.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος] Batalla con los Rebeldes

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Saint
Civilian
Civilian
Saint

[Τελος] Batalla con los Rebeldes Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 7:29 am

Ειχαμε παρει πλεον την εκδικηση μας. H Παγκοσμια Κυβερνση ειχε πλεον δεχτει ενα ισχυρο χτυπημα και ο Jerry ηταν νεκρος! Η ψυχη της Σουζι μπορουσε πλεον να αναπαυτει. Επισης, με την Μαξι ειχαμε αναπτυξει μια σχεση που πριν το καταλαβουμε εγινε ερωτικη. Πλεον ο ενας για τον αλλον ηταν τα παντα και το καταλαβαμε μεσα απο τις μαχες που ζησαμε μαζι, αλλα και μεσα απο τις κακουχιες και τις λυπες.
Στην βαρκα για την Centaurea ανακαλυψαμε ο ενας τον αλλο, ζησαμε πολυ ωραιες στιγμες, πριν φτασει ξανα η ωρα της μαχης και τελειωσει αυτο το υπεροχο διαλειμμα!
Η μαξι ηταν πολυ καλη μαζι μου και αν και σκληρη στο πεδιο της μαχης ηταν πολυ γλυκια και τρυφερη μαζι μου. ενιωθα για πρωτη φορα ευτυχια! απο ολες τις κακουχιες που εζησα, απ'οτι τραβηξα σε ολη μου την ζωη, ηταν η πρωτη φορα που ειχα καποιον δικο μου ανθρωπο, τοσο δικο μου ανθρωπο ωστε να του πω τα παντα για μενα. Αποκαλυψα ολη μου την ιστορια στην Μαξι, απο το νησι των ουρανων μεχρι τις φρικιαστικες στιγμες στα εργαστηρια. Ετσι καταλαβε και τον λογο υπαρξης των φτερων που την ειχε παραξενευσει την βραδια στο πανδοχειο...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Saint στις Τετ Δεκ 29, 2010 4:57 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 8:36 am

Περασαν αρκετες μερες πριν φτασουμε στην Centaurea, μερες που πιστευω ηταν οι πιο ευτυχισμενες στην Ζωη μου. Η Μαξι ηξερε πραγματικα να με φροντιζει και πλεον ημουν σιγουρος οτι την αγαπουσα πολυ!
Μολις φτασαμε στην Centaurea ειδαμε ενα ξερο τοπιο, μια μεγαλη πολη στο βαθος του οριζοντα και πολλους καπνους να αιωρουνται πανω απο τον ξεροτοπο που χωριζε την πολη απο την θαλασσα, σημαδι μιας μεγαλης μαχης!
-Φτασαμε λοιπον.
-Ας κατεβουμε να δουμε τους Επαναστατες να τους δωσεις και αυτα που θελεις να τους ζητησεις να γινεις και μια απο αυτους.
-Ξερεις, δεν ειναι αναγκη να με ακολουθησεις... ειπε με ενα ναζιαρικο υφος.
-Θελω να σε ακολουθησω, ειπα και την αγκαλιασα καθως κατεβαιναμε μαζι απο την βαρκα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Saint στις Τετ Δεκ 29, 2010 8:47 am, 1 φορά
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 8:45 am

Ομως με το που κατεβηκαμε μας βρηκανε οι επαναστατες.
-Αλτ! Ποιοι εισατε?
-Ηρθαμε να βοηθησουμε, ειμαι π~
Η Μαξι με σκουντηξε.
-Ειμαστε συμμαχοι σας. Η κυβερνηση ειναι εχθρος μας και θελουμε να σας βοηθησουμε.
-Και που ξερω οτι δεν ειστε κατασκοποι της κυβερνησης?
-Θα εφερναν κατασκοποι ενα τετοιο ποσο χρυσου για τον σκοπο σας?
Μολις ειπε αυτα τα λογια η Μαξι εδειξε και τον μεγαλο μπογο με χρηματα και χρυσο που ειχε μαζεψει. Ο στρατιωτης δεν πειστηκε αλλα μολις ανοιξε την τσαντα και ειδε το χρυσαφι αρχισε να αλλαζει γνωμη.
-Απλα θελουμε να μας πας στον ανωτερο σου.
Ο Στρατιωτητς δεχτηκε και μας οδηγησε προς την πολη μεσα απο τον ξεροτοπο.
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 11:45 am

