.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Suns return[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 7:40 am

Αφού ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μου με τον Φλιτ Αντμιραλ κ είχα λάβει τις εντολές μου η προετοιμασία για την μεγάλη επιστροφή είχε πλέον ξεκινήσει. Έκανα μια μικρή βόλτα στην πόλη για να χαλαρώσω και να σκεφτώ. Στο μυαλό υπήρχαν ακόμα οι εντολές του ΦΑ.

"-Την έχεις την άδειά μου, Destro. Με βγάζεις από τον κόπο του να ψάξω να βρω κάποιον άλλο. Ελπίζω να καταφέρεις να τον εντοπήσεις και ύστερα να τον συλλάβεις. Μπορείς να πάρεις μαζί σου 5 εκπαιδευόμενους από εδώ για το ταξίδι σου εκεί και ένα battleship για την αποστολή αυτή. Αφού συλλάβεις τον πειρατή αυτό, οι 5 αυτοί εκπαιδευόμενοι θα επιστρέψουν εδώ μαζί με τον πειρατή και θα τον στείλουμε στο Impel Down."

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Σαβ Δεκ 11, 2010 9:00 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 7:45 am

Άρχισα να ψάχνω για τους 5 ανθρώπους οι οποίοι θα με συνοδεύσουν.
Ήθελα να πάρω μαζί μου ότι καλύτερο μπορούσα να βρω.
Πήγα σ'όλα τα κέντρα προπόνησης που υπήρχαν κ άρχισα να κοιτάω για υποψήφιους άντρες.
Δεν ήθελα να κάνω λάθος επιλογές.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 8:00 am

Πρώτα απ'όλα ήθελα έναν καλό πλοηγό μαζί μου.
Γιατί το ταξίδι της επιστροφής προβλεπόταν δύσκολο κ ένα battleship με τόσο μεγάλο πλήρωμα επάνω του, μόνο σε καλά χέρια θα μπορούσα να το εμπιστευτώ.
Πήγα λοιπόν σ'ένα μικρό μπαράκι που υπήρχε σε κάποια γωνιά του νησιού με σκοπό να βρω τον Geo ένα παλιό θαλασσόλυκο, γεννημένο στην Loguetown, ο οποίος ήταν φίλος του πατέρα μου, απ'τον οποίο κ άκουσα πολλά για την αξία του Geo.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 8:04 am

Μπαίνω λοιπόν στο μπαρ κ πηγαίνω προς τον μπαρμαν.
-Καλησπέρα...Θα ήθελα μια μικρή πληροφορία.
-Γεια σου κ σένα ξένε! Βεβαίως ρώτα ότι θες..
-Έμαθα πως σ'αυτό το μπαρ συχνάζει κάποιος Geo. Που μπορώ να τον βρω??
-Είναι η τυχερή σου μέρα. Πριν λίγα λεπτά ήρθε. Να κοίτα εκεί. Σ'εκείνο το τραπέζι. Αυτός είναι ο άνθρωπός σου.
Σηκώνομαι απ'το μπαρ κ πηγαίνω προς το τραπέζι του αφού προηγουμένως είχα δώσει ένα μικρό φιλοδώρημα στο μπάρμαν για την βοήθειά του.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 8:31 am

Αφού έχω πλησιάσει αρκετά το τραπέζι του παίρνω μια καρέκλα κ κάθομαι απέναντί του.
-Μικρέ, εκτός κ αν με κεράσεις κανένα ποτάκι, σήκω κ δίνε του!!
-Φέρε μας ένα μπουκάλι σάκε!!
Φωνάζω στον μπάρμαν.
-Μαθαίνεις γρήγορα μικρέ...Χαίρομαι...Πώς σε λένε??
-Destro. Ελπίζω το όνομα μου να σου είναι οικείο. Για δες αυτό..
Και του δείχνω μια φωτογραφία του μαζί με τον πατέρα μου.
-Δεν μπορεί....
Ο Geo μοιάζει έκπληκτος. Του εξηγώ λεπτομερώς την κατάσταση κ τον πείθω να με βοηθήσει.
Φαίνεται πως ένα ταξίδι πίσω στην πατρίδα του με τον γιο ενός φίλου του, ήταν κάτι που αυτό το γέρικο σκυλί εκτίμησε πολύ.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 8:36 am

Είχα βρει τον ένα από τους πέντε που έπρεπε να πάρω μαζί μου.
Χρειαζόμουν όμως ακόμα τέσσερα άτομα. Και ένας από αυτούς θα έπρεπε να ήταν ένας καλός γιατρός. Αλλά αυτήν την φορά ένας έμπιστος γιατρός.
Ρώτησα τον Geo αν έχει κανέναν γνωστό να μου προτείνει.
Αυτός με οδήγησε στο νοσοκομείο του νησιού.
Εκεί εργαζόταν ο γιος του ο οποίος είχε την ίδια περίπου ηλικία με μένα κ ήταν εξαίρετος στη δουλειά του. Είχα μια μικρή συζήτηση μαζί του κ με την πίεση του πατέρα του δέχτηκε να μας ακολουθήσει. Το όνομά του ήταν Linux!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 8:41 am

Επόμενος σταθμός το ναυπηγείο του νησιού. Εκεί ήταν το κατάλληλο μέρος για να βρω έναν μηχανικό ο οποίος θα προσφέρε την υποστήριξη του στο πλοίο μας.
Μια καίρια θέση για τον οποιοδήποτε πλήρωμα. Είχα την τύχη να γνωρίζω από πρώτο χέρι έναν μηχανικό που εργαζόταν σ'αυτά τα μέρη. Τον Kane ο οποίος ήταν πολύ καλός μου φίλος κ συμφοιτητής μου στη σχολή του ναυτικού. Αυτός κ η αδελφή του έμεναν τα τελευταία χρόνια στο Marineford.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 8:44 am

H αδελφή του η Lina ήταν μαγείρισα πρώτης τάξεως κ ιδιαίτερα αγαπητή στο νησί.
Την είχα συναντήση κ άλλες δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν.
Μια στο Baratie κ μια στο Navarone. Επομένως είχαμε κρατήσει επαφή κ ήταν πολύ εύκολο για μένα να την πείσω να με βοηθήσει σ'αυτήν την αποστολή.
Ενώ λοιπόν πήγαινα στο ναυπηγείο την συνάντησα στο δρόμο.
είχαμε τον ίδιο προορισμό μια και πήγαινε φαγητό στον αδελφό της.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 8:52 am

Αφού της εξήγησα την κατάσταση δέχτηκε με προθυμία να μ'ακολουθήσει.
Συνεχίσαμε μαζί για το ναυπηγείο κ στον δρόμο θυμηθήκαμε πολλές ιστορίες απ'τα παλιά.
Μόλις φτάσαμε στο ναυπηγείο ο Kane χάρηκε πολύ που με είδε.
-Δεν περίμενα να σε δω σ'αυτό το μέρος τόσο σύντομα φίλε μου.
-Η ανάπτυξή μου είναι γρήγορη μάλλον. Kane μίλησα με την Lina κ δέχτηκε την πρόταση μου.
Χρειάζομαι όμως κ σένα μαζί.

-Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς??
-Θα σου εξηγήσω. Έχω αναλάβει μια αποστολή κ χρειάζομαι την βοήθεια σου...
Εξήγησε την κατάσταση με κάθε λεπτομέρεια κ με την βοήθεια της αδελφής του ο Kane πείσθηκε κ αποφάσισε να με βοηθήσει.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 8:59 am

Είχα μαζέψει όλους όσους χρειαζόμουν εκτός από έναν. Ήξερα όμως πως αυτός ο ένας θα βρεθεί πριν φύγουμε από δω. Έδωσα τις τελευταίες οδηγίες στο νέο μου πλήρωμα κ κλείσαμε ραντεβού για το επόμενο πρωί. Τότε θα αναχωρούσαμε απ'το Marineford.
Όταν ξημέρωσε κ πήγα στο καράβι μου είδα μια ευχάριστηση έκπληξη. Ο "χασάπης" μέλος του παλιού μου πληρώματος με το οποίο είχα έρθει στη Μεγάλη Γραμμή ήταν εκεί.
-Μη νομίζεις ότι θα φύγεις χωρίς εμένα!!
Αυτός ήταν και ο 5ος άντρας που χρειαζόμουν. Μόλις μαζευτήκαμε όλοι, το πλοίο αναχώρησε για το Reverse Mountain κ από κει για το East Blue.
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

Suns return[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Suns return[Τέλος]   Suns return[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 11, 2010 6:27 pm

Όνομα:Destro
Haki Points:0
Player of the Week Points:6
Beli:14.000
Bounty:-
http://www.onepiecegr-rpg.com

Suns return[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Restore Suns health!! [Τέλος]
» Return to the past [Τέλος]
» [Τελος] The Return Of The Nuclear Hell!
» Grand Line:Suns first stop!!
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: