| [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vongola Decimo Marines
Posts : 1935 Join date : 14/10/2010 Age : 27 Location : Maritca City !!!
| Θέμα: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Τετ Δεκ 08, 2010 8:29 am | |
| Μολις ειχαμε φτασει στο κομμι ισλαντ για μια νεα περειπετια.Μολις φτασαμε στο νιση εγω και ο Αξελ βγηκαμε με βιασυνη απο την βαρκα και τρεξαμε γρηγορα για φαη. Αφου φτασαμε σε μια ταβερνα , μπηκαμε γρηγορα μεσα και παραγκειλαμε οτι γλυκο ειχαν. Αφου μας τα φερανε ξεκινησαν να χλαπακιαζουμε με ταχυτητακαι τα γλυκα μεσα σε λιγα δεφτερα ειχαν εξαφανιστει. Αφου βαριστομαχιασαμε, ξαπλαραμε στιςς καρεκλες για να χωνεψουμε .....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Κυρ Δεκ 12, 2010 5:10 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
BlackNoob Marines
Posts : 979 Join date : 29/06/2010 Age : 29 Location : Earth,Sky,Air,Fire,Water I Am Everywhere
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Τετ Δεκ 08, 2010 8:52 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Axelhero στις Σαβ Δεκ 11, 2010 5:17 am, 1 φορά | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Σαβ Δεκ 11, 2010 5:14 am | |
| Τοτε ηρθε ενας αντρας προς τα εμας και ξεκινησε να χερετα τον Αξελ .....
-Οι Αξελ, πιος ειναι ο φιλος σου ??? -Ενας νταβατζης που ηξερα απο παλια !! -Καλιτερα να σας αφησω να τα πειτε, εγω παω να κανω μια βολτα στο νιση. Οτι ειπα εκανα, βγηκα εξω απο το μαγαζι και ξεκινησα μια βολτουλα στο νιση. Περιεργος, εξω απο τις τουριστικες περιοχες πουστις οπιες ηταν οι πολεις ειχε πολλη υσιχια ..... | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Σαβ Δεκ 11, 2010 5:21 am | |
| Προχωρισα προς τα συνωρα της τουριστικης περιοχης, ειχε ενα σιδερενιο φραχτη να τη καλιβει, προσπαθεισα να πηδηξω πανω απο τον φραχτη αλλα ενας ψαρανθρωπος φυλακας με σταματησε ..... Εγω του εξηγησα πως ειμουν μαριν και με βαθμο αλλα και παλι αρνηθικε να με αφησει ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Σαβ Δεκ 11, 2010 11:58 pm, 1 φορά | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Σαβ Δεκ 11, 2010 12:22 pm | |
| Εγω νεβριασα, ειχα καταλαβει πως κατι δεν πηγενε καλα ετσι, πηρα φορα και με το κατανα μου τον εσπασα στο ξυλο. Εκεινος αγανακτισμενος απο την ητα του με απηλεισε πως θα εφερνε τον αρχηγο του να με περιλαβει, εγω κοροιδεφτικα του ειπα να φοναξει και την μαμα του :[m011]: :[m011]: Next part
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Κυρ Δεκ 12, 2010 12:08 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
BadBoy Civilian
Posts : 4116 Join date : 06/05/2010 Age : 31 Location : Inner Sea Kingdoms
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Σαβ Δεκ 11, 2010 3:16 pm | |
| Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΔΩ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ AXELHERO ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΑΤΕ(1 καθενας ειναι αρκετα, αρκει να περιγραφετε τι εγινε). ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Κυρ Δεκ 12, 2010 4:29 am | |
| Αφου με εδιοωξε η αλλη αναγκαστικα αποχωρισα απο την μαχη και γυρηχα πισω στην καλιβα. Ο Αλεξ ηταν ξαπλωμενος και γεματος τραβματα σε ανισυχιτηκη κατασταση. Μολις πλησιασα ανοιξε τα ματια και ειπε "Τι ταπεινωση ηταν αφτη, ενας μονος εφαγε δυο !" -Μην ανυσηχεις μεγαλε, θα τους νικησουμε καπια στιγμη ! - Τι καπια στιγμη ?! Μας εκαναν κομματακια και με τον ρυθμο που πανε, θα ειναι απαιστοι ! - Τι ειναι αφτα πυ λες συνελθε !! -Τι τι λεω, θα τα καταφερουμε ειμαστε ομαδα !
| |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Κυρ Δεκ 12, 2010 4:49 am | |
| -Οχι αφτη την φορα δεν θα τα καταφερουμε !!! - Σταματα να το λες !!! -Οχι δε σταματω !! Και αν θες να συνεχισουμε να ταξιδεβουμε μαζι, ΔΥΝΑΜΩΣΕ !! ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΠΑΟΝΤΥ ΚΑΙ ΑΝ "θΕΣ !!! - ΘΕΛΩ !!! Τα λεμε φιλε, θα τα ξαναπουμε ΤΟΤΕ !!
| |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Κυρ Δεκ 12, 2010 4:53 am | |
| Και εφυγα μεσα στη θλιψη !!! Βγηκα πιο εξω απο την πολη και μεσα στο κλαμα χτυπησα το κεφαλι μου πανω σε ενα βραχο φωναζοντας πως ειμαι ανικανος ! Ορκιστικα στην ειδια μου την ζωη πως μολις ξανασυναντιθω με τον Αξελ θα ειμαι σε ενα τελειος διαφορετικο σταδιο δυναμεων ! Το ειπα απο μεσα μου και ετρεξα προς τον λιμενα της πολη. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Κυρ Δεκ 12, 2010 4:55 am | |
| Αφου εφτασα εκει, αγορασα μια φτινει βαρκα και εφυγα οσο πιο βιαστικα γυνοταν απο το νιση. Γυρησα πισω και εριξα μια τελεφτεα ματια και ειπα τα τελεφτεα μου λογια .... -Δεν θα σας ξεχασω ποτε παιδια, τα λεμε σε δυο χρωνια, η dream team μας θα ξαναενωθει ! ..... Και με αερα επιταγχινα την βαρκα ...
| |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Κυρ Δεκ 12, 2010 5:02 am | |
| Οπος κοιτουσα το Κομι που σιγα σιγα εξαφανιζοταν ενα σμηνος ψαρανθρωπων μου επιτεθηκε. Πηδουσε προς τα πανω στην επιφανεια, με χτυπουσε και μετα ξαναβουτουσαν στην θαλασσα. Ειμουν καταδικασμενος, ολοι ξερουν πως δεν γινετε να νικησεις ψαρανθρωπο οταν ειναι μεσα στο νερο, ειναι το στοιχειο τους! | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Κυρ Δεκ 12, 2010 5:05 am | |
| προσπαθεισα να επιταγχυνω πιο πολλη την βαρκα ωστε να τους περασω αλλα οσο πιο γρηγορα και να πηγενα, καταφερναν να με φτασουν αλλα και να με ξεπερασουν. Καπια στιγμη ενιωσα τρανταγμο στην βαρκα. Ξεκινησε απο τα πλαγια να μπαζει νερα. Ξεκινησα να αποδυναμωνομε απο το θαλασσινο νερο, ηταν καταδικασμενη κατασταση .... | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Κυρ Δεκ 12, 2010 5:09 am | |
| Οι ψαρανθροποι καταφεραν να κανουν το ανεπιτρεπτο, να με νεβριασουν. Οπος πιδουσσε ενας που ηταν σαν ξυφιας, του επιασα το ραμφος και το χρησιμοποιησα για να κλεισω την τρυπα. Μετα με την δυναμη του φρουτου μου, εριξα κεραβνο στη θαλασσα και ολα τα ψαρια ξεκινησαν να αναβραζοντε στην επιφανεια πεθαμενα. Ετσι με δυνατο αερα, ξεκινησα να πηγενω στο αγνωστο. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! Τετ Δεκ 15, 2010 1:50 pm | |
| Όνομα:Vongola Decimo Haki Points:0 Player of the Week Points:4 Beli:12.000 Bounty:Είναι Marine
| |
|
| |
| [Τελος] Mutsos Grande Adventure !! | |
|