Παρόντες χρήστες | 8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Αρχή] The Begining Of A New LIfe | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tzeik Civilian
Posts : 421 Join date : 25/03/2010 Age : 30 Location : Στο παγκάκι μου
| Θέμα: [Αρχή] The Begining Of A New LIfe Κυρ Νοε 28, 2010 1:12 am | |
| Είναι Ιούλιος. Το κλήμα είναι καυτό. Για τους κατοίκους είναι ένας από τους χειρότερους μήνες γιατί έχει πολύ ζέστη και δυσκολεύονται να κάνουν διάφορα πράγματα. Οι ποιό νέοι πηγένουν για μπάνιο στην θάλασσα ενώ οι ποιό γέροι κάθονται στα σπίτια του με αναμένω έναν ανεμυστήρα για να τους χτυπάει και λίγο κρύος αέρας. Τα μικρά παιδιά παίζουν ασταμάτητα στις αυλές και στους κήπους χωρίς να τους νοιάζει η ζέστη. Το μεσημέρι είναι το χειρότερο κομμάτι της ημέρας για όλους τους κατοίκους. Η ζέστη γίνετε ανυπόφορη. Αγκίζει σχεδόν τους 40 βαθμούς. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να κλειστούν στα σπίτια τους και να ανάψουν τους ανεμυστήρες, ξαπλώνοντας για να ξεκουραστούν. Μόλις έρθει το απόγευμα και περάσει ο καύσωνας όλες οι πόρτες των σπιτιών ανοίγουν. Όλοι οι κάτοικοι βγαίνουν στο χωριό για βόλτα, ψώνια, συζήτηση, καφέ και άλλα πολλά. Τα παιδιά συνεχίζουν ότι κάνανε το πρωί και γενικά ότι κάνουν όλες τις ημέρες, να παίζουν ασταμάτητα. Μόλις φτάσει το βραδάκι οι περισσότεροι μαζεύονται με γείτονες στα μπαλκόνια τους και τρώνε ή συζητάνε. Τα παιδιά μαζεύονται σε σπίτια με τους φίλους τους και συνεχίζουν το παιχνίδι άλλα σε εσωτερικό χώρο. Μετά από λίγες ώρες, ι καθένας πηγένει στο σπίτι στο σπίτι του και το χωριό ηρεμεί...... | |
| | | Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Begining Of A New LIfe Κυρ Νοε 28, 2010 3:46 am | |
| Ξημερώνει. Οι ακτίνες του ήλιου περνάνε από τα παραθυρόφυλλα του δωματίου μου και με χτυπάνε στα μάτια. Νιώθω μία ενόχληση στο πρόσωπο και ανοίγω τα μάτια. Το φώς του ήλιου είναι δυνατό. Χασμουργιέμαι και τεντόνομαι. -Άλλη μία ωραία μέρα ξημέρωσε. Για να δούμε τι θα κάνω σήμερα. Βάζω τα χέρια πίσω από το κεφάλι μου και χαλαρώνω..... Λίγα λόγια για εμένα και την ζωή μου μέχρι τώρα. Με λένε Tzeik και είμαι 17 χρονόν. Ζω με τους γονείς μου σε ένα μικρο σπίτι λίγο ποιο έξω από το χωριό. Είμαι μοναχοπαίδι αλλά δεν μετανιώνω. Τα κύρια ενδιαφέροντα μου είναι το ποδόσφαιρο, Kickboxing, Karate και ξιφομαχία. Είναι πολλά αλλά τα προλαβαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Ποδόσφαιρο παίζω με τους φίλους μου σχεδόν κάθε πρωί αλλά μονο το καλοκαίρι επειδή δεν έχουμε σχολείο. Όταν έχουμε δεν παίζουμε και πολύ συχνά. Kickboxing, Karate και ξιφομαχία κάνω σε dojo. Και τα τρεία τα άρχισα αυτήν την χρονιά οπότε δεν ξέρω και πολλά για κανένα από τα τρεία. Το όνειρο μου είναι να γίνω πειρατής και να γυρίσω τον κόσμο με ένα μικρό πλήρωμα. Να πολεμάω στο όνομα του καπετάνιου και στο πλάι των συντρόφων μου. Θέλω απλός να είμαι δυνατός για να μπορώ να αναμετριέμε με δυνατούς αντιπάλους έτσι ώστε να μην απογοητεύσω τους συντρόφους μου. Έχω σκοπό να προπονηθώ σκληρά και σε ένα χρόνο από τώρα να βγώ στην θάλασσα. ...... | |
| | | Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Begining Of A New LIfe Κυρ Νοε 28, 2010 10:52 am | |
| Σηκόνομαι από το κρεβάτι και με χαρά κατεβαίνω κάτω. Βλέπω την μητέρα μου να μαγειρεύει και τον πατέρα μου να τρώει στο τραπέζι. Στην διπλανή την θέση έχει ένα μπόλ δημητριακά. Μάλον για εμένα θα είναι. -Καλημέρα πατέρα και μητέρα. Το μπόλ στο τραπέζι για εμένα είναι? -Καλημέρα. Ναι, για εσένα είναι. Πώς κοιμήθηκες? -Μία χαρά μάνα. Τι μαγειρεύεις? -Κοτόπουλο με πατάτες. Τι θα κάνεις σήμερα το πρωί? -Σε κανένα εικοσάλεπτο θα πάω να πάρω τα παιδιά για να πάμε για μπάλα. -Σήμερα έχεις προπονήσεις? -Ναι. Και τα τρεία. Κατά τις 4 έχω Καράτε. Στις 7 έχω Kick Boxing και στις 9 ξιφομαχία. Θα είναι ωραία μέρα. -Καλά να περάσεις. Θα γυρίσω αργά το βράδυ. Θα πάμε στα διπλανά χωριά για να ελένξουμε κάποιους ασθενής. Πρέπει να φύγω. Αντίο. Ο πατέρας μου είναι γιατρός και δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα. Δεν τον βλέπω συχνά. -Αντίο πατέρα. Καλά να περάσεις και εσύ. | |
| | | Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Begining Of A New LIfe Σαβ Δεκ 04, 2010 11:28 am | |
| Σηκώνομαι από το τραπέζι και ανεβαίνω επάνω για να ντυθώ. Βάζω τα αθλιτικά μου και κατεβαίνω κάτω για να αποχεραιτίσω και την μην μητέρα μου. -Ώρα να την κάνω. Τα λέμε μετά. -Να προσέχεις παιδί μου. Τι ώρα περίπου θα γυρίσεις? -Χμ.....κατά τις 2 θα είμαι πίσω πιστεύω. Αντίο. Ξεκινάω τρέχοντας για το σπίτι ενώς από τους φίλους μου. Συνολικά έχω 7 φίλους. Τα ονόματα τους είναι: Jacky,Chan,Boika,Bruce,Lee,Tsak,Noris. Θα πάω πρώτα στον Boika. Μόλις φτάνω ανοίγει η πόρτα του σπιτιού του και βγαίνει αυτός με μία μπάλα στο χέρι. | |
| | | Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Begining Of A New LIfe Κυρ Δεκ 05, 2010 10:28 am | |
| -Καλημέρα Boika. Τι λέει? -Καλημέρα. Όλα καλά. Σήμερα θα παίξουμε με την μπάλα μου. Πείρα καινούργια και θέλω να την δοκιμάσω. -Ωραία. Άντε πάμε να πάρουμε και τους άλλους έξι. Ξεκινάμε με γρήγορο βήμα για να πάρουμε και τους υπόλοιπους. Μετά από είκοσι λεπτά φτάνουμε στο γήπεδο αφού τους μαζέψαμε όλους. -Λοιπόν παιδιά, ώρα για μπαλίτσα. Εάς το ευχαριστηθούμε και σήμερα. -Ναί. Οι ομάδες θα είναι Jacky,Chan,Boika,Bruce και Lee,Tsak,Noris,Tzeik. Σύμφωνοι? -Ναι. Κανένα πρόβλημα. Εάς ξεκινήσουμε. Και ο αγώνας ξεκινάει. Το γηπεδάκι είναι από χόρτο και ίσα ίσα μας χωράει και τους 8. Εγώ και ο Bruce είμαστε οι καλήτεροι από την παρέα μας. | |
| | | Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Begining Of A New LIfe Δευ Δεκ 06, 2010 6:14 am | |
| Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού εμφανίζονται στο γηπεδάκι 6 παιδιά μεγαλύτερα από εμάς και μας κοιτάνε γελώντας. Από την παρέα μου εγώ, ο Jacky και ο Tsak ξέρουμε πολεμικές τέχνες και μάλιστα σχετικά καλά. Πάμε όλοι μαζί KickBoxing και Καράτε με διαφορά ότι εγώ κάνω και ξιφομαχία. Σταματάμε να παίζουμε μπάλα και μαζευόμαστε στο κέντρο του γηπέδου κοιτάζοντας τα 6 παιδιά. Χαμογελάω εγώ κοιτάζοντας τον ψηλότερο από αυτούς που φαίνετε και ο δυνατότερος. -Τι θέλετε? Δεν βλέπετε ότι παίζουμε? -Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Είσαστε εδώ πολύ ώρα και εμείς θέλουμε να παίξουμε, οπότε ήρθε η ώρα να φύγετε. -Χαχαχαχα....πολύ αστείο. Μάλλον εσείς θα φύγετε. Ελάτε παιδιά, εάς συνεχίσουμε το παιχνίδι. Ο ψυλότερος σηκώνει τα μανίκια και ξεκινάει να προχωράει με γρήγορο βήμα προς το μέρος μας. Ξανά χαμογελάω και σηκώνω και εγώ τα μανίκια μου...... | |
| | | | [Αρχή] The Begining Of A New LIfe | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|