Παρόντες χρήστες | 5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mutilator1234745 Civilian
| Θέμα: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 10:13 am | |
| -Κατάλαβες? -Ναι,αλλά είναι πολύ δύσκολο να το πετύχουμε και έχει πολλούς κινδύνους! -Ναι,αλλά πρέπει να τα πάρουμε πιστεύω,αν δεν νικηθεί ο Ράτμαν τώρα,ποιος ξέρει τι θα πάθεις εσύ αργότερα και εγώ φυσικά έχω τους λόγους μου! -Πολύ καλά λοιπόν!Πάω να βρω τον αδερφό μου τότε! -Το σχέδιο πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα! Λέγοντας αυτά,σηκωθήκαμε και οι δυο και ο καθένας άρχισε να πηγαίνει προς τον δρόμο του για να ολοκληρώσει το σχέδιο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mutilator στις Τρι Δεκ 07, 2010 3:41 pm, 2 φορές συνολικά | |
| | | Mutilator1234745 Civilian
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 11:46 am | |
| Η Βίβι έπρεπε να αφήσει τα λευτά σε ένα σκουπιδοτενεκέ κοντά στο ναυπηγείο της και μετά από 20 λεπτά να έχει φύγει για να περάσει να τα πάρει κάποιος!Λογικά ένας από το πλήρωμα του Ράτμαν! Εκεί έπρεπε να πάω πριν περάσω ξανά από το σπίτι της Βίβης! Άρχισα να κατευθύνομαι προς τα εκεί!Καθώς περπάταγα άρχισα να σκέφτομαι την Βίβη!Άρχισα να νιώθω για πρώτη φορά στην ζωή μου φιλικά αισθήματα για κάποιον!Ποτέ δεν είχα φίλους.... Μετά από λίγο ήμουν στο μέρος και άρχισα την εφαρμογή του σχεδίου! -Doro Doro no Mud Swamp!... ??? | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 12:03 pm | |
| Ο δρόμος ήταν όλος χωμάτινος,οπότε το να γίνει λάσπη δεν θα γέμιζε υποψία σε κανένα! Για σιγουριά έστειλα και λίγη λάσπη πάνω σε τοίχους από κτήρια ώστε να μν στεγνώσει εύκολα! Μετά άρχισα να περπατάω προς το σπίτι μου για να πάρω τα λευτά από το μπάουντι! Όταν έφτασα σπίτι μου θυμήθηκα πόσο πείναγα,έτσι μαγείρεψα και κάθισα να φάω! Μόλις τελειώσα έβγαλα τους επιδέσμους,μιας και οι πληγή μου είχε γιατρευτεί πλήρως,πήρα τα λευτά και άρχισα να κατευθύνομαι προς το σπίτι της Βιβής! Μετά από 10 λεπτά έφτασα! | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 12:58 pm | |
| Χτύπησα την πόρτα και μ χτύπησε η Βίβη!Μπήκα απότομα χωρίς να χαιρετίσω! -Γιατί μπαίνεις τόσο βιαστηκά? -Γεια σου Βίβη! Είναι αυτονόητο,δεν θέλω να με δει κάποιος εδώ,μπορεί να με παρακολουθούν και δεν θέλω να μας δουν μαζί,γιατί μπορεί να σε υποπτευθούν στην ανταλαγή! -Καλώς!Τι θα κάνουμε αυτές τις 2 ημέρες μέχρι να έρθει η ώρα της ανταλαγής? -Είναι πασιφανές,εγώ θα κρυφτώ εδώ στο σπίτι σου,ώστε όλοι να νομίζουν ότι έφυγα από την πόλη!Εσύ και ο μικρός θα φέρεστε σαν να μην συνέβη τίποτα! -Τι,πως?Θα κάτσεις 2 μέρες εδώ,στο σπίτι μου?Εσύ,γιατί? Την αγνόησα και πήγα στο σαλόνι,κά8ισα σε μια καρέκλα και άναψα ένα τσιγάρο! -Μπορείς να μην με αγνοείς? -Φώναξε μου τον μικρό! | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 1:19 pm | |
| Μετά από ένα λεπτό γύρισε με τον αδερφό της! -Γεια σου,σε ευχαριστώ που μου έσωσες την ζωή! -Άκου κάτι μικρέ,η ζωή είναι δύναμη και η δύναμη καθορίζει την μοίρα!Δεν σε έσωσα εγώ,αλλά η μοίρα!Πως σε λένε? -Μπράιαν! -Χάρηκα μικρέ,είμαι ο Green! Επικράτησε ένα λεπτό αμηχανίας! -Βίβη,το ξέχασα,έφερα τα λευτά για την βάρκα,πάρτα,εδώ τα έχω! Έκανα μια κίνηση και της έδωσα τα λευτά! -Μα αυτά είναι πολύ περισσότερα από αυτά που πρέπει να μου δώσεις!Και μην ξεχνάς ότι έδωσες λευτά στους πειρατές για να σώσεις τον αδερφό μου! -Δεν με έχεις καταλάβει ακόμα! Τα λευτά από τους ληστές τα πήρα πίσω,όσο για αυτά τα λευτά σου πληρώνω την βάρκα,αυτά που θα δώσεις στον Ρατμαν,θα τα πάρω πίσω,μαζί με όλα του τα λευτά! Συνήθως είμαι άδικος και δεν θα στο έλεγα,έτσι θα έβγαζα την βάρκα μου τζάμπα,αλλά εδώ και λίγο καιρό σε θεωρώ φίλη! | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 1:44 pm | |
| Οι επόμενες 2 μέρες πέρασαν ευχάριστα με γέλια Η τριάδα έδεσε και γίναμε καλοί φίλοι!
2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ! Περίμενα στο σημείο κρυμμένος με την ιδιότητα του φρούτου μου μέσα στην λάσπη! Μετά από λίγες στιγμές η Βίβη άφησε τα λεφτά! Πέρασαν 20 λεπτά και ακριβώς όπως στο σχέδιο ήρθε ένας άντρας και έβγαλε τα λευτά από τον κάδο! Κόλησα λάσπη στα παπούτσια του χωρίς να με δει! Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούσε να με δει,αλλά ούτε εγώ να τον ακολουθήσω σε απόσταση 30 μετρών χωρίς να είμαι μεταφορμωμένος ως λάσπη και αφού θα πέρναγε σίγουρα από την πόλη,έπρεπε να περάσουμε στο επόμενο μέρος του σχεδίου! Ήτα η ώρα του Bryan... | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 2:01 pm | |
| Xωρίς να τον καταλάβει κανείς κουβαλούσε ένα βάζακι με λάσπη και ακολουθούσε στα κρυφά τον άντρα! Συνεχίσαμε να ακολουθάμε τον άντρα έτσι μέχρι που φτάσαμε έξω από μία τεράστια βίλα με 2 άντρες να την φυλάνε στην εξώπορτα! Ο μπράιν άρχισε να τρέχει και έπεσε επίτηδες πάνω στον άγνωστο άντρα!Το βαζάκι έσπασε και τα ρούχα του γέμισαν λάσπες,έτσι εγώ μεταφέρθηκα με την μορφή λάσπης πάνω στα ρούχα του! -Τι κάνεις μπάσταρδο?Θέλεις να πεθάνεις τώρα? -Συγγνώμη κύριε,δεν πρόσεχα! Τον χαστούκισε! -Είσαι πολύ μικρός για να σε σκοτώσω!Αλλά την επόμενη δεν θα σε λυπηθώ! Νευρίασα,αλλά έπρεπε να συγκρατηθώ,έπρεπε να μείνω κρυμμένος μέχρι να δω ποιος είναι ο ράτμαν! | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 2:27 pm | |
| Το σχέδιο πήγαινε κατα γράμμα μέχρι τώρα! Ο τύπος άρχισε να κατευθύνεται προς την είσοδο εκεί κάποιος τον σταμάτησε! -Εδώ μου δίνεις τα λευτά και τα πηγαίνω εγώ στον αρχηγό! -Μην με περνάς για βλάκα ξέρω τους κανόνες,θέλω το ποσοστό μου! Ο 2ος άντρας έδωσε τα λευτά στον άλλον,οπότε άρχισε να φεύγει χαρούμενος! Κάποιος άλλος όμως εκεί κοντά δεν ήταν χαρούμενος και αυτός που δεν ήταν χαρούμενος ήμουν εγώ! Ένα ψεγάδι φάνηκε στο σχέδιό μου! Έπρεπε να κάνω κάτι γρήγορα! | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 2:38 pm | |
| Έπρεπε να δράσω γρήγορα και η μόνη λυση ήταν μία! Έπρεπε να δράσω γρήγορα,αλλά οι αντίπαλοι ήταν πολλοί,μπορούσα να τους σκοτώσω,αλλά ο Ρατμαν για να είχε τόσους μπράβους δεν πρέπει να ήταν δυνατός,οπότε δεν θα πάλευε,θα κρυβόταν ή θα το έσκαγε! Είδα ότι είχαν ποτίσει τον κήπο σύντομα,οπότε είχα αυτό που ήθελα.....ΛΑΣΠΗ.....! Μεταφέρθηκα εκεί και πήρα την κανονική μορφή μου! Περπάτησα μέχρι τον τύπο που είχε τα λεφτά με ύφος φυσιολογικό σαν να μην τρέχει τίποτα! Η πληροφορία που μου είχε δώσει η Βίβη με έσωσε τελικά! -Ποιος είσαι? -Είμαι από την συμμορία του Χιγκούμα,θέλω να μιλήσω στο αφεντικό για την συνέχεια της συμμορίας μας,εσύ πως είσαι,που πας?Βιαστικός μου φαίνεσαι! Απάντησα με τόνο δήθεν χαλαρό και αδιάφορο! Ο τύπος φαινόταν καχύποπτος! -Δεν σε έχω ξαναδεί ποτέ...μήπως είσαι κατάσκοπος? Πάγωσα για λίγο.... | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 2:45 pm | |
| Όχι,ακόμα δεν έπρεπε να πολεμήσω,έπρεπε να βρώ άλλον τρόπο! -Μην λες βλακείες ανόητε,η οργάνωση μας είναι μυστική!Κανείς δεν ήξερε για ποιον δουλεύει ο Χιγκούμα!Λογικό είναι ως 2ος αρχηγός του να μην βγαίνω να βαράω τούμπανα και να λέω,είμαι μέλος του Χιγκούμα!Δρούσα μυστικά πάντα! -Καλώς!Είσαι έξυπνος για να είσαι από τους βλάκες τους ναυτικούς ή τους άχρηστους κυνηγούς!Ακολούθαμε... Το κόλπο μου δούλεψε,αλλά κατάφερα να μην φανώ ανακουφισμένος,αντίθετα έπρεπε να το παίξω παγερός και αδιάφορος για να μην κινήσω υποψίες! -Τι θέλεις να συζητήσεις με τον αρχγό? -Αυτό δεν σε αφορά,αφορά εμένα,τον αρχηγό και την συμμορία μου! Δεν απάντησε,αλλά ένας μυς φάνηκε στο πρόσωπό του! Φτάσαμε έξω από μία πόρτα! Την άνοιξε και μπήκαμε μέσα! | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 2:54 pm | |
| Μπήκα μέσα και κοίταξα το δωμάτιο!Ήταν πολύ καλά διακοσμημένο όπως και όλη η βίλα άλλωστε!Είχε μια βιβλιοθήκη με πολλά δερμάτινα βιβλία,είχε και ένα κομωδινο από ακριβό ξύλο και πολλά χρυσά κειμήλια πάνω και ένα ακριβό γραφείο ... ..... ....και πίσω από το γραφείο... " Δεν είναι δυνατόν! " -Αρχηγέ,έφερα τα λευτά από την κόρη του ναυπηγού! -Πολύ καλα....χαχαχαχχαχα! Δεν μπορεί,κάποιος μου έκανε πλάκα,αυτός ήταν ο Ράτμαν! Ήταν ένας γέρος χοντρός και αδύναμος 70άρης! Ένας καλοπερασάκιας ο οποίος ίσως δεν είχε ρίξει καν σφαλιάρα σε όλη την ζωή του! -Ποιος είναι ο κύριος που μας συνοδεύει!? -Είναι ένας.... | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 3:14 pm | |
| -Σκάσε,δεν είμαι αυτό που σου είπα!Doro Doro no Mud coffin! Ο άντρας που με έφερε ως εδώ ήταν νεκρός πριν καν το καταλάβει! Ο ράτμαν έδειξε να πανικοβάλεται! -Τι θέλεις από εμένα! -Κανονικά θα έπρεπε να σου πω Ράτμαν συλλαμβάνεσαι στο όνομα της δικαιοσύνης και διάφορα τέτοια τα οποία τα βαριέμαι!Στην ουσία θα σου πω απλά,ότι εκτελείσαι στο όνομα του προσωπικού μου κέρδους,από τα λευτά που θα σου κλέψω και τα λευτά της αποστολής μου! Καλή διαμονή στον άλλον κόσμο!Doro Doro no bullet! Ο ράτμαν ήταν νεκρός η αποστολή μου ολοκληρωμένη και τα λευτά του δικά μου! " Πολύ ωραία μέρα! " σκέφτηκα καθώς άρχιζα να κατευθύνομαι προς την έξοδο.... | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 3:23 pm | |
| Βγαίνοντας από την εξόπορτα τις βίλας είδα τους φρουρούς! -Τα λέμε παίδες! -Καλή σου μέρα φίλε μου! Άρχισα να κατευθύνομαι προς το σπίτι της Βίβη ξανά,αλλά ένα εμπόδιο μπήκε ξαφνικά μπροστά μου,πάνω που έκανα φίλους,έπρεπε να φύγω από την πόλη!Κρίμα.... Έφτασα εκεί και ακόμα ένιωθα λίγο θλίψη! Η πόρτα ήταν ανοιχτή!Μπήκα μέσα! -Η αποστολή εξετελέσθει! Η Βίβη σηκώθηκε από τον καναπέ και έπεσε στην αγκαλιά μου! -Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ένιωσα κάπως αμήχανα! -Μην ξεχνάς κάτι,μου χρωστά μια βάρκα!,της είπα ενώ της χάιδευα την πλάτη! | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 3:33 pm | |
| Οι μέρες περάσανε όμορφα μέχρι να ετοιμαστεί η βάρκα μου!Καθόμασταν σπίτι της Βίβη και γλεντούσαμε κάθε βράδυ,λέγαμε αστεία,οπότε ο χρόνος κύλαγε γρήγορα!Μετά από 5 χρόνια σε αυτό το νησί έκανα πραγματικούς φίλους,αλλά κάποτε έπρεπε να ξεκινήσω για τον σκοπό μου!
1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ! -Βάρκα σου είναι έτοιμη Kint! -Oπότε τελικα είναι η ώρα να πηγαίνω!Κρίμα,είχα αρχίσει να περνάω πραγματικά ωραία εδώ! -Αυτό δεν γίνεται,πρέπει να φύγω γιατί έχω λόγο!Κάποια μέρα όμως θα γυρίσω και θα σου πω ιστορίες από τα ταξίδια μου! Αρχίσαμε να κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι! | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 3:40 pm | |
| Μετά από ένα 20λεπτο ήμασταν μπροστά από την βάρκα μου! -Βίβη.... -Ναι, μου απάντησε και με κοίταξε στα μάτια! -Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει να επιστρέψω,δεν ξέρω καν αν θα γυρίσω κάποτε ξανά πίσω,αλλά αν ζήσω θα γυρίσω και θα γυρίσω ως ο πλουσιότερος και πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου!Επίσης θα έχω γυρίσει όλο τον κόσμο!Από όποια θάλασσα όμως και αν πέρασω,δεν θα ξεχάσω!Όταν θα γυρίσω,θέλω να γίνεις γυναίκα μου! Δεν μου απάντησε,αλλα με πλησίασε και φιληθήκαμε! -Δεν λέω αντίο,θα πω εις το επανειδήν! -Θα περιμένω την στιγμή που θα ξαναβρεθούμε! Πήδησα στην βάρκα και ξεκίνησα για το Shell Island! | |
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Τρι Δεκ 07, 2010 3:40 pm | |
| | |
| | | SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] Παρ Δεκ 10, 2010 2:25 am | |
| Όνομα:Kint D. One Haki Points:0 Player of the Week Points:6 Beli:12.000 Bounty:Bounty Hunter
Υ.Γ.: Μια παρατήρηση: Δεν χρειάζεται να κάνεις ένα ολόκληρο ποστ για να πεις ότι τέλειωσε η ιστορία σου. Φαίνεται από τον τίτλο αν τέλειωσε ή όχι. | |
| | | | Οι πρώτοι φίλοι[Τέλος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|