.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Rematch!!!!!!!![Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Rematch!!!!!!!![Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Δεκ 22, 2010 10:57 am

Η περιπλάνηση μου στο Calm Belt είχε φτάσει στο τέλος της. Ο επόμενος προορισμός μου ήταν άγνωστος.
Στο δωμάτιο επικοινωνίας όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά.
Δεν μπορούσαν να φανταστώ τι έμελλε να γίνει έως ότου ένας ναύτης ήρθε με μια αναφορά στο χέρι
-Κύριε έχουμε πληροφορίες ότι ο πειρατής Aokiji που είχε ξεφύγει στο παρελθόν εντοπίστηκε στο Cursed Island της North Blue Sea!!
-Τιιιιι???? Ξεκινήστε αμέσως για εκεί!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Δεκ 23, 2010 8:53 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 6:43 am

Έδωσε την εντολή κ το πλοίο μου κατευθύνθηκε προς το συγκεκριμένο νησί.

-Τώρα δεν πρόκειται να μου ξεφύγεις!!

Μουρμούρισα με χαμηλωμένη φωνή κ επέστρεψα στην καμπίνα μου.
Η ώρα περνούσε πολύ γρήγορα κ όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση μου με τον πειρατή αυτή τη φορά θα γινόταν δίχως αποφυγή!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 6:49 am

Το πλοίο μου κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Στο βάθος άρχισε να αχνοφαίνεται το νησί.

-Στεριά!!!!!

Φώναξε ένας απ'τους άντρες μου. Εγώ άκουσα τις φωνές κ βγήκα έξω απ'την καμπίνα μου για να δω που είμαστε.

-Είναι αλήθεια λοιπόν. Έχουμε πλησιάσει αρκετά κοντά!!

Και ένα αλλαζωνικό χαμόγελο ζωγράφισε το πρόσωπό μου.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 6:56 am

Λίγη ώρα αργότερα είχαμε φτάσει στο νησί κ το πλοίο μας έδεσε στο λιμάνι.
Αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί εκεί κ κοιτούσε το πλοίο μας.
Μόλις κατέβηκα απ'το πλοίο κ πάτησα το πόδι μου στο νησί αρκετοί κάτοικοι έσπευσαν να με καλοσωρίσουν!! Αλλά όχι μόνο αυτό. Ήθελαν να τους διαβεβαιώσω ότι θα δώσω ένα τέλος στις αναταραχές που συνέβαιναν στο νησί. Υπευθυνός ήταν για άλλη μια φορά αυτός ο άθλιος πειρατής.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 6:58 am

Εκεί που μιλούσα με τους κατοίκους ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος!!
Σκόνη γεμίζει τον ουρανό κ πυκνός καπνός!!

-Από που έρχεται αυτό??
Ρωτάω τους κατοίκους!!
-Είναι η βάση των μαρινς!! Εκεί οδήγησαν τον πειρατή Aokiji οι μαρινς που τον συνέλεβαν!!

Τρέχω γρήγορα προς τη βάση με σκοπό να δω τι γίνεται κ να δώσω ένας τέλος σ'αυτόν τον πειρατή!! Ο πειρατής που έψαχνα θα βρισκόταν κάπου εδώ τριγύρω.....
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 7:02 am

Μόλις φτάνω στην βάση αντικρίζω αρκετούς νεκρούς μαρινς κ ακόμα περισσότερους τραυματίες!

-Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!

Η απέχθεια που ένιωσα εκείνη την στιγμή για τον πειρατή δεν περιγράφεται!!
Βρίσκω έναν μαριν ο οποίος φαινόταν σε καλή κατάσταση κ τον ρωτάω:

-Τι έγινε εδώ?? Ποιος ευθύνεται γι'αυτήν εδώ την κατάσταση??

-Αυτό το κάθαρμα ο Aokiji!! Σκότωσε τους φρουρούς κ δραπέτευσε!!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 7:07 am

-Θα πληρώσει για ότι έκανε εδώ!! Θα το φροντίσω εγώ ο ίδιος!!!

Είπα κ μια σπίθα πετάχτηκε απ'τα μάτια μου. Η όλη εικόνα με θύμωνε ακόμα περισσότερο.
Η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας αυτού του πειρατή μ'έκανε να τρελαθώ απ'τον θυμό μου. Δεν μπορούσα να επιτρέψω να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κ άλλο. Άρχισα να μονολογώ. Μίλουσα μόνος μου σαν τρελός! Ήθελα όσο τίποτα άλλο να γευτώ το αίμα του!

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 7:09 am

-Αν μου ξεφύγει ξανά δεν θα μπορέσω να συγχωρήσω τον εαυτό μου! ΠΟΤΕ!!!
Αν δεν βάλω ένα τέλος εδώ δεν θα είμαι άξιος να λέγομαι ΜΑΡΙΝ!!!
Αυτό το καθίκι μου ξέφυγει μια φορά κ κοίτα τι έγινε!! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!
Πόσοι αθώοι πέθαναν εδώ απ'τα χέρια του?? Πόσες οικογένειες θρηνούν θύματα απόψε??
Για όλα αυτά ευθύνομαι εγώ που τον άφησα να μου ξεφύγει εκείνη την καταραμένη μέρα!!
Αν δεν μπορέσω να τον σταματήσω τώρα, η ζωή μου κ η καριέρα μου δεν θα έχουν καμία αξία!!
Aokiji θα σε βρω όπου κ αν κρυφτείς κ θα δώσω ένα τέλος στη δράση σου!!
ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ Σ'ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΑΠΟΨΕ!!!! ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΩ!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 7:23 am

Άρχισα να ψάχνω σαν τρελός τον πειρατή!! Είχα άγριες διαθέσεις για την πάρτυ του!!
Ένας μαριν από την τοπική βάση μου είπε πως ο πειρατής πήγε στο λιμάνι που είχε την βάρκα μου με σκοπό να φύγει. Δεν είχα την πρόθεση όμως να τον αφήσω να δραπετεύσει!!!
Μετέτρεψα το σώμα σε ηλιαχτίδα κ έτσι έφτασα αστραπιαία στο λιμάνι. Άρχισα να κοιτάω δεξιά κ αριστερά μέχρι να τον εντοπίσω. Μετά από λίγο ψάξιμο τον βλέπω μπροστά μου.
Και αμέσως βγάζω έξω τα σπαθιά μου κ τρέχω κατά πάνω του!!

-Ετοιμάσου να σε πετσοκόψω καταραμένε!!!!! :[m179o]:
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 7:29 am

ισα που πρόλαβα να πηδήξω στον αέρα και να γλιτώσω την επίθεση ήταν τόσο γρηγορη που δεν πρόσεξα ποιος ήταν
τελικά όταν σηκώνω το κεφάλι μου τον βλέπω ήταν ο φίλτατος "destro"
"στο παρατρίχα την γλίτωσες την προηγουμενη φορα τώρα όμως όχι"
ρίχνει μια ακτίνα φωτός στην βάρκα μου και την καίει
δεν είχα τρόπο διαφυγής και έτσι έβγαλα και εγώ τα σπαθιά μου
"ελπίζω να γλιτώσω και αυτήν την φορα"σκεφτόμουν
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 7:36 am

-Ούτε καν να σου περάσει απ'το μυαλό η σκέψη ότι θα γλιτώσεις!!!
Αυτήν την φορά είσαι δικός μου!!

Είπα κ κινήθηκα εναντίον του. Τρέχω κατα πάνω με φόρα και αρχίζω να τον χτυπάω με τα σπαθιά μου. Το να αντιμετωπίζω έναν ξιφομάχο ήταν κάτι μου ιντριγκάριζε πάντα κ ήθελα να δω αν ο πειρατής βελτιώθηκε καθόλου σε σχέση με την προηγούμεν μάχη μας ή αν ήταν το ίδιο άθλιος. Αποφάσισα να μην χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις του φρουτου μου.
Ο πειρατής απέκρουσε τα αρχικά μου χτυπήματα.

-Μικρή βελτίωση διακρίνω...Αλλά κ πάλι δεν είσαι αρκετά καλός!!
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 7:43 am

σε μια φάση από εκείνες που κρατιούνται η ξιφομάχοι από τα σπαθιά τους του είπα
"ξέρεις όπως είχα πει και την άλλη φορα έχεις μεγαλύτερη εμπειρία στις μάχες γερο"
και έπειτα ξεκολλήσαμε ο ένας από τον άλλον
άμεσος όμως ο destro ήρθε και πάλι κατά πάνω μου ήταν πολύ νευριασμένος
μάλλον θα ήταν ακόμη νευριασμένος που είχα καταφέρει να γλιτώσω από αυτόν την τελευταία φορα
η μάλλον θα είναι νευριασμένος που φοβήθηκε να βάλει του πλοίο του στην καταιγίδα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 7:47 am

-Η εμπειρία μου είναι αρκετή για να δώσω ένα τέλος στην αθλιότητά σου!!
Αποβράσματα σαν κ εσένα δεν αξίζει να κυκλοφορούν ελεύθερα στις θάλασσες.
Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τις λερώσετε κ αυτό μ'αηδιάζει!!

Το θράσος του πειρατή με γέμιζε με μεγαλύτερο θυμό. Έτσι με μια γρήγορη κίνηση τύλιξα τα σπαθιά μου στις φλόγες κ άρχισα να του επιτήθομαι με περισσότερη ορμή!!
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 7:54 am

μόλις είδα ότι άρχισε να χρησιμοποιεί και πάλι τις δύναμης του
του είπα
"καλύτερα άθλιος παρα χωρίς τιμή ο δάσκαλος σου δεν στο έμαθε αυτό, όταν αντιμετωπίζεις κάποιον ξιφομάχο αφήνουμε τα αλλα στην άκρη, πολύ καλά λοιπόν"

αφού άρχισε ο marine να χρησιμοποιεί της δύναμης του είπα να αρχίσω και εγώ
μεταμορφώθηκα σε μάζες χιονιού και εξαφανιζόμουν από το ένα μέρος στο άλλο χτυπώντας τον marine αλλα η δύναμης του ήταν αρκετά δυνατές και έτσι δεν μπορούσα να του κάνω και τίποτα
αλλα τουλάχιστον τα σπαθιά του δεν μου έκαναν τίποτα πια
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 8:00 am

-Δείχνω σεβασμό σε ανθρώπους με τιμή. Εσύ δεν έχεις τιμή γιατί πολύ απλά δεν είσαι άνθρωπος!! Είσαι ένα απόβρασμα των θαλασσών. Ένα σκουπίδι κ έτσι ακριβώς θα σου συμπεριφερθώ. Σαν ένα σκουπίδι!!!! Αν νομίζεις ότι μπορείς να με προσβάλεις με τις ανοησίες σου κάνεις λάθος. Η μόνη προσβολή που υπάρχει είναι η ύπαρξη. Αλλά σκοπεύω να βάλω ένα τέλος σ'αυτό κ έτσι να λύσω το πρόβλημα μια για πάντα!!

Και αφού είχα υπολογίσει τις επόμενες κινήσεις του έφτιαξα μερικές μπάλες φωτιάς κ τις σκόρπισα τριγύρω του. Αν ακουμπούσε κάποια τότε θα τυλιγόταν στις φλόγες!
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 8:07 am

με πρόσβαλαν αρκετά τα λόγια του marine έτσι του απάντησα
"δεν ξέρω για εσένα marine αλλα εγώ μια χαρά άνθρωπος είμαι απλός πιστεύω σε κάτι άλλο πιο ανώτερο από το δικοσου ακόμη και αν χάσω αυτήν την μάχη τίποτα δεν θα χαθεί αντίθετα με εσένα μια ζωή θα τρέχεις από εδώ και από έχει για να πιάνεις pirates"

μόλις το είπα αυτό νευριασμένος ο marine άρχισε να σκορπίζει μπάλες φωτιάς γύρο του
δεν είχα από που να τον πλησιάσω
μέχρι που πρόσεξα ένα κενό κάτω του έτσι έτρεξα σε εκείνο το σημείο αλλα μόλις πέρασα τις μπάλες φωτιάς αυτές άρχισαν να με ακολουθάνε μάταια προσπάθησα να γλιτώσω αυτές με πετύχανε και έπεσα πάνω σε ένα χτίριο το οποιο άρχισε να φλέγεται
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 8:12 am

-Το πιάνω καθάρματα σαν και του λόγου σου είναι κάτι που θα βοηθήσει τον κόσμο να ζήσει ειρηνικά κ αυτό είναι κάτι που θα κάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να το πετύχω.

Είπα κ άρχισα να πλησιάζω το φλεγόμενο κτήριο με σκοπό να μαζέψω το κουφάρι του πειρατή.
Όταν πλησίασα αρκετά είδα ένα μικρό ιγκλού ανάμεσα στις φλόγες. Έπειτα ο πειρατής πετάχτηκε μέσα απ'αυτό στον αέρα!!

