψήνετε σιγά σιγά και γονάτισε. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Σαβ Νοε 20, 2010 5:25 am | |
| Ήταν αρκετά αποφασιστικός χαρακτήρας και σίγουρα δεν το έβαζε εύκολα κάτω, αλλα είχα σιγουρεφτεί πως μετά από ένα τέτοιο χτύπημα δεν θα σηκωνόταν ξανά πάνω. Τον παρατήρησα για λίγο για να δω εάν θα άντεχε. Τότε είδα πως κουνούσε το δάχτυλο του και σιγά σιγά γονάτισε και σηκώθηκε πάνω. Έμεινα έκπληκτος που τα κατάφερε αλλα και απογοητευμένος που είχα αυτόν τον μπελά ακόμα πάνω από το κεφάλι μου. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Δευ Νοε 22, 2010 10:46 am | |
| Με κοίταξε με ένα αγριεμένο ύφος και είπε : " Δεν μπορείς να με βγάλεις τόσο εύκολα από το κεφάλι σου, έτσι δεν είναι ? ....!" Τον κοίταξα κοροϊδευτικά και με ένα χαζό ύφος του είπα : "θα το δούμε αυτό big boy ...!" Προφανώς δεν του άρεσε που τον κορόιδευα και με νεύρο έτρεξε καταπάνω μου και φωνάζοντας : "Devil mans Technik" προσπάθησε να με χτυπήσει με όλη του την δύναμη. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Κυρ Νοε 28, 2010 6:41 am | |
| xaxaxa γέλασα ενώ ερχόταν προς τα πάνω μου πίστευα ότι δεν θα χρισμιοποιουσα το φρούτο μου αλλα και μονο που το χρισμιοποιοισα πρέπει να νιώθεις τιμημένος έφτασε ακριβώς διπλα μου,και έκανα μια στροφή έτσι η επίθεση του πήγε στράφτη!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Κυρ Νοε 28, 2010 6:45 am, 1 φορά | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Κυρ Νοε 28, 2010 6:43 am | |
| πριν το καταλάβει κούνησα τα χερια μου και ένας κεραυνός έπεσε πάνω στην πλάτη του..τον άκουσα να φωνάζει και σκέφτηκα..τελειωσε κιόλας? Τον πλησιασα λιγο για να δω εαν μπορουσε να παλεψει αλλα και παλι δεν μπορουσε να κουνηθει. Μολις καταλαβα ζουσε ακομα εβγαλα το κατανα μου για να του δωσω το τελειοτικο χτυπημα και να τον βγαλο απο την μιζερια του. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Κυρ Νοε 28, 2010 6:50 am | |
| Επιασα και μετα δυο χερια το κατανα μου και το σηκωσα μεχρι τον ομο μου ωστε να τον αποτελειωσω μια και καλη. Το σηκωσα μεχρι τον ωμο, και με ολη μου τη δυναμη πηγα να τον κοψω, τοτε ενας αντρας που φορουσε χρυση πανοπλια επιασε με το χερι του την λεπιδα και σταματησε το χτυπημα. Τον κοιταξα στα ματια και με ενα αγριεμενο υφος μου ειπε "Κανεις δεν πειραζει τα τσιρακια μου! Εχουμε στοχο να μπουμε ολοι μαζι στην ΜΓ ! Εβγαλα το αλλο μου κατανα απο την αλλη τσεπη και κοιτοντας τον απειλιτικα πηγα να του κοψω το χερι. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Δευ Νοε 29, 2010 5:14 am | |
| Τον χτυπησα με την κοφτερη μερια του κατανα μου χωρις αποτελεσμα, η χρυση πανοπλια που τον καλιβε ηταν πολλη γερη για να την κοψω. Τοτε τον κλοτσισα και απομακρινθικα απο αφτον. Ξεκινησε να με πυροβολα με ενα οπλο που βγηκε απο την πανοπλια , τοτε χρησιμοποιησα δυνατο αερα για να επιστρεψω τα βληματα. Τα βληματα που επεστρεψα αποστρακιστικαν απο την πανοπλια του και κατεστρεψαν το εδαφος του πλοιου. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Δευ Νοε 29, 2010 5:20 am | |
| Αφου ειδε πως οι σφερες που εριχνε δεν ειχαν αποτελεσμα εβγαλε ενα τεραστιο δορυ κι ετρεξε καταπανω μου. Πηγε να με κοψει διο φορες αλλα με ταχυτητα καταφερα και απεφυγα την λεπιδα. Τοτε πανω στην κινηση εβγαλα το κατανα μου και προσπαθησε να κοψω την λαβη απο το δορυ. Το χτυπησα οσο πιο δυνατα μπορουσα αλλα ηταν επικαλιμενο με μεταλο και ηταν δυσκολο να το κοψω. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Τρι Νοε 30, 2010 4:13 am | |
| Απομακρυνθικα λιγο και με μια κινηση των δαχτυλων μου εριξα εναν κεραβνο πανω του και τον ξεροκαψα. Επεσε καιτω λυποθιμος και δεν ξανασικωθηκε. Τοτε μερικοι απο το πληρωμα του πηγαν και τον μαζεψαν. Τοτε με ταχυτητα μαζεψαν τους συντροφους τους μεσα στο πλοιο και εφυγαν οσο πιο γρηγορα γινοταν. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Τρι Νοε 30, 2010 4:14 am | |
| Ειχα τελειωσει την μαχη με το πληρωμα του Don Krieg. Εκατσα λιγο να ξεκουραστω και τοτε μου ηρθε ενα boynty poster στο κεφαλι, το τραβηξα και ειδα τον πειρατη στην αφησα ναα στεκετε απο πανω μου. Ειδα λιγο καλιτερα το bounty του και χωρις δεφτερη σκεψη εβγαλα το κατανα μου και ετρεξα καταπανω του. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Τρι Νοε 30, 2010 4:31 am | |
| Απεφυγε την πρωτη επιθεση και μου ειπε "- Νομιζεις οτι μπορεις να με νικησεις?? Χαχαχα! σαν τους αλλους τους marines εισαι κι εσυ!" Εσκιψα αποφεβγοντας την λεπιδα και του ειπα " Και εσυ εισαι σαν ολους τους αλλους πειρατες, αχρειος !" Νεβριασε με αφτο που ειπα και μου απαντησε "- Νομιζεις! Μεχρι το τελος της μαχης μαχης θα καταλαβεις τη διαφορα μου με τους αλους πειρατες!"
| |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Τρι Νοε 30, 2010 4:39 am | |
| Τοτε με θυμο φωναξε "Ittoryu Rashoumon" Με πετυχε ελαφρα στον ομω αλλα δεν ηταν σημαντικο τραβμα. Ολοι οι πειρατες ειναι ειδιοι και το bounty σου το μαρτυρα !
Ηταν καλος αντιπαλος αλλα οχι αρκετα καλος ! Οταν πηγα να απομακρυνθει μετα απο την επιθεση του τον εκοψα λιγο στο ποδι οταν αλαζε μορφη. Δεν ηταν σοβαρο τραβμα αλλα ξεκινησε να τρεχει αρκετο αιμα για να γεμισεις δυο μπουκαλια. -Θα μου το πληρωσεις αχρηστε μαριν ! - Ολοι εσεις οι αχρηστοι το ειδιο λετε !!!! -Εγω δεν ειμαι σαν τους αλλους αχρηστους πειρατες και θα στο αποδειξω ! -Οκ, αφτο θα το δουμε ! Νεβριασα με αφτο που ειπε και εφερα την ταραχη !
Η αβρα μου ειχε αλαξει, ειχα θυμωσει με τα λογια του αχρειου πειρατη. Ο καιρος στο μπαρατη εγινε σκοτεινος, η παλιρηα συκωθηκε ενο ο αερας εγινε τοσο δυνατος που σηκωνε μερικες σπασμενες σανιδες. Το θαλασσινο νερο εμπενε μεσα στο πλοιο, το πλοιο ταρακουνιοταν αριστερα και δεξια, πολλοι απο τους πλουσιους που ετρωγαν εκει πιστεψαν πως ηταν το τελος του κοσμου και πηδηξαν στην θαλασσα. Ειχε γινει χαμος, οι μαγειρες προσπαθησαν να εκενοσουν το πλοιο οσο πιο γρηγορα γινοταν. Τα παιδια και οι γυνεκες ουρλιαζαν ενω ετρεχαν περα δωθε ενω μερικοι αντρες που ηταν πιο εμπειροι ετημαζαν και αλλες λεμβους για να φυγουν . Ειμασταν απαναντι ο ενας απο τον αλλο, κοιτουσαμε ο ενας τον αλλο καταματα, κανεις δεν ειχε επειρεαστει απο αφτα που γινοντουσαν γυρο μας. Εσπασα τη σιοπη μεταξη μας και με μια κινηση των δαχτυλων μου δυμηουργησα ανεμοστροβιλους γυρω του. Οι ανεμοστροβιλοι τον περεσιραν και τον εκτοξεψαν στην θαλασσα. Τοτε ενας απο τους μαγειρες επεσε και τον εβγαλε διοτι απο οτι φενοταν αφτος ο πειρατης ειχε βοηθηση στην μαχη εναντιον του Don Krieg. Του φορεσα αλισιδες απο πετρα θαλασσης και καλεσα τα αρχηγια ωστε να τον στειλουν στο Impel Down. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don Τρι Νοε 30, 2010 5:22 pm | |
| Όνομα:Vongola Decimo Haki Points:0 Player of the Week Points:4 Beli:12.000 Bounty:-
| |
|
| |
| [ΤΕΛΟΣ] The Baka Don | |
|