| [Τελος] Por causa dos rebeldes! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Saint Civilian
Posts : 1727 Join date : 31/03/2010 Age : 34 Location : Sky Island
| Θέμα: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 3:35 am | |
| Το επομενο πρωι μας βρηκε στις θαλασσες. Ηταν ενα ομορφο πρωινο. βεβαια το προηγουμενο βραδυ ειχαμε μεινει πισω απο τους επαναστατες γιατι θελαμε λιγη... ιδιωτικοτητα αλλα τωρα ηταν ωρα να τους φτασουμε ξανα. Η μαξι σηκωθηκε και ντυθηκε αμεσως, ενω εγω γυμνος ακομη εβαλα εμπρος την βαρκα σε πληρη ταχυτητα. Στην συνεχεια αρχισα να ντυνομαι. -Καλα, δεν κρυωνεις? -Οχι, η πανοπλια με προστατευει απο το κρυο. -Εισαι απορθητος! μου ειπε και χαμογελασε. -Μονο το σωμα, οχι η καρδια! ηταν η σειρα μου να χαμογελασω. Με την ταχυτητα που τρεχαμε σε λιγες ωρες μονο αρχισαν να φαινονται στον οριζοντα τα πλοια. -θα με σκοτωσουν που τους παρατησα! -Δεν θα σου πουν τιποτα και αν σου που θα τους αποδειξεις στην επομενη μαχη τι αξιζεις. Οπως και στην προηγουμενη, ειπα και της εκλεισα το ματι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Saint στις Πεμ Δεκ 30, 2010 3:39 pm, 1 φορά | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 3:53 am | |
| Μολις μας ειδαν αρχισαν να χαρετουν. πηγαμε στο πρωτο πλοιο οπου ηταν η ομαδα της Μαξι και ο Lieutenant Rose και αραξαμε διπλα. Μας πεταξαν την ανεμοσκαλα και ανεβηκαμε απο εκει στο πλοιο. -Λειψατε ενα ολοκληρο βραδυ! -Περασατε καλα? -Εφαγες καλα Πειρατη? Ηταν προφανες οτι οι επαναστατες ειχαν παρει θαρρος, αλλα δεν ηταν δικη μου δουλεια να τους παρω τον αερα. Η Μαξι τους κοιταξε με ενα παγερο και δολοφονικο βλεμμα. Αυτοι σωπασαν αμεσως. Ηταν εντυπωσιακο πως μπορουσε να σε "κουμανταρει" μονο με το βλεμμα της! Και εγω πολλες φορες επιανα τον εαυτο μου να παγωνει απο κατι τετοια βλεμματα της. Στην συνεχεια πηγαμε στην καμπινα του υπολοχαγου.
| |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 4:10 am | |
| Χτυπησαμε και μας δεχτηκε μεσα. -Ωραια ηρθατε και εσεις. μολις ειχαμε νεα απο το Bliss Kingdom! Οι Μαρινς τους επιτεθηκαν σε μια προσπαθεια να τους νικησουν πριν φτασουμε οποτε μαλλον θα φτασουμε εν μεσω μαχης! -Που θα αραξουμε και πως θα επιτεθουμε? -Θα τους χτυπησουμε απο πλαγια, μας δωσανε συντεταγμενες για την επιθεση. Κανονια δεν εχουν τα πλοια μας αρα δεν μπορουμε να παρεχουμε μακτυνη καλυψη. κατα μετωπον επιθεση. Μπροστα εγω με τις ομαδες των Gunblade και Rebeldog και απο αριστερα και δεξια Λοχιες Binroam και Sniper αντιστοιχα! -Μαλιστα, ειπαν και οι τεσσερις. -Πηγαινετε να ενημερωσετε τις ομαδες σας και θα τα πουμε στο συσσιτιο. Προβλεπομενη ωρα αφιξης, ο καπετανιος αναφερει, 10 το βραδυ! -Μαλιστα! -Ελευθεροι. mephistopheles εσυ κατσε λιγο. Στην τελευταια προταση η Μαξι με κοιταξε λιγο αλλα συνεχισε την δουλεια της
