.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:36 pm

Μετα την μαχη που ειχα καταλαβα οτι επρεπε να προσπαθησω ακομα πιο πολυ...ετσι λοιπον αποφασησα οτι θα συνεχιζα την προπονηση...
αλλα αυτη την φορα θα την αναβαζα σε αλλο επιπεδο....σε επιπεδο που ησουν ξεπερνουσα και τα ορια μου...

Αυτος ηταν ο σκοπος μου...να γινω ακομα καλυτερος....αλλα για αν το καταφερω επρεπε αν δυναμωσω τα χερια μου και τα ποδια μου για αν μπορω να
ειμαι πιο γρηγορος ετσι ωστε να αποφευγω της επιθεσεις των αντιπαλων μου και να χτυπαω πιο δυνατα....θα χρειαζομουν συγουρα χρονο...και πολυ υπομονη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Δευ Δεκ 13, 2010 11:43 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:37 pm

Ετσι λοιπον αποφασησα να δυσκολεψω το πραγραμμα και να δουλεψω σοβαρα....ετσι λοιπον ξεκινησα να φτιαχνω παλι την μικρη κατασκηνωση...αλλα αυτη την φορα απο το
τιποτα...αλλα θα ζουσα σε σκληρες συνθηκες...οποτε θα γινομουν πιο σκληροτραχιλος....τουλαιχστον ετσι πιστευα....

Αργα το απογευμαν τελειωσα την προχειρη κατασκηνωση που ειχα φτιαξει....καθησα γυρο απο την φωτια...και για κακη μου τυχει εκανε και
κρυο...αλλα επρεπε να το κανω....αν δεν ηθελα να καταληξω παλι εκει που κατεληξα....δεν μου αρεσε να ταπεινονομαι...αλλα τουλαχιστον ηξερα οτι η αντιπαλος μου
ηταν αξια και δυνατη....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:37 pm

Το προβλημα ηταν οτι δεν ηξερα τι εκανε ο Τεο...που βρισκοταν....πανω που ειχαμε ξαναβρει ο ενας τον αλλο.....ηταν αδικο....και δεν ειχα σκοπο να ξαναεπιτρεψω να συμβει αυτο
Ετσι λοιπον το επομενο πρωινο ξαναξεκινησα προπονηση.....

Αλλα αυτη την φορα ξεκινησα να κανω πιο δυνατες τις επιθεσης μου....να ειναι πιο θανατηφορες και γρηγορες....αλλα για αν το κανω αυτο επρεπε να δυναμωσω και αλλο το σωμα μου
πραγμα που ηξερα οτι θα επερνε λιγο καιρο αλλα το αποτελεσμα θα ηταν συγουρα αυτο που ηθελα....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:38 pm

Το επομενο πρωι ξυπνησα νωρις και μαζεψα κατι φρουτα για πρωινο....δεν ειχα καποια πολυτελεια....και σητν συνεχεια ξεκινησα το τρε3ιμο στην παραλια....και οποτε κουραζομουνα...
απλα σκεφτομουν την μαχη μου....επρεπε να γινω καλυτερος....αν ηθελα να μπορω να νικησω τους αντιπαλους μου...

Στην συνεχεια ξεκινησα καμψεις και κοιλιακους....οι οποιες δεν μου πηραν πολυ ωρα...και ετσι βρηκα χρονο να ασχοληθω και με ασκησεις στα ποδια....οι οποιες ηταν αρκετα κουραστηκες
σε σχεση με τις αλλες.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:38 pm

Τουλαχιστον ηξερα οτι ο πονος που ενοιωθα...δεν ηταν ασκοπος....ειχε αποτελεσμα και συγουρα θα φενοταν στην επομενη μαχη που θα εκανα με καποιον αντιπαλο....αλλα καθε λιγο και
λιγακι μεσα στο μυαλο μου περιστρεφοταν η μαχη μου με την κοπελα.....

Τι ηταν αυτο που ειχε...και ηταν διαφορετικο απο ολους τους αλλους αντιπαλους.....ημουν συγουρος οτι θα μαθαινα συγουρα μεχρι να τελειωσει η προπονηση μου....ή τουλαιχστον ετσι πιστευα...
Οταν τελειωσα την προπονηση της πρωτης μερας πηρα το κατανα μου και μπηκα μεσα στο δασος....για να βρω καποιον μεζε....ηξερα οτι τα φρουτα δεν θα εκαναν και πολυ δουλεια...με
τετοια πεινα που ειχα....

Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:39 pm

Το τοπιο ηταν πανεμορφο....αν και ημουν συγουρος οτι καπου το ειχα ξαναδει.....υπεθεσα ομως οτι ολα τα δαση ειναι τα ιδια....οποτε θα ητνα λογικο να εχουν τοσες
ομοιοτητα μεταξυ τους....μετα απο λιγο περπατημα βρηκα ενα αγριοχυρο....και με την πεινα που ειχα μου επεφταν τα σαλια....ετσι λοιπον δεν εχασα καιρο...και ορμησα....
και μετα απο περιπου μιση ωρα ξεκινησα να το ψηνω.....

Παρατηρησα οτι η μαγειρηκη μου ειχε βελτιωθει....οποτε δεν θα ειχα προβλημα στο μεινω μονος ολο αυτο το διαστημα....αλλα και παλι δεν ηταν το ιδιο χωρις τον Τεο.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:39 pm

Οταν ψηθηκε το γευμα μου καθησα να το απολαυσω....αλλα για κακη μου τυχη κατι ακουστηκε στον δασος....και ο ηχος του δεν μου εμοιαζε για ζω....αλλα για ανθρωπο....δεν ημουν μονος...
Για το ποτε αφησα το κρεας....για το ποτε που επιασα το κατανα μου....ουτε εγω δεν καταλαβα....

Γυρησα το βλεμμα μου αλλα δεν ηταν τιποτα....και υπεθεσα οτι θα ηταν λογο της κουρασης...ουτος η αλλως ηταν βραδυ....δεν θα με αναγνωριζε καποιος ευκολα...ουτε θα ηξερε οτι ειχα
φαει φρουτο.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:40 pm

Στην συνεχεια καθησα και κοιμηθηκα...ημουν οντως πολυ κουρασμενος γιαιτι με πηρε αμεσως ο υπνος.....και το επομενο πρωι συκωθηκα νωρις για να ξεκινησω την προπονηση....και αποφασησα να
παω απο την αλλη πλευρα του νησιου....ουτος ή αλλως δεν ειχα κατι καλυτερο να κανω.....ετσι λοιπον ξεκινησα παλι το τρεξιμο...και καθως ημουν στον δρομο σκεφτηκα να κανω τριξιμο με βαρος...για να δυναμωσω ακομα
περισοτερο τα ποδια μου και την πλατη μου....

Ειχα τοσες πολλες ιδεες για να γινω δυνατοτερος....αλλα δεν ηξερα αν ειχα τον χρονο....για αυτο ηταν μια προκληση...επρεπε να τα βαλω με τον χρονο
αν ηθελα το επιθιμιτο αποτελεσμα....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:40 pm

Καθως ετρεχα στην παραλια ειδα ενα μεγαλο κτηριο απο μακρυα....αλλα θελησα να παω ποιο κοντα...για να δω τι παιζει...παρ ολα αυτα μου
φενοταν γνωριμο....ηθελα ομως να βεβαιωθω....

Αλλα για κακη μου τυχει οταν πλησιασα και αλλο καταλαβα οτι...ηνουν ξανα στο νησι με τους φυλακισμενους....και δεν ειχα την πολυτελεια να κανω αυτο που εκανα
την προυγουμενη φορα....ουτε ειχα καποιο πλοιο για να τους μεταφερω....

Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:41 pm

Ετσι λοιπον σκεφτηκα οτι επρεπε να φυγω απο το νησι παση θυσεια....και μαλιστα οσο ποιο γρηγορα μπορουσα....και ετρεξα πισω στην κατασκηνωση....
πηρα το κατανα μου και αρχησα να κοβω ξυλα....επρεπε να φτιαξω κατι σαν βαρκα για να φυγω....μου πηρε σχεδον ολο το απογευμα για να μαζεψω
τα καταλληλα ξυλα που χρειαζομουν ετσι ωστε να ηταν καταλληλη για ταξιδι....

Δουλευα σχεδον ολο το βραδυ....και υπολογιζα οτι θα τελειωνα σχετικα γρηγορα....τουλαχιστον ετσι νομιζα και ετσι ηθελα να πιστευω.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:41 pm

Κοντευε σχεδον αν ξημερωσει....η βαρκα που ειχα φτιαξει δεν ηταν τιποτα τα σπουδαιο και σκεφτηκα να το ενησχισω λιγο....για καλο και για κακο....
οχι τιποτα αλλο ημουν που ημουν χρηστης φρουτου...θα βουλιαζα και μετα δεν θα με εβρισκε και κανεις.....

Ασχοληθηκα μετα αλλη μια ωρα....βαζοντας τα απαραιτητα....και στην συνεχεια πηγα στην κατασκηνωση...και σκεφτηκα οτι δεν επρεπε να αφησω πισω
ιχνη γιατι μπορει να εφερρνα υποψιες....και δεν ηθελα και αλλους μπελαδες ακομα δεν βγηκα απο την φυλακη....

Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:42 pm

Ετσι λοιπον καθησα και μαζεψα καποια πραγματα...οπως τα ξυλα που ειχα για την φωτια....καποια κοκκαλα που ειχα απο το προχθεσινο μου
βραδυνο...ειχα κρατησει καποια κομματια για το ταξιδι....γιατι δεν ηξερα ποσο καιρο θα μου επαιρνε να φτασω σε νησι....

Στην συνεχεια εβαλα τις προμυθιες πανω στην βαρκα και κοιταξα για αλλη μια φορα την κατασκηνωση...δεν ειχα προλαβει να τελειωσω την προπονηση μου...
και αυτο δεν ηταν καλο.....και ξαφνικα για κακη μου τυχη βρεθηκαν marine στην αλλη ακρη της παραλιας....οι οποιοι ετρεχαν προς το μερος μου....
Τελικα δεν με ηθελε η μερα σκεφτηκα....

Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:42 pm

Αρπαξα το κατανα μου και πηγα προς το μερος τους....αν δεν με αναγνωριζαν δεν θα ειχα προβλημα...αλλα σε περιπτωση που με αναγνωριζαν...
θα ειχα προβλημα....

Οταν εφτασα κοντα με ρωτησε ο ενας απο τους 4.....
-Ποιος εισαι και γιατι εισαι εδω....
-Ναυαγησα το πλοιο μου και με εβγαλε η θαλασσα εδω...και οπως βλεπετε εφτιαξα μια βαρκα προχειρη για να γυρισω στην πατριδα μου...
-Αααα μαλιστα καλως...καλο σου ταξιδι σου ευχαμαστε....κυριε black_luster....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

Γουρλωσαν τα ματια μου και κλασματα δευτερολεπτου αργοτερα εβγαλα το κατανα μου και σκοτωσα τον 1ο....στην συνεχεια μου επιτεθηκαν οι αλλοι 3...
αλλα για καλη μου τυχη κανενας δεν ειχε seastone οποτε ηταν ευκολη υποθεση....

Ξαφνικα ακουστηκε ο συναγερμος....και αποτελειωσα και τον τελευταιο μαρινε και ετρεξα προς την βαρκα....και διχως να το σκεφτω επιασα τα κουπια και αρχησα να κοπιλατω
με ολη μου την δυναμη....και χαρης το κυμα απομακρυνθηκα γρηγορα.....σκεφτηκα οτι αρκετα τυχερος μεσα στην ατυχια μου....

Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 13, 2010 11:43 pm

Κοιταξα την ανοιχτη θαλασσα....και σκεφτηκα τον Τεο....που να ηταν και πως μπορουσα αν τον βρω....αλλα ξαφνικα μου ηρθε μια καλη ιδεα...
Να μπω στα κεντρικα των marine στην loguetown....και να μαθω περισσοτερες πληροφοριες....ηξερα οτι θα ηταν πολυ δυσκολο....αλλα αξιζε τον κοπο...επρεπε να βρω
τον νακαμα μου...τον φιλο μου....τον αδερφο μου...

-Αυτο θα εχει πλακα...και ευχομαι να μου μεινει το χαμογελο στα χειλη....

Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 18, 2010 5:13 pm

Όνομα:Black Luster
Haki Points:0
Player of the Week Points:6
Beli:14.000
Bounty:+5.000.000
http://www.onepiecegr-rpg.com

Μια νεα αρχη[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: