.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
32 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 32 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

[Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 12:04 am

Εξι χρονια πριν .....

Μεσα σε Marine Battle Ship .....

-Μεραα παιδια !!
-Αχχ κοιμησου Ακουμα, εχουμε ακομα δυο ωρες υπνου !!
-Ναι, τη προβλημα εχεις και ξυπνας τοσο νωρις !!!
-Καλα καλα, κοιμηθητε ! Εγω παω να ετημαστω για την υποδοχη του νεου Captain !
-Κανε οπος θες αλλα σε προιδοποιω πως μετα δεν εχει υπνο, μονο δουλεια !
-Το καταλαβαμε !!! Τωρα κοιμησου και ασε με να ετημαστω με την υσιχια μου.

Του το ειπα και επεσε ξεραμενος πανω στο μαξελαρι.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Παρ Δεκ 31, 2010 1:54 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://ruckasworld.com/
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 12:16 am

Ολοι με βγαζανε τρελο που σηκωθηκα τοσο νωρις και δεν απολαβσα τον υπνο μου αλλα κανενας απο αφτους δεν ηξερε τον κρυφο λογο που προσπαθουσα να ειμουν πανετιμος για τον ερχομο του Captain SlipKnoTaS.....

χθες ....

Καθαριζα το γραφειο του παλιου Captain οταν δυο αντρες μεγαλιτερου βαθμου απο του δικου μου, σταθηκαν εξω απο το γραφειο και τους κρυφακουσα σε αφτο που συζητουσαν.

-Θα ειναι μεγαλος ο ερχομος του νεου Captain δεν λες ?
-βεβεα και θα ειναι !! Ο Captain SlipKnoTaS ειναι απο τους καλιτερους marine μεχρι τωρα, πηρε αφτη την θεση μεσα σε μερικα χρονια !
-Πραγματικα ειναι φανταστικος !!

Και ετσι οπος μιλουσαν ενα ντεν ντεν μουσι χτυπησε ....
[Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! Fx8nbk
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 12:23 am

-Mosh Mosh !
-Εδω Captain SlipKnoTaS, ειναι ολα ετημα για αβριο ?
-Βεβεα και ειναι !
-Ορεα, αβριο ισος να ερθει και ο Fleet Admiral, μου ειπε πως ηθελε να δωσει σε καπιον απο τους marines σε αφτο το πλοιο ενα δωρο .
-Γουαου, τι ειδους δωρω ?
-Ειναι εκπληξη, θα δεις αβριο.
-Βεβεα, καταλαβενω !
-Λοιπον, αντιο !
-Αντιο Κυριε !

Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 1:44 am

Μολις ακουσα για την εκπληξη, τα ματια μου ανοιξαν και η καρδια μου ξεκινησε να χτυπα δυνατα, μια απεφθειαν εκπληξη απο τον ειδιο τον Fleet θα ηταν το κατι αλλο ! Ετσι αποφασισα την αβριανη μερα να ξυπνησω πρωτος απολους και να υποδεχτω τον Captain και τον Fleet αφτοπρωσοπος !

Παλι πισω στην μερα που ερχοταν ο Captain με τον Fleet .....

Αφου ξυπνησα πρωτος απο ολους, ετημαστικα με τα καλιτερα ρουχα μου και ξεκινησα γρηγορα την δουλεια ! Αφτη την ημερα, ηθελα να ειμουν ο πιο εργατικος marine, παραδειγμα προς μιμηση !
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 2:11 am

Τοτε οπως καθαριζα ειδα δυο ανωτερους μου να τρεχουν βιαστικοι ! Ετσι σταματησα εναν να τον ρωτησω τι γινετε, εκεινος απαντησε βιαστικα πως ο Captain ηρθε πιο νωρις και κανενας απο τους μαρινς δεν ηταν ετημος ! Εγω τον κρατισα λιγο παραπανω για να τον ρωτησω εαν ηταν ο Fleet μαζι του. Εκεινος τραβιχτικε και ξεκινησε να τρεχει και οπος ετρεχε ειπε πως ειχε σημαντικοτερη δουλεια και δεν μπορουσε να ερθει !
Ετσι ξεκινησα να καθαριζω με διπλασια ταχυτητα για την αφιξη του νεου Captain !
Μετα απο 10 λεπτα, το καραβι του Captain ξεκινησε να φενετε, αφου εφτασε μπηκε στο δικο μας πλοιο αλλα κανενας δεν ηταν εκει να τον υποδεχτη. Μολις τον ειδα, ετρεξα οσο πιο γρηγορα μπορουσα προς το μερος του και του εκανα τον χερετησμο των μαριν.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Κυρ Δεκ 26, 2010 3:40 am, 1 φορά
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 2:41 am

-Καλημέρα. Που είναι ο υπεύθυνος εδώ πέρα και γιατί είσαι μόνο εσύ εδώ για να με υποδεχθείς?

Φαινόταν ανύσηχος. Περίμενα να δω τι θα μου απαντήσει και ποια θα είναι η δικαιολογία του νέου μου πληρώματος. Ακόμα δεν είχα έρθει και τα πράγματα δεν ήταν καλά. Πρέπει να μπούνε σε μια τάξη.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 3:24 am

Ο νεος Captain με πιεζε με τις ερωτησεις και απο το αγχος δεν μπορουσα να απαντησω, τοτε καταπια το σαλιο μου και αφου πηρα λιγο θαρος απαντησα :
-Ολοι κοιμουντε κυριε !
-Και εσυ γιατι εισαι ορθιος και δουλεβεις ?!
-ε...Ε ξυπνησα πιο νωρις απο ολους ωστε να ετημαστω για την αφιξη σας και να ξεκινησω το καθαρισμα ..!!
-Ωστε ετσι, απο οτι φενετε θα δωσω το δωρο απο τον Fleet σε εσενα μιας και εισαι ο μονος που με υποδεχτικε !
-Με τιματε Κυριε !!

Του το ειπα και εβγαλε ενα σακι απο το παλτο του.
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 3:46 am

Ανοίγω το σακί και βγάζω από μέσα ένα φρούτο του διαβόλου. Μόλις το είδε ενθουσιάστηκε. Έπρεπε να ξέρει τι είναι τα φρούτα του διαβόλου.

-Αυτό το φρούτου είναι το δώρο από τον fleet που όλοι λένε και το δίνω σε σένα. Θα σου πω όμως αυτό που μου είπε ο ίδιος ο fleet για το φρούτο αυτό. Μπορεί να δώσει πολύ δύναμη σε όποιον το φάει αλλά είναι καταραμένο. Όποιος το φάει θα πάρει μια άγνωστη μορφή και δεν θα μπορέσει να ξαναγυρήσει στην ανθρώπινη μορφή του.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 4:10 am

-Εαν θελω να γινω ο καλυτερος μαριν πρεπει να παρω ρισκα !
-Οπος νομιζεις μικρε, φατο με δικο σου ρισκο !
Αφου το ειπε, το πλησιασα στα χειλη μου και δαγκασα μια μπουκια.
Αφου το δαγκασα και το καταπια ενιωσα περιεργα, ολο το σωμα μου ξεκινησε να αλαζει.
Η αλαγη στο σωμα μου μου εφερε μεγαλο πονο, επιασα το κεφαλι μου με τα δυο μου χερια και ξεκινησα να ουρλιαζω. Τοτε καταλαβα πως μου ειχαν φυτρωσει κερατα !
-Τι μου συμβενει ?!!!
-Αλαζεις, σε προιδοποιησα πως θα γινοταν !
-ΑΑΑΑΑΑ !!!

Η φωνη μου αλαξε και εγεινε πιο ανδρικη και χοντρη, φωτια περιτριγυριζε τα χερια μου.
Τα ματια μου ασπρισαν, ξεκινησα να τρελενομε και να χανω τα λογικα μου !
Ετσι χωρις να αναλογιζομε τις πραξεις μου επιτεθηκα στον Καπτέν !
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 9:54 am

Όρμηξε κατά πάνω μου αλλά ήξερα ότι δεν έλεγχε τον εαυτό του. Έπρεπε να τον φέρω στα λογικά του. Μου επιτέθηκε με φωτιά αλλά δεν είχε αποτέλεσμα πάνω μου λόγω του φρούτου μου που ήταν Logia type. Μετά πήγε να μου ορμήξει καταμέτωπο και για τον ηρεμήσω του επιτέθηκα. Χρησιμοποίησα την δύναμη του φρούτου μου αλλά καταλάθος έβαλα λίγη παραπάνω δύναμη και έτσι τον έκαψα στο ένα πόδι και στο ένα χέρι. Από τον θόρυβο όλο το πλήρωμα ξύπνησε και σηκώθηκε να δει τι γίνεται. Με το που βγήκαν έξω και είδαν τον νεαρό τρόμαξαν.
Χωρίς να χάνω καιρό του είπα να τον πιάσουν και να τον δέσουν γερά για να μην έχουμε πρόβλημα. Έπρεπε να σκεφτώ τι θα κάνω με αυτόν.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 11:24 pm

Ειχα χασει τελειος τα λογικα μου, δεν ηξερα τι πονουσε πιο πολλη, το κεφαλι μου η το καψιμο στο χερι και το ποδι. Σωριαστικα κατω στο εδαφος απο τον πονο και τοτε δυο φιλοι μου marines ηρθαν και με εδεσαν με αλισιδες. Μου κοπικε η αναπνοη για λιγο απο τον πονο και λιποθυμησα.

Μετα απο 1 ωρα .......

Ανοιξα σιγα σιγα τα ματια μου ..... Ηταν σκοτεινα γυρω μου, ενιωθα λες και ειμουν παλι σπιτι, προσαρμοζομουν τελεια στο σκοταδι. Τοτε η πορτα ανοιξε και φως με ελουσε ..... Τα ματια μου ξεκινησαν να ασπριζουν ξανα απο την τρελα. Ενιωθα λες και το φως με εκεγε !
Τοτε σηκωθηκα αποτομα και εσπασα τις αλισιδες ! Τοτε διακρεινα τα σημαδια απο εγκαβμα που μου αφησε ο Καπτέν ! Ετσι ωστε να μην φενοντε τυλιξα το ποδι και το χερι με τις αλισιδες που με εδεσαν.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 2:48 am

Σιγα σιγα μεσα απο το φως ξεκινησα να διακρινω τον Καπτέν ! Με πλησιασε σιγα σιγα και μετα ανακαλιψε πως δεν ειμουν δεμενος. Στην αρχη σοκαριστικε λιγο αλλα ηξερε τη τον περιμενε. Αφου πλησιασε αρκετα, προσπαθησα να κρυφτο μεσα στο σκοταδι αλλα η πορτα συνεχισε να ανοιγει και το φως συνεχιζε να επεκτεινετε στο δωματιο. Ο καπτέν ειδε την αντιδραση μου στο φως συντομα και ετρεξε γρηγορα προς την πορτα και την εκελεισε.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 2:52 am

Ο Καπτέν ξεκινησε να περιπλανιετε μεσα στο σκοταδι ψαχνωντας με. Εγω δεν ηθελα να με βρει και για'φτο κρυφτηκα οσο πιο βαθια μεσα στο δωματιο μπορουσε και σωριαστικα σε μια απο τις πιο σκοτεινες γωνιες. Ο Καπτέν χωρις φοβο συνεχισε να με ψαχνει. Καπια στιγμη τον ακουσα να πλησιαζει, ξεκινησα να αγχωνομε σιγα σιγα, δεν ειχα ματια να αντικρισω τον Καπτέν μετα απο αφτο που εγεινε.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 2:57 am

Ετσι αθελα μου απο το αγχος αναψαν φλογες στα χερια μου. Οι φλογες ηταν τοσο δυνατες που φωτισαν ολο το δωματιο ! Αφτο το φως σε αντιθεση με αφτο του ηλιου δεν με εκεγε. Ο Καπτέν ανακαλιψε που βρισκομουν και με πλησιασε γρηγορα. Πραγματικα δεν διακρινα καθολου φοβο στο βλεμα του, μονο αποφασιστικοτητα ! Ετσι με πλησιασε αρκετα και μου ειπε
"-Τι κανεις εδω μονος στο σκοταδι ? " Σαν να μην ειχε γινει τιποτα.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 12:02 am

Δεν απαντησα και προσπαθησα να απομακρινθω .... Ακομα θιμομουν τα λογια που μου ειπε οταν που εδωσε τπο φρουτο..... "Μπορεί να δώσει πολύ δύναμη σε όποιον το φάει αλλά είναι καταραμένο. Όποιος το φάει θα πάρει μια άγνωστη μορφή και δεν θα μπορέσει να ξαναγυρήσει στην ανθρώπινη μορφή του.
Εαν αφτα που ειπε αληθεβαν, θα ειμουν ενα απο τα πιο φρικτα πλασματα στον κοσμο και το καλιτερο που θα εκανα ηταν να παραμενα κρυμενος στο σκοταδι ...
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 12:17 am

Ο Καπτεν καταλαβε τι γινοταν ! Ετσι απο το σημειο που ηταν ξεκινησε να μιλα με την ελπιδα οτι θα τον ακουγα....
-Ξερω πως ισος να ντρεπεσε για την μορφη σου ! Η μπορει πολλη απλα να μην θες να μου μιλησεις ! Εγω ενα πραγμα λεω πριν φυγω, ! Ασε με να σε βοηθησω και ισος καταφερουμε να αλαξεις μορφη !
Μολις τον ακουσα παγωσα και τα ματια μου ανοιξαν ( [mer21] ) ..... ετσι μεσα απο το σκοτος απαντησα Θα το εκανες αφτο για καπιο αγνωστο σαν εμενα ?! Πραγματικα θες να χαραμισεις τον χρονο σου για ενα ατομο που μολις γνωρισες ?!
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 1:45 am

-Δεν εισαι οπιοδηποτε ατομο, εισαι ενας απο τους μαρινς μου !
-Αλλα και παλι ....
-Τι αλλα και παλι !? Πιστεβεις πως επειδη κατεντησες φρικιο δεν θα σε βοηθησω ?! Κοιτα εμενα, ειμαι ανθρωπος λαβα !
-Ναι αλλα μπορεις να αλαζεις μορφη οποτε θες, εγω παραμενω φρικιο μια και καλη !
- Τι σιμενει αφτο ? Πως εισαι ενα κατωτερο ον της κοινωνιας ?! Δεν με ενδιαφερει αφτο ! Δεν εχω παρατησει ποτε κανενα μαριν ο οποιος υπηρετησε στο πλεβρο μου αβοηθητο ανεξαρτητος ! Με αφτο τον τροπο ανεβηκα βαθμους και απεκτεισα αφτο το ονομα που εχω !
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 1:54 am

Τα λογια του Καπτεν μου αγκιξαν την ψυχη ! Πραγματικα, ηταν ο καλυτερος μαριν που ειχα γνωρισει και ενιωθα τιμη που θα υπηρετουσα υπο τις διαταγες του !
την στιγμη που μου μιλουσε ηθελα να κλαψω αλλα η νεα μου μορφη δεν με αφηνε, οσο λυπη και αν ενιωθα δεν κυλουσαν δακρυα ! Πιστεψα στα λογια του Καπτεν και συμφωνισα πως θα τον αφηνα να με προπονησει και να με δυναμωσει με την νεα μου μορφη ! Ετσι ισος καπια μερα να καταφερω να ξαναβρω τον εαφτο μου !...

Ο Καπτεν δεν εχασε χρονο και αλλαξε την πορεια απο την κατεστραμενη Ohara στην Toroa .....

Το ταξιδι του Δαιμονα Ξεκινα !!
Armageddon
Administrator
Administrator
Armageddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!   [Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !! I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 11:09 am

Όνομα: Akuma Kaiyo
Haki Points: -
Player of the Week Points: 7
Beli: 18.000 (μαζι με παρελθον)
Fame Points:-

[Παρελθον][Τελος] The Fallen Angel And The Rise Of The Demon !!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος-Παρελθον] "Fallen Angel" Mephistopheles-Origins
» [Αρχή-Παρελθόν] A feeling deep inside [Τέλος-Παρελθόν]
» [Τελος-παρελθον] Ενα παρελθον διχως μελλον η μηπως οχι?
» Το παρελθόν μου και το πως έγινα Marine [Τέλος-Παρελθόν]
» Sun rise with cactus 1!!! [Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: