.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 5:55 am

Ημουν 2 μερες στην θαλασσα και δεν ειχα ιδεα που μπορουσα να παω....ομως καταλαβα οτι δεν ειχα πολλες επιλογες και οτι επρεπε να βρω συντομα ενα νησι....οποτε προτειμησα το Warship Island το οποιο δεν βρισκοταν ιδιαιτερα μακρυα....και ειχα υπολογισει οτι σε κανα 2 ωρο θα ημουν εκει.....

Ειχε αρκετο αερα οποτε το νησι εμφανιστηκε στο οπτικο μου πεδιο πολυ νωριτερα απο οτι υπολογιζα....
αλλα και παλι ηταν περιπου 30 λεπτα αποσταση το λιγοτερο.Ειχα διαβασει διαφορα για αυτο το νησι και μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον να το επισκεφτω.....ουτος η αλλως δεν ειχα και πολλες επιλογες....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Τρι Δεκ 28, 2010 1:59 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 6:02 am

Μετα απο περιπου μιση ωρα εφτασα επιτελους στο νησι....και για καποιο αγνωστο για μενα λογο ειχα διαθεση οποτε κοιταξα να το εκμεταλευτω.....και για αρχη σκεφτηκα να παω να κλεισω ενα δωματιο για να το αποψινο υπνο.....

Απο τι παρατηρησα δεν ειχε πουθενα βαση των marine και δεν υπηρχαν και τοιχοκολιμενα wanted posters....οποτε σκεφτηκα οτι αυτο θα ηταν το καταλληλο νησι για διαμονη...επιτελους οχι μπελαδες.....

Στην συνεχεια μπηκα στο πιο κοντινο πανδοχειο....και η ατμοσφαιρα μεσα ηταν ζεστη και μπορω να πω οτι μου αρεσε.....παραδεισος σκεφτηκα.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 7:59 am

Ανεβηκα στο δωματιο και αφησα τα πραγματα μου....και πηρα και μπολικα Beli μαζι μου για διαφορες αγορες και ψωνια....χρειαζομουν κυριως τροφιμα και να γεμησω και παγουρια μου νερο και να παρω και αρκετο ποτο..... [0xd]

Βγηκα στην αγορα και ηταν σχεδον βραδυ....οποτε αποφασησα να εκμεταλευτω τον ηλιο για να μην βραδυασει πριν τελειωσω τις αγορες μου....αν και θα επιδιωκα να μεινω οδο το δυνατον περισσοτερο μπορουσα στο νησι αφου ηταν σχετικα ησυχα...
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 8:06 am

Τελικα καταφερα και εκανα το ψωνια μου γρηγορα και ευτυχως δεν ειχα προβλημα....αλλα ηταν ακομα νωρις και αποφασησα να παω στο πανδοχειο να κανω ενα μπανακι και να βγω καμια βολτα για κανενα ποτο σε καποια μπυραρια του χωριου....

Μολις τελειωσα το μπανιο κατεβηκα στο σαλονι του πανδοχειου και βγηκα στον κεντρικο δρομο και αρχησα να περπαταω σε ενα παραλληλο δρομο της αγορας που μου ειχε δειξει ο πανδοχεας....και τελικα μετα απο κανενα 5 λεπτο μπηκα μεσα στην μπυραρια....αλλα πριν προλαβω να μπω πεταχτηκε ενας μεσα απο το παραθυρο....και επεσε κατω αναισθητος.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 8:14 am

Επικρατουσε ενα χαος μεσα στην μπυραρια...και για την ακριβεια ενα μεγαλος καυγας....πηγα και καθησα στο μπαρ που δεν ειχε και πολυ κοσμο...και τοτε ηρθε η σερβιτορα και με ρωτησε τι μπορουσε να μου φερει.....

-Μια μπυρα σας παρακαλω...
-Ευχαριστως...μικρη ή μεγαλη....
-Μικρη αν γινετε....

Μου χαμογελασε και εφυγε και πηγε να παρει και αλλες παραγγελιες....αλλα μετα απο λιγα λεπτα ηρθε με την παραγγελεια μου....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 8:21 am

Ηταν αρκετα ευχαριστη κοπελα....με ενα γλυκο χαμογελο σε αντιθεση με ολο το σκηνικο που επικρατουσε μεσα στο μαγαζι....η αληθεια ηταν οτι ο καυγας ηταν αρκετα ενοχλητικος....αλλα προσπαθησα να μην το δειχνω....

-Οριστε....
-Ευχαριστω πολυ....
-Τιποτα....εισαι καινουργιος εδω?Δεν σε εχουμε ξαναδει....
-Εεεε ναι σημερα ηρθα....και μαλλον σκοπευω να μεινω...μου εχει κανει καλη νετυπωση το νησι σας....

Μου εκλεισε το ματι αλλα αναγκαστηκε να φυγει επειδη την φωναζαν αλλοι πελατες για παραγγελειες...
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 8:52 am

Ειχα παρει και ενα βιβλιο σχετικα με το νησι καθως εκανα τα ψωνια μου και ηταν ευκαιρια να το διαβασω....δηλαδη θα προσπαθουσα...εξαιτιας του καυγα δεν μπορουσα να κανω και πολλα....ειχα απορια ομω να μαθω γιατι τσακωνονταν....

Αλλα το θεαμα ηταν διασκεδαστικο...γιατι παλευαν 4 μεθυσμενοι....και ο τροπος που βαρουσαν...ο τροπος που απεφευγαν διαφορες επιθεσης ειχε πλακα....σε σημειο που αφησα το βιβλιο μου και αρχησα να τους παρακολουθω.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 9:17 am

Καθως παρακολουθουσα με κοιταξε ενα απο αυτους που ηταν μεσα στον καυγα....το προβλημα ηταν οτι με κοιταξε λες και του ειχα κανει κατι.......αλλα δνε εδωσα σημασια και ηπια μια γερη γουλια απο την μπυρα μου.....

Τοτε ηρθε εκεινος προς το μερος μου.....και με ρωτησε με υφος αρκετα απειλητικο....
-Σου φενεται αστειο μικρε.....?
-Το θεαμα....η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να κανω και πολλα...οποτε ναι...το βρηκα αρκετα αστειο.....
-Εεεε παιδια του φενεται αστειο....και ταυτοχρονα σταματησαν να παλευουν ολοι μεταξυ τους....και ηρθαν προς το μερος μου.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 9:20 am

Σκεφτηκα οτι πρεπει να ημουν πολυ καντεμης για να μου συμβαινει αυτο....και οτι απλα ζουσα ενα κακογουστο ονειρο....για αλλη μια φορα ειχα βρεθει μεσα σε ανουσιο μπελα...ο οποιος δεν ηξερα πως θα κατεληγε.....

Τοτε ενας πηρε φορα και μου εχωσε μπουνια....αλλα δεν την απεφυγα....για να μην προκαλεσω και αλλο....αλλα τοτε μπηκε η κοπελια στην μεση και πηγε να τους διωξει...ωσπου ενας απο αυτους την χαστουκισε....αλλα αυτοματα σηκωθηκα και εγω....δεν ειχα προβλημα να βαρεσει εμενα ενας μεθυσμενος...αλλα οχι εκεινη.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 9:25 am

Στην συνεχεια επιασα την κοπελια να μπει απο πισω μου...και μπηκα εγω μπροστα....και κοιταξα καταματα τους εχθρους μου.....

-Η αληθεια ειναι οτι δεν με πειραξε αυτο που κανατε σε εμενα...αλλα στην κοπελια....αυτη τουλαχιστον δεν σας εκανε κατι....
-Μικρε προσεχε επιβαρυνεις την θεση σου....απαντησε αγριεμενος....

Δεν καταφερα να ελενηω τον θυμο μου και εχωσα μπουνια στο προσωπο στον πρωτο που βρηκα μπροστα μου και τον πεταξα 2 μετρα μπροστα.....και στην συνεχεια αρχιζα να βαραω οποιον εβρισκα μπροστα μου.....ωσπου μου επιασε ο ενας απο αυτους τα χερια και με κρατουσε....και ενας αλλος μπηκε να μου χωσει μπουνια...αλλα αυτη την φορα αφησα το χερι του να περασει απο μεσα μου.......
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 9:31 am

Με αποτελεσμα να δεχτει την μπουνια αυτος που με κρατουσε....και να πεταχτει στον πισω τοιχο με μεγαλη δυναμη....εκεινος που ειχε δωσει την μπουνια μεσα στην ζαλη του δεν καταλαβε πολυ τι εγινε αλλα κομπλαρε....και βρηκα την ευκαιρια να δωσω μια γερη μπουνια απο εκει που δεν το περιμενε...και εμεινε κατω αναισθητος....

Ειχε μεινει μονο ενας απο αυτους...αλλα ενας κυριος που βρισκοταν ακριβως απο πισω του του εσπασε ενα μπουκαλι στο κεφαλι και τον εριξε κατω...ενω ετρεχε λιγο αιμα απο τα δεξια του κεφαλιου του....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 9:35 am

Οταν τελειωσε η μαχη ενας περιεργος τυπος με τεραστια νυχια και περιεργο στυλ μαλλιων αρχησε να με χειροκτροτει....και στην συνεχεια προσθεσαι.....

-Μπραβο μικρε....ειδα καταφερες και κερδησες ανετα τους ανδρες μου....και αν ειδα καλα εισαι χρηστης φρουτου του διαβολου....ενδιαφερον.....θα ηθελες να μπεις στην ομαδα μου....?προσεχε την επιλογη σου....αλλιως θα πρεπει να σε τιμωρησω για οτι εκανες στους ανδρες μου...

-Νομιζω πως ξερεις την απαντηση.....δεν θα εμπενα ποτε σε μια τετοια σημωρια.....και φενεται νομιζω ο τροπος που τους αντιμετωπισα......
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 9:44 am

Εκεινος τοτε σηκωθηκε και περπατησε προς το μερος μου....εβγαλε τα γυαλια του και μου επιτεθηκε με σχετικα μεγαλη ταχτυτητα....αλλα καταφερα να την αποφυγω και να σταθω στα ποδια μου παλι....εκεινος τοτε ξαναεπιτεθηκε αλλα σκεφτηκα να την αφησω να περασει απο μεσα μου.....

Αποφευγοντας την επιθεση με αυτον τον τροπο εκανα ενα μεγαλο αλμα και του εχωσα κλωτσια στο προσωπο με σχετικα μεγαλη δυναμη που τον εκανε να βγει εξω απο το σπασμενο παραθυρο του μαγαζιου.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 9:57 am

Ολοι ειχαν μεινει με ανοιχτο το στωμα....ειχα καταφερει τελικα ενα αρκετα δυνατο χτυπημα...με δυναμη που ηξερα οτι δεν ηταν δικια μου....η απλα ημουν αρκετα τσαντισμενος.....παντως οτι και να ηταν ειχα καταφερει να κερδιζω στον αντιπαλο μου ο οποιος αρχησε να τρεχει.....

Αλλα αλλα χαλασε παλι ι διαθεση μου....παλι ειχα μπει σε μπελαδες....και δεν το ηθελα ουτε το επιδιωκα....ισως να εφτεγα λιγο γιατι ηταν προκλιτικη η απαντηση μου αλλα σε καμια περιπτωση δεν περιμενα αυτο το αποτελεσμα.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 10:00 am

Πηρα την ζακετα μου που ειχα αφησει πανω στην καρεκλα και τα λεφτα που χρωστουσα και καποια επιπλεον για τις ζημιες....δεν ηξερα ποσα ηταν απλα εδωσα αυτα που μπορουσα να δωσω και εφυγα χωρις να κοιταξω κανενα....

Γυρησα και κοιταξα την σερβιτορα η οποια δεν ειχε κουνηθει απο την θεση της....αλλα σε αντιθεση με τους υπολοιπους εδιχνε ενθουσιασμενη...αλλα η διαθεση μου ειχε χαλασει...οποτε επρεπε να φυγω απο το μαγαζι....τουλαχιστον δεν ηθελα αλλους μπελαδες....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 10:06 am

Βγηκα στον δρομο και αρχησα να περπαταω προς το πανδοχειο ωσπου ακουσα καποια βηματα πισω μου και γυρισα ενστικτωδος.....

-Εεεε περιμενε....ξεχασες το βιβλιο σου....ηταν η σερβιτορα απο την μπυραρια....
-Σε ευχαριστω πολυ...θα το ξεχασα μεσα στην βιασινη μου....
-Δεν πειραζει....προς τα που πας?
-Εεε προς το πανδοχειο....απλα προσπαθω να μην μπω σε αλλους μπελαδες....
-Νταξ δεν ηταν τιποτα...και μην ανησυχεις....οι πιο πολλοι ενθουασιαστηκαν με αυτο που εκανες...αυτοι οι τυποι μας κανουν την ζωη λιγο δυσκολη....
-Δεν ηταν τιποτα...ισα ισα...και της χαμογελασα
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 1:52 pm

Η αληθεια ηταν οτι ηθελα λιγη παρεα....αλλα δεν ηξερα αν ηταν αυτο που χρειαζομουν αυτη την σιτγμη....ημουν αρκετα διστακτικος.....

-Κοιτα θα μου αρεσε πολυ η παρεα σου αλλα δεν ειμαι σοι....
-Καταλαβαινω....παντως αν θελεις ελα αυριο απο το μαγαζι για πρωινο...
-Σε ευχαριστω πολυ και θα φροντισω να ειμαι παρον.....

Μου χαμογελασε και στην συνεχεια πηγε προς αλλη κατευθυνηση....ενω εγω εμεινα εκει να την κοιταζω...αλλα στην συνεχεια πηγα στο πανδοχειο και ξαπλωσα στο κρεβατι....και επεσα αμεσως για υπνο....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 1:58 pm

Το επομενο ομως πρωι ηθελα να τηρισω την υποσχεση μου....οποτε σηκωθηκα και ετοιμαστηκα να παω στο μαγαζι που δουλευε η κοπελια....και κατεβηκα στον δρομο....αλλα τοτε ειδα μπροστα μου ενα πλοιο marine....και τον χθεσινο μου αντιπαλο να βρισκετε πανω σε αυτο....τοτε μπηκα βιαστηκα μεσα στο πανδοχειο και πηρα οσο πιο γρηγορα τα πραγματα μου.....

Βγηκα απο την πισω πλευρα ενω ακουγα τους marine που ηταν μεσα στο πανδοχειο....και αρχησα να τρεχω και μετα απο 2 λεπτα περιπου ημουν μεσα στην βαρκα....ενω ακουγα την σειρηνα του πλοιου με τον συναγερμο....αλλα εγω ειχα ηδη βγει απο το λιμανι....ειχα φυγει και ημουν ασφαλες....αλλα δεν ειχα τηρισει την υποσχεση μου....αλλα επρεπε να φυγω ετσι βιαστηκα, το κακο ηταν οτι δεν ηξερα που θα παω....αλλα συγουρα καπου που να μην ειχε marine....
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]   Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 7:49 pm

Όνομα: Black Luster
Haki Points:0
Player of the Week Points:6
Beli:18.000
Bounty:+2.000.000
http://www.onepiecegr-rpg.com

Μια νεα αρχη με επιπλεον μπελαδες[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: