| How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 6:14 am | |
| Μια ωραια μερα ξημερωσε παλι και ετοιμαστηκα να παω να εξασκηθω με τον αδερφο μου τον Dokayoshi! Ο Πατερας μου ηταν ενας Marine και ηθελε να γινω και εγω Marine αλλα δεν μου αρεσαν οι Marines! Η Μητερα μου πεθανε οταν εγω ειμουν 5 και ο Dokayoshi ηταν 3! Τωρα πια ειμαι 16 και ο Dokayoshi 14! Ακομα μικρη ειμαστε αλλα και οι δυο εχουμε ονειρο να βγουμε στην μπλε θαλλασα! Dokayoshi!εισαι ετοιμος!αυτην την φορα θα νικησεις? Καποια μερα θα δεις οτι θα γινω δυνατος! Χαχαχα!εισαι ακομα μικρος!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Παρ Δεκ 17, 2010 8:58 am, 3 φορές συνολικά |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 6:18 am | |
| Αμεσως ο Dokayoshi προσπαθησε να με νικησει ομως οπως τις προηγουμενες 2999 φορες ειχε χασει!Αλλα το ωραιο με τον αδερφο μου ηταν οτι ποτε δεν τα εβαζε κατω!Ποτε και για Τιποτα! Χαχαχα!ελα μικρε!παμε να σε κερασω ΝΑΙΙΙΙΙ! χαχαχα!παντα με κανεις να γελαω! Προχωραγαμε προς το παγωτατζιδικο! την ωρα που πηγαιναμε ακουγα ανθρωπους απο δω και απο κει να μιλανε και να με κοιτανε παραξενα! Ξαφνικα πηδηξαν κατι κακοι ανθρωποι μπροστα μου και μου ειπαν Ξερεις οτι η μανα σου ηταν που ιεροδουλη!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Παρ Δεκ 17, 2010 6:24 am, 1 φορά |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 6:23 am | |
| Φυγετε!μην μας ενοχλειτε! Αλλιως τι θα κανεις βλακα! Επιτιθηκα σε αυτον που μου μιλαγε! τον χτυπαγα συνεχως..ηθελα να σταματησω αλλα τα χερια μου συνεχιζαν απο μονα τους! ο αδερφος μου με τραβαγε ενω εγω δεν τον αφηνα! παρολο που ηταν μεγαλοι ενηλικοι ανθρωποι παντα ειχα μια περισσοτεροι δυναμη απο που αρμοζε στην ηλικια μου! Φυγε!και μην με νευριαζεις! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 6:34 am | |
| Αυτοι τα ηλιθια γομαρια αμεσως αρχισαν να τρεχουν! Φοβιτσιαρηδες!δεν ειναι αντρες! Τα μουρμουριτα συνεχιζαν γυρω μου! ο Dokayoshi μου ελεγε Δεν πρεπει να ξεσπας ετσι καθε φορα που καθε ηλιθιος λεει μια βλακεια!φερνεις σε δυσκολη θεση και τον μπαμπα και ξερεις οτι ειναι και αλκοολικος και αμα τον νευριασεις θα σε σκοτωσει καμια μερα! Ας ερθει και θα του κοψω το κεφαλι! επειδη ειναι Marine δεν σημαινει τιποτα! Και ομως σημαινει!θα εισαι καταζητουμενος! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 6:47 am | |
| Ποσες φορες εχουμε ξυλοκοπηθει απο αυτον? Εσυ σε 1 χρονο θα φυγεις να γινεις οτι θες Και εσυ?Δεν θα φυγω μεχρι να ενηλικιωθεις και πριν γινεις αρκετα δυνατος να νικας πολλα ατομα! Θα γινω μια μερα! Ωραια τοτε παμε να εξασκηθουμε! Αμεσως πηγαμε να εξασκηθουμε σε ενα μερος το οποιο ειχαμε φτιαξει μονο για να εξασκουμαστε! Πηραμε δυο σπαθια φτιαγμενα απο μπαμπου! Χτυπαγαμε ο ενας τον αλλον και καθε φορα καναμε συλλογη απο μωλωπες και γδαρσιματα! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 6:51 am | |
| Τελειωσαμε και πηγαμε σπιτι! εγω πειναγα σαν λυκος και πηγα αμεσως να φαω κατι στην κουζινα!προσεξα και τον μπαμπα να κοιμαται και με την μπυρα στο χερι!ειδα εκει ενα ωραιο σεντουκι!ολα ηταν χρυσα πανω του και ετσι το ανοιξα! βρηκα ενα φρουτο μεσα λιγο μεγαλο για κανονικο φρουτο αλλα ειχα μια πεινα ετσι το εβαλα στο στομα μου να το φαω!Καθως το μασουσα ενιωσα μια ξυνιλα και απαισια γευση και φωναξα ΜΠΛΙΑΑΑΑΧ! Τι κανεις εκει?ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ? ελα?.. πριν τελειωσω την φραση ... |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 6:57 am | |
| Μου επιτιθηκε και με εριξε απανω στον τοιχο στον οποιο ανοιξα μια τρυπα! Σηκωθηκα και ετρεξα πανω του και ηταν ευκολος στοχος εφοσον ηταν μεθυσμενος και δεν μπορουσε να καθησει σταθερα αλλα συνεχεια κουνιονταν! τοτε πριν ακομα φτασω το χερι μου στο σωμα του εκτιναχτηκε πολυ δυνατα μεσα απο τεσσερις τοιχους! Ξαφνιαστηκα και αρχισα σιγα σιγα να σηκωνω την γροθια μου και να την παρατηρω!σκεφτομουν "Πως γινετε να το εκανα εγω αυτο?" Ηλιθιε ξερεις ποιο ηταν αυτο το φρουτο? Ποιο? Το Bito Bito No Mi ενα απο τα φρουτα του διαβολου!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 7:10 am | |
| Εχεις την δυναμη του παλμου Τι?ποιο? θα σε σκοτωσω! πηδηξε προς το μερος του και αρχισε να βγαζει το σπαθι του! DOKAYOSHIIIIIIIII! Αδερφε μου!Σ'αγαπω! Ο Πατερας μου εβγαζε το σπαθι του απο το σωμα του Dokayoshi και επεσε πανω στα χερια μου! Dokayoshi δεν πρεπει να πεθανεις! Ηρθε η ωρα μου!να προσεχεις!ελπιζω να εκπληρωσεις τους στοχους σου που εχεις! και εκλεισε τα ματια του! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 7:16 am | |
| Αφησα απαλα το σωμα του κατω στο πατωμα! Σηκωθηκα σιγα σιγα! Κοιταξα τον πατερα μου και του ειπα! Ετοιμασου! και ετρεξα προς το μερος του και με ολη μου την δυναμη εσφιξα χερια μου και συγκεντρωθηκα πανω στην δυναμη μου ετσι ωστε να χρησμιοποιησω παλμους! Εριξα πανω του με ολη μου την δυναμη παλμους! τον χτυπησαν κατευθειαν στην κοιλια! ετσι σιγα σιγα αρχισα να καταλαβαινω πως δουλευει η δυναμη μου και αρχισα να την χρησμιοποιω! ο πατερας μου φωναξε Marines να ερθουν στο μερος! εγω ομως δεν σταματαγα να ριχνω παλμους στο σωμα του! Θα πεθανεις!ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 7:23 am | |
| Περπατισα απο πανω του και αρχισα να συγκεντρωνω δυναμη για να την εξαπολισω απανω του! Συγκεντρωσα αρκετη δυναμη και του ειπα Αντιο! Μη!ειμαι ο πατερας σου! και ελευθερωσα ολοι την δυναμη μου πανω του! το προσωπο του ειχε πατηθει και δεν καταλαβαινες πια πως εμοιαζε αυτος ο ανθρωπος!ευτυχως κανεις δεν θα δει και θα γνωρισει την κακια του! Marines εφτασαν μετα απο δεκα λεπτα ενω εδαφα τον αδερφο μου! Τα χερια ψηλα! Αυτος εδω ο Marine τον σκοτωσε!και πηρε εκδικηση! Δεν μας νοιαζει πια!τωρα θα σε σκοτωσουμε! Τι? |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 7:28 am | |
| Υποτιθεται οτι ειστε οι καλοι! Και ομως ειμαστε κακοι!Πυροβοληστε τον! Παρα πολλοι πυροβολισμοι,πολλες σφαιρες πηγαν να με χτυπησουν! ειχα βαλει τα χερια μου μπροστα ως ασπιδα και ως θαυματους η φρουτου δεν επαθα τιποτα αφου η σφαιρες χτυπησαν πανω στην ασπιδα απο παλμο! Θα σε κυνηγησω καποια μερα! και ετρεξα να φυγω! καποια μερα θα σε πιασω και θα λυπηθεις την ημερα που γεννηθηκες δεν μπορεις να τα βαλεις με Marines! ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 8:34 am | |
| ετρεχα ολο και περισσοτερο μεχρι που εφτασα στο δασος! εκει περιπλανιομουνα ολοι την ωρα! Σκεφτηκα οτι επρεπε να αρχισω να ψαχνω για ξυλα!! επρεπε να φτιαξω ενα σπιτακι να περασω το βραδυ! την ωρα που εφτιαχνα το σπιτακι ενας ανθρωπος μου μιλησε και μου ειπε Ειδα οτι σου σκοτωσε τον αδερφο σου! Ποιος εισαι εσυ? Με λενε Luffy!Ειμαι ανερχομενος επαναστατης Επαναστατης για τι? Για τους κακους ανθρωπους!ειμαστε οι ανθρωποι που πανε εναντιον του World Government οταν κανεις δεν παει! Δεν με ενδιαφερει!Φυγε!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 8:37 am | |
| Δεν θελεις να παρεις εκδικηση τον αδερφο σου! Marines τον σκοτωσαν!πιστεψε με υπαρχουν πολλα μυστικα πισω απο αυτο το γεγονος!θα σου δωσω την ευκαιρια να βγεις στην θαλλασα και να εκδικηθης τον αδερφο σου!ξερω οτι εισαι δυνατος!δεν μπορει ο καθενας να σκοτωσει εναν High-officer Μarine! Εγω το σκεφτομουν αλλα περισσοτερο ηθελα να εκδικηθω! Τον χαμο του αδερφου μου! Ενταξει δεχομαι!αλλα υπο εναν ορο! τον ακουω! δεν θα εμποδισετε ποτε να βρω τον δολοφονο του αδερφου μου!Τον πραγματικο δολοφονο! Μου αρεσει η ψυχη σου!εισαι δυνατος και θα θριαμβευσεις!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 8:46 am | |
| Παμε! Που? Στο πλοιο μου!θα φυγουμε για Shell Town! Τοτε με πηρε και αρχισαμε να προχωραμε προς το πλοιο του! Λυπαμαι για οτι εγινε στον αδερφο σου! Μακαρι η ψυχη του να αναπαυθει εν ειρηνη! Αμην! Εχεις δυναμη να μπορεις να με καλεσεις στην οργανωση? Βεβαια!Σε λιγο καιρο θα ειμαι ο Kakumeika! Kakumeika?Α Ναι μου ειχε πει ο πατερας μου για αυτον! Ο Αρχηγος των Επαναστατων ετσι? Ακριβως!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Παρ Δεκ 17, 2010 8:55 am | |
| Ωστε εισαι τοσο σπουδαιος εε? Χαχαχαχα!Ναι! Τουλαχιστον να ξερω καποιον απο εκει! Σιγουρα θα γινεις γνωστος και θα σε συμπαθουν ολοι αλλα κρατησε απλως το χαρακτηρα σου!μην το αλλοιωσεις! Ενταξει! μετα απο λιγα λεπτα περπατημα φτασαμε στο πλοιο του! Ηταν τεραστιο! Το πλοιο γυαλιζε και ηταν σαν χρυσο!πολυ ακριβο και πολυ ομορφο!με μια Serena στην πλωρη του! τεριαζε για εναν τοσο σπουδαιο επαναστατη! Φιλε μου Black!Μετα χαρας σε καλοσωριζο στο νεο σου πληρωμα! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] Κυρ Δεκ 19, 2010 4:19 pm | |
| Όνομα: Black Surfer Haki Points:0 Player of the Week Points:2 Beli:8.000 Bounty:- | |
|
| |
| How I Became A Revolutionaire[Τελος-Παρελθον] | |
|