.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
15 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 15 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 5:01 am

- Δεν θα την γλυτωσεις ετσι κοκκινομυτη!! του φωναξα ενω σηκωθηκαμε! Ομως απο μακρυα στη θαλασσα ειδαμε 5 πλοια των marines να ερχονται στο νησι!
- Γρηγορα στο πλοιο ειπα στον Luster και αρχισαμε να τρεχουμε οσο πιο γρηγορα μπορουσαμε.
Την ιδια στιγμη οι πειρατες του Buggy νομιζαν οτι τρεχαμε να γλυτωσουμε απο αυτους και αρχισαν να γιορταζουν ενω ο Buggy καποιους απο αυτους να μας κινηγησουν γιατι ηθελε να παιξει λιγο ακομα μαζι μας! Φτασαμε κοντα στο λιμανι αλλα ακουσαμε εναν να φωναζει να προσεχουν οταν μας δουν γιατι ειμαστε επικινδυνοι. Ειχαμε αφησει και αρκετα πισω μας τους πειρατες του Buggy κι ετσι κρυφτηκαμε και περιμεναμε να περασουν για να παμε στο πλοιο και να φυγουμε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 5:37 am

Περασαν μερικεσ περιπολιες...ψαχνοντας να μας βρουν....αλλα καποια στιγμη ακουσαμε μαχη....λογικα οι πειρατες του Buggy ειχαν πεσει πανω στους marines....Και τοτε εκμεταλευτικαμε την ευκαιρια αυτη και αρχησαμε να τρεχουμε και παλι προς το πλοιο...

Αλλα για κακη μας τυχη οι marines ειχαν αφησει περιπολια εξω απο το πλοιο μας....πρεπει να ηταν περιπου 15-20 marines.....

Τοτε καθησαμε και παλι πισω....και κοιταξαμε πως θα μπορουσαμε να κερδησουμε και εδαφος....και να βγουμε ζωντανοι....και να παρουμε το πλοιο.....
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 7:47 am

Καθησαμε και κρυφακουσαμε τι ελεγαν.
- Βρικαμε καποιους που πρεπει να ειναι συμμαχοι τους! Αν τους πιασουμε σιγουρα θα μας οδηγησουν σε αυτους. Στειλτε οσους περισσοτερους αντρες μπορειτε!
Ετσι δεν ειχαμε τι αλλο να κανουμε παρα επιθεση αφου ξεραμε πως αν ειχαμε μια ευκαιρια να φυγουμε ζωντανοι ηταν τωρα. Ο Luster εγινε καπνος και κατευθηνθηκε προς το μερος τους. Τους καλυψε ολους ωστε να μην βλεπουν τιποτα και στη συνεχεια μπηκα μεσα στον καπνο κι εγω εχοντας υπολογισει που περιπου ειναι ο καθενας τους.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 7:49 am

Οση ωρα αυτοι προσπαθουσαν να δουν που βρισκονται μεταξυ τους, εγω στηριχτηκα στα χερια μου και μετα ποδια στον αερα και αλλαγμενα σε λεπιδες εκανα περιστροφες και προχωρουσα. Ετσι πετυχα και σκωτωσα τους 6 marines. Ομως μας καταλαβαν και αμεσως εφεραν απο το πλοιο τους μια ραβδο απο seastone η οποια μολις ακουμπησε τον καπνο αμεσως μαζευτηκε ολος σε ενα σημειο και απο εκει εμφανιστηκε ο Luster.
- Νομιζω μας καταλαβαν! ειπα στον Luster.
- Δεν πειραζει! Τωρα αρχιζει το παρτυ! απαντησε εκεινος.
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 8:18 am

Δεν ειχα σκοπο να βασιζομαι στις δυναμεις μου για αν βγω ζωντανος....οποτε εβγαλα το κατανα μου και ορμησαν στους marines....και πρωτος μου στοχος ηταν αυτος που κρατουσε μια λεπιδα seastone....δεν ηταν δυσκολος αντιπαλος.....οποτε βρεθηκα κοντα στον Τεο ενω ταυτοχρονα μας περικλυκλωναν.....

Ορμωντας προς μια κατεθυνση και οι 2 μας ηταν πιο ευκολο να κερδησουμε εδαφος....οτι επιθεσεις ξεραμε με σκοπο τι αλλο....να βγουμε ζωντανοι....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 8:21 am

Καθως πολεμουσαμε....ηρθαν 2 απο τους marines...ο ενας με seastone και ο αλλος με απλη λεδιπα....και ακουμποντας με με την seastone ο αλλος βρηκε την ευκαιρια να μου κανει ενα κοψιμο στο αριστερο μπρατσο....

Τσαντησμενος και ταυτοχρονα τραμαυτισμενος....κλωτσισα αυτον που ειχε την seastone,ενα κλασματα δευτερολεπτου αργοτερα αφησα μια διαγωνια τομη στον θωραξα του αλλου....

Στην συνεχεια βρεθηκε διπλα μου ο Τεο...οπου και εκεινος αντιστοιχα ειχε ξεκανει αρκεοτυς....
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 8:42 am

Κατευθηνθηκαμε προς το πλοιο ριχνοντας κατω αναισθητους οσους περισσοτερους μπορουσαμε! Ετσι ειμασταν περιπου στα 20 μετρα απο αυτο και ειχαμε αφησει μολις 5 απο τους αντιπαλους μας ορθιους.
- Αντε να τελειωνουμε να φυγουμε απο αυτο το μπαχαλο! ειπε ο Luster ενω εκοβε στα δυο αλλον ενα. Ενας παραλιγο να μας δημιουργησει προβλημα αφου κρατουσε ενα mini den den mushi αλλα την ιδια στιγμη τον ειδαμε με το Luster και τον καρφωσαμε ταυτοχρονα πριν μιλησει.
- Ναυτη δωσε αναφορα απο την κατασταση εκει! ακουσα να λεει μια φωνη στο mini den den mushi. Το σηκωσα απο κατω και ειπα:
- Ολα καλα εδω κυριε! ολα υπο ελεγχο!
- Ωραια! Ετσι και συμβει το παραμικρο αμεσως να με ειδοποιεισεις να στειλω ενισχυσεις!
- Μεινετε ηρεμος κυριε! ειπα ενω εκεινη τη στιγμη σκωτωνα τον τελευταιο που δεν ειχε σκωτωσει ο Luster κοβωντας του το κεφαλι!
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 8:49 am

Χωρις δευτερη σκεψη επιβιβαστηκαμε στο πλοιο....και αρχησαμε να το ετοιμαζουμε......ευτυχως ομως δεν μας πηρε ιδιαιτερη ωρα αλλα για κακη μας τυχη ενας απο τους marines ηταν ακομα ζωντανος.....και κλασματα δευτερολεπτου αργοτερα ειδαμε 5-6 marines ερχονταν προς το μερος μας....

Χωρις να το σκεφτω πηδιξα απο το πλοιο.....και ορμησα....

-Εσυ φτιαξε το πλοιο......εγω θα τους καθηστερισω....
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 8:55 am

- Τους αφηνω πανω σου! του ειπα και συνεχισα τις ετοιμασιες.
Παραλληλα προσπαθουσα να σκεφτω πως θα ξεφυγουμε απο τα 5 πλοια των marines που ηταν αδεια αυτη τη στιγμη αλλα αν μας καταλαβαιναν δεν θα αργουσαν να γεμισουν και να μας κυνηγησουν. Τελειωσα τις ετοιμασιες και σκεφτηκα οτι επρεπε να παρουμε μαζι μας το mini den den mushi που χρησιμοποιησα για να ξερουμε τι λενε οι marines η ακομα και να τους δωσουμε ψευτικες πληροφοριες. Ετσι κατεβηκα απο το πλοιο το πηρα και οπως πηγα να ξανανεβω ηρθε ενς καταπανω μου. Ημουν κρεμασμενος απο τη σκαλα και ετσι του εριξα μια κλοτσια στο κεφαλι και επεσε κατω αναισθητος.
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 9:02 am

Δεν ηταν κατι ιδιαιτερο 4 marines...ειχα κανει και με περισσοτερους στο παρελθον.....ετσι οταν ξεμπερδεψα αρχισα να τρεχω προς το πλοιο ενω εκανα νοημα στον Τεο να ξανανεβει παλι στο πλοιο....και τον βοηθησα να ανεβασει την αγκυρα....στην συνεχεια πηρα τους χαρτες μου.....

Ενω εκεινος συνεχιζε τις καποιεσ μικροετοιμασιες...εγω κοιταζα πως μπορουσαμε να ξεφυγουμε απο τους marines....
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 21, 2010 9:19 am

Αρχισαμε να κινουμαστε αλλα καμια κινηση δεν γινοταν στα πολεμικα πλοια των marines. Τοτε σιγουευτικαμε οτι δεν ηταν κανεις εκει και ολοι ειχαν παει να μας βρουν στην πολη. Υστερα απο 2 λεπτα χτυπαει το mini den den mushi. Το σηκωσα και πριν προλαβω να πω τιποτα αρχισε να φωναζει ο ανθρωπος που κρατουσε το αλλο:
- Αυτοι που πολεμουσαμε δεν εχουν σχεση με τους Nobeards!! Να ειστε πιο προσεκτικοι γιατι μπορει να κανουν επιθεση!!
Σιγουρευτηκα οτι στη αποσταση που βρισκομασταν δεν ειχαν επιδα να μας πιασουν ακομη κι αν ξεκινουσαν τωρα.
- Το ξερω! Εγω ειμαι ο καπετανιος των Nobeards! Ολοι οι δικοι σου ειναι νεκροι και εμεις εχουμε φυγει! Αντε Γεια! και εκλεισα το den den mushi.

Τελος ιστοριας
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]   Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Νοε 22, 2010 11:23 am

Όνομα:Teomessi-BlackLuster
Haki Points:0-0
Player of the Week Points:6-6
Beli:14.000-14.000
Bounty:Δεν αλλάζει σε κανέναν από τους δύο.
http://www.onepiecegr-rpg.com

Nobeard Pirates and the Clown Captain [Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Nobeard Pirates and the Captain from the Grand Line [Τελος]
» Nobeard pirates and the first adventure [Τελος]
» Nobeard pirates and the Snow Island [Τελος]
» Nobeard Pirates: First adventure after the reunion[Τελος]
» Nobeard pirates και ο εγκληματιας marine

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: