| Ο αγωνας του θανατου[Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:48 am | |
| Φευγοντας απο το νησι Lyleen ενιωθα οτι μπορει επιτελους να αλλαξει η τυχη μου. Ειχα μια γερη βαρκα(την εκλεψα απο τους marines), πολλα εφοδια για το ταξιδι, νεους συμμαχους και δεν φοβομουν τιποτα εκτος απο μια καταιγιδα. Μεσα στα πραγματα η βαρκα ειχε και πολλα πανια που δεν ηξερα που θα μου χρησιμευσουν. Μετα ειδα οτι λιγο πιο διπλα υπηρχε και ασπρη μπογια. Διαλεξα ενα μαυρο πανι και σχεδιασα πανω την σημαια των Nobeards. Ημουν πολυ περιφανος γι αυτη τη σημαια και αυτη την φορα την πετυχα καλυτερα απο την 1η!! Ετσι την κρεμασα στο καταρτι τραγουδοντας πειρατικες μελωδιες. - Yohohoho Yohohoho Yohohoho Yohohoho Yohohoho Yohohoho Yohohoho Yohohoho
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Πεμ Δεκ 16, 2010 12:04 pm, 1 φορά | |
|
| |
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:49 am | |
| Την κρεμασα στο καταρτι και με την μπογια που ειχε μεινει εσβησα το σημα των Marines απο το καταρτι. Επειτα συνεχησα να ψαχνω και βρηκα και μια κιθαρα μεσα σε ολα τα πραγματα. "Τι την ηθελαν την κιθαρα οι Marines??" Ετσι συνεχισα να τραγουδαω την μελωδια με συνοδια κιθαρας. - Binkusu no sake wo, todoke ni yuku yo Umikaze kimakase namimakase Shio no mukou de, yuuhi mo sawagu Sora nya wa wo kaku, tori no uta... Συνεχισα να παιζω κιθαρα και να τραγουδαω μεχρι που αρχισε να φυσαει πολυ δυνατα. Εβαλα αμεσως την κιθαρα σε ασφαλες σημειο και μαζεψα το πανι. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:49 am | |
| Τα κυματα ολο και μεγαλωναν και στο τελος εγιναν τοσα που παρεσεραν το καραβι και δεν μπορουσα να το ελενξω. Εκανα καποιες προσπαθειες αλλα ολες ηταν αποτυχημενες!! Ετσι το μονο που πρασπαθουσα τωρα ηταν να μην χασει την ισσοροπια του το πλοιο, γεμισει νερα και βουλιαξει. Το βραδυ ηρθε χωρις καμια αλλαγη στον καιρο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η τρυκιμια με ειχε στειλει πολυ μακρυα απο την πορεια που ειχα βαλει. Ημουν κουρασμενος και πεινασμενος. Ετσι παρατησα το πλοιο να το πηγαινουν τα κυματα οπου ηθελαν και εκατσα για φαι. - Αν δεν παρω δυναμεις θα πεσω κατω. ειπα και μπηκα στην μικρη καμπινα που ειχε το πλοιο. Εβαλα λιγο φαι και τσαϊ. Ηπια λιγο και ειπα: - Αχχ.. Ειναι οτι πρεπει για αυτο το κρυο που εχει. Ζεστο ζεστο... | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:50 am | |
| Καθησα και ηρεμησα λιγο αφου αυτη η καταιγιδα με ειχε διαλυσει σωματικα και ψυχικα! Βεβαια παραλιγο να αναποδογυρισει το καραβι 2-3 φορες αλλα χριαζομουν ενα διαλλειμα απο ολη αυτη την αναταραχη! Ετσι επεσα για υπνο σχεδον αταραχος. Ξυπνησα ομως μιση ωρα μετα αφου το πλοιο επεσε πανω σε κατι και ταρακουνηθηκε ολοκληρο ριχνοντας με στο πατωμα.. - Αουτς!! Τι εγινε παλι?? ειπα βγαινοντας εξω γρηγορα για να δω αν χτυπησε το πλοιο σε βραχο και εμπαζε νερα. Τελικα χτυπησε πανω σε αμμο αφου εκπλητος ειδα οτι ειχα φτασει σε ενα νησι! | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:52 am | |
| Κατεβηκα απο το πλοιο και κοιταξα αν εχει ζημιες... ευτυχως ειχε μονο κατι γρατζουνιες απο το σουρσιμο στην αμμο. - Ουφ! Παλι καλα δεν θα χρειστω αλλη βαρκα... Μονο κατι ξυλα θα καρφωσω απο πανω και ειναι ετοιμη. ειπα και μπηκα παλι μεσα στο πλοιο. Κοιτουσα, απο ενα παραθυρακι που ειχε η καμπινα, το νησι και προσπαθουσα να καταλαβω τι υπαρχει εκει εξω. Καποια στιγμη επεσα για υπνο για να ειμαι ξεκουραστος στη εξερευνηση του πλοιου οταν θα ξημερωνε. Ηρθε το πρωι, ξυπνησα, σηκωθηκα και εφαγα πρωινο. Για την ακριβεια εφαγα οτι ειχε μεινει αφου ειχα φτασει σε αλλο νησι ολο και κατι θα εβρισκα να παρω μαζι μου την επομενη φορα που θα ανοιγομουν στην θαλασσα. Επισης αν το αφηνα κι αλλες μερες θα χαλουσε και θα επρεπε να το πεταξω. - Αχχ.. :[m174o]: Καλυτερα να φουσκωσω τωρα παρα να το μετανιωσω οτι δεν το εφαγα και χαλασε! | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:52 am | |
| Ετσι χορτασμενος οπως ημουν ξεκινησα την εξερευνηση. Ο αερας ειχε σταματησει και η θαλασσα φαινοταν λες και δεν ειχε ποτε τρικυμια. Ο ηλιος εκαιγε πανω απο το κεφαλι μου και αποφασισα να παω σε μερικα δεντρα που ειχε κοντα στην ακτη. Ηταν το τελειο μερος για εξερευνηση χωρις ηλιο αλλα με σκια και ενα δροσερο αερακι! προχωρουσα για 5 λεπτα μεσα σε ενα δασος απο πανυψηλα δεντρα και χαμηλη βλαστηση η οποια ηταν λες και την ειχε περιποιηθει κηπουρος. Μετα αντκρισα κατι που με αποθαρρινε για την αναζητηση μου. Μια αχανης ερημος εκτεινοταν σε ολη την εκταση του νησιου που μπορουσα να δω απο την ακρη του δασους. Ομως δεν ειχα βρει τιποτα να φαω στο δασος κι επρεπε να συνεχισω! Ετσι αποφασισα να γυρισω πισω να παρω νερο μαζι μου. Γυρισα στο πλοιο και πηρα 2 μεγαλα παγουρια νερο και ενα καπελο για να προστατευτω απο τον καυτο ηλιο της ερημου. Μπηκα στο δασος και πλησιασα μια πηγη που ειχα βρει στην πρωτη επισκεψη μεσα σε αυτο και γεμισα τα παγουρια νερο! | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:54 am | |
| Συνεχισα μεχρι την ερημο την πορεια μου συλογιζομενος αν θα βρω κατι μεσα σε αυτη τη ζεστη και αν κατοικειται το μερος. Φτανοντας στην ακρη πηρα μια βαθια ανασα και συνεχισα την πορεια μου μεσα στην ερημο. Προχωρουσα για 2 ωρες προς μια συγκεκριμενη πορεια και ειδα μπροστα μου ενα δασος. - Επιτελους!! Θα βγω απο αυτην την αθλια ερημο!! φωναξα. Μπηκα μεσα στο δασος τρεχοντας αλλα ολα μου εμοιαζαν τοσο γνωστα, σαν να ειχα ξαναπερασει! Τελικα εφτασα στην ακτη και ειδα την βαρκα μου εκει. - Φτου... Κυκλους κανω τοση ωρα γαμωτο?? ειπα και γυρισα μεσα στο δασος, πηρα νερο και ξαναμπηκα στην ερημο. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:55 am | |
| Αυτη τη φορα πηρα απο το καραβι και την πυξιδα μου, αφου οπως καταλαβα η ερημος ειναι η θαλασσα της στεριας και χωρις πυξιδα χανεσαι σε αυτην. Ακολουθησα πορεια δυτικη δηλαδη αντιθετη με το δασος. Ενα διωρο μετα αρχισα να ακουω απο μεγαλη αποσταση θορυβο. Αναθαρισα πανω στη στιγμη που ειχα αρχισει να χανω ελπιδα οτι θα βρω ζωη μεσα σε τοση ζεστη. Συνεχισα να προχωραω μιση ωρα ακομα και ο θορυβος ολο και μεγαλωνε!! Τελικα ανεβηκα εναν ψηλο λοφο αμμου που υπηρχε μπροστα μου και εκπληκτος ειδα οτι πισω απο αυτον τον λοφο υπηρχε μια τεραστια πολη. Πανω απο τον λοφο την εβλεπα σχεον ολοκληρη και παντου εβλεπες καθε μορφη παρανομιας. Υπηρχαν πολλα και μεγαλα καζινο!! Παντα ηθελα να παω σε ενα αλλα ποτε δεν ειχα την ευκαιρια!! | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:57 am | |
| Μπηκα στην πολη και γεματος ενθουσιασμο ειδα οτι ηταν ο παραδεισος καθε ανθρωπου που του αρεσει η καλοπεραση. Καζινο, μπαρ, εστιατορια, υπερπολυτελη ξενοδοχεια, πορνεια και οτι αλλο μπορει κανεις να φανταστει σε ενα μερος που τα εχει ολα!! Ειδα μερικους πιωμενους και τους πλησιασα. Ειχαν μολις κερδισει στο καζινο και κρατουσαν μια βαλιτσα λεφτα, ανοικτη και την επιδικνειαν σε ολους. - Κοιταξ.. χικ ποσα λεφ... χικ βγαλαμε σημερ... χικ!! ελεγε ο ενας γυρνοντας την βαλιτσα προς ολες τις κατευθηνσεις για να να δουν ολοι. - Συγγνωμη.. μπορω να δανειστω λιγο την βαλιτσα?? ειπα προσπαθοντας να τους ξεγελασω. - Βεβαιαιαιως και μπορεις!! χικ! Αλλα να προσεχ...χικ τα λεφτα! Ειναι δικα μας!! απαντησε αυτος που κρατουσε την βαλιτσα παραπατωντας και μου την εδωσε! - Μην ανυσηχειτε καθολου θα την προσεχω σαν τα ματια μου! ειπα και αρχισα να τρεχω. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:58 am | |
| Δεν πιστευα στην τυχη μου! Μολις ειχα αποκτησει μια μικρη περιουσια! Τα μετρησα και ειδα οτι ηταν περιπου 5.000.000 beli. Εκλεισα την βαλιτσα και συνεχισα την εξερευνηση.Ετσι εφτασα στο κεντρο της πολης. Εκει υπηρχε ενα τεραστιο κτηριο που εγραφε απ εξω Deathmatch Race Arena! μου προξενησε την περιεργια και πηγα κοντα. Ενας τυπος με σταματησε και ρωτησε: - Εχετε εισητηριο?? - Ποιος?? εγω?? ειπα κοιτοντας γυρω γυρω για να δω αν εννουσε καποιον αλλο. - Ναι εσεις. απαντησε. - Οχι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Πεμ Δεκ 16, 2010 3:39 am, 1 φορά | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 8:59 am | |
| - Χωρις εισητηριο δεν πλησιαζετε αλλο. - Που μπορω να βγαλω ενα? τον ρωτησα ευγενικα. - Μπορω να σου δωσω εγω με διπλασια τιμη. Δεν υπαρχουν αλλα. μου ειπε βγαζοντας ενα πακετακι εισητηρια απο την τσεπη του και ψιθυριζοντας στο αυτι μου. - Ασε ρε φιλε! Σιγα μην σου δωσω τα διπλα. - Υπαρχει μονο ενας τροπος να δεις το τι γινεται μεσα στο κτηριο τοτε... - Ποιος ειναι αυτος?? τον ρωτησα αποριμενος. - Να μπεις απο τα παρασκηνια! Αφηνουμε μονο οσους μας λενε οτι δεν τα πληρωνουν και τους βαζουμε εντελως τσαμπα!! | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 9:01 am | |
| Αυτο που ελεγε με εβαλε σε υποψιες. Κατι παιζοταν πισω απο την πλατη μου και δεν ηταν καλο... Κατι παιζοταν πισω απο την πλατη ολων οσων δεν δεχονταν να πληρωσουν τοσα λεφτα. Ετσι αποφασισα να το ξεδιαλυνω. - Ενταξει! του απαντησα και αμεσως χαμογελασε πονηρα. Φωναξε εναν αλλο να κατσει στο ποστο του και με οδηγησε μεσα στο κτηριο απο μια μικρη πορτα και οχι απο τις εισοδους στο γηπεδο. Τον ακολουθησα μεσα διστακτικα και μετα με οδηγησε σε ενα δωματιο. - Ασε οτι οπλα εχεις μαζι σου. μου ειπε κι εγω τον ακουσα αν και απροθυμα. Μου εδειξε ενα παραθυρο και μου ειπε να κοιταξω εκει. Μολις κοιταξα μεσα ειδα εναν τυπο να πλακωνει στο ξυλο εναν αν8ρωπακο και να μην μπορει να κανει τιποτα για να γλυτωσει ο αλλος. Πισω μου ειδα 10 τυπους να μπαινουν στο δωματιο. Ηταν και οι 10 πολυ γεροδεμενοι.
| |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 9:02 am | |
| - Τωρα που κοιταξες μεσα δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να συμμετεχεις. Θα μπεις μεσα και θα προσπαθησεις να νικησεις τον νικητη των τελευταιων 2193 αναμετρησεων. Ολα αυτα επι αμοιβης φυσικα! 10.000.000 beli θα γινουν δικα σου! μου ειπε ο τυπος που με εφερε εδω μεσα. Οι αλλοι 10 δεν ελεγαν κουβεντα τοση ωρα μονο με κοιτουσαν βλοσυρα. Δεν το πολυσκεφτηκα αν και μπορουσα να πλακωσω και τους 11 που ηταν μεσα στο δωματιο και να φυγω. Ηταν πολλα τα λεφτα κι εκει πονταραν και αυτοι για να κανουν τους ανθρωπους να δεκτουν. Επισης ηθελα να πλακωθω αυτον τον τυπο που πλακωνε στο ξυλο πολιτες η και ξενους που δεν ηξεραν τι θα τους συμβει. - Θα μπω μεσα και θα κερδισω τα λεφτα. ειπα και χαμογελασε στους αλλους 10, ο τυπος που ηταν μπροστα μου. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 9:03 am | |
| - Με ποιο ονομα να σε φωναξουν απο τα μεγαφωνα?? με ρωτησε. - Τεο. Σκετο Τεο. του ειπα κανοντας μερικες διατασεις. Αυτος δεν ειχε σταματησει να χαμογελει τοση ωρα. - Ηρθε η ωρα να παλεψεις για τα 10.000.000!!! μου ειπε και με εσπρωξε μεσα στο δωματιο. - ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΔΕΚΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΟΟΟΟΟΝ... ΤΕΟΟΟΟ!!! ελεγε μια φωνη που ακουγοταν απο σαλιγκαρια που βρισκονταν παντου γυρω γυρω στο σταδιο. Το πληθος αρχισε να με γιουχαρει. Που να ηξεραν ποσο bounty ειχα! - ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ MANJIIIIII!!!! συνεχισε η φωνη μετα απο την γιουχα που εφαγα απο τον κοσμο! Μπροστα μου ηταν ο αντιπαλος μου με σφιγμενες γροθιες κοντα στο προσωπο του και εκανε μικρα αλματακια. Καποια στιγμη αρχισε να τρεχει προς τα πανω μου και το πληθος παραλυρουσε!! Εγω εμεινα ακινητος και τον περιμενα. Εκανα το σωμα μου ατσαλι οταν ξεκινησε την κινηση να με βαρεσει και οταν χτυπησε πανω μου το χερι του ακουστηκε ο ηχος που ακουγεται οταν σπανε κοκκαλα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Τετ Δεκ 15, 2010 9:09 am, 1 φορά | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 9:05 am | |
| Η μαχη ειχε κριθει πριν καν αρχισει! τον επιασα και τον σαπισα στο ξυλο! Του εσπασα οσα κοκκαλα μπορουσα και τον πεταξα στο κεντρο του σταδιου. Ολοι σταματησαν να τον επευφημουν και χειροκροτουσαν εμενα πλεον. - Αυτο θα πει σταθερος χαρακτηρας! ειπα απο μεσα μου. - ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙ ΟΟΟΟ ΤΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! φωναξα η φωνη απο τα σαλιγκαρια. Εγω αρχισα να κανω χορευτικες φιγουρες πανω απο το σωμα του σχεδον νεκρου αντιπαλου μου και ολοι γελουσαν. Επειτα μπηκαν μεσα καμια 30αρια μπραβοι! - Λυπαμαι αλλα δεν εχουμε να σου δωσουμε βραβειο. ειπε ο ιδιος ενοχλιτικος τυπος που με εμπλεξε σε ολα αυτα! - Τοτε πρεπει να βρουμε αλλον τροπο για να με ξεχρεωσετε.. ειπα σφιγοντας τα δαχτυλα των χεριων μου μεχρι να ακουστει αυτο το ωραιο "κρακ" που κανουν τα δαχτυλα, κοιτοντας τον παραλληλα σαν να ηξερα απο την αρχη οτι θα συμβει κατι τετοιο. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 9:13 am | |
| - Δεν θα πληρωθεις!! Χαχαχαχα!!! απαντησε με ενα ηληθιο και εγωιστικο βλεμα στα ματια του! - Fight!! Fight!! Fight!! Fight!! Fight!! Fight!! Φωναζε το πληθος περιμενοντας να με πλακωσουν στο ξυλο ολοι αυτοι οι μπραβοι. Αμεσως αρχισαν αυτοι να τρεχουν προς τα πανω μου. Εκανα τα χερια μου λεπιδες και κανοντας περιστροφικη κινηση ειπα: - Ittoryu Tatsumaki!! και πεταχτηκαν 5 απο αυτους στον αερα γεματοι αιματα και κοψιματα. Οι υπολοιποι εβγαλαν οπλα και κανοντας το σωμα μου ατσαλι γυρισα πισω σε αυτους τισ σφαιρες. Οι 16 πετυχαν μπραβους και οι αλλες πετυχαν ατομα απο την εξεδρα. Η μαχη τελειωσε με τους αλλους 8 να τρεχουν πανικοβλητοι να ξεφυγουν. Ειχα θυμωσει που δεν μου εδωσαν τα λεφτα που ειπανε και τους ακολουθησα και τους σκοτωσα εναν εναν και τους 8 που ετρεχαν. Αμεσως μετα πηγα στο δωματιο που ειχαν τα πραγματα μου και εφυγα. Φευγοντας ειδα ενα διαφημιστικο που ελεγε: " "Ο αγωνας του θανατου" ελα και θα κερδισεις 10.000.000 beli μετρητα!" - Πφφ.. βλακειες... ειπα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Τετ Δεκ 15, 2010 9:15 am | |
| Πηγα αγορασα πραγματα για το ταξιδι αφου ειχα σχεδον ολοκληρο το ποσο που εκλεψα απο τους μπεκριδες. Μετα αποφασισα να παω σε ενα καζινο!! Μπηκα μεσα και αρχισα να παιζω σε οποια παιχνιδια εβρισκα!!! Τελικα κερδισα πολλα απο το ποκερ αλλα μου τα εφαγε ολα ο ατιμος ο κουλοχερης... ετσι εμεινα με οσα ξεκινησα κι εφυγα πριν χασω κι αλλα. - Παραλιγο.... ειπα φευγοντας απο το καζινο. Μου περασε σαν σκεψη να ξαναμπω αλλα αμεσως μετα απομακρυνθηκα τρεχοντας! - Ειναι διαολος ο τζογος ειπα βγαινοντας απο την πολη!! Ετσι γυρισα πισω στην βαρκα μου. Ετοιμασα την βαρκα και εφυγα για την επομενη περιπετεια μου....
ΤΕΛΟΣ | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: Ο αγωνας του θανατου[Τελος] Κυρ Δεκ 19, 2010 5:42 pm | |
| Όνομα: Messi D. Teo Haki Points:0 Player of the Week Points: 7 Beli:15.000 Bounty: - | |
|
| |
| Ο αγωνας του θανατου[Τελος] | |
|