Καθως περνουσαμε μεσα απο την πεδιαδα μας τυλιξαν οι καπνοι.
-Τοσοι καπνοι... Εγινε καποια μαχη εδω?
-Ναι. Πριν μερικες μερες νικησαμε τους Μαρινς που φρουρουσαν το νησι.
-Απο το τοπιο φαινεται οτι ηταν σκληρη μαχη!
-Ηταν. Ευτυχως που εκμεταλλευτηκαμε τον αιφνιδιασμο και τα νουμερα μας! Ειδαλλως ο Αρχηγος των Μαριν στο νησι, Zhan Ze, ειναι πολυ καλος στην τακτικη και πολυ δυνατος! Θα ειχαμε προβλημα σε μια ανοιχτη μαχη μαζι του.
-Καταλαβα. Αναμενετε αντεπιθεση ή εχετε ασφαλισει την θεση σας?
-Οχι. δεν εχουν περασει πολλες μερες απο την επιθεση. Μαλλον θα μας αντεπιτεθουν. Ο Zhan Ze δεν θα το αφησει ετσι!
-Εζησε απο τη μαχη?
-Ναι. Υποχωρησε μαζι με τους εναπομειναντες της μαχης. Ειναι εξυπνος, σε ολο το South Blue ηταν ο μονος που μας δημιουργουσε τοσο μεγαλο προβλημα.
Μιλωντας φτασαμε στην πολη και καταλαβαμε και εμεις οτι δεν ειχε περασει καιρος που την ειχαν καταλαβει. Οι πολιτες τρομοκρατημενοι, στρατιωτες να τρεχουν απο εδω και απο εκει, καιμια γενικη ακαταστασια...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 11:53 am

Στην πολη επικρατουσε πανικος. Ελαχιστοι πολιτες κυκλοφορουσαν στους δρομους και αυτοι που κυκλοφορουσαν το εκαναν με προσοχη.
Απο την μερια των επαναστατων, υπήρχε εντονη κινητικοτητα. Κανονια μετεφεραν απο εδω, μια φρουρα πηγαινε απο εκει, στυσιμο προχειρης οχυρωσης απο εδω, ολοκληρωση των κεντρικων HQ απο την αλλη κανενας στρατιωτης δεν καθοταν παρα μονον αυτοι που φυλουσαν σκοπιες!
Εμεις περασαμε απο ολα αυτα και φτασαμε σε κατι μεγαλες σκηνες που απ'οτι καταλαβα ηταν τα κεντρικα των επαναστατων στο νησι. Ο στρατιωτης μας εκανε νοημα να μπουμε μεσα και μολις μπηκαμε βαρεσε προσοχη και παρουσιαστηκε!
-Στρατιωτης Tyler Grownin, σας αναφερω κυριε λοχαγε οτι βρηκα αυτους τους δυο ανθρωπους να περιφερονται στα νοτια του νησιου. Υποστηριζουν οτι ειναι συμμαχοι και ζητησαν να σας δουν!
Ο λοχαγος εγνεψε στον στρατιωτη να φυγει και γυρισε σε εμας.
Ηταν πολυ φουσκωτος και φαινοταν αρκετα δυνατον. Ειχε ταλαιπωρημενο προσωπο και μια τεραστια ουλη σε αυτο σημαδι των απειρων μαχων που εχει συμμετασχει!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 12:06 pm

-Ποιοι ειστε και τι θελετε? μιλησε αποτομα ο Λοχαγος!
-Ειμαι π~
Με σκουντηξε ξανα η Μαξι, με αγριοκοιταξε και πηγε να μιλησει.
-Εισαι πειρατης. Το ξερω. Τι θες?
Η φορα της Μαξι κοπηκε για λιγο.
-Ειναι μαζι μου. Ηρθα να γινω επαναστατρια. και να δωρισω καποια χρηματα στον σκοπο σας!
Ο λοχαγος κοιτουσε καχυποπτα.
-Πως και θελετε να το κανετε αυτο?
-Η Παγκοσμια κυβερνηση επιτεθηκε στο Puzzle Island, σκοτωσαν την κορη μου. θα δωσω οτι εχω και δεν εχω για να παρω εκδικηση.
-Λυπαμαι για οτι σας συνεβη αλλα δεν μπορω να σας εμπιστευτω.
-Αν σου πω οτι ειμαι αυτος που κατεστρεψε τις ενισχυσεις της Παγκσομιας Κυβερνησης στο Karate Island μαζι με τον CP6 Jerry, θα με πιστεψεις?
Για λιγο κοντοσταθηκε ο Λοχαγος.
-Το μαθαμε και ηταν ενα θειο δωρο. Υποθετω πως εισαι ο Mephistopheles λοιπον...
Εγνεψα καταφατικα!
-Η επιθεση σας στους πρακτορες του karate island ηταν ευεργετικη. Διπλά μαλιστα. Πρωτον θα μπορουσαν να ενισχυσουν την ανεπιθεση των Μαριν σε εμας και να σπασουν την μελλοντικη μας επιθεση στο Bliss Kingdom.
-Λοιπον? Θα μας δεχτειτε?
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 12:19 pm

Ο λοχαγος σκεφτηκε για λιγο και μας εδωσε το χερι του.
-Λοχαγος Junte "Hotpunch", δεν μπορω να σας δεχτω ακομη, διοτι ειμαστε σε ασχημη θεση και οργανωση, αλλα μπορω να δεχτω με χαρα την βοηθεια και την υποστηριξη σας και μολις τελειωσουν ολα και τακτοποιηθουμε στο νησι να σας δεχτω με χαρα.
Η Μαξι ξινισε την μουρη της αλλα την επιασα απο τους ωμους και την ησυχασα.
-Μην φοβαστε ουσιαστικα ειστε στους επαναστατες, τυπικα μονο απεχετε. Καταλαβαινετε για να μπειτε χρειαζεται καποια διαδικασια καποια ορκομωσια.
-Καταλαβα.
Η Μαξι εσπρωξε τα χρηματα προς τον Junte.
-Αυτα ειναι για τον επαναστατικο αγωνα.
-Ευχαριστουμε.
Ακριβως εκεινη την στιγμη μπηκε καποιος στην σκηνη.
-Κυριε Λοχαγε το θα κανουμε με τις οχυρωσεις.
Ο Λοχαγος του εγνεψε να μπει και γυρισε σε εμας.
-Μπορειτε να πατε στην ομαδα του Λοχια Riork. Εκει θα μπεις. ειπε στην Μαξι. Οσον για εσενα Mephistopheles, ευχαριστουμε για τις καταστροφες σου, αλλα δεν περιμενουμε να μεινεις στις παραταξεις μς ε?
Εγνεψα αρνητικα.
-Οχι. Ειμαι πειρατης, οχι επαναστατης.
-Καταλαβα. Μπορειτε να πηγαινετε. Εσυ παρουσιασου στον Λοχια Riork και εσυ εχεις το ελευθερο μεσα στην πολη.
Γυρισαμε τις πλατες και βγηκαμε απο την σκηνη.
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 12:28 pm

Μολις βγηκαμε ρωτησαμε που ηταν η ομαδα του Λοχια Riork.
Καθως πηγαιναμε σε αυτον ρωτησα την Μαξι:
-Πως σου φαινεται?
-Πολυ ανοργανωτοι ειναι! Και δεν ηταν τοσο θερμη η υποδοχη οσο περιμενα!
-Ε αφου ησουν με εναν πειρατη! Τι να σου πουν!? Διωξε με να δεις!
Με κοιταξε περιεργα.
-Αν δεν ησουν και εσυ θα ειχα προβλημα! Κοιτα σεβασμο που σου ειχαν! απλα επειδη "Κατεστρεψες" τους αντιπαλους.
-Χαχαχαχα, οντως.
-Οντως? απαντησε θυμωμενη, εσυ μονος σου τους καταστρεψες? Εγω δεν εκανα τιποτα?
-Καλα καλα ηρεμησε.
Με κοιταξε θυμωμενη.
-Μην φοβασαι ομως, θα αναγνωριστει η αξια σου! Συντομα θα σε λατρεψουν, ουτε καν θα σε υποδεχτουν απλα.
Συνεχισαμε να προχωρουμε μεχρι την βορεια ακρη της πολης, στην αντιθετη τελειως μερια!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 12:35 pm

Μολις φτασαμε μας πλησιασε ενας στρατιωτης.
-Τι θελετε?
-Τον λοχια Riork, ειπε η Μαξι.
Ο στρατιωτης γυρισε και φωναξε
-ΛΟΧΙΑ! ΛΟΧΙΑ!
Απο πισω ξεπεταχτηκε ενας ψηλος και χοντρος τυπος με απειρα μουσια και ενα τεραστιο σπαθι που στην κορυφη σχηματιζε γωνια 90 μοιρων.
-Ναι? ειπε μολις πλησιασε.
-Ειμαι η... σκεφτηκε η Μαξι, "Sniper", ειπε τελικα. Ηρθα να παρουσιαστω εδω επειτα απο διαταγη του Junte!
-Οοοο, ωραια και χρειαζομασταν ενισχυση στην ομαδα! Βλεπει ειμαστε τοσο λιγοι και φυλαμε την Βορεια πλευρα!
-Την βορεια? μα ολες οι μαχες νοτια γινονται!
-Δεν ξερω κοπελια μου, εμενα ο Λοχαγος μου ειπε να ειμαι στην βορεια και ειμαι στην βορεια.
Θυμωμενη η Μαξι, τον προσπερασε και καθισε με την ομαδα.
-Καλως ηρθες! ειπε ενας αλλα τον κοιταξε τοσο αποτομα που σωπασε.
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 12:49 pm

Πηγα να την πλησιασω.
-Εσυ ποιος εισαι? και εσυ για την ομαδα?
-Ειμαι μαζι της ειμαι πειρατης! Mephistopheles! Εχω αδεια απο τον junte.
-Εισαι αυτος που εκανε το χαος στο Karate Island?
-Ναι.
-To καταλαβα. Μπραβο σου. Ευχαρστως να κατσεις μαζι μας!
Μετα απο τα λογια του αυτα αποσυρθηκε σε μια σκηνη και κλειστηκε εκει.
Εγω πλησιασα την μαξι.
-Ωραιο ονομα τους εδωσες!
Με κοιταξε αποτομα.
-Δεν χρειαζεται να τα ξερουν ολα!
-Τι εχεις?
-Τι εχω? Ερχομαι με τοση θερμη να πολεμησω και κοιτα που με χωνει! Βορεια? Τι να κανω βορεια? Ποιος θα ερθει να επιτεθει βορεια? Ολες οι μαχες κατω θα γινουν και θα ειμαι απουσα! Πως να αποδειξω την αξια μου? Και τι σκατα Λοχαγος ειναι? βαζει στρατο σε μια αχρηστη περιοχη? απλα να καθεται?
Δεν μιλησα. Βαθεια μεσα μου ηξερα ομως οτι καλα εκανε και εβαλε, αν γινοταν μια επιθεση απο εδω θα ηταν πολυ ανοιχτες οι αμυνες τους. Μαλιστα πιστευα οτι ηταν πιθανοτερο να επιτεθουν απο την δικη μας πλευρα παρα απο εκει που περιμεναν οι αλλοι.
Ομως δεν ειπα τιποτα. Καθισα οκλαδον και περιμενα διπλα στην Μαξι.
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 12:59 pm