| |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 4:40 am | |
| Η πορτα εκλεισε πισω μας. -Τι θελεις υπολοχαγε? -Δυο πραγματα. Πρωτον. Θελω να ξερω αν θα μας βοηθησεις στην επερχομενη μαχη ή ερχεσαι μονο για την Sniper. -Θα βοηθησω. Εννοειται, η Παγκοσμια Κυβερνηση ειναι θανασιμος εχθρος μου! -Φανταζομαι ομως εισαι απροθυμος να δεχτεις τις διαταγες μας ετσι? -Σωστα. Ειμαι πειρατης, αν ηθελα διαταγες θα γινομουν επαναστατης. Ειμαι πειρατης και δεν εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου! -Ωραια, το περιμενα, ετσι φτανουμε και στην δευτερη χαρη. Δεν θελω να μεινει κοντα στην Sniper. Το οτι εισαι εκει και την προστατευεις ειναι κατι που δεν την αφηνει να ανοιξει τα φτερα της και μαλιστα η ανεση που της δημιουργεις μπορει να την σκοτωσει! -Καταλαβα. -Δεν ειναι δικα μου λογια λλα του Λοχια Riork. Απλα στα μεταφερω. -Θα κανω οτι μπορω. -Ειμαι σιγουρος για αυτο. Στην συνεχεια βγηκα και εγω απο την πορτα και πηγα στην Μαξι! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 5:21 am | |
| Οταν την βρηκα μιλουσε με την ομαδα της. -Θα βρουμε μαχη με το που θα παμε. Μολις προσδεθουμε θα επιτεθουμε απο δεξια της ομαδας του Υπολοχαγου Rose. Θελω συσπειρωση και αλληλοκαλυψη, οσοι θα μπουμε στην μαχη τοσοι να βγουμε! Οκ? -Μαλιστα! -Εγω χρησιμοποιω πιστολια οποτε αν καποιος εχει προβλημα μην διστασει να φωναξει! μπορω απο μακρια να τον σωσω! Ενταξει? -Μαλιστα! -Ωραια, παντε ετοιμαστειτε για φαγητο, μετα ετοιμαστε τα οπλα σαν, 10 το βραδυ φτανουμε. Το πληθος μπροστα της διαλυθηκε. Την πλησιασα και την αγκαλιασα απο πισω. -Μια χαρα τα καταφερνεις. Γελασε ειρωνικα. -Δεν ξερεις πως ειναι να εχεις στην ευθυνη σου ανθρωπινες ζωες! -Οχι δεν ξερω. παραδεχτηκα. Αλλα για αυτο σε διαλεξαν, αν πιστευαν οτι δεν μπορεις δεν θα σε εβαζαν σε αυτην την θεση. -Το ξερω, ειπε και πηγαμε και οι δυο για το φαγητο.
| |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 5:29 am | |
| Το φαγητο αν και λιγο ηταν καλο. ετσι και αλλιως στην βαρκα ειχα βαρεθει τα παστα ψαρια και κρεατα. Εδω στο πλοιο ειχαν μαγειρα για τους επαναστατες και το φαγητο ηταν μαγειρευτο! Αφου καθισαμε με τους αξιωμετικους και φαγαμε, μετα πηγαμε στην καμπινα της Μαξι για να ξαπλωσουμε. -Σε λιγες ωρες θα ειμαστε στην δύνη της μαχης ξανα! -Το ξερω. Η πρωτη μου μαχη σαν λοχιας. -Θα τα πας περιφημα. -Ευχαριστω για την υποστηριξη! Χαμογελασα, την αγκαλιασα και την φιλησα. -Θελω μια χαρη ομως... Δεν θελω να εισαι κοντα στην ομαδα μου... -Το περιμενα αυτο. -Θελω να ανεξαρτητοποιηθω απο εσενα! Δεν γινεται να σε εχω διπλα μου και να με σωζεις. Πρεπει να τα βγαζω περα μονη μου. -Καταλαβαινω. Θα παω με τον Υπολοχαγο μην φοβασαι! -Ευχαριστω. και επειτα... κοιμηθηκαμε.
| |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 5:50 am | |
| Μολις ξυπνησαμε βγηκαμε εξω. Απο μακρια βλεπαμε καπνους. -Σε 1 ωρα φτανουμε! ειπε ο Υπολοχαγος. -Γρηγορα ανδρες! Πισω μου! ειπε και ετρεξε μακρια μου η Μαξι, Καθιστε δεξια της ομαδας του Gunblade! -Μαλιστα! -Τα πλοια θα μπουν διπλα διπλα! Εχουμε ετοιμασει σκοινια και βαρκες! δεξια του πλοιου μας θα φυγει η Sniper, αριστερα, ο Gunblade, απο το αλλο πλοιο που ειναι αριστερα μας, δεξια θα κατεβει ο Rebeldog και αριστερα ο Binroam, ετσι ωστε ο σχηματισμος μας να ειναι ετσι οπως τον ειπαμε! -Μαλιστα! Εγω πηγα και καθισα διπλα στον Υπολοχαγο. Η αναμονη τους σκοτωνε ολους! Αλλα εγω δεν ειχα προβλημα! ηξερα οτι θα τα κατεφερναμε. Σιγα σιγα οι καπνοι μεγαλωνανε, ειδαμε την μαχη να εκτιλυσεται μπροστα μας. Χαος και αιμα! αμετρητος κοσμος! Ημασταν πολυ μικρη δυναμη σε σχεση με τις δυναμεις που μαχονταν! Ελπιχω να τα καταφερουμε! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 5:56 am | |
| Πιο κοντα... πιο κοντα... Λιγο πιο κοντα... Φτασαμε! -ΕΠΙΘΕΣΗ! ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ! Ολοι κατεβηκαν με τα σκοινια στις βαρκες οι οποιες γεμισαν αστραπιαια. Το κουπι πηγαινε σαν τρελο και σε λιγα λεπτα με τις ιαχες τους οι επαναστατες απο την centaurea ειχαν μπει στην Μαχη! Ετσι ηταν και η δικη μου σειρα να εμπλακω! Εκτοξευτηκα στον αερα και με φορα επεσα στο κεντρο της μαχης! Αρχισα να χτυπω με το πολυβολο και τα κανονια μου! Αλλα δεν ηταν αρκετο. οι μαρινς και ο στρατος της κυβερνησης ηταν πολυ μεγαλος! Ετσι επρεπε να παρω πιο δραστικα μετρα! παντα ομως οτι και αν εκανα, τα ματια μου επεφταν και στην μαξι απο μακρια! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 6:04 am | |
| Εκτοξευτηκα ξανα στον ουρανο και παρατηρησα την μαχη απο ψηλα! Το πεδιο ηταν καλυμμενο με ενα παχυ στρωμα σκονης αλλα μπορυσα να διακρινω ακομη αρκετα καλα τους μαχομενους! Οι επαναστατες εχαναν αλλα τωρα με την εισοδο μας ειχαμε εξισορροπηθει! Αν και η βορεια μερια ολης της μαχης ανηκε στους Μαρινς, η νοτια με την εισοδο μας εκει ειχε γυρει σε εμας. Με φοβο παρακολουθησα ενα μερος του στρατου απο βορεια να πηγαινει νοτια! Ο αντιπαλος στρατηγος ηξερε να καλυπτεται! Κοιταξα με μια πιο κοντινη ματια και παρατηρησα τις μαχες των αξιωματικων, των ομαδωνα μας! Η Μαξι τα πηγαινε πολυ καλα, ηταν ασφαλης και ειχε φαει πολλους, το ιδιο και ο Υπολοχαγος. Ο rebeldog ειχε προβλημα αλλα με ενα λειζερ απο μακρια τον εβγαλα απο την δυσκολη θεση. Ο Binroam δεν φαινοταν πουθενα, ελπιζω να μην εχει πεθανει και ο Gunblade ηταν και αυτος καλα αλλα ψιλοτραυματισμενος... Αφου ειδα το πεδιο κατεβηκα στον υπολοχαγο να του τα πω απο κοντα! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 11:42 am | |
| Μεσα στην μαχη ο Rose δεν με προσεξε που προσγειωθηκα διπλα του πανω σε εναν πρακτορα της κυβερνησης. αφου σκοτωσα αλλους δυο με τα, μονιμως πλεον ανοιχτα, πολυβολα μου τον πλησιασα. -Η πανω μερια εχει προβλημα! δεν θα αντεξει. Επισης επειδη μας εχουν απο βορεια στελνουν ενισχυσεις απο εκει εδω. -Καταλαβα! θα επικοινωνησω με τον Commander μεσω ασυρματου! αν μπορεις να βρεις τον αρχηγο τους και να τον νικησεις θα ειμαι ευγνωμων! -Ενταξει! θα προσπαθησω να τον βρω! Να προσεχετε. Πηγα να φυγω ομως ο Υπολοχαγος με επιασε απο τον ωμο. -Η Sniper τα παει καλα ε? -Ναι απαντησα. -Μπορει να πολεμας μακρια της αλλα δεν εχεις σταματησει λεπτο να την προσεχεις ε? Μου χαμογελασε. Εγω απομακρυνθηκα και πηγα να βρω τον αρχηγο των αντιπαλων μας. | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 11:54 am | |
| Καθως αιωρουμουν απο πανω απο το πεδιο της μαχης δεν δυσκολευτηκα να βρω τον Αρχηγο τους! Ηταν βορεια και αποτελουσε την κυρια αιτια που η βορεια γραμμη ειχε σπασει! Χτυπουσε με τετοια μανια και δυναμη που σωριαζε τρεις τρεις τους επαναστατες και κανεις δεν μπορουσε να τον σταματησει! Χωρις να το σκεφτω εβαλα φουλ μηχανες και επεσα με το κεφαλι στην περιοχη των εθρων στην βορεια μερια! -Full Body Nuclear Explosion! Καθως επεσα με ολη μου την φορα στο εδαφος η εκτ=ρηξη που προκαλεσα ηταν φαντασμαγωρικη αλλα και ακρως καταστροφικη! Αμεσως τραβηξα την προσοχη των Μαριν και του αρχηγου τους! Αφου σκοτωσα δυο-τρεις πρακτορες και μαριν ηταν η σειρα του να με αντιμετωπισει! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 12:08 pm | |
| -Τι κανεις εδω πειρατη? -Βοηθαω τους συμμαχους μου! -Εισαι λοιπον επαναστατης? -Οχι! Αλλα μπροστα στον κοινο εχθρο πρεπει να συσπειρωθουμε! -Χαχαχαχα! Οτι και να κανετε κανεις δεν προκειται να μας παρει την νικη απο τα χερια! -Μπορει να ειναι δυσκολη η μαχη αλλα δεν θα χασουμε! -Ετσι νομιζεις! -Μολις σε νικησω η εκβαση της μαχης θα αλλαξει! -Ο Akabane δεν χανει ποτε! -Αυτο θα το δουμε! Με την τελευταια μου φραση επιτεθηκα κιολας στον υπεροπτη Μαριν! Μεσα σε μια αχανης μαχη, η δικη μου μαχη ξεκινα... | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 1:35 pm | |
| Ειχα νικησει τον αρχηγο των Μαριν! Αλλα οι επαναστατες αρχισαν να υποχωρουν απο την μερια μας! -ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΤΕ! ΕΠΙΘΕΣΗ! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ! Τοτε ξαφνικα γυρισαν και με νεο αερα νικης ορμηξαν πανω στους υπεραριθμους Μαριν! -Nuclear Missile! Ο πυραυλος εκτοξευτηκε καρφι εναντια στους μαρινς και η εκρηξη αφησε πολλους νεκρους! Ηταν σαν να ξεκινησε μια νεα μαχη στον βορρα! Πλεον ηταν ισοδυναμες οι δυο πλευρες και οι επαναστατες ειχαν το πανω χερι λογω ψυχολογιας! Εκατσα και πολεμησα εκει και μολις σιγουρεψα την νικηφορα πορεια πεταξα προς τον Υπολοχαγο Rose! τον βρηκα πολεμαει με τρεις μαρινς ταυτοχρονα και αφου σκοτωσα τους δυο με το λειζερ, τον επιασα και του μιλησα!
| |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 1:48 pm | |
| -Ο Αρχηγος τους ειναι νεκρος και η βορεια μερια ειναι δικη μας πλεον! -Ναι αλλα δυστυχως ο δικος μας Commander ειναι και αυτος νεκρος! για αυτο δεν μπορεσαμε να στειλουμε βοηθεια βορεια! Η μεσαια γραμμη αντεχει αλλα δεν ξερω για ποσο! Πρεπει να την υποστηριξουμε! -Οχι! Απλα πιεστε περισσοτερο στα πλαγια! -Τι? Μα η μεση μας θα σπασει! -θα αντεξει η μεση! Αν πιεσουμε απο πλαγια θα μπορεσουμε να τους περικυκλωσουμε απο τρεις μερεις! Ο Υπολοχαγος σκεφτηκε λιγο. -Ειναι επικινδυνο εγχειρημα... αλλα μου αρεσει! Ή ολα ή τιποτα! Ετσι αρχισαμε να πιεζουμε με πεισμα και οι μαρινς να υποχωρουν. Αλλα εμενα δεν με ενοιαζε... Μετα απο αρκετη ωρα βρεθηκα ξανα στην μερια της Μαξι, και εψαχνα μανιωδως να την βρω! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 2:15 pm | |
| Καπου μεσα στην μαχη την πετυχα! Ηταν ακομη με την ομαδα της και φαινοταν εξουθενωμενη. ωστοσο ειχε κανει πολυ καλλη δουλεια! Η ομαδα της φαινοταν αυτη με τις λιγοτερες απωλειες! Δεν φανερωσα ακομη τον εαυτο μου αλλα πολεμουσα σε αποσταση αναπνοης! Τοτε ενας πολυ σωματωδης πρακτορας καταφερε να την πιασει απο το ποδι την ωρα που πηγαινε να πηδηξει πισω για να τον πυροβολησει απο κοντινη αποσταση. Αυτη εχασε την ισορροπια της και επεσε κατω αφηνωντας τα πιστολια να της γλιστρησουν απο τα χερια. Τοτε ο Πρακτορας σηκωσε ενα γιγαντιο σπαθι και πηγε να την χτυπησει! Παγωσα! Αν την εχανα και δεν την εσωνα θα τρελαινομουν! Πηγα να ριξω το λειζερ μου αλλα μπηκε μπροστα ενας μαριν και το εφαγε. Για λιγο εχασα την οπτικη επαφη αλλα μολις την ξανα βρηκα ειδα την Μαξι να του ριχνει μια στα αποκρυφα μερη, να τον λυγιζει να του ριχνει μια κλωτσια στην μουρη! αμεσως επιασε τα πιστολια της και τον αποτελειωσε καθυσηχαζοντας τους συντροφους της και εμενα που την παρατηρουσα! Μολις σιγουρευτηκα για την ασφαλεια της γυρισα στον Υπολοχαγο!
| |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 2:32 pm | |
| Σοκαριστηκα οταν τον ειδα στο εδαφος! Ηταν νεκρος! Ο Υπολοχαγος Rose ειχε πεσει απο τους αντιπαλους! Αυτο δεν μπορουσα να το αφησω ετσι! Ετρεξα στην Μαξι! -Αγαπη μου! Ο Rose ειναι νεκρος! Αυτη πηγε να στενοχωρηθει. -Δεν ειναι ωρα για στενοχωριες! Μαζεψε ολη την νοτια πλευρα και τωρα που τους εχουμε σπρωξει αρκετα καντε κλιση 90 μοιρων επιθεση ετσι ωστε να κλεισετε απο πλαγια το δυνατο κεντρο των μαριν! Καταλαβες? Αυτη μου εγνεψε καταφατικα μην μπορωντας να μιλησει απο την κουραση και την στενοχωρια! -θα παω να κανω το ιδιο και με την βορεια πλευρα! Αυτη θα ειναι η νικη μας ετσι και τα καταφερουμε! Αμεσως εκτοξευτηκα στην βορεια μερια της μαχης. Ευτυχως η μερια αυτη απο χειροτερη ειχε γινει η καλυτερη. Οχι μονο διατηρησε την υπεροχη αλλα ηδη ειχε σπρωξει πισω τους αντιπαλους! | |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 2:54 pm | |
| Το σχεδιο μου ηταν πετυχημενο! Με την Μαξι απο νοτια και εμενα απο βορεια και φυσικα ενα ανθεκτικο κεντρο, η νικη ηταν δικη μας! Με το που περικυκλωθηκαν οι μαρινς ειχαν χασει τον αγωνα! Πανικοβληθηκαν και αρχισαν να υποχωρουν ατακτα! Καποιοι προσπαθησαν να σπασουν τις γραμμες μας καποιοι να τρεξουν μακρια. Αλλα οτι και να εκαναν η περικυκλωση μου εκανε περιφημα την δουλεια της! Ηταν η μερα πανωλεθριας της Παγκοσμιας Κυβερνησης! Μολις τελειωσε η μαχη μαζευτηκαν οι επαναστατες! Ο Λοχαγος, που ηταν μια βαθμιδα κατω απο τον Commander που εχασε την ζωη του, μας εβγαλε λογο και με ευχαριστησε και μπροστα σε ολους και προσωπικα στην σκηνη του για την συμβολη μου! Η Μαξι εγινε υπολοχαγος στην θεση του Rose και πλεον ολα μπηκαν στον δρομο τους. Βεβαια η δουλεια ηταν πολυ μεγαλη η φροντιδα των τραυματιων, το θαψιμο των νεκρων, οι οχυρωσεις οι επικοινωνιες και αλλα τα οποια ευτυχως δεν ταλαιπωρουσαν εμενα!
| |
|
| |
Saint Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Πεμ Δεκ 30, 2010 3:34 pm | |
| Ειχε ερθει η ωρα να φυγω και ειχα παει στην βαρκα μου μαζι με την Μαξι! -Πρεπει να φυγεις ε? -Ναι! Εχω να συνεχισω το ταξιδι μου! -Και θα με αφησεις εδω? -Διαλεξαμε διαφορετικους δρομους. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ειμαστε μαζι! Εγνεψε θετικα. -Θελω να σου δωσω αυτο. Εβγαλε ενα χαρτι απο την τσεπη της. -Μου το εδωσε ο Rose στο πλοιο. Λεει το ειχε για την γυναικα του, για να ξερει παντα που ειναι και αν ειναι καλα. Αλλα η κυβερνηση την σκοτωσε... -Ειναι μαζι πλεον, την παριγορησα. Αυτη εσκισε το χαρτι και μου το εδωσε! Διαπιστωσα οτι το χαρτι κινιοταν προς το αλλο κομμενο του μισο! -Αυτο θα σου λεει παντα που ειμαι! Και αν παθω κατι... -Μην λες βλακειες! -Αν παθω κατι θα αρχισει να καιγεται σιγα σιγα.... -Δεν θα παθεις τιποτα ομως! Σε αγαπω! ειπα και εκρυψα το χαρτι στην τσεπη μου. Με φιλησε και μηκα στην βαρκα. -Να προσεχεις... -Και εσυ! -Θα τα πουμε στην μεγαλη γραμμη! -Θα ερθω! και θα ειμαι δυνατοτερη τοτε!!! Της χαμογελασα. -Σ'αγαπωωωω! φωναξε καθως το πλοιο απομακρινοταν και μετα.... Ξανα μοναξια... | |
|
| |
BadBoy Civilian
Posts : 4116 Join date : 06/05/2010 Age : 31 Location : Inner Sea Kingdoms
| Θέμα: Απ: [Τελος] Por causa dos rebeldes! Παρ Δεκ 31, 2010 5:35 am | |
| Όνομα: Saint Haki Points: - Player of the Week Points: 10 Beli: 24.500 Bounty: 5.000.000
ΥΓ: Καταπληκτικη δουλεια! Η πλοκη, η λεπτομερης περιγραφη της μαχης! Το συναισθημα! Η στρατιγικη! Η εξελιξη! Παρα πολυ ωραια! | |
|
| |
| [Τελος] Por causa dos rebeldes! | |
|