.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 06, 2010 10:10 am

Επιτέλους ο Χιγκούμα είχε νικηθεί και το μπάουντι του θα γινόταν δικό μου!Τα λευτά ήταν πιο πολλά από όσα χρειαζόμουν,αλλά έπρεπε να αρχίσω να μαζεύω για το υπόλοιπο ταξίδι!
-Έι χαμένοι,ο αρχηγός νικήθηκε,θέλει κάποιος να συνεχίσει την μάχη ή να
πηγαίνω?

Οι πληγές μου από την μάχη,αλλά και από το κάρφωμα που είχα δεχτεί νωρίτερα πονούσαν αφόρητα,αλλά η υπερένταση νίκαγε σιγά σιγά τον πόνο και γινόταν έξαψη!
Κανείς δεν μίλησε,έτσι πήρα τον λιπόθυμο αρχηγό τους και άρχισα να κατευθύνομαι προς την πόλη και συγκεκριμένα τα γραφεία του ναυτικού,ώστε να παραδώσω τον ληστή και να πάρω επιτέλους το έπαθλο!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mutilator στις Τρι Δεκ 07, 2010 6:50 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 06, 2010 10:19 am

Η ώρα πέρασε γρήγορα και πολυ πριν το καταλάβω βρισκόμουν στην πόλη!
-Το είδατε όλοι,ο κυνηγός νίκησε τον Χιγκούμα!
-Ποιος είναι αυτός ο πιτσιρίκος?
-Μπράβο Green,μας έσωσες τις ζωές μας!

" Τι αλαζώνες που είναι αυτοί οι χωρικοί!Γιατί πιστεύουν ότι το έκανα για αυτούς?Αν αυτός ο βρωμιάρης δεν είχε μπάουντι στο κεφάλι του,δεν θα μου καιγόταν καρφί! "
Συνέχισα τον δρόμο μου μέχρι τα κεντρικά των μαρίνς!Μπήκα μέσα και πήγα κατευθείαν στο γραφείο του αρχηγού!
-Αυτός είναι ο περιβόητος τρομοκράτης Χιγκούμα...πφφφ...ήρθα να πάρω το μπάουντι από το κεφάλι του!Αν και νιώθω σαν να κλέβω εκκλησία,γιατί είστε ανίκανοι που δεν τον πιάνατε τόσο καιρό!Δεν του βάζω ούτε μισό εκατομμύριο μπάουντι,πόσο μάλλον 8!
-Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια Green!
Tαυτόχρονα μου έδινε ένα πουγκί με το έπαθλο!Πήρα τα λευτά μου και άρχισα να βγαίνω από το κτίριο,χωρίς να απαντήσω!
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 06, 2010 11:33 am

Mόλις βγήκα έξω κοίταξα τον ήλιο,ήταν επιτέλους η ώρα να αρχίσω το ταξίδι μου?
Άρχισα να κατευθύνομαι προς το ναυπηγείο του νησιού για να αγοράσω μια μικρή βάρκα ώστε να πάω στο επόμενο νησί!
Μπήκα μέσα σε ένα τεράστιο κτήριο το οποίο είχε ότι μπορεί να φανταστεί κανείς,από τεράστια πολεμικά πλοία έως μισόδιαλυμένες βάρκες για 1 άτομο!
-Είναι κανείς εδώ?
Καμία απάντηση!
" Τι στο διάβολο γίνεται εδώ? "
Τότε ήταν που άκουσα μία φωνή να κλαίει!
Κάτι μου θύμιζε όμως....
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 06, 2010 11:40 am

Δεν έδωσα σημασία! Δεν είχα καιρό για κλάμματα και ούτε που με απασχολούσαν και όλας!Βγήκα από το ναυπηγείο και κατευθήνθηκα προς την ταβέρνα,να ρωτήσω τι συνέβαινε με τον αναθεματισμένο ναυπηγό!
Καθώς περπατούσα ένα παιδί έπεσε βιαστικά επάνω μου!
Εγώ το αγριοκοίταξα και αυτό φοβήθηκε!
-Ο κύριος Kint D. One?
-Εγώ,λέγε τι θες!
-Έχετε ένα γράμμα κύριε!

Μου το έδωσε και το έβαλε στα πόδια!
Άνοιξα το γράμμα!
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 06, 2010 12:01 pm

Αποστολή Ε-3η (Υπο εκτελεση απο τον Kint. D. One)

Περιγραφή:Στο Dawn Island υπάρχει ένας τύπος με το ψευδόνυμο Ratman ο οποίος ηγείται μια συμμορία πειρατών που έχει εγκατασταθεί στο νησί. Μέχρι προτέρας δεν δημιουργούσε σημαντικά προβλήματα αλλά τελευταία έχει αρχίσει να συνεργάζεται και με άλλα γνωστά κακοποιά στοιχεία στο νησί. Αποστολή σας να τον πιάσετε και να τον παραδώσετε στους Marines.

Ο αρχηγος σου,
Lenos Aran
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 06, 2010 12:06 pm

" Μα καλά,τι θέλει πάλι,του έχω πει ότι θα κυνηγάω για την πάρτυ μου! "
Άρχισα να σκέφτομαι τι θα μπορούσα να κάνω για αυτήν την αποστολή,αν υπήρχε κάποιος τρόπος να την αποφύγω!

" Ούτε καν μπάουντι δεν έχει αυτός ο γουοναμπί κακοποιός!Δεν μπορώ να κάνω κάτι...πφφφ....θα τον τελειώσω γρήγορα και θα ξεκινήσω για την μεγάλη γραμμή! "

Άρχισα να περιφέρομαι στην πόλη προσπαθόντας να θυμηθώ αν έχω ακουστά αυτόν τον Ρατμαν!Αλλά δεν τον είχα!
Όταν θυμήθηκα κάτι...
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 06, 2010 12:11 pm

Είχα ξεχάσει τον πιτσιρικά που έσωσα πριν και την αδερφή του ... Θα μπορούσαν αυτά τα κλάμματα να ήταν από?Δεν υπάρχει περίπτωση... Έπρεπε να βεβαιωθώ όμως!
Άρχισα να κατευθύνομαι πάλι προς το ναυπηγείο με βήμα λίγο πιο γρήγορο από το κανονικό μου!
Σε 5 λεπτά ήμουν εκεί!
-Γύρισε κάποιος υπεύθυνος σε αυτό το μέρος ή θα πάρω την βάρκα και θα φύγω έτσι?
Τα κλάμματα είχαν σταματήσει!
-Είμαι εγώ!
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 1:08 am

Ήταν η κοπέλα που με έχει μαζέψει χθες από,όταν είχα λυποθυμήσει σώζοντας τον αδερφό της από τους ληστές!
-Εσύ είσαι η υπεύθυνη εδώ?
-Προς το παρών ναι!
-Όμορφα,θέλω μια βάρκα!
Δεν μου απάντησε...
-Όλο το νησί μιλάει για σένα!
-Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι χωριάτες,θέλω μια βάρκα!
-Είσαι πάντα τόσο μίζερος?
-Να μην σε ενδιαφέρει....
-Γιατί έσωσες τον αδερφό μου τότε,μου είχες πει ότι η μοίρα του είχε
γραφτεί!

-Δεν θυμάμαι ποτέ να είπα όμως ότι η μοίρα του ήταν ο θάνατος!
Ξαφνικά ένα μαχαίρι έπεσε μπροστά στα πόδια της κοπέλας με ένα χαρτάκι πάνω...
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 3:16 am

Πήγα να σηκώσω το γράμμα αλλά με εμπόδισε και το πήρε βιαστικά!
-Κρύβεις κάτι μικρή?
-Να μην σε νοιάζει,να κοιτάς την δουλειά σου!
Θύμωσα και μπήκα σε σκέψεις να της πάρω το γράμμα το ζόρι,αλλά ποιος νοιάζεται,τι μπορεί να κρύβει αυτό τό γράμμα?
Άρχισε να το διαβάζει,ώσπου μετά από 5 λεπτά άρχισε πάλι να κλαίει!
-Έγινε κάτι?
-Να μην σε νοιάζει,ούτως ή άλλως είσαι τόσο κακός που και να σου πω,απλά θα γελάσεις με τον πόνο μας!
-Σπάνια γελάω,αλλά καλώς,θα περάσω το απόγευμα για να αγοράσω μια
βάρκα!