Σιγα σιγα σκοτεινιασε, ενω μιλουσα με την Μαξι. δεν ηθελα να την αφησα ακομη. Ιδιαιτερα στα προθυρα μιας τοσο μεγαλης μαχης!
Καθως μιλουσαμε ο Riork βγηκε απο την σκηνη του.
-Μολις μιλησα με τον junte. Οι μαρινς επιτιθεται στην νοτια πλευρα! Ειναι αρκετοι αλλα πιστευουν οτι μπορουν να τα καταφερουν.
Σηκωθηκε η Μαξι.
-Γαμωτο! εμεις γιατι ειμαστε ακομη εδω?
-Χαχαχα, βλεπω εισαι ανυπομονη για μαχη Sniper? Μην φοβασε τωρα που μπηκες δεν γινεται να την αποφυγεις!
Η Μαξι πηγε να απαντησει αλλα πεταχτηκα εγω.
-Ειναι ο Zhan Ze στην μαχη?
-Τι?
-Παρε και ρωτα αν ειναι ο Zhan Ze στην μαχη!
Ο Riork πηρε το den den mushi του και μπηκε στην σκηνη του σε λιγο βγηκε ξανα.
-Δεν ειναι εκει.
-Ωραια, εισαι τυχερη αγαπη μου.
Τους κοιταξα ολους με σοβαρο υφος.
-ΕΤΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΧΗ!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 1:09 pm

Ολοι με κοιτουσαν με απορια.
-Τι με κοιτατε? Ετοιμαστειτε! Σε λιγο θα επιτεθουν και σε εμας, μαλιστα ο Zhan Ze θα ηγηθεί της επιθεσης!
Μολις το ακουσαν αυτο γυρισαν και πηραν ολοι τα οπλα τους. ετοιμαστηκαν πληρως οταν χτυπησε το Den Den mushi του Riork.
-Ναι?
-Junte εδω! Δυσκολευομαστε αλλα αντεχουμε, κοιτατε εσεις να προσεχετε γιατι μαλλον θα σας επιτεθουν!
-Μαλιστα Λοχαγε!
Τοτε η αγωνια κορυφωθηκε στα υψη. Εγω ακομη καθομουν οκλαδων. Σηκωσα το χερι μου και εκτοξευσα μια φωτοβολιδα. Το φως αποκαλυψε την κολαση!
ενας μεγαλος αριθμος Μαριν με μαυρες στολες για να μην φαινονται τραβουσαν αρχα κουπι στην θαλασσα και μας πλησιαζαν. Μολις αποκαλυφθηκαν εντειναν τις προσπαθειες τους και αρχισαν να αποβιβαζονται!
-ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ! ΘΕΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Ολοι οι επαναστατες της ομαδας επιτεθηκαν και η Μαξι μαζι!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 2:03 pm

Η συγκρουση ηταν σφοδρη και δυνατη. Και οι δυο πλευρες ηταν ισορροπημενες. με χαρα εβλεπα οτι η Μαξι ηταν τοσο αποτελεσματικη οσο ο Riork και ακομη περισσοτερο, μονο ο τροπος μαχης αλλαζε, η Μαξι ηταν ευελικτη και γρηγορη με θανατηφορα πιστολια και ο Riork αργος αλλα καταστροφικος!
Ο Zhan Ze απο την αλλη φαινοταν πιο δυνατος και απο τους δυο. Σκοτωνε με ανεση τους Επαναστατες. Η Μαξι το παρατηρησε και του επιτεθηκε! Αυτος ανταπεδωσε και σηκωθηκα αμεσως! Δεν θα μπορουσε να νικησει!
Εφτασα ακτιβως την στιγμη που ο Zhan Ze ειχε ριξει κατω την Μαξι. Μπηκα στην μεση και την εσπρωξα αφηνωντας το οπλο του να χτυπησει πανω στην ισχυρη μου πανοπλια!
-Προσεχε!
-Ευχαριστω!
Τοτε γυρισα και τον κοιταξα!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 2:15 pm

-Πειρατη Mephistopheles... Τι γυρευεις εδω? Εισαι με το μερος των επαναστατων?
-Ας πουμε οτι εχουμε κοινο εχθρο! Αλλα επαναστατης δεν ειμαι!
-Για μενα ολοι ειστε τα ιδια σκατα!
-Οπως και για μενα ολοι οι Μαριν ειστε!
Μου επιτεθηκε αλλα απεφυγα το χτυπημα του. Ειδα την Μαξι διπλα να πολεμαει και να με κοιταει αγωνιωδως! Φοβοταν για εμενα.
Οι επαναστατες ως τωρα εχαναν εξ αιτις του Zhan Ze αλλα τωρα θα το αλλαζα αυτο!
-Οι επαναστατες θα κερδισουν την μαχη και δυστυχως για εσενα θα πεσεις απο την δυναμη ενος πειρατη!
-Κανεις δεν μπορει να με σταματησει! Τοσα χρονια πολεμαω το κακο και δεν εχω ηττηθει.
-Δεν πολεμησες εμενα!
-Χαχαχαχα! Εχεις κοτσια πειρατη! Να σε δω και στην μαχη! Το νησι αυτο ειναι δικο μου!
Δεν συνεχισα την συζητηση, επιτεθηκα στο ψαχνο!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 4:01 pm

Ο Zhan Ze επεφτε νεκρος στα ποδια μου. Οι επαναστατες το ειδαν και αρχισαν να πανηγυριζουν!
Οι μαρινς αρχισαν να υποχωρουν τρομαγμενοι! Αλλα ενας πηγε να μου επιτεθει απο πισω!
~ΜΠΑΜ~
Η αγαπημενη μου Μαξι ειχε "καθαρισει τον Μαριν!
-Εμπρος Παιδια! Πιαστε τους ολους! Μην ξεφυγει κανενας!
Οι επαναστατες ορμηξαν ολοι μαζι. Εγω ακολουθησα περπατώντας ενω εβλεπα την Μαξι να ορμαει στους Μαριν. Η Μαξι δεν επαιρνε αιχμαλωτους... Ηταν η οργη απο τον χαμο της κορης της που εβγαινε προς τα εξω...
Καποια στιγμη ενας Μαριν πηγε να γυρισει και να καρφωσει τον Riork. Αυτος δεν τον ειχε δει, αλλα εκει ηταν ξανα η Μαξι με τα πιστολια της να τον προστατευσει.
-Ευχαριστω της ειπε και ορμηξε με περισσοτερο μισος στους υποχωρουμενους μαρινς!
Η νικη ειχε εξασφαλιστει!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 4:12 pm

Συντομα δεν ηπυρχε τιποτα να κυνηγησουμε!
Λιγοι Μαρινς ειχαν πιαστει μονο ενω οι υπολοιποι κειτονταν νεκροι. Δυστυχως και πολλοι επαναστατες ειχαν χασει την ζωη τους, οι περισσοτεροι απο τον Zhan Ze!
Μολις τελειωσαν ολα μαζευτηκαμε ξανα.
-Πιστευεις ακομη οτι εκανε λαθος ο Junte και εβαλε εδω πανω φρουρα?
Η Μαξι με χτυπησε στο κεφαλι.
-Χαζε! δεν χρειαζεται να μου το χτυπας συνεχεια!
Στην συνεχεια με φιλησε.
-Ευχαριστω!
Οταν ηρθαν και οι αλλοι ο Riork ευχαριστησε ξανα την Μαξι και μας ειπε οτι το ειδοποιησε ο junte να κατεβουμε στην πολη. Ειχαν νικησει και εκει.
Ολοι τοτε μαζι με τους αιχμαλωτους κατεβηκαμε στην πολη!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 4:16 pm

Μολις φτασαμε ειδαμε οτι η πολη ηταν ανεγγιχτη. ολη η μαχη ειχε γινει στον ξεροτοπο. Καλυτερα κιολας γιτι δεν ηταν καλο να χανονται αθωες ζωες, θα παραποιουσε το νοημα της επαναστασης.
Μολις φτασαμε στα κεντρικα και στην σκηνη του Junte, αυτος με φωναξε μεσα μαζι με του 2 Lieutenants, τον Vice-captain και τους λοχιες!
Μεσα συζητησαμε για την μαχη και για τις επομενες κινησεις. Προταθηκαν τα ατομα για επαινους και προαγωγες και δεχτηκα πολλα συγχαρητηρια και ευχαριστω για την συμβολη μου στην νικη και ιδιαιτερα την εξοντωση του Zhan Ze!
Επισης μαθαμε απο ακομη ανωτερους του Junte οτι χρειαζοταν καποιους στρατιωτες στο Bliss Kingdom και επρεπε να στειλουν μερικους. Ετσι ο Junte βγηκε μαζι μας εξω και εκανε τις εξης ανακοινωσεις...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 4:30 pm

"Συγχαρητηρια σε ολους! Σημερα πετυχαμε μια σημαντικη νικη, σημαντικοτερη και απο την προηγουμενη. Σημερα εδραωθηκαμε στο νησι αυτο και το καναμε ενα ελευθερο νησι μακρια απο καθε ελεγχο της Παγκοσμιας Κυβερνησης. Ειναι μερα χαρας και ειμαι υπερηφανος που πολεμησα διπλα σας. Πραγματικα δεν θα μπορουσα να ειχα καλυτερους συντροφους! Ας θυμηθουμε ομως αυτους που εχασαν την ζωη τους σε αυτη την σπουδαια μαχη για τον σκοπο μας και ας κανουμε ενος λεπτου σιγη προς τιμην τους"
...
"Ας βραβευσουμε ομως και αυτους που βοηθησαν στην μαχη μας! Ο Lieutenant Rose και ο Λοχιας Riork αποτελουν λαμπρα παραδειγματα ανδρειας στην Μαχη αυτη. Αλλα και μια κοπελα, νεα επαναστατρια, η Sniper, εκανε τα αδυνατα δυνατα για να πετυχουμε την νικη και να μην χασουμε συντροφους! Αυτη η νεα επαναστατρια εχω την τιμη να αναφερω πως ειναι πλαον Λοχιας και αναλαμβανει την ομαδα του νεκρου Λοχια Timwork. Τελος, θελω να ζητωκραυγασετε ολοι για εναν Πειρατη, τον Mephistopheles, που νικωντας τον Zhan Ze μας χαρισε την νικη, γιατι κρατησε την πισινη γραμμη αμυνας μας!"
Καθως ολοι οπως πηγαιναν να φυγουν!
"Το αρχηγειο, απαιτει απο εμας να στειλουμε βοηθεια στην Μαχη του Bliss Kingdom! Πρεπει να σας πω οτι καποιοι απο εσας δεν θα γευτουν την νικη γιατι θα αποχωρησουν αμεσως για εκει. Αυτοι που θα πανε ειναι ο Lieutenant Rose και οι Λοχιες Binroam, Sniper, Gunblade και Rebeldog. Η αναχωρηση θα γινει εντος μιας ωρας. Ευχαριστω!"
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 4:41 pm

Κανεις δεν απογοητευτηκε αυτοι που ηταν να φυγουν ετοιμαστηκαν με τις ομαδες τους.
Η μαξι βρηκε την δικη της, και αν και δεν την εμπιστευονταν αρκετα μπροστα στην σκια του χαμμενου τους λοχια, δεν εφεραν καμια αντίρρηση σε οτι τους ειπε. ημουν σιγουρος οτι θα τους κερδιζε!
Λιγο πριν φυγουν η Μαξι με πλησιασε.
-Ανελαβα ομαδα...
-Μπραβο αγαπη μου, ηξερα οτι θα λαμψεις απο νωρις! Εισαι πολυ καλη εξαλλου!
-Υπερβολες! Τωρα που πηρα ομαδα ομως πως θα τους κουμανταρω! Δεν με εμπιστευονται! και αν δεν τους προστατευσω? και αν κανω λαθος οπως με την θεση μας πριν την μαχη? και αν~
Την φιλησα.
-Μην μιλας αλλο. Ξερεις οτι θα τα καταφερεις! Εχεις κανει πολλα για να μην τα καταφερεις τωρα!
-Καλη τυχη στο Bliss Kingdom! να προσεχεις!
-Και εσυ!
Φιληθηκαμε και μου γυρισε την πλατη καθως εμπαινε σε δυο μεγαλα πλοια των επαναστατων!
Την αφησα να φυγει νομιζοντας οτι θα με χασει, οτι θα ανοιχτω στις θαλασσες ξανα. Αλλα ειχα μια εκπληξη στο μανικι μου.
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 4:48 pm

Μπηκα στην σκηνη του Junte.
-Φευγεις?
-Και ναι και οχι, ειπα χαμογελωντας.
-Τι εννοεις?
-Θα παω να πολεμησω μαζι σας στο Bliss.
Η χαρα ηταν φανερη στο προσωπο του λοχαγου.
-Πως και ετσι?
-Θελω να δω λιγο ακομη την Μαξι ή "Sniper" οπως την λετε.
-Καταλαβα. Το περιμενα...
-Ψευτη! παντα ειμαι απροβλεπτος!
Γελασαμε και οι δυο μαζι!
-Δεν θα ξαναπερασω απο εδω ομως. Οποτε αυτο ειναι το Αντιο. Xαρηκα που σε γνωρισα Junte!
-Και εγω Mephistopheles, και εγω. Ελπιζω να ξανα ανταμωσουν οι δρομοι μας, δεν εισαι σαν τους αλλους πειρατες, εισαι τιμιος και δικαιος.
Χαμογελασα και πηγα στην βαρκα μου για να φυγω...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 4:57 pm

Μολις μπηκα στην βαρκα εβαλα φουλ μηχανες και εκτοξευτηκα στην ουσια προς τα πλοια των επαναστατων.
Με τεραστια ταχυτητα σε λιγη ωρα τους ειχα ηδη φτασει.
Μολις με ειδε η Μαξι, αμεσως πηδηξε στην βαρκα.
-Τι κανεις εσυ εδω?
-θα πολεμησω μαζι σας!
-Γιατι?
-Γιατι ετσι θελω!
-Για να με προστατευεις? Ακομη πιστευεις πως θελω προστασια?
-Οχι!
-Ψευτη...
-Ειναι κακο να θελω να περασω περισσοτερο χρονο μαζι σου? Αυτος ειναι ο μονος τροπος!
Τοτε η μαξι γλυκανε, εκλεισε την μηχανη της βαρκας και μειναμε πισω. Μεσα στο σκοταδι με φιλησε.
-Σ΄'αγαπω, μου ειπε και επεσε απο πανω μου γλυκα. Η βραδια του πανδοχειου θα επαναλαμβανοταν ακομη μια φορα...
Τι ομορφη νυχτα!
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Batalla con los Rebeldes   [Τελος] Batalla con los Rebeldes I_icon_minitimeΤετ Δεκ 29, 2010 8:11 pm

Όνομα: Saint
Haki Points:5
Player of the Week Points:10
Beli:24.000
Bounty:+10.000.000
http://www.onepiecegr-rpg.com

[Τελος] Batalla con los Rebeldes
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος] Por causa dos rebeldes!
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: