| Sun goes down!!![Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 6:00 am | |
| Η μάχη με τον Ένελ κ τους ιερείς του είχε επιτέλους τελειώσει. Έδωσα διαταγή να φροντίσουν τους τραυματίες κ να θάψουν τους νεκρούς. Ο Ένελ κ τα τσιράκια του είχαν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους άντρες μου. Επρεπε όμως να παραμείνουμε δυνατοί κ να συνεχίσουμε. Εγώ απ'την άλλη πρέπει να βρω έναν τρόπο να φύγω απ'την skypiea κ να πάω στο Marineford καθώς εκεί ήταν το μόνο μέρος που θα μπορούσε να σώσει τον φίλο μου τον Τζέκινς.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Δεκ 09, 2010 7:37 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 6:12 am | |
| Οι τελευταίες ώρες μου σ'αυτο το νησί είχαν πλέον φτάσει. Η νίκη μου ενάντια στον Ενελ είχε διαδωθεί γρήγορα κ αρκετοί κάτοικοι του νησιού ήρθαν για να μ'ευχαριστήσουν που τους ελευθέρωσα από την τυρανία του Ενελ! Αν κ δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση, το γεγονός αυτό με ικανοποίησε. Οι κάτοικοι για να μου δείξουν την ευγνωμοσύνη τους, προσφέρθηκαν να με οδηγήσουν στην έξοδο αυτού του νησιού κ έτσι η επιστροφή μου στη Μεγάλη Γραμμή ήταν πλέον θέμα χρόνου. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 6:26 am | |
| Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες των κατοίκων κ η κάθοδος μου για την Μ. Γραμμή ξεκίνησε. Μπήκα σ'έναν παράξενο δρόμο που ήταν κατηφορικός σαν ένας καταράκτης κ αυτός μας οδήγησε πίσω στην Μ. Γραμμή. Επιτέλους είχαμε ξεκολλήσει απ'αυτό το ανόητο ιπτάμενο νησί. Βάλαμε πλώρη λοιπόν για το Marineford. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 6:32 am | |
| Το ταξίδι μας για την μεγάλη βάση είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Ο καιρός ήταν πάρα πολύ καλός. Ιδανικές συνθήκες για ένα μεγάλο ταξίδι! Ένας λαμπρός, ζεστός ήλιος ψηλά στον ουρανό μας ενέπνεε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας κ ένα δροσερό αεράκι φυσούσε το οποίο έδινε μια ανάσα δροσιάς σ'όλο το πλήρωμα!! Βγήκα έξω στο κατάστρωμα κ φόρεσα τα καινούρια μου γυαλιά!! Έβαλα κ ένα καπέλο με το σήμα των μαρινς επάνω κ απολάμβανα το ταξίδι πίνοντας μια δροσερή μπυρίτσα!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 6:35 am | |
| Την είχα αράξει κ απολάμβανα την μπύρα μου κ περίμενα τον μάγειρα να φέρει τα μεζεδάκια που του ζήτησα, γιατί μπύρα ξεροσφύρι δε λέει, και ατένιζα την μπλε θάλασσα που τόσο μου είχε λείψει!! Πόσες περιπέτειες έζησα εδώ!! Το πλήρωμα μου ήταν απασχολημένο με τις δουλειές που έπρεπε να γίνουν στο πλοίο κ απ'ότι φαίνεται όλα κυλούν ομάλα. Τι ήθελε κ το είπα?? Ξακούω κάποιον να φωνάζει "ΠΕΙΡΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ" "Ένα πειρατικό πλοίο νοτιοανατολικά μας πλησιάζει με ταχύτητα!!!" | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 6:35 am | |
| Τελικά αυτό το ταξίδι δεν είναι όσο βαρετό περίμενα!! Ήρθε η ώρα για λίγη δράση!! -Ολοι οι άντρες στο κατάστρωμα!!! Ετοιμάστε τα κανόνια!!! Θα δείξω σ'αυτούς του πειρατές να μην τα βάζουν μαζί μου!!! Το πειρατικό πλοίο μας πλησιάζει με ταχύτητα. Αρχίζω να κινούμαι και να επιβλέπω το κατάστρωμα. Όλα έμοιαζαν να είναι στη θέση τους. Αλλά και να μην ήταν εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε κ πάλι. -Θα δώσουμε σ'αυτους τους πειρατές ένα γερό μάθημα άντρες!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 6:36 am | |
| Το πλήρωμα εκτελεί με αστραπιαίες κινήσεις τις διαταγές μου. Βασικός στόχος του σχεδίου μου είναι να καθυστερήσω τους πειρατές έτσι ώστε να πλησιάσουν το πλοίο μας μόλις θα είναι όλα μα όλα έτοιμα. Μόλις γίνει αυτό θα αναλάβω δράση εγώ. Η στιγμή να δουν τη δύναμή μου σε δράση έφτασε! Οι πειρατές θα γευτούν ένα πικρό ποτήρι!!
-Ετοιμάστε τα κανόνια!! Σημαδέψτεεεεε.... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 6:42 am | |
| Μόλις οι πειρατές είναι σε ακτίνα βολής θα δώσω την διαταγή για επίθεση. Δεν έχουν ελπίδα απέναντι στη δύναμη του ναυτικού!! Θα τους διαλύσουμε!! Το πειρατικό πλοίο έχει πλησιάσει αρκετά...Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο!!! -ΠΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!! Τα κανόνια μας σφυροκοπούν τους πειρατές!!! Οι πειρατές προσπαθούν με ελιγμούς να ξεφύγουν απ'τα πυρά μας αλλά μάταια. Μια κανονόμπαλα χτυπάει το κεντρικό τους κατάρτι. Αυτό είναι το χτύπημα που θα τους ρίξει την ψυχολογία στο ναδίρ!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 6:43 am | |
| -Μην επαναπάυεστε! Πυρ κατα βούληση!!! Θα τους συνθλιψουμε πλήρως!!! Εσείς οι δύο ενημερώστε όλο το πλήρωμα να καλυφθεί!
-Μάλιστα κύριε!!
-Επιτέλους, ήρθε η ώρα μου!!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 6:43 am | |
| Κοιτάω το πλοίο των πειρατών κ αρχίζω να συγκεντρώνομαι. Σκοπεύω να βουλιάξω το πλοίο τους. Οι άντρες μου είχαν όλοι τους καλυφθεί. Δεν ήθελα να πειράξω κάποιν απ'αυτούς κατα λάθος. Αρχίζω να φτιάχνω μια μεγάλη μπάλα που έμοιαζε μ'έναν μικρό ήλιο. Οι πειρατές κοιτούσαν έντρομοι το θέαμα. Μέχρι ενός σημείου βέβαια. Γιατί όσο πιο πολύ μεγάλωνε η μπάλα τόσο δυνατότερο γινόταν κ το φως που τους τύφλωνε!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 7:23 am | |
| -Βοήθεια!!! Είμαστε καταδικασμένοι!!! Σταματήστε το παρακαλώ!! Δεν θέλω να πεθάνω!! Οι κραυγές των πειρατών ακούγονται πολύ καθαρά κ όλο το πλήρωμα με κοιτάει με δέος!! Ενώ στέκομαι περήφανος κ καμαρώνω για τις δυνάμεις μου, το πλοίο των πειρατών αρχίζει κ βουλιάζει!! Οι πειρατές είναι έντρομοι κ προσπαθούν να σώσουν τα τομάρια τους!! -Μαζέψτε τους όλους κ ρίχτε τους στο αμπάρι.. Θα τύχουν καλής υποδοχής στο Marineford!! Προς ολοταχώς. Πρέπει να συνεχίσουμε το ταξίδι μας!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 7:27 am | |
| Η πορεία μας συνεχιζόταν κανονικά για το Marineford αλλά αυτό έμελλε να αλλάξει πολύ σύντομα. Ενώ βρισκόμουν στο κατάστρωμα ένας γλάρος που είχε δεμένο στο πόδι του ένα γράμμα με πλησιάσε!! -Τι θέλει αυτό το πουλί εδώ?? Αναρωτήθηκα κ το μάτι μου έπεσε στο γράμμα που ήταν στο πόδι του γλάρου! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 7:29 am | |
| Παίρνω το γράμμα στα χέρια μου κ ανοίγω τον λευκό φάκελο ο οποίος δεν έγραφε απολύτως τίποτα. Δεν είχα ιδέα από ποιον ήταν το γράμμα. Αρχίζω και διαβάζω γρήγορα το περιεχόμενο του γράμματος. -Μάλιστα....Αφού έτσι πρέπει να γίνει..... Αλλάζουμε ρότα παιδιά!!! Πηγαίνουμε στο Karakuri Island!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 7:31 am | |
| Το νησί αυτό είναι ένα από τα χειμερινά νησια της Grand Line και έτσι ειναι ολόκληρο καλυμένο απο χιόνι. Οι κάτοικοι του ειδικεύονται σε ό,τι έχει σχέση με την τεχνολογία. Σε όλο το νησί υπάρχουν μικρά χωριά όμως το πιο μεγάλο ειναι η γενέτειρα της ιδιοφυϊας Vegapunk. Όλο το υπόλοιπο νησι ειναι καλυμενο απο βουνά και δάση. Στο μεγαλυτερο βουνο βρισκεται μερος της προσπαθειας του Vegapunk να δημιουργησει ενα συστημα θερμανσης στο νησι για τους κατοικους του και φαινεται ως 2 γιγαντια καρφια καρφομενα στο βουνο. Στα δαση του νησιου κατοικούν τα ζώα- cyborgs. Ειναι τα πειραματα του Vegapunk τα οποια ειναι και τα μονα ζωα στο νησι καθως τα μετετρεψε όλα σε αυτή τη μορφή. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Πεμ Δεκ 09, 2010 7:36 am | |
| Μετά από ένα μακρύ ταξίδι δίχως άλλες παρεμβολές είχαμε φτάσει στο νησί. Κατέβηκα μόνος απ'το πλοίο κ κατευθυνθηκα στο εργαστήριο του Dr.Vegapunk! Εκεί με περίμενε ο Shuji, ένας απο τους βοηθούς του Vegapunk όσο βρισκόταν στο νησί. Γι' αυτό το λόγο ειναι απο τους καλυτερους επιστημονες στο νησι αυτη τη στιγμη. Δίνω το γράμμα στο Shuji. Αυτός το ανοίγει κ το διαβάζει προσεκτικά.... -Ακολουθήστε με..... Ο Shuji με οδηγεί μέσα στο εργαστήριο....Λίγη ώρα μετά αφού έχω πάρει ότι χρειαζόμουν... -Και αυτά εδώ είναι τα τελευταία... -Ωραία...Δώσε μου το γράμμα τώρα... Και αφού παι΄ρνω το γράμμα το τυλίγω στις φλόγες με τις δυνάμεις μου...
| |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Sun goes down!!![Τέλος] Σαβ Δεκ 11, 2010 1:46 pm | |
| Όνομα:Destro Haki Points:0 Player of the Week Points:7 Beli:15.000 Bounty:Είναι Marine
| |
|
| |
| Sun goes down!!![Τέλος] | |
|