.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος] The Clown's Map!!!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Saint
Civilian
Civilian
Saint

[Τελος] The Clown's Map!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 7:39 am

Ειχα αρχισει να αναρωτιεμαι αν θα εβρισκα ποτε τον Μπαγκι και τον χαρτη που αναζητουσα! Ειχα γυρισει ολα τα νησια! Δεν μπορουσα να τον βρω πουθενα.
Βεβαια απο την αλλη παντου υπηρχαν μαριν! Με την ανακοινωση μου ως Σουπερνοβα, εμενα και καποιων αλλων ειχε ανεβει πολυ η φρουρηση της Ανατολικης θαλασσας.
Και τωρα στο επομενο νησι που ειδα ξανα υπηρχαν πλοια μαρινς που το περιπολουσαν. Ετσι ξεγλιστρησα απο τον κλοιο τους κανοντας εναν γυρο το νησι και μετα απο πισω πλεον μπηκα στην πολη!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Saint στις Κυρ Δεκ 19, 2010 11:07 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 8:00 am

Ηταν μια ησυχη πολη με συμπαθητικους κατοικους. Ολα ηταν ηρεμα και οι κατοικοι ασχολιουνταν με τις δουλιες τους.
-Χαιρεται! Μηπως ξερετε που ειναι το κοντινοτερο μπαρ? ρωτησα εναν περαστικο.
Αυτος ευτυχως δεν με αναγνωρισε αν και ειχα κρυμμενο το προσωπο μου. Μολις μου εδειξε πηγε να φυγει, αλλα ειχα μια ακομη ερωτηση.
-Τοσοι πολλοι μαρινς... Γιατι ειναι εδω?
-Εθεαθη ο Μπαγκι και το πλοιο του προχθες και ο Δημαρχος ενημερωσε τους αρχες. Σημερα κατευθασαν Δυο πλοιο και ενας καπετανιος! Δεν θα μας πειραξει ο Μπαγκι με τιποτα!
Ανακουφισμενος ο πολιτης εφυγε...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 8:07 am

Αμεσως αρχισα να εχω ελπιδες ξανα! Μπορουσα να βρω τον Μαγκι αν τον ειδαν εκει κοντα δεν θα ειχε παει μακρια ακομη.
Μιας και ειχε απογευματιασει ειπα να πιω ενα ποτο και να ξεκινησω το βραδακι για την αναζητηση του Μπαγκι!!!
Πηγα λοιπον στο μπαρ που με ειχε υποδειξει ο κατοικος και ηπια μερικα ποτηρακια ρουμι!
Οταν ομως πηγα να βγω καποιοι μαρινς, απο τα πλοια μαλλον, μπηκαν στο μπαρ. αμεσως με ξεχωρισαν, εξαλλου αναμεσα στους ντοπιους ημουν σαν την μυγα μεσα στο γαλα!
Δυστυχως αυτοι δεν ηταν σαν τον κατοικο που μιλησα νωριστερα, σιγουρα ηξεραν εναν πειρατη και δη σουπερνοβα!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 8:10 am

-Mephistopheles! Τι κανεις εδω!!! Πρεπει να ειδοποιησουμε τους αλλους!!!
-Καταρα αυτο μονο θα με καθυστερησει!!!
Πριν λοιπον μπορεσουν να βγουν και να φωναξουν τους επιτεθεηκα και με απλες μπουνιες τους αναισθητοποιησα. Στην συνεχεια αφηνοντας αναυδους τους θαμωνες του μπαρ αρχισα να τρεχω εξω απο την πολη.
Και πανω που αναρωτιομουν ποτε θα συνειδητοποιουσαν τι εγινε οι ντοπιοι ακουσα φωνες απο το μπαρ! Ηταν οι θαμωνες που καλουσαν σε βοηθεια τους Μαρινς!
Δεν ειχα πολυ χρονο λοιπον!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 8:22 am

Καθως ετρεχα στο σκοταδι προς το πισω μερος του νησιου, φοβουμενος οτι με ακολουθουν μαρινς, ειδα μπροστα την βαρκα μου!
Ομως ακουσα εναν θορυβο λιγο πιο περα! Πισω απο εναν βραχο ηταν... Ο Μπαγκι και το πληρωμα του!
Κρυφτηκα και κρυφακουσα για λιγο.
-Καπετανιε δεσαμε και ειμαστε ετοιμοι!
-Τελεια! Θα επιτεθουμε απο πισω στην πολη θα τους ληστεψουμε γρηγορα και θα φυγουμε κατω απο την μυτη των Μαρινς! Αυριο ολοι θα μιλανε για την απιστευτη επιχειρηση μας!!!
-Μαλιστα καπετανιε!
-Ωραια! Εσεις οι δυο να μεινετε να ειστε ετοιμα να μπουμε και να αποπλευσουμε γρηγορα!
-Μαλιστα!
-Παμε λοιπον πληρωμα! Ας γινουμε μερικες χιλιαδες μπελλι πλουσιοτεροι!!! Χαχαχαχα!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 8:31 am

Πριν ομως κουνηθουν βγηκα απο τις σκιες!
-Μπαγκι επιτελους!!! Σε εψαχνα καιρο!
-Ποιος εισαι εσυ? Ποση ωρα ησουν εκει πισω?
-Μην φοβασαι δεν θα σε προδωσω! Δεν ενδιαφερομαι για τα λεφτα, εξαλλου πειρατης ειμαι γιατι να σε δωσω?
-Δεν σε ενδιαφερουν τα λεφτα και εισαι Πειρατης? Χαχαχαχα!
-Θελω μονο τον χαρτη για την μεγαλη γραμμη!!!
Ο Μπαγκι παγωσε. Εβαλε το χερι του και εβγαλε εναν χαρτη απο τα ρουχα του!
-και τι σε κανει να νομιζεις πως αξιζει να μπεις στη Γραμμη? Ποιος εισαι?
-Mephistopheles o Supernova! Τωρα αν θες...
-Δεν θα παρεις ποτε τον Χαρτη!!! Σουπερνοβα ή οχι θα σε σκοτωσω! Ας καθυστερησει για λιγο η επιθεση μου στην πολη! Εξαλλου αξιζει αν ειναι να λιανισω εναν γνωστο πειρατη σαν και εσενα! Χαχαχαχα!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 10:42 am

Η μαχη μου με τον Μπαγκι ηταν από τις δυσκολοτερες που ειχα κανει ως τωρα! Όμως για άλλη μια φορα κατεληξα νικητης και καταφερα να αποσπασω τον χαρτη από τον ηττημενο αντιπαλο μου!
-Καταραμενε…! Δεν θα παρεις… τιποτα! Επανω του… Αντρες… Επανω του! Ο χαρτης είναι πιο σημαντικος … από όλα!
Αν και ειχε χασει ο Μπαγκι ψιλοσηκωθηκε και ηταν σειρα του πληρωματος του να μου επιτεθει! Ωστοσο πισω μας καποιοι ειχαν άλλη αποψη!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 10:45 am

Ακουσαμε δυνατα ποδοβολητα και πολλοι Μαρινς εισεβαλλαν στο μερος που πολεμουσαμε!
-Εδώ είναι ο Σουπερνοβα πιαστε τον!
Μολις όμως μας αντικρυσαν εκει ολους μαζι.
-Είναι και ο Μπαγκι εδώ! Είναι χτυπημενος! Μολις πολεμησαν οι πειρατες, είναι μεγαλη ευκαιρια να τους πιασουμε τωρα που είναι αποδυναμωμενοι!!!
Οι μαρινς ορμησαν ολι μαζι να μας πιασουν!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 10:45 am

Θα μπορουσα να φυγω, όμως η συνειδηση μου δεν με αφηνε! Αν εφευγα οι πειρατες που μολις νικησα δεν θα τα εβγαζαν περα! Οι μαρινς θα τους επιαναν! Δεν μπορουσα να το κανω αυτό ότι και αν ειχαν κανει, ιδιαιτερα αφου εγω ημου υπολογος.
Ετσι καθισα και συμμετειχα στην μεγαλη μαχη που αρχισε. Ημουν εγω εναντιον των μαριν, Οι πειρατες εναντιον εμενα και των μαριν και οι μαριν εναντιον εμενα και των πειρατων! Πραγματικο μπαχαλο!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

Για μενα ηταν από τις πιο δυσκολες μαχες. Όχι γιατι δεν μπορουσα να νικησω ευκολα αλλα γιατι προσπαθουσα να αποφευγω τους πειρατες και να χτυπαω μονο μαρινς ενώ απεφευγα και το καιρουσεκι των μαρινς που ηταν εξοπλισμενοι.
Ετσι δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω μαζικες επιθεσεις και ειχα μεινει με λιγες ικανοτητες στην διαθεση μου! Ευτυχως που μπορουσα και γεμιζα ενεργεια από το περιβαλλον αυτή η ιδιοτητα του φρουτου μου, φανηκε πολύ χρησιμη!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 10:48 am

Οι μαρινς επεμεναν πολυ και οι πειρατες σιγα σιγα σταματησαν να με ενοχλουν και επικεντρωθηκαν σε αυτους!
Ενα διχτυ παραλιγο να με πετυχει αλλα περιτεχνα το αποφυγα ενω χτυπουσα με το λειζερ μου 3 ατομα ταυτοχρονα! Απο την αλλη μερια ο Μπαγκι ειχε γινει χιλια κομματια αι ταλαιπωρουσε τους μαρινς που δεν μπορουσαν να τον κοψουν αλλα ουτε να τον σημαδεψουν!
Συντομα η μαχη αρχισε να γερνει προς το μερος μας!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 10:51 am

Οι μαρινς σε λιγα λεπτα τραπηκαν σε φυγη ενω αφησαν πισω τους πολλους τραυματιες και νεκρους.
-Γρηγορα παμε να φυγουμε! Δεν ειναι ασφαλες να ειμαστε εδω! Θα επιτεθουμε την επομενη εβδομαδα!
Στενοχωρηθηκα που θα εκαναν επιθεση σε αθωους αλλα δεν θα μπορουσα να κανω και τιποτα!
-Μπαγκι! Ασε την πολη υσηχη! Αν την πειραξεις θα ψαξω και θα σε βρω και δεν θα εισαι τοσο τυχερος αυτη τη φορα!
Αυτος με κοιταξε και αρχισε να σκεφτεται την δυναμη μου αλλα και την δικη του. Η μαχη μας προφανως του εδειξε οτι δεν πρεπει να με εχει εχθρο!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 10:55 am

Καθως απομακρυνονταν απο εμενα με το πλοιο τους ανεβηκα στην βαρκα μου και ξεκινησα και εγω για τον τελευταιο μου σταθμο στην Θαλασσα αυτη!
-Θα τα πουμε στην γραμμη Μπαγκι! Κοιτα να γινεις λιγο πιο δυνατος! Το χρυσαφι δεν ειναι το Παν!
Ημουν σιγουρος οτι δεν θα με συνεριζοταν στις αποψεις μου για το τι ειχε πραγματικα αξια στην ζωη αλλα ηλπιζα να μην εκανε ξανα επιθεση στο Organ island! Ελπιζω να μην εσωσα εναν τοσο αναισθητο ανθρωπο και ψυχρο πειρατη!!!
Ενω αυτοι εξαανιζονταν απο τα ματια μου, η θαλασσα ανοιγοταν μπροστα μου και ο ηλιος ξεπροβαλε στον οριζοντα!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 11:01 am

Καθως απομακρυνομουν νεες σκεψεις μου εμπαιναν στο μυαλο!
Τωρα που ημουν ενα βημα πριν την Μεγαλη γραμμη Τι θα εκανα μολις εμπαινα? επρεπε ν αντιμετωπισω αμεσως τον Ενελ? Επρεπε να κατευθυνθω αμεσως στο Sky Island? την χωρα μου?
Δεν ηξερα τι ηταν σωστο? Ηθελα τοσο πολυ να ξαναπατησω συννεφο! Ηθελα τοσο πολυ να δω τον γηραιοτερο της φυλης και να του πω τα παντα και φυσικα ηθελα να ξαναθυμηθω και να μαθω το ονομα μου! Αυτο που χρονια ειχα ξεχασει...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 11:06 am

Τελικα μετα απο πολυ σκεψη σκεφτηκα οτι ημουν πολυ αδυναμος ακομη για να πολεμησω εναν τοσο δυνατο εχθρο οσο ο Ενελ! Επρεπε να γυρισω πολλα νησια ακομη, να παρω πολυ εμπειρια για να καταφερω να αντιμετωπισω τον χειροτερο εχθρο μου. Επρεπε να ανακαλυψω καθε πτυχη της δυναμης μου και να την τελειοποιησω! Επρεπε να κατσω και να δουλεψω πολυ ακομη Τα οπλα μου αλλα και τις Ιατρικες μου ικανοτητες!
Εχοντας πλεον παρει τις αποφασεις μου επεσα για υπνο μεσα στην βαρκα, την ωρα που ο ηλιος σηκωνοταν στον ουρανο...
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The Clown's Map!!!   [Τελος] The Clown's Map!!! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 5:54 pm

Όνομα: Mephistopheles
Haki Points:0
Player of the Week Points: 6
Beli:14.500
Bounty: 3.000.000

[Τελος] The Clown's Map!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» Alucard η αρχή και το τέλος (τέλος)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: