.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}

Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:31 pm

μετά την τελευταία μου περιπέτεια είχα να κοιμηθώ 2 μέρες έτσι ένα βράδυ έριξα την άγκυρα μου και πήγα στην καμπίνα μου για να κοιμηθώ
από την στιγμή που ξάπλωσα με πήρε ο ύπνος τόσο κουρασμένος ήμουν δεν πήρα τίποτα χαμπάρι
καθώς κοιμόμουν άρχισε να βρέχει ευτυχώς όχι κάτι το τρομερό έτσι το αφίσα χωρίς να δια κόψω τον ύπνο μου

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Πεμ Δεκ 30, 2010 12:39 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:32 pm

ενώ κοιμόμουν άρχισα να ακούω βήματα στο πλοίο μου νόμιζα ότι ήταν όνειρο και έτσι δεν έδωσα μεγάλη σημασία
ξαφνικά όμως η καμπίνα μου άρχισε να γεμίζει με καπνό έναν μεθυστικό καπνό μόλις το κατάλαβα σηκώθηκα άμεσος για να το elen3o αλλα μετά από δυο βήματα έπεσα ξερός κάτω από τον καπνό ήταν καθ σαν υπνωτικό
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:32 pm

δεν θυμόμουν και πολλά από αυτό το συμβάν το μονο που είδα ήταν πως όταν άνοιξε η πόρτα της καμπίνας μου μπήκαν μέσα μερική άνδρες και άρχισαν να με κουβαλούν ένας από αυτούς που με είδε είπε στους άλλους
"e παιδιά κοιτάξτε είναι ακόμα ξύπνιος"
σήκωσε το όπλο του και με χτύπησε
αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θυμόμουν
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

όταν ξύπνησα βρισκόμουν στην μέση τις θάλασσας πάνω σε μια σxεδια το κεφάλι μου πονούσε αφόρητα ζαλιζόμουν δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου
"τι συνέβη!! που είμαι!!ποιος μου το έκανε αυτό!!"
αυτό το ερώτημα με βασάνιζε όλοι την ώρα μέχρι που μου έφυγε η ζαλάδα και μπόρεσα να σηκωθώ
άρχισα να κοίτα γύρο γύρο μήπως έβλεπα κάνα νησί αλλα μονο γαλάζια θάλασσα έβλεπα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:33 pm

δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί ούτε κουπί ούτε πανί δεν είχα έτσι αφίσα την θάλασσα να με παρασύρει σε κάτι άγνωστο
της μέρες ο ήλιος γινόταν αφόρητος ενώ της νύχτες έκανε ένα τρομερό κρύο είχα γύρο στις 2 μέρες που έπλεα στην θάλασσα χωρίς να δω τίποτα άλλο και χωρίς να φάω αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος να σβήσω δεν μου είχα απομείνει άλλες δύναμης είχα φτάσει σε ένα σημείο που από την δίψα μου έβλεπα αντικατοπτρισμούς και φώναζα στον εαυτό μου σαν τρελός
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:33 pm

δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί ούτε κουπί ούτε πανί δεν είχα έτσι αφίσα την θάλασσα να με παρασύρει σε κάτι άγνωστο
της μέρες ο ήλιος γινόταν αφόρητος ενώ της νύχτες έκανε ένα τρομερό κρύο είχα γύρο στις 2 μέρες που έπλεα στην θάλασσα χωρίς να δω τίποτα άλλο και χωρίς να φάω αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος να σβήσω δεν μου είχα απομείνει άλλες δύναμης είχα φτάσει σε ένα σημείο που από την δίψα μου έβλεπα αντικατοπτρισμούς και φώναζα στον εαυτό μου σαν τρελός
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ένα βράδυ καθώς ήμουν σε παραλήρημα κοιτώντας τον ουρανό άρχισα να ακούω ένα
"fsss fsss"
και μετά από αυτό νερό έπεφτε πάνω μου
γύρισα να δω από που ερχόταν αυτό και είδα μια φάλαινα να μου ρίχνει νερό πάνω μου
σαν να ήθελε να μου πει κάτι σαν να προσπαθούσα να με σώσει να προσπαθεί να με ξυπνήσει από αυτόν ων λήθαργο
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:34 pm

αδύναμος όπως ήμουν τις λέω
"ε η φάλαινα για σου"
αυτή όμως έφυγε μακριά και για άλλη μια φορα εγώ ήμουν μονος μου γύρισα και κοίταγα για μια ακόμη φορα τον ουρανό και τα αστερια μέχρι που με πήρε ο ύπνος
όταν ξύπνησα το πρωί άρχισα να βλέπω πως η σχέδια στην οποια ήμουν είχε αρχίσει να διαλύεται
"ήρθε το τέλος μου"σκεφτόμουν
και ξάπλωσα για μια τελευταία φορα πάνω στην σχέδια
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:34 pm

ύστερα από λίγο η σχέδια είχε διαλυθεί και εγώ είχα βρεθεί να πνίγομαι στον ωκεανό
δεν μπορούσα να κουνηθώ και από την κούραση αλλα και από το φρούτο μου όλα είχαν αρχίσει να σκοτεινιάζουν
ξαφνικά από τον βυθό άρχισα να ακούω έναν υπέρηχο και από διπλα μου άρχισε να κολυμπά εκείνη η φάλαινα που είχα δει πιο πριν με έβαλε στο κεφάλι τις και με ανέβασε την επιφάνεια
μόλις ανέβηκα στην επιφάνεια μια τεραστια ανάσα πήρα και γέμισα τα πνευμονία μου με αέρα
πρώτη φορα σε όλοι μου την ζωή αισθανόμουν έτσι
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:35 pm

ευχαρίστησα την φάλαινα που μου έσωσε την ζωή μου και μετά αυτή άρχισε να κολυμπά προς μια μεριά "ασκετα" που ήταν ζώο εγώ τις μίλαγα σαν άνθρωπο της έλεγα ιστορίες από τις περιπέτειες μου και αυτή όλος περίεργος μόλις τελείωνα μια φράση τραγουδούσε λες και με καταλάβαινε είχα δεθεί mazeiths πόλη τέτοια ζώα δεν τα βρίσκεις όπου νάνε
η ώρες περνούσαν αλλα η πίνα εξακολουθούσε να με κυρίαρχη
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:35 pm

ύστερα από μερικές ώρες πάνω στην πλάτη τις φάλαινας είχα αρχίσει και έβλεπα ένα νησί άμεσος σηκώθηκα και άρχισα να χοροπηδώ
μετά από λίγα λεπτά πάτησα το πόδι μου επιτέλους στην στεριά άρχισα να κλαίω από συγκίνηση που επιτέλους είχα ξανά δει στεριά
άμεσος χαιρέτησα την φάλαινα και πήγα μέσα στο δασος για να βρω κάτι να φάω
όταν είχα χωθεί για τα καλά σε αυτό το νησί άρχισα να μυρίζω ψητό κρέας άρα κάποιος άνθρωπος θα ζούσε εδώ πέρα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

άρχισα να ακόλουθο την μυρωδιά του κρέατος
μετά από λίγο βρέθηκα στην είσοδο μιας σπηλιά
και αφού η μυρωδιά οδηγούσε μέσα στην σπηλιά μπήκα μέσα,, δεν περπάτησα πολύ μέσα στην σπηλιά και εκεί βρήκα μερικά κρεβάτια και στο κέντρο τους μια φωτιά με ένα γουρούνι που το είχαν αφήσει να ψήνεται
"είναι κανεις εδώ"
φώναξα 2-3 φορες αλλα απάντηση καμια
αυτό το γουρούνι μου είχε σκίσει την μύτη και έτσι από λιγούρα άρχισα να το τσιμπάω σιγά σιγά
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:36 pm

χωρίς να το καταλάβω από το τσίμπα τσίμπα είχα φάει όλο το γουρούνι
ήξερα πως από κάποιον θα τα άκουγα που έφαγα όλο του το φαγητό αλλα τουλάχιστον είχα ικανοποίηση την όρεξη μου
δεν σταμάτησα εκεί όμως είδα και ένα βαρέλι με κρασί και άρχισα να το αδειάζω και αυτό
επιτέλους είχα σωθεί δεν με ένοιαζε πια τίποτα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:36 pm

καθώς έπινα το κρασί ξαφνικά ένας ήχος με αποσιγκεντροσε ήταν ο ήχος της φάλαινας που με έσωσε βρισκόταν σε κάποιον κίνδυνο έτσι άμεσος τα παράτησα ολα και άρχισα να τρέχω προς την μεριά που άκουγα την φάλαινα
ύστερα από πολύ τρέξιμο έφτασα στην παραλια εκεί είδα την φάλαινα να έχει περικυκλωθεί από μερικά πλοία που από τα οποια το ένα ήταν το δικό μου
"η ληστές"σκέφτηκα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:37 pm

ξαφνικά στην θάλασσα άρχισα να βλέπω αίμα όταν παρατήρησα καλύτερα είδα ένα τεράστιο καμάκι να εχει χτυπήσει την φάλαινα
εκείνη την στιγμή ένα τεράστιο ρίγος μισους πέρασε από μέσα μου δεν άντεχα αυτό το θέαμα ο θυμος πια με είχε κυριαρχήσει τα ματια μου άρχισαν να βγάζουν σπίθες φωτιά και μετά από λίγο όλο μου το σώμα είχε μεταμορφωθεί σε φωτιά έτσι φωνάζω στους λίστες
"ετοιμαστείτε να πεθάνετε δεν θα δείξω κανένα έλεος προς τα σώματα σας θα τα κάνω σταχτη δεν θα έχετε σώματα να περάσουν στον άλλον κόσμο"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:37 pm

όλοι η λίστες γύρισαν προς την μεριά μου
και μόλις κατάλαβαν τι συνέβαινε πέσαν κάτω φωνάζοντας
"όχι στα..."
μονο αυτό πρόλαβε να πει ο ένας τους και με έναν τεράστιο στρόβιλο φωτιάς σκάω όλο τους το πλοίο το ένα μετά το άλλο η θάλασσα είχε μεταμορφωθεί σε μια φλεγόμενη κόλαση οποιος γλίτωνε και έβγαινε κολυμπώντας στην παραλια άμεσος τον χτύπαγα και το σώμα του γινόταν στάχτη και διασκορπιζόταν στην αμμουδιά
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 30, 2010 12:38 pm

όταν τελικά τους είχα εξαφάνιση όλους πήγα τρέχοντας στην φάλαινα και με προσοχή έβγαλα το καμάκι και ύστερα έκαψα την πληγή τις για να επουλωθεί πιο γρήγορα και να μην χάνει άλλο αίμα
έκατσα σε αυτό το νησί για λίγες μέρες φροντίζοντας την φάλαινα μέχρι που ένα πρωί άρχισα να ακούω την φάλαινα να χοροπηδά στην θάλασσα την είδα και επιτέλους είχε γίνει καλά πήγα τη αγκάλιασα από χαρά
αυτή μετά με έπιασε με το πτερύγιο της και με πέταξε πάνω στην πλάτη της εκεί κατάλαβα ότι θέλει να έρθει μαζί μου και έτσι της είπα
"ένταξη πάμε nemo"
BadBoy
Civilian
Civilian
BadBoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]   Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 4:04 am

Όνομα: Alucard
Haki Points:1
Player of the Week Points:4
Beli:13.500
Bounty: -

Alucard ο θύμος του δαίμονα [ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Alucard η άρχει του δαίμονα PART 3 [ΤΕΛΟΣ]
» [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Alucard η άρχει του δαίμονα PART 1 [ΤΕΛΟΣ]
» [ΠΑΡΕΛΘΟΝ] Alucard η άρχει του δαίμονα PART 2 [ΤΕΛΟΣ]
» Alucard η αρχή και το τέλος (τέλος)
» Alucard And the survivor [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: