| [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vongola Decimo Marines
Posts : 1935 Join date : 14/10/2010 Age : 27 Location : Maritca City !!!
| Θέμα: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Τετ Δεκ 15, 2010 8:57 am | |
| Μολις ειχα φτασει στο οργκαν, κατεβεικα απο την βαρκα μου και ξεκινησα για την αναζητηση του πειρατη Μπαγκη Τον ειχα ακουστα για το πληρωμα που ειχε μαζεψει και προσφατα πληροφοριθικα πως αφτος και τα ... "Φρικια" του κανανε σταση στην Οργκαν ωστε να μπουν αργοτερα στη Μεγαλη Γραμμη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Κυρ Δεκ 19, 2010 12:31 am, 1 φορά | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 6:45 am | |
| Ξεκινησα να ψαχνω τον μπαγκυ σε ολη την περιοχη, ρωτουσα περα δοθε πειρατες και κυνηγους επικηρηγμενων για την τοποθεσια του. Τελικα μετα απο ωρες ψαξημο ακουσα συρηνες. Ο Μπαγκυ μαζι με το πληρωμα του εκλεβαν την τραπεζα της πολης. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 6:49 am | |
| Ετρεξα κατεφθειαν προς την τραπεζα, μπηκα κατεφθειαν μεσα για να τους σταματησω. -Α τι κανει ενας Μαριν ΕΔΩ ? -Ηρθα να παρω το αιμα σουυυυυυ :[m179o]: -Τι ? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΒΕΙΣ ΕΣΥ ??? -Οχι σας επεξεργαζομε ! | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 6:53 am | |
| -ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!! (Εμεινε με ενα τεραστιο στομα) -ΤυρΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!! (εκανα και εγω κοροιδεφτικα το τεραστιο στομα) -Πας καλα ? -Να το φας την κυριακη αχρειε !! -Πιο ? -Το ΤΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ - :[m096]: | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 7:09 am | |
| -Ενταξει τελος τα παιχνιδια, ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗ -Τοσο πολλη θες να χασεις ? -Θα το δουμε αφτο. Εβγαλα το Κατανα μου και ετρεξα καταπανω του. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 8:14 am | |
| Προσπαθησα να τον κοψο αλλα εκεινος χρησιμοποιησε την δυναμη του φρουτου του και η λεπιδα απλος επιασε καινο. Αφου ειδα πως η μαχη με τον μπαγκυ ως ξυφομαχος ηταν ανοφελει χρησιμοποιησα το φρουτο μου ωστε να του κανω πολλη ζημια, ΑΛΛΑ πρωτα επρεπε να τον βγαλο εξω απο το κτηριο ωστε να μην προκαλεσω υλικες ζημιες. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 8:18 am | |
| Αφου τον προκαλεσα αρκετα, τον αναγκασα να βγει εξω απο το κτηριο . Αφου βγηκαμε, ο καιρος σιγα σιγα ξεκινησε να αλαζει, απο οτι φενοταν ο μπαγκυ δεν ειχε καταλαβει πως ειμαι χρηστης φρουτου γιαφτο και δεχτηκε να βγει. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 8:24 am | |
| Αφου αλαξα ολοκληρωτικα τον καιρο, με μια κινηση των δαχτυλων μου επεσε κεραβνος. Ο Μπαγκυ κανοντας παλι αφτην την τεραστεια γκριματσα απεφυγε το χτυπημα με ενα γελειο τροπο. Αφου βγηκαν ολα τα τσιρακια του απο το κτηριο, απομακρυνθικα απο το σημειο και εκανα μια βροχη κεραβνων. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 8:31 am | |
| Το πληρωμα του μπαγκυ ξεκινησε να τρεχει περα δωθε, δεν ηξεραν απο που τους ηρθε Αφου τους κατακαψα ολους, συνεχισα την κανονικη αποστολη μου στο νιση, να πιασω τον Αζιλ τον καπετανιο των Γουεηλαντερ. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 9:12 am | |
| Αφου εκατσα και εκανα μια ερεβνα βαση των πληροφοριων που ειχα απο την βαση, βρηκα τον Αζιλ σε ενα μπαρ να πινει μπυρες. Μολις τον ειδα ετρεξα καταπανω του και με μια κινηση προσπαθησα να τον κοψω. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 9:15 am | |
| -Θα παιθανεις παλιοπειρατη -Αφτο θα το δουμε ! -Στοπ Στοπ, εσεις οι ηλιθοι πειρατες δεν εχετε καμια καλιτερη ατακα απο αφτο ? ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΙΞΕΙ 1. Δεν θα το δεις θα το νιωσεις. 2. Μην ειστε τοσο αισιοδοξοι αφου θα χασετε. 3.ΘΕΛΩ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ -.- -Οοοο σκασε και ελα για μαχη !! - :[m0643]: | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 9:19 am | |
| Ο Αζιλ απομακρυνθκε και εγεινε λυκος, εγω σιγα σιγα ξεκινησα να αλαζω τον καιρο της περιοχης απειλιτικα. Θα ηταν μεγαλυ συγκρουση επισης ειμουν τυχερος που ελειπε ο Λογκια φιλος του. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 9:20 am | |
| Αφου εχωσε ενα κατανα στο στομα του, ετρεξε καταπανω μου με τεραστιζ ταχυτητα και πηγε να με κοψει. Εγω χρησιμοποιοντας τα δικα μου κατανα μπλοκαρα το χτυπημα και παραληλα εβγαλα το δεφτερο κατανα μου απο την θυκη. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 9:23 am | |
| Με μια κινηση του αντιχειρα εβγαλα το δεφτερο κατανα μου και αφου το επιασα καλα στην παλαμη εκανα μια οριζοντια κινηση και τον εκοψα βαθια. Εκεινος εκανε εναν ειχο σαν κλαμα σκυλου απο τον πονο. Αφου απομακρυνθηκε λιγακι, πηρε φορα και πηδηξε απεφθειας πανω μου ριχνωντας με κατω. Προσπαθησα να τον κοψω με το κατανα αλλα με κανενα αποτελεσμα. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 9:25 am | |
| Ηταν ακριβος απο πανω μου και γιαφτο δεν μπορουσα να τον κοψω με εφκολια. Ετσι αναγκαστικα να χρησιμοποιησω τις δυναμεις του φρουτου αλλα με τιμημα ισος και την ειδια μου την ζωη. Αφου ο Αζιλ με ειχε καταπλακωσει και με εγδερνε μεχρι θανατου, αν εριχνα κεραβνο θα χτυπουσε και εμενα και θα με εκανε σκονη. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 9:27 am | |
| Επρεπε να δρασω γρηγορα, γιαφτο χρησιμοποιησα τα ποδια μου και με ενα κλωτσο τον απομακρυνα λιγο απο εμενα. Εκεινος προσπαθησε να με ξαναπλακωσει αλλα οπος ειμουν ξαπλωτος με μια κινηση των δαχτυλων εκανα πολλη δυνατο αερα και δεν καταφερε να με πλησιαση. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Σαβ Δεκ 18, 2010 10:28 am | |
| Οσο και να προσπαθουσε, ο αερας τον παρεσερνε πισω. Ετσι οσο τον απασχολουσε ο αερας σηκωθηκα και ετημαστηκα να κανω το θανατηφορω χτυπημα. Ετσι με μια κινηση των δαχτυλων μου εριξα ενα κεραβνο πανω στο κατανα μου και ετρεξα καταπανω του με το ηλεκτριμενο κατανα. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Κυρ Δεκ 19, 2010 12:01 am | |
| Χρησιμοποιησα τον αερα για να τον πλησιασω πιο γρηγορα και με ολη μου τη δυναμη τον εκοψα διαπλατα στο στηθος. Ηταν το τελειοτικο χτυπημα. Σταματησα τον αερα και εκεινος σωριαστικεν σε μια λιμνη απο αιμα. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Κυρ Δεκ 19, 2010 12:09 am | |
| Αφου τον τραβματισα πολλη μεχρι που εχασε τις εσθησεις του απο την απολια αιματος, καλεσα γιατρους απο την βαση ωστε να τον γιατρεψουν και να σταλει με σφαλεια στο ιμπελ. Ετσι αφου ηρθε η ομαδα, σταλθηκα στον αρχηγο της βασης για να μου δωσει εκεινος πρωσοπικα τα συγχαριτηρια του. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Κυρ Δεκ 19, 2010 12:12 am | |
| Ετσι αφου εφτασα στην βαση και ανεβηκα στον οροφο που ηταν το γραφειο του, με υποδεχτηκαν δυο χαμηλοβαθμοι μαρινς και με οδηγισαν στον αρχηγο της βασης. Τοτε αφου τον χερετησα, μου ειπε κατι που με προβληματισε. | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Κυρ Δεκ 19, 2010 12:16 am | |
| -καλησπερα κενκισι, μπορεις να καθησεις .... - βεβεα κυριε ! -Σου εχω καλα και κακα νεα .... πια θες να ακουσεις πρωτα ? - Τα καλα κυριε .... - Οπος το περιμενα .... τα καλα νεα ειναι πως ο φλιτ σου δινει μερικες μερες αδεια ... -και τα κακα ? - Θυμασε τον κακασιν, τον μαριν με τον οποιο ταξιδεβες ? - ναι κυριε , μηπως επαθε κατι ? ΠΕιΤΕ ΜΟΥ !!! | |
|
| |
Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Κυρ Δεκ 19, 2010 12:28 am | |
| -Την μερα που χωριστικατε, ο Μεσσι Ντ. Τεο, αφου εφυγες εκανε εφοδο στην καλιβα που ξεκουραζοταν ο κακασι και ετσι οπος τον βρηκε αβοηθητο τον σκωτοσε ..... Σηκωθηκα αποτομα πανω, ενα δακρυ ετρεξε απο τα ματια μου και με δυναμη εσφυξα το δεξι μου χερι. Τα δακρυα ξεκινησαν να πεφτουν ποταμη, ο καιρος εξω απο το χτηριο εγεινε σκοτεινος και καταρακτοδης βροχη ξεκινησε να πεφτει. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] Κυρ Δεκ 19, 2010 5:41 pm | |
| Όνομα: Vongola Decimo Haki Points:0 Player of the Week Points:2 Beli:6.000 Fame Points:- | |
|
| |
| [Τελος]Η Σπειρα του Θανατου ! [Μερος 1] | |
|