-Ουφφφφφ, παραλίγο να γίνω ψητός!!!
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 8:23 am

ευτυχώς τελευταία στιγμή μπόρεσα να δημιουργήσω μια mpla χιονιού και μπήκα μέσα τις και έτσι γλίτωσα από τις φλόγες του
μόλις καθάρισε λίγο βγήκα έξω και άρχισα με τις δύναμης μου να αιωρούμαι στον αέρα
είχα καταλάβει ότι δεν θα μπορούσα να γλιτώσω από αυτήν την μάχη με αυτόν τον marine
νεκρός θα έβγαινα από αυτήν την μάχη αν συνέχιζα και άλλο και για αυτό σκέφτηκα
"από εδώ δεν γλιτώνω καλύτερα να πέσω κάτω και θα βρω τρόπο να γλιτώσω όταν θα με μεταφέρουν"

έτσι έπεσα κάτω στο έδαφος κάνοντας ότι είχα λιποθυμήσει
ως που μια περίεργη και δυνατή μυρωδιά άρχισε να έρχεται και τότε λιποθύμησα στην πραγματικότητα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 8:50 am

Είδα ότι ο πειρατής έπεσε στο έδαφος λιπόθυμος.

-ίσως είναι κάποιο κόλπο !!

σκέφτηκα κ πλησίασα πολύ προσεκτικά.
Μόλις έφτασα αρκετά κοντά κατάλαβα πως ο πειρατής είχε λιποθυμήσει στ'αλήθεια!

-Πφφφφ....Τελικά αυτή η μάχη τελείωσε πιο γρήγορα απ'ότι περίμενα. Δεν αξίζει να λερώσω τα χέρια μου με το αίμα του!!

erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 24, 2010 3:15 am

το μονο πράγμα που θυμάμαι από κείνοι την στιγμή είναι αυτή η δυνατή μυρωδιά και μετά όλα θολά
όταν
άρχισε να περνα η επίδραση τις λιποθυμίας μου είδα παντού γύρο μου
marine και κάποιους να με μεταφέρουν σε ένα από τα πλοία τους
άκουσα τον "destro" να μιλάει με κάποιον στο den den mushi του
"ναι κυρια τον έπιασα τώρα τον βάζο στο πλοίο και θα τον μεταφέρω στο impel down"
"όχι "destro" εσένα σε χρειαζόμαστε για μια άλλη δουλειά θα σε ενημερώσουμε σε 2 ώρες ως τότε μην φυγής από αυτό το νησί"
όταν το άκουσα αυτό χαμογέλασα και σκέφτηκα
"ωραία
αφού δεν θα είναι στο πλοίο ο "destro" θα μπορέσω να το σκάσω πιο
εύκολα από αυτούς τους ανόητους ως τότε περίμενε "destro" hmhm"

μια τελευταία ματια έριξα στον εχθρό μου και ύστερα από αυτό σηκώθηκε η ράμπα ανοίξανε τα πανιά και φύγαμε από αυτό το νησί
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 24, 2010 3:20 am

Είχα παραδώσει τον πειρατή στους αρμόδιους. Έτσι δεν είχα καμία δουλειά πλέον κ έκανα μια μικρή βόλτα στην πόλη. Σκεφτόμουν μήπως ο πειρατής έβρισκε κάποια ευκαιρία να το σκάσει αλλά αυτό δεν ήταν πλέον δικό μου πρόβλημα. Αν δραπέτευε θα τον ξανάβρισκα. Αυτό ήταν το μόνο σίγουρο. Εκεί που προχωρούσα στο δρόμο κ σκεφτόμουν όλα αυτά το μάτι μου έπεσε σ'ένα μικρό μαγαζάκι που έμοιαζε με μαγειρείο. Εκεί είδα μια νεαρή κοπέλα να ψήνει κρέατα.
Αυτό που άνοιξε την όρεξη κ αποφάσισα να επισκεφτώ το μαγαζάκι αυτό.
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rematch!!!!!!!![Τέλος]   Rematch!!!!!!!![Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 6:28 pm

Όνομα: Destro
Haki Points:0
Player of the Week Points:6
Beli:15.000(Μαζί με του παρελθόν)
Fame Points:

Ο Erisjoker δεν βαθμολογείται γιατί έχει σβηστεί ο προηγούμενος χαρακτήρας που είχε...
http://www.onepiecegr-rpg.com

Rematch!!!!!!!![Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: