| [Τελος] Revenga | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Saint Civilian
Posts : 1727 Join date : 31/03/2010 Age : 34 Location : Sky Island
| Θέμα: [Τελος] Revenga Δευ Δεκ 27, 2010 1:55 pm | |
| Το ταξιδι μου με την Μαξι ηταν αρκετα ευχαριστω. Ακομη και αν απο πανω μας ηταν η σκια του χαμου της μικρης μου φιλης και κορης της, Σουζι, η μαξι ηταν αρκετα συντροφικη και διασκεδαστικη. Μου μιλησε για τα χρονια που ηταν Πειρατης της Αμμου στην Αραμπαστα! Ηταν επαγγελματιας με τα οπλα μου ειπε, και καταφερνε να τα χρησιμοποιει με τρομερη δεινοτητα! Ακομη μου ειπε πως οι Πειρατες της αμμου ειχαν παντα κοντρα με τους Ληστες της ερημου και μου ειπε για τις μαχες που εκαναν παντα! Μου φανηκε μια διασκεδαστικη ζωη. μολις ομως φτασαμε στην περιοδο που γεννησε την κορη της σωπασαμε. κανεις δεν ηθελε να συνεχισει αλλο και σιωπη επεσε στην ατμοσφαιρα. Το μονο που ακουγονταν ηταν το θροισμα των κυματων...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Saint στις Τρι Δεκ 28, 2010 5:30 pm, 1 φορά | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Δευ Δεκ 27, 2010 2:02 pm | |
| Καθως προσωρουσαμε πετυχαμε δυο πλοια μαριν μπροστα μας! Αυτα μας πηραν αμεσως πρεφα και γυρισαν με τετοιο τροπο ωστε να μας κυκλωσουν! Δεν ηξεραν ομως ποιος ηταν μεσα στην βαρκα και ετσι η επομενη επιθεση μου τους βρηκε απροετοιμαστους! -Nuclear Missile! Ο πυραυλος εφυγε απο την πλατη μου και καρφωθηκε καρφι στο πρωτο πλοιο! Η εκρηξη ηταν εντυπωσιακη. Στην ουσια το πλοιο εξαυλωθηκε κατω απο το πυρηνικο μανιταρι. Ωστοσο το αλλο πλοιο μας εφτασε σε αποσταση αναπνοης και ηταν ξεκαθαρο οτι θα ακολουθουσε close-combat. | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Δευ Δεκ 27, 2010 2:12 pm | |
| Πρωτη χωθηκε στην Μαχη η Μαξι! Πηδηξε με επιδεξιοτητα απο το ενα πλοιο στο αλλο και με δυο πιστολια στα χερια της αρχισε να σπερνει τον τρομο. Ακομη και οταν ενας μαριν της επιτεθηκε απο πισω, αυτη αποφυγε δεξιοτεχνα το χτυπημα του σπαθιου του και του εριξε μια δυνατη μπουνια δειχνοντας οτι δεν ειναι ανικανη ουτε στην μαχη σωμα με σωμα! ακολουθησα και εγω στο πλοιο των μαριν που με τις πυρηνικες μου δυναμεις να σκορπιζουν τον ολεθρο. μαλιστα οταν ο καπετανιος πηγε να μου επιτεθει απο πισω υπουλα, γυρισα αποτομα με το πυρηνικο μου λειζερ και τον εκοψα στην μεση! Η μαχη σε λιγο τελειωσε και εμεις βγηκαμε νικητε ςμε διαφορα. Τολμω να πω οτι η Μαξι με εντυπωσιασε, πραγμα που της ειπα και οταν ξεκινησαμε ξανα για το Καρατε νησι. | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Δευ Δεκ 27, 2010 2:20 pm | |
| Στην συνεχεια του ταξιδιου μας την επαινουσα συνεχεια για τα κατορθωματα της και τις δυναμεις της! Με ειχε εντυπωσιασει και εγω δεν εντυπωσιαζομουν ευκολα! Ηταν ικανη να αντιμετωπισει οποιονδηποτε σε μια μαχη και αυτο ηταν προτερημα σε μια γυναικα! αναρωτιομουν πως καταφερε να κρατησει κρυφη την ταυτοτητα της απο ολους τοσο καιρο! Με ολα αυτα σιγα σιγα φτασαμε στο Νησι του Καρατε. Ηταν η ωρα να παρουμε την εκδικηση μας, και κυριως η Μαξι που εχασε την κορη της. Δεσαμε καπου απομερα και κατεβηκαμε στην ενδοχωρα... | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 2:09 am | |
| Με εκπληξη διαπιστωσαμε οτι τα πλοια που ευθυνονταν για την καταστροφη στο Puzzle Island ηταν ακομη αραγμενα στο λιμανι και μαλιστα τα φυλουσαν και πολλοι κουστουμαρισμενοι τυποι της Παγκοσμιας Κυβερνησης. Χωρις να μας δουν και να μας καταλαβουν προχωρησαμε μεσα στην πολη και αρχισαμε να ψαχνουμε για πληροφοριες. Ετσι ποιο ειναι καλυτερο μερος για να "ακουσεις" απο το τοπικο μπαρ που μαζευονται οι ντοπιοι. Με την Μαξι αποφασισαμε να το παιξουμε αντρογυνο για να μειωσουμε τις πιθανοτητες να μας υποψιαστουν! Χωρις να χασουμε πολυ χρονο βρηκαμε ενα πανδοχειο και κλεισαμε ενα δωματιο ενω αφου το κανμε αυτο φυγαμε για ενα ξεχωριστο μπαρ ο καθενας για να μαζεψουμε ευκολοτερα πληροφοριες! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 2:25 am | |
| Εγω κατευθυνθηκα σε πιο σκοτεινα μπαρακια ενω εκεινη πηγε σε πιο ποιοτικα! Το μπαρ που μπηκα λεγοταν "Το Σαπιο Πορτοκαλι" και ειχε αρκετο κοσμο μεσα, οχι ομως απο τους καλυτερους ανθρωπους! Δεν τραβηξα πολλα βλεμματα οταν μπηκα μεσα. καθισα στον παγκο και ζητησα απο τον μπαρμαν ρουμι. Διπλα μου καθοταν ενας σκοτεινος τυπος που επινε και αυτος. -Προς τι τοσες σχολες καρατε στην πολη αυτη? ειπα στον μπαρμαν! -Λες και ξερω! μου ειπε, μονο απο εξω ερχονται εδω, οι περισσοτεροι απο εμας δεν εχουν ιδεα απ καρατε. -Μα τι λες? Ξερω οτι ο Jerry της Παγκοσμιας Κυβερνησης ειναι μαστερ στο καρατε! -Χα, μουρμουρισε ο τυπος διπλα μου, δεν ειναι τιποτα! Απλα εχει τοσα ρεμαλια της Κυβερνησης μαζεψει γυρω του που ειναι αδυνατον να τον Πιασεις μονο του! -Γιατι να τον πιασεις? Σας εχει κανει τιποτα? Της Παγκοσμιας Κυβερνησης δεν ειναι? δεν σας προστατευει? Αρχισαν να γελουν και οι δυο! -Μονο αυτο δεν κανει! Αρχικα μας εχει αυξησει τους φορους για χαρη της κυβερνησης και τον πολεμμο που κανει με την Centaurea και τους επαναστατες. Απο τοτε που επεστρεψε το μονο που κανει ειναι να ταξιδευει σε νησια και με εντολες της Κυβερνησης να τα καταστρεφει! -Και αυτο πως σας πειραζει? -Πως μας πειραζει? δημιουργει εχθρους φιλε μου, εχθρους που επιτιθονται σε ολο τον νησι μας μετα! και οχι μονο αυτο! Μας κακομεταχειριζεται και εμας! παιρνει με το ζορι τα παιδια των οικογενειων για να τα εκπαιδευσει το καρατε και να τα κανει πρακτορες της κυβερνησης! -Καταλαβα... -Τι νομιζεις? Ολοι οι σκοτεινοι τυποι εδω ειναι δολοφονοι και κλεφτες? Ολοι πινουν γιατι εχουν χασει τα παιδια τους! Και ολοι θελουν τον Jerry νεκρο! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 2:43 am | |
| Ειχα καταφερει να παω την συζητηση εκει που ηθελα! Φαινοταν οτι την Κυβερνηση ουτε εδω δεν την Συμπαθουσαν για διους τους λογους! Αρα λογικα θα μου εδιναν πληροφοριες εναντιον της! -Δεν του εχει επιτεθει κανεις εως τωρα? -Αμε! Τοσοι απελπισμενοι πατερες προσπαθησαν! Αλλα ολοι δολοφονηθηκαν πριν τον φτασουν! -Οπως σου ειπα εχει εναν ολοκληρο κλοιο απο λακεδες που τον καλυπτουν! -Καταλαβα. Ηπια μια γουλια απο το ρουμι. Με εκαψε λιγο στο λαιμο. Πηρα μια βαθια ανασα και σκεφτηκα πριν μιλησω. -Και που ειναι ο Jerry τωρα? Στα πλοια της Κυβερνησης που ειναι εκει εξω? -Μπααα! Με αυτα θα φυγει αν ειναι να παει με εντολες της Κυβερνησης πουθενα, αλλιως παντα καθετε στην σχολη καρατε που εχει! -Εχει και σχολη καρατε? -Βεβαια, που νομιζεις οτι παιρνει τα παιδια? -Ολα εκει ειναι... Τοσο κοντα και τοσο μακρια μας! Τα παιδια μας κλεινονται εκει και φευγουν για αποστολες πριν καν τα δουμε για τελευταια φορα! Απο ολους που φυγανε μονο ενας γυρισε και ειχε γινει σαν τα μουτρα τους! οι γονεις του δεν τον αναγνωριζαν, σκετος σκυλος της Παγκοσμιας Κυβερνησης! -Τους κανουν Πλυση εγκεφαλου! Η συζητηση παλι στα παιδια κατεληξε και απ'οτι καταλαβα δεν παιζει να μου λεγαν τιποτε αλλο. Οι ανθρωποι ηταν χτυπημενοι απο την μοιρα χανοντας τα παιδια τους... Σαν κεραυνος μου περασε απο το μυαλο μια εικονα: H μανα μου που με εξαχνε οταν ειχα πεσει απο την Skypeia. Συγκινήθηκα, καταλαβα τους ανθρωπους.... | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 2:51 am | |
| Πριν φυγω, αφου ειχα μαζεψει τις παραιτητες πληροφοριες ρωτησα κατι τελευταιο: -Που ειναι η σχολη καρετε του Τζερυ? -Θα την δεις! Πιανει 10 οικοδομικα τετραγωνα με τοσο κοσμο που εχει μεσα! Εγνεψα καταφατικα και εφυγα. Πηγα κατευθειαν στο δωματιο του πανδοχειου και με εκπληξη διαπιστωσα οτι η Μαξι δεν ειχε γυρισει ακομη! Φοβηθηκα μηπως επαθε κατι! χωρις να αφηνω το νου μου να πηγαινει στο κακο καθισα και σκεφτηκα για καποιο σχεδιο επιθεσης στον Τζερυ! Οσο σκεφτομουν ηρθε και η Μαξι απο την δικη της κατασκοπεια! -Επιασες καλα ψαρια? την ρωτησα. -Τα καλυτερα! μου ειπε, αλλα πες μου εσυ πρωτα και θα σου πω και εγω! Ετσι αρχισα να τις διηγουμε τα παντα και οταν τελειωσα ηταν η σειρα της! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 3:20 am | |
| "Στο μερος που πηγα εμαθα οτι ο Jerry ταλαιπωρει πολυ τους πολιτες του νησιου. αυτο που ειπες και εσυ, τους παιρνει τα παιδια και τα βαζει στην κυβερνηση, τους βαζει φορους και εχει τραβηξει πολλους εχθρους, πειρατες και επαναστατες σε αυτο το νησι. ωστοσο εγω μολις εμαθα για το που ειναι η σχολη καρατε που εχει πηγα και την εξετασα. μαλιστα "την επεσα" σε εναν φρουρο και μου ειπε οτι ο Jerry θα κατσει κομη καιρο στο νησι γιατι... γιατι μολις γυρισε απο μια αποστολη! Αν και μου ηρθε να τον πνιξω δεν το εκανα. Αφου εξετασα λιγο ακομη το μερος γυρισα εδω!" Ειχα μεινει εκπληκτος! Ειχε κανει πολυ περισσοτερα απο εμενα! Αρχισα να νιωθω μειωνεκτικα. -Πολυ καλη δουλεια Μαξι! ειπα ξερωντας οτι ειχε κανει σημαντικο βημα για να παρουμε την εκδικηση μας!
| |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 1:56 pm | |
| Τις επομενες μερες κλειστηκαμε στο ξενοδοχειο και καταστρωσαμε το σχεδιο της μαχης! Τα κυρια προβληματα που ειχαμε να αντιμετωπισουμε ηταν: 1) Οι αμυνες και η φρουρηση της ακαδημιας του Jerry. 2) Η ισχυρη φρουρηση του ιδιου του Jerry, αφου οπως μαθαμε κυκλοφορουσε παντα με πολλους πρακτορες. 3) Οι πρακτορες στα πλοια! Επρεπε να αποκοπουν καπως απο το νησι, γιατι αν επιτιθομασταν και μετα μας ερχονταν απο πισω θα ειχαμε προβλημα. Αν και το εγχειρημα μας ηταν δυσκολο επρεπε να βρουμε καποια λυση και να υπερπηδησουμε τα παραπανω προβληματα αλλα και το προβλημα την ςημερομηνιας και ωρας της επιθεσης! Οι μερες περασαν μεσα στις σκεψεις και ηρθαμε και εγω και η Μαξι πολυ κοντα.
| |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 2:25 pm | |
| Στο τελος ειχαμε ενα πολυ καλο σχεδιο! Θα πηγαιναμε αρχικα να εξουδετερωσουμε τα πλοια της κυβερνησης που ηταν αραγμενα στο λιμανι. Αυτο θα γινοταν με τον εξης τροπο: Θα τραβουσα την προσοχη σε ενα μερος του λιμανιου και η Μαξι θα τοποθετουσε στα Τρια πλοια τρεις μικρες πυρηνικες βομβες (για να μην εχουμε και περισσοτερα θυματα). Αυτες θα ηταν υπεραρκετες για να καταστρεψουν ολα τα πλοια, αν οχι και τους μαριν. Μονο που οταν τις πυροδοτουσαμε θα ημασταν ηδη κοντα στην ακαδημια του Jerry. Αφου γινοταν η εκρηξη ολοι οι πρακτορες της Κυβερνησης μαζι με αυτον θα εβγαιναν απο την "φωλια" τους και θα ετρεχαν προς το λιμανι. Εκει Ο Jerry στην καλυτερη των περιπτωσεων θα εμενε πισω μονο του, στην χειροτερη θα ετρεχε με ενα σαστισμενο γκρουπ απο πρακτορες που θα αποτελουσαν εναν ευκολο στοχο. Απο το ψυχολογικο προφιλ που ετοιμασαμε για τον Jerry ομως, μαλλον το πρωτο θα εκανε αφου δεν πρεπει να εδινε τοση σημασια στους συναδελφους του. Οποιο και απο τα δυο, ομως, και αν ηταν, θα μας εμφανιζοταν μια τελεια ευκαιρια να βρουμε ενα σημαντικο ρηγμα στον κλοιο γυρω απο τον Jerry. Το σχεδιο ηταν τελειο! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 2:48 pm | |
| Αποφασισαμε να υλοποιησουμε το σχεδιο σε δυο μερες ετσι ωστε να παρακολουθησουμε λιγο τα πλοια και τις κινησεις των ατομων απο τις ακαδημιες. η Μαξι το ανελαβε αυτο ενω εγω καθισα και κατασκευασα τις μικρες βομβες με τρομερη λεπτομερεια για να μην τιναζα τα παντα στον αερα! Οι μερες περασαν και αισιως φτασαμε στο βραδυ πριν την επιχειρηση. Το επομενο πρωι θα καναμε την κινηση μας! Για να γιορτασω, ειχα καλεσει απο τον πανδοχεα σαμπανια και φαγητο στο δωματιο. Μολις γυρισε η Μαξι απο την βραδινη παρακολουθηση ηταν ολα ετοιμα. -Ολα οκ δεν θα αλλαξει τιποτα αυριο, ειπε μπαινοντας, ολοι κανανε τα συνηθισμ~ Τοτε παγωσε βλεποντας τι ειχα ετοιμασει για αυτη. -Δεν σε πιστευω! Ολα αυτα για εμενα? -Ναι. Νομιζω οτι το αξιζεις και με το παραπανω. Απο την δυναμη μεχρι την εξυπναδα σου, και απο την ομορφια μεχρι την ωριμοτητα σου, πιστευω οτι εισαι το πιο ολοκληρωμενο ατομο που εχω γνωρισει! -Με κολακευεις τωρα... Γελασαμε και καθισαμε να φαμε. Το φαγητο ηταν υπεροχο και στο τελος κανεις μας δεν ειχε παραπονα. η σαμπανια ηταν και αυτη πολυ καλη και μαλιστα υπερβαλλαμε λιγο στην καταναλωση της. Συντομα ζαλιζομασταν και οι δυο... Ζαλισμενοι ξαπλωσαμε στο κρεβατι... Ημασταν τοσο κοντα ο ενας με τον αλλο... Ενιωθα την αναπνοη της να χτυπαει στα χειλη μου... Το στομα της μιλουσε αλλα εγω προσεχα τα χειλη της μονο... Ηταν τοσο κοκκινα... Ηθελα τοσο να τα φιλησω... Ομως με προλαβαν αυτα.. | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 3:41 pm | |
| Το πρωι δεν μιλησαμε για το προηγουμενο βραδυ. Βασικα καθολου δεν μιλουσαμε. Δεν ξερω αν ηταν η αμηχανια για εχθες ή το αγχος για σημερα αλλα κανεις δεν εβγαλε αχνα. Η Μαξι σηκωθηκε και βουβα ετοιμαστηκε. Πηρε τις τρεις βομβες και τις εκλεισε σε μια σακουλα να μην βρεχονται, αν και ηδη τις ειχα κανει αδιαβροχες, και πηγε να φυγει. Εγω σηκωθηκα και ντυθηκα και την πλησιασα στην πορτα. -Μολις ο ηλιος ανατείλει ολοκληρος απο τον οριζοντα θα κανω την πρωτη μου κινηση, της ειπα. εκεινη εγνεψε καταφατικα και με κοιταξε στα ματια. Στην συνεχεια πηγε να κλεισει την πορτα αλλα της επιασα το χερι. -Καλη σου τυχη. -Καλη μας τυχη! Η πορτα εκλεισε πισω της. Δεν ηξερα ομως τι ενιωθα. Την ηθελα κοντα μου. Καθισα και εγω λιγο και ξεκινησα μαζι με τα πραγματα μας για το λιμανι. | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 3:52 pm | |
| Αφου ειχα πληρωσει το πανδοχειο και μαζι με την πραματεια μας πηγαινα στο λιμανι, βρηκα μια εφημεριδα στα σκουπιδια και πηρα να την διαβασω. Ειδα και την ημερομηνια... Χθεσινη. Αλλα δεν πειραζει! Οταν εφτασα στο μερος που ηταν η βαρκα μας, αφησα μεσα τα πραγματα και ανοιξα λιγο την εφημεριδα. ...Ενας Bounty Hunter επιασε τον Σουπερνοβα Τεο...Καποιοι πειρατες χαθηκαν...Ενας Μαριν ηταν ψωνιο... και...Ο mephistopheles σκοτωνει ενα κοριτσι και τον πατερα της??? εκλεισα την εφημεριδα και την πεταξα και εγω. Ημουν σιγουρος για το τι θα εγραφε. Δεν ηθελα να διαβασω αλλο! παλιοφυλλαδα! Ολο ψευτιες και μυθοπλασιες! μακαρι να ηξερα ποιος την γραφει να τον σκοτωσω για να γινει ο κοσμος καλυτερος! Μεσα στα νευρα μου ισα ισα καταλαβα οτι ο ηλιος ειχε παει λιγο πανω απο τον οριζοντα. Ειχα αργησει! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 4:00 pm | |
| Αστραπιαια εκτοξευτηκα στον ουρανο και πεταξα πανω απο τα πλοια τους. Ειδα ενα κεφαλι στην θαλασσα κοντα στα πλοια και αμεσως πηγα στην αντιθετη κατευθυνση! ορμηξα επιασα εναν πρακτορα απο τον λαιμο και τον παρεσυρα πετωντας αρκετα μακρια! Αμεσως σημανε συνεγερμος και πολυ περισσοτεροι πρακτορε απ'οσους περιμενα κατεκλυσαν την περιοχη! -Ειναι ο Mephistopheles o Supernova! -Πιαστε τον! Οι πρακτορες μου επιτεθηκαν αλλα ειδαν οτι τα απλα οπλα τους δεν επιαναν ετσι εφεραν καιρουσεκι που φυσικα και διεθεταν. Πριν ομως μπορεσουν να με χτυπησουν εκανα αρκετες εκρηξεις γυρω μου και καταφερα να τους αποδιοργανωσω καπως! Ηταν παρα πολλοι! Αν καταφερναν να με πιασουν με διχτυ καιρουσεκι τοτε ημουν χαμμενος! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 4:06 pm | |
| τοτε ομως λυτρωση μου εφερε μια σειρα απο τρεις λαμψεις πισω απο τα πλοια των πρακτορων. Ηταν το καθρεφτακι της Μαξι. Ηταν το σημα οτι ολα πηγαν καλα. χωρις να χασω καιρο και αποφευγοντας δυο διχτυα, εκτοξευτηκα στον αερα και χαθηκα μεσα στα συννεφα προς τον οριζοντα για να νομιζουν οτι εχω φυγει απο το νησι. Αργοτερα το ιδιο πρωι επεστρεψα κρυφα και συναντησα την Μαξι στη βαρκα μας. -Καλη δουλεια μου ειπε. -Και εσυ εκανες καλη δουλεια! Κοιταχτηκαμε. -Παμε να το τελειωσουμε? Μου εγνεψε καταφατικα. Πηρα τον απομακρυσμενο πυροκροτητη για τις βομβες και μαζι ξεκινησαμε για την ακαδημια καρατε του Jerry. Η ωρα της κρισης εφτασε! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 4:12 pm | |
| Μολις φτασαμε κρυφτηκαμε κοντα. Περιμεναμε λιγο και οταν μου εγνεψε η Μαξι πατησα το κουμπι. Η εκρηξη που ακουστηκε ηταν εκωφαντικη! τα πυρηνικα μανιταρια που σηκωθηκαν πολυ φοβαμαι οτι ειχαν βλαψει και αλλους αφου ηταν υπερβολικα μεγαλα για να τα βλεπουμε τοσο καθαρα απο τοσο μακρια! Οπως το περιμεναμε, συναγερμος ηχησε σε ολη την ακαδημια και πανικος απλωθηκε απο την μια μερια ως την αλλη της ακαδημιας αλλα και της πολης! Η πυλη ανοιξε και αρχισαν να τρεχουν απειροι πρακτορες της Κυβερνησης προς το λιμανι. Αφου ειχαν περασει οι περισσοτεροι, απο τους τελευταιους βγηκε και ο Jerry, ενας ψηλος και ψιλομεγαλος πρακτορας. -Ποιος μπορει να εκανε κατι τετοιο? ρωτησε μεσα απο ενα den den mushi. Ηταν σοκαρισμενος και ακολουθουσε μια μικρη μονο ομαδα πρακτορων που ηταν ηδη αρκετα προστα. Ηταν η τελεια ευκαιρια! Ή τωρα ή ποτε! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 4:23 pm | |
| Πεταχτηκαμε μαζι με την Μαξι απο την κρυψωνα μας και ενω αυτη ορμηξε στους κοντινοτερους πρακτορες εγω ανελαβα τον Jerry και επρεπε να τον νικησω γρηγορα γιατι η Μαξι δεν θα μπορουσε να τους κρατησει για παντα! -Mephistopheles... Εσυ εισαι υπαιτιος για ολα αυτα ε? επρεπε να το περιμενω μετα την πρωινη σου επισκεψη στο λιμανι. -Δεν ηρθα να μιλησουμε αλλα να σε σκοτωσω! Εχω να παρω εκδικηση για καποια! -Εκδικηση? Τι εχω κανει εγω Πειρατη που να μπορεις να εκδικηθεις? -Σκοτωσες ενα κοριτσακι στο Puzzle Island. -Ηταν απλα ενα "ατυχες γεγονος" Χαχαχαχα! Εγω δεν σκοτωνω εν ψυχρω κοπελες ουτε τους πατεραδες τους! Το αιμα μου ανεβηκε στο κεφαλι! -Αλητη! Ουτε στο μικρο μου δαχτυλακι δεν με φτανεις! Δεν μπορεις να με συγκρινεις με ενα δολοφονικο σκυλι της Κυβερνησης! Με τεραστια νευρα του επιτεθηκα! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 5:23 pm | |
| Ο Jerry πλεον στεκοταν στα ποδια μου νικησμενος. Τον ειχα τελειωσει γρηγορα αλλα δεν τον σκοτωνα. -Τι περιμενεις λοιπον πειρατη! Σκοτωσε με! Κοιταξα γυρω και ειδα την Μαξι! Κρατουσε πολυ καλα εναντια σε αρκετους πρακτορες. η γρηγορη νικη μου δεν ειχε επιτρεψει σε πολλους να εμφανιστουν αλλα και παλι ο αριθμος τους δεν ηταν αμελητεος! ηταν αξιοθαυμαστο που η Μαξι μπορουσε να τους απωθησει ετσι ευκολα! Μολις της εκανα νοημα αυτη πηδηξε ψηλα και πανω στον ωμο μου καθως ετρεχα προς τους πρακτορες. Χρησιμοποιησε τον ωμο μου για να πηδηξει και αλλο και να με σπρωξει ταυτοχρονα μεσα στους πρακτορες. Την στιγμη που αυτη προσγειωνοταν μπροστα στον Τζερυ εγω μαζευα γυρω μου ολο τον ογκο των πρακτορων. -Αυτο για την κορη μου! ΜΠΑΜ! -Nuclear Burst! ταυτοχρονα σχεδον ολοι οι πρακτορες και ο Τζερυ ηταν νεκροι! βεβαια και αλλοι ερχονταν μολις μας καταλαβαν αλλα ηταν πλεον αργα! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τρι Δεκ 28, 2010 5:30 pm | |
| Μαζι με την Μαξι εκτοξευτηκα στον ουρανο και φυγαμε κατευθειαν στην βαρκα μας! Μολις προσγειωθηκαμε επειδη μερικοι ακομα μας κυνηγουσαν, λυσαμε τα σχοινια και βγηκαμε στο πελαγος. Ενιωθα ανακουφισμενος που εκδικηθηκα επιτελους την Σουζι! -Ηταν μια πολυ καλη μαχη! Ενιωσα οπως παλια! Την κοιταξα. -Πλεον μπορω να ξερω οτι ο αμεσος υπαιτιος για τον θανατο της κορης μου ειναι νεκρος... δεν μενει παρα να φροντισω να πεθανουν και οι αμεσοι υπαιτιοι! Και εννουσε φυσικα την Παγκοσμια Κυβερνηση και συγκεκριμενα τους Gorousei... Ενα δακρυ κυλησε απο τα ματια της στα μαγουλα της... Επεσε ολοκληρη στην αγκαλια μου... Για αλλη μια φορα με επιασε αμηχανια... Τι να εκανα... Ημασταν τοσο κοντα... Με φιλησε ξανα... Το αισθημα της αμηχανιας ηταν πλεον μακρινό... | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τελος] Revenga Τετ Δεκ 29, 2010 7:53 pm | |
| Όνομα: Saint Haki Points:0 Player of the Week Points:10 Beli:24.000 Bounty: | |
|
| |
| [Τελος] Revenga | |
|