| Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 11:02 am | |
| Μετα την φυλακηση του Τεο...αναγκαστηκα να φυγω μονος απο το νησι....ετσι λοιπον προτειμησα να παω σε καποιο ερημικο νησι....αλλα δυστυχως δεν υπηρχε κατι τετοιο...ετσι λοιπον αποφασησα να παω στην βραχονησιδα διπλα απο το Mirror Ball Island....και θα περιμενα εκει τον nakama μου....
Δεν ηταν ευκολο να χειριστω ολοκληρο πλοιο μονος...αλλα τελικα με αρκετη υπομονη και θεληση καταφερα να το κουμανταρω....και καλου κακου κατεβασα την σημαια...δεν ηθελα να τραβιξω πολλα βλεματα πανω στο πλοιο....ξεροντας οτι το ναυτικο εψαχνε για τον nakama του Teo D. Messi....
Κοιταξα τους χαρτες μου για μια τελευταια φορα και εστρηψα το πλοιο στην σωστη κατευθυνση....δεν ηταν το ιδιο να ταξιδευω χωρις τον Τεο....ειχα συνηθησει μαζι του....ειχαμε περασει ομορφες στιγμες...και ημουν συγουρος οτι θα τις ξαναζουσα....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Παρ Δεκ 03, 2010 9:43 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 11:22 am | |
| Αρκετη ωρα αργοτερα το νησι βρισκοταν στο οπτικο μου πεδιο.....υπολογισα οτι με τον αερα και το δυνατο κυμα θα ημουν εκει σε περιπου 1,5 ωρα...και τελικα επεσα μεσα με μια μικρη αποκληση....
Παρατηρησα οτι πρεπει να ημουν ο μονος πανω στο νησι....οποτε εδεσα το πλοιο...πηρα τον εξοπλισμο μου και κατεβηκα στην παραλια.....
Επρεπε να φτιαξω κατι σαν κατασκηνωση αν ηθελα να μεινω εκει για καποιο διαστημα....σκεφτηκα οτι ηταν το καταλληλο μερος για προπονηση..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 11:29 am | |
| Πηρα το ξιφος μου και μπηκα μεσα στο δασος....επρεπε να βρω κατι για τροφη....και ηθελα να εξερευνυσω το νησι....και ετσι συνεχησα να βαδιζω.....
Το εδαφος ηταν αρκετα υγρο...και υπεθεσα οτι πρεπει να ειχε βρεξει πολυ προσφατα....και φυσικα αυτο με βοηθησε στο να βρω ιχνη απο διαφορα θυραματα....οταν βρηκα τις πατημασιες ενος αρκετα μεγαλου θυραματος τισ ακολουθησα....η οποιες με οδηγησαν μεσα σε μια σπηλια....υπεθεσα οτι λογικα θα επρεπε να ειχα να κανω με αρκουδα.....και ημουν παντα με την λαβη του κατανα μου στο χερι...ημουν προετοιμασμενος για τα παντα.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 11:43 am | |
| Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα τα ματια μου συνηθησαν στο σκοταδι.....και βρηκα με οικογενεια απο αρκουδες....οπου η μητερα ταιζε τα μικρα της....τοτε θυμηθηκα την μητερα μου....αν ηταν καλα και οτι αλλο μπορουσα να σκεφτω εκεινη την στιγμη που μου την θυμιζαν.....
Εβαλα ξανα το κατανα μεσα στην θηκη του και καθησα να απολαυσω το θεαμα...τα μικρα ειχαν πολυ πλακα....ενω οταν η μητερα συγουρευτηκε οτι δεν αποτελω απειλη με αφησε να πλησιασω...
Μετα απο αρκετη ωρα βγηκα...και αποφασησα οτι κατι επρεπε να βρω για φαγητο και μαλιστα συντομα.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 11:47 am | |
| Αλλα το γευμα δεν αργησε να ερθει....ενα μικρο σε μεγεθος βουβαλι βρισκοταν περιπου 20 μετρα μπροστα μου....εκεινο τοτε θελησε να κανει επιδειξη δυναμης....αλλα ηταν κατι που δεν επρεπε να κανει....
Λεπτα αργοτερα ειχα μεταφερει το βουβαλι στην παραλια....μαζεψα μερικα ξυλα και αναψα μια φωτια.....και καθως ψινοταν το κρεας εστησα την σκηνη....χρησιμοποιησα ενα απο τα αρχικα μας πανια που ειχαμε στο πλοιο....το οποιο ηταν σχεδον ετοιμο να γινει 2 κομματια....
Ετσι λοιπον σε λιγοτερο χρονικο διαστημα ειχα φτιαξει την κατασκηνωση μου.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 11:50 am | |
| Αρκετα λεπτα αργοτερα απολαμβανα το γευμα μου...το οποιο τελικα το τελειωσα αρκετα γρηγορα....δεν ειχα παρει προμυθιες απο το προηγουμενο νησι λογο της αναγκαστητκης γρηγπρης μου αναχωρισης....
Το επομενο πρωι εβαλα ενα προγραμμα γυμναστικης....αρχικα επρεπε να αποκτυσω παλι φυσικη κατασταση.....Ετσι λοιπον ξεκινησα με τρεξιμο στην παραλια.....επρεπε να γυμνασω τα ποδια μου....να τρεχω ποιο γρηγορα....μπορει να μου χρειαζοταν στο μελλον.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 12:05 pm | |
| Υστερα απο περιπου 30 λεπτα τρεξιμο....ξεκινησα διατασεις...και το χειροτερο ηταν οτι ηξερα οτι θα ειμαι πιασμενος μετα....αλλα δεν με ενοιαζε...επρεπε να το κανω.....
Μετα απο τις διατασεις εκανα διαφορες ασκησεις για γαμπες και τετρακεφαλους...επρεπε να ξανασφυξουν οι μυεις μου....και οταν τελειωσα με τις ασκησεις αυτες ασχοληθηκα με κοιλιακους και pus-ups....
Ειχα ξεσυνηθησει και στην αρχη δεν πιεζα τον εαυτο μου....αλλα στις επομενες μερες που ακολουθησαν πιεζα ακομα και περισσοτερο τον εαυτο μου και το σωμα μου.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 12:15 pm | |
| Οι μερες κυλουσαν...και καθημερινα διαβαζα τις εφημεριδες....προσπαθοντας να βρω καποιο νεο για τον Τεο....αλλα ματαιο...τιποτα...αλλα δεν εχανα την ελπιδα μου....ηξερα οτι ειχε πησμα....
Η προπονηση συνεχιζονταν με εντονους ρυθμους....και ειχα ξανακανει το σωμα που ειχα πριν φυγω απο το Dawn Island....
Βλεποντας αποτελεσμα αυτο μου εδωσε αυτοπεπηθηση για να προσπαθησω ακομα περισσοτερο...αλλα ηξερα οτι ηταν καιρος να δυναμωσω τις επιθεσεις μου.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 12:31 pm | |
| Παρατηρησα οτι η προπονηση ειχε αποτελεσμα και στις επιθεσεις μου...εκτος του οτι το κατανα μου φενοταν πολυ πιο ελαφρυ....ημουν πολυ πιο γρηγορος...και οι επιθεσεις μου πολυ πιο δυνατες....
Δεν περιμενα να εχω τοσο εμφανη αποτελεσματα μεσα τοσο μικρο χρονικο διαστημα...και ηταν στο χερι μου να βελτιωθω ακομα καλυτερα....
Την επομενη μερα πηρα παλι στα χερια μου την εφημεριδα που ειχε ριξει ο γλαρος στο πλοιο....και γεματος εκπληξη ειδα οτι ο Τεο ειχε αποδρασει και με αλλους κρατουμενος....τοτε εβαλα δυνατα τα γελια....ηξερα οτι ειχε τα κοτσια να κανει κατι τετοιο...
| |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 12:39 pm | |
| Στην συνεχεια κοιταξα καλυτερα την εφημεριδα και ειδα οτι ο δολοφονος των γωνιων του Τεο βρισκοταν στο Mirror Ball....αρα συγουρα θα ερχοταν....και την τελευταια φορα που ειχαν δει τον Τεο ηταν στοο Dawn Island...και υπολογησα οτι ηθελε 3-4 μερες για αν ερθει...
Σκεφτηκα οτι επρεπε να εκμεταλευτω τις μερες αυτες οσο περισσοτερο μπορουσα....και να τις αξιποιησω ακομα καλυτερα.....και τοι επρεπε να τελειωποιησω την εκπαιδευση μου....οσο τον δυνατον γρηγοροτερα....Επιπλεον σκεφτηκα οτι αν εκανε επιθεση ο Τεο στο νησι θα αναγκαζομασταν να φυγουμε γρηγορα....Ετσι λοιπον ξεκινησα να μαζευω προμυθιες απο το νησι για να μην εχουμε προβλημα.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 02, 2010 1:41 pm | |
| Οι προμυθιες που μαζευα ηταν κιριως φρουτα και κρεας ζωων....δυστυχως δεν μπορουσα να βρω κατι αλλο....αλλα υπεθεσα οτι θα ηταν αρκετο.....
Οταν καθησα κατω ξανασκεφτηκα πως περασαν αυτες οι 3 βδομαδες προπονησης...ολα οσα ειχαν συμβει....δεν περιμενα να καταληξει ετσι και ημουν αρκετα χαρουμενος που εγιναν ετσι τα πραγματα....
Απλα περιμενα να περασουν οι 2 αυτες μερες για να φυγω και να συναντησω τον Τεο για αλλη μια φορα....και ημουν συγουρος οτι θα χρειαζομασταν πολυ μπυρα για αν πουμε ολα μας τα νεα.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Παρ Δεκ 03, 2010 2:21 am | |
| Καθως ετρεχα στην παραλια σκεφτηκα οτι επρεπε να καθιερωσω αυτη την προπονηση και πανω στο πλοιο....ισως με βοηθουσε ακομα περισσοτερο..
Εκανα τις ασκησεις μεε ευχαριστηση....γιατι ειχα διαθεση....λιγες ωρες ακομα σκεφτηκα...αλλα στην συνεχεια καταλαβα οτι επρεπε να επιγκεντρωθω στις ασκησεις....
Οταν τελειωσα τις ασκησεις καθησα πανω στο καταστρωμα του πλοιου....πηρα μια μπυρα και κοιταζα για αρκετη ωρα το Mirror Ball..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Παρ Δεκ 03, 2010 3:10 am | |
| Σκεφτηκα το πως θα ξεγευγαμε....γιατι το λιμανι ηταν ενας μεγαλος κολπος....και υπηρχε μονο διεξοδος για να φυγουμε....οποτε δεν θα εβαζα το πλοιο μεσα στο λιμανι για να εοχυμε οσο τον δυνατον γρηγοροτερη αναχωριση...
Στη συνεχεια κατεβηκα στο αμπαρι για να δω αν χρειαζομασταν....πιστευα οτι ηταν αρκετες οι προμυθιες και οτι ισως περισευαν και ολας....λογικα ο Τεο πρεπει να ειχε λυσσαξει της πεινας...οποτε για καλο και για κακο πηρα τα μετρα μου.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Παρ Δεκ 03, 2010 3:21 am | |
| Στην συνεχεια ελενξα τα πανια και τον υπολοιπο εξοπλισμο του πλοιου αν ηταν καταλληλος για ταξιδι....οταν τελειωσα κατεβηκα απο το πλοιο και αραξα στην τεχνιτη κατασκηνωση που ειχα φτιαξει....
Ξαπλωσα...και προσπαθησα να σκεφτω θετικα για το αποτελεσμα τις αυριανης μερας....ειχα αγχος...κυριως για το πως θα φευγαμε.....
Αλλα αποφασησα οτι επρεπε να ηρεμησω και οτι αυτο που εκανα δεν βοηθουσε την κατασταση... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Παρ Δεκ 03, 2010 9:38 am | |
| Οταν ξημερωσε ημουν πολυ νευρικος....αλλες φορες ηρεμουσα και αλλες φορες γινομουν ακομα χειροτερα.....
Ωσπου πηρα την αποφαση οτι θα ξεκινουσα νωριτερα το ταξιδι μου.....καλυτερα να ημουν νωριτερα παρα να εφτανε ο Τεο νωριτερα και να τον ξαναεπιαναν.....
Ανοιξα πανια....εβαλα την πειρατικη σημαια για αλλη μια φορα....δεν ηθελα να κρυφτω....αυτη ηταν η ζωη του πειρατη....να ζει ελευεθερος και να μην ντρεπεται για τιποτα... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Παρ Δεκ 03, 2010 9:42 am | |
| Ο ανεμος ηταν με το μερος μου...ειχα εκπλητικη ταχυτητα καθως το πλοιο εσκιζε τα κυμματα στα 2....δεν αργησα να φτασω στο νησι.....και φροντησα να βρω μια βολικη θεση το πλοιο για να φυγουμε ευκολα οπως ειχα σχεδιασει.....
Κατεβηκα απο το πλοιο....με το κατανα μου παντα διπλα μου και ετοιμος για καθε επιθεση.....δεν επρεπε να γινει κανενα λαθος....Δεν ειχα να κανω τιποτα αλλο απο το να περιμενω να εμφανιστει ο Τεο....και ημουν συγουρος οτι η παρουσια του θα ηταν αισθητη στο νησι..... | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Δεκ 05, 2010 3:03 pm | |
| Όνομα:Black Luster Haki Points:0 Player of the Week Points:7 Beli:15.000 Bounty:-
| |
|
| |
| Το ταξιδι σε ουδετερο εδαφος και η ατομικη εκπαιδευση[ΤΕΛΟΣ] | |
|