Άρχισα να κατευθύνομα προς την έξοδο,όταν...
-Βοήθησε με!Λέγοντας αυτά τα λόγια έπεσε στα γόνατα μου!
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 3:53 am

-Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να σε βοηθήσω, είπα βγάζοντας έναν υποτιμητικό σαρκατιστικό ήχο ,άλλα είμαι υπερβολικά απασχολημένος για να λύνω προβλήματα σε κοριτσάκια που το μόνο τους πρόβλημα είναι ότι δεν τις παίζουν τα άλλα κορίτσια της γειτονιάς!
-Τελικά είσαι κτήνος!
Μου είπε αυτό και ήρθε καταπάνω μου και με χαστούκισε!
Την έσπρωξα!
-Άκουσε κοριτσάκι,αυτήν την στιγμή ακόμα και αν το κάνω για το συμφέρον μου,κυνηγάω έναν εγκλημάτια και μετά απο αυτό θέλω να βγω στην θάλασσα,δεν έχω χρόνο για σένα!
-ΚΑΙ Ο ΡΑΤΜΑΝ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ!
Και άρχισε πάλι να κλαίει!
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 4:03 am

-ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕΣ?
Η φωνή μου βγήκε χωρίς να την ελέγξω!Άρχισα να καλμάρω....
-Ο ράτμαν! Είναι ένας κακοποιός με ψευδόνυμο,κανείς δεν ξέρει ποιος είναι,ούτε τον έχει δει,το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ελέγχει όλο τον υπόκοσμο στο νησί,ο Χιγκούμα ήταν ένας από αυτούς!
" Ώστε γιαυτό δεν είχε μπάυντι στο κεφάλι του,παρόλο που τον κυνηγάμε!Τέλοσ'πάντων,έκανα βλακεία με την πιτσιρίκα,πρέπει να φερθώ έξυπνα! "
-Θα σε βοηθήσω!
Ένα αφύσικα εγκάρδιο χαμόγελο βγήκε από το στόμα μου,ενώ πήγαινα προς αυτήν και της έδινα το χέρι μου!
-Και γιατί άλαξες άποψη τόσο ξαφνικά?,με ρώτησε καχύποπτα,χωρίς να μου δώσει το χέρι!
-Ας πούμε ότι αυτή την φορά δεν αφορά εσένα το θέμα!Θέλεις την βοήθεια ή όχι?Αν ναι ακολούθαμε στην ταβέρνα,πληρώνω εγώ!
Άρχισα να περπατάω προς την έξοδο!Μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να με ακολουθάει!
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 6:08 am

Στον δρόμο ήθελα να το παίξω άνετος,δεν ήξερα τι σχέση είχε η κοπέλα με τον Ρατμαν,τι με έκανε να σώσω τον αδερφό της και όλας 2 φορές και κυρίως πως τα συνέδεε όλα μαζί η μοίρα!
-Με λένε Kint D. One,με φωνάζουν Green όμως,για τους φίλους Kint,εσένα πως σε λένε?
-Σε ξέρω ήδη,όλοι μιλάνε για τον περίεργο Green,ειδικά από τότε που νίκησες τον Χιγκούμα!Με λένε Vivi!
Με έπιασε λίγο αμηχανία!
[color=orange]
-Περίεργος είπες?Χαχαχα,ωραία εντύπωση έχω δώσει!
-Δεν τους αδικώ καθόλου!Ειδικά τώρα που σε γνώρισα και όλας!
Άρχισα να γελάω,πρώτη φορά γέλαγα χωρίς να το προσποιηούμαι!
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 6:37 am

Μπήκαμε στην ταβέρνα!Ένιωθα λίγο άβολα,το ίδιο και εκείνη,το ένιωθα....
-Κάθισε και μην νιώθεις άβολα!Γενικά είμαι λίγο απότομος,αλλά δεν δαγκώνω αν δεν χρειαστεί!
-Εντάξει!Μου χαμογέλασε αυτή!
Μετά ήρθε η σερβιτόρα για παραγγελία και αφού παραγγείλαμε,αποφάσισα πως ήταν η ώρα να μπούμε στο θέμα!
-Λοιπόν,πες μου τι ξέρεις για τον ράτμαν και πιο είναι το πρόβλημά σου μαζί του?
Μία θλιμένη έκφραση σκοτείνιασε το πρόσωπό της!
-Σου είπα ήδη ότι ο ράτμαν ελέγχει τα πάντα στο χωριό και ότι έχει πολλούς κακοποιύς μαζί του!Πριν 2 χρόνια ο πατέρας μου δανείστηκε από αυτόν κάποια χρήματα και δεν μπόρεσε να τα ξεχρεώσει,έτσι ο κάποιοι τον σκότωσαν για λογαριασμό του ράτμαν και από τότε το χρέος πρέπει να το πληρώνω εγώ,αλλά ενώ το έχω ξεχρεώσει,συνεχίζει να το αυξάνει και όλο με μεγαλύτερο τόκο!Αυτόν τον μήνα δεν μπορώ να πληρώσω και έτσι απηλεί ότι θα σκοτώσει τον αδερφό μου!
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 6:43 am

Αυτό άρχιζε να μου θυμίζει το παρελθόν μου!Άρχισα να νιώθω οίκτο για αυτό το κορίτσι!
Η αποστολή μου αυτή την φορά δεν είχε να κάνει μονο με λευτά,αλλά και με συναίσθημα,έπρεπε να την τελειώσω!
-Πότε είναι η προσθεμία για να πληρώσεις?
-Σε 3 μέρες και δεν έχω τα λευτά!
Δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της!
Πήρα ένα μαντήλι και τα σκούπισα!
-Ευχαριστώ μου είπε!
-Κανένα πρόβλημα!
Άρχισα να σκέφτομαι και πάλι ένα σχέδιο...Δεν πίστευα ότι μπορούσε να με αντιμετωπίσει στα ίσια κανένας από αυτό το νησί,ούτε από αυτήν την αδύναμη θάλασσα!Δεν ήξερα όμως ποιος είναι ο ράτμαν!
Έπρεπε να σκεφτώ κάτι....
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 6:49 am

Και τότε μου ήρθε,πως και δεν το είχα σκεφτεί?
-Λοιπόν,άκου τι θα κάνουμε!Καταρχήν μην ξεχνάς πως χρειάζομαι μία βάρκα,οπότε θα αγοράσω μία βάρκα από το κατάστημα σου,οπότε θα έχεις τα λευτά για αυτόν τον μήνα,εντάξει?
-Τελικά κάνανε λάθος στο νησί,είσαι τόσο καλός...Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω!
-Δεν κάνω τίποτα από την καλή μου την καρδιά!Βάρκα χρειάζομαι ούτως ή αλλως,αλλά για να την αγοράσω,θα χρειαστώ και θα χρειαστείς την βοήθεια μου,γιατί εγώ θέλω να πιάσω τον ράτμαν και εσύ θέλεις να εξαφανιστεί,ώστε να ησυχάσεις από αυτόν!Έχω ένα σχέδιο,θέλεις να με βοηθήσεις?
-Ναι!
-Άκου πως πάει το σχέδιο!
Και άρχισα να της εξηγώ...
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 6:49 am

The end!
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]   Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 09, 2010 5:55 pm

Όνομα:Kint D. One
Haki Points:0
Player of the Week Points:6
Beli:13.000
Bounty:Bounty Hunter

Μία τρελή σύμπτωση[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: