.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
26 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 26 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

[ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:19 am

Μολις εφτασα στο νησι Ohara.... Πανε τοσα πολλα χρονια αλλα ο πατερας μου επεμενε να την βρω. Πως να περιμενει να βρω την περιβοητη Nico Robin απο το μηδεν .... Πολες σκεψεις που δεν μου χρειαζονται γεμιζουν το μυαλο μου,ασ παω στο δεντρο να δω αν θα βρω κατι να με βοη8ησει.Προχωροντας κοιταζω γυρω μου και το μονο που βλεπω ειναι σταχτες.. Υστερα απο 20 ολοκληρα χρονια που εχουν περασει η μυρωδια καμενου ακομα σου διαπερναει τα ρου8ουνια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Δευ Ιαν 03, 2011 9:41 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:20 am

πφφφ ολα γυριζουν! γιατι ομως? Ααα ναι μωρε! αφου εχω φαει το Sake Sake no Mi fruit ειμαι ο αν8ρωπος αλκοολ! λογικο ειναι να ζαλιζομαι. Οντως καθομαι και σκεφτομαι ολα αυτα ενω προσπαθω να βρω στοιχεια για να βρω την αδερφη μου? Παιζει να ειμαι πολυ τυφλα τοτε! "HAHAHA" ξεφωνισα απο μονος μου.

Ειχα σχεδον φτασει στο δεντρο μεχρι που ακουσα καποιους θορυβους να ερχονται απο το δεντρο. Ετρεξα να δω τι γινοταν και..

"ΒΟΟΟΟΜ"
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:22 am

Ακουστηκε μια εκρηξη,ευτιχως που δεν ειχα πλιασιασει κιαλλο γιατι 8α επιανα ευκολα φωτια.

Πλισιασα και η εκπληξη με βαρεσε σαν ενα κιβωτιο αμμο σε μουχλιασμενο ψωμι! ....Τι ειμα μολις τωρα?....τελωςπαντων...
Μια ομαδα ληστων ειχε ανατινα3ει τον κορμο του δεντρου,αλλα για ποιο λογο?
Πλισιασα κι'αλλο μεχρι που ενας ληστης με ειδε και φονα3ε σε ολοη την παρεα του..

-Ληστης1:ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!

Δεν αργησα ιδιαιτερα να συνειδητοποιησω οτι δεν ειναι ο τυπος των ληστων οπου απλα δεν 8α δινανε σημασια σε εναν περαστικο,απο την αλλη ομως ειχα απορια να μαθω γιατι ανατιναξανε το δεντρο. Χμμμμμ δυσκολη αποφαση, να τρεξω και να τους λυπηθω η απλα να τσ σπασω στο ξυλο να τελειονω? εχω αλλωστε να ψαξω και για στοιχεια που μαλλον δυσκολα θα βρω εξαιτειας τους...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:25 am

Με ειχαν περικυκλωσει κρατοντας διαφορα οπλα και σχοινια οπου ομολογουσε οτι δεν ηταν δολοφονοι. Αυτο απλα θα εκανε ακομα πιο ευκολη την μαχη.. Πλησιασε λιγο περισοτερο απο τουσ υπολοιπους ληστες ενασ κοντα μου με αργο και σιγουρο βαδισμα.Ηταν πολυ πιο μυωδης σε σιγκριση με τους υπολοιπους και πιο ψηλος.. Ισως να μην ειναι η μαχη τοσο ευκολη οσο σκεφτομουν...

-ΑρχηγοςΛηστων: Ποιος εισαι εσυ και τι θελεις σε αυτο το ερηπομενο νησι?

-Kane: Το ιδιο δεν θα επρεπε να ρωτισω και εγω για εσας? Ερηπομενο νησι ειναι,τι δουλεια εχουν εδω ληστες? Δεν υπαρχει τιποτα να κλεψουν!

-ΑρχηγοςΛηστων: Ο λογος που ειμαστε εδω δεν σε αφορα,δεν επρεπε να ερχοσουν εδω. ΑΝΔΡΕΣ! ΠΑΝΩ ΤΟΥ!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:28 am

-Kane: Ωπα Ωπα Ωπα! 10 προς εναν? δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο αδικο?

-ΑρχηγοςΛηστων: Χαχαχαχαχα! Ληστες ειμαστε ! Μην μου πεις οτι θα παιζαμε δικαια!

Ολοι οι ληστες τρεχανε προς τα πανω μου με υψομενα τα οπλα τους ετοιμοι να με χτυπησουν με ολη τους την δυναμη.. χα! Απερισκεπτοι βλακες.Σηκονω το χερι αφηνοντας λιτρα αλκοολ να κυλισουν.

-Kane: Sake pistol !! φωναξα εξαπολυοντας την επιθεση μου πανω στους 5 ληστες ερχομενοι απο τα δεξια.

Η επιθεση μου φοβησε τοσο πολυ τους υπολοιπους ληστες με αποτελεσμα να παρατησουν τα οπλα τους κατω και υποχωρησουν ουρλιαζοντας και τσιριζοντας ...

-ΑρχηγοςΛηστων: Τι εισαι?

-Kane: Ειμαι ενασ ανθρωπος αλκοολ. Εφαγα το Sake Sake no Fruit.
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:30 am

-ΑρχηγοςΛηστων: Εισαι χρηστης φρουτου του διαβολου!! Νομιζα οτι ανθρωποι σαν και εσενα ειναι παραμυθια !

Ο Ληστης παρολα τα λογια του δεν εδειχνε ουτε εκπληκτος ουτε φοβισμενος οπως οι αλλοι φιλοι του.Η αλιθινη μαχη μαλλον τωρα ξεκιναει!

Μιλουσε με τοση εκπλιξη για την δυναμη μου και ομως δεν δειχνει να φοβατε! Γιατι ομως? Μιπως απλα ελεγε ψεματα?....Αν αρχισω να σκεφτομαι τοσο πολυ θα παθει τιποτα το κεφαλι
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:32 am

-Kane: Εεε ληστη! ολα τα φιλαρακια σου την κοπανησανε,γιατι δεν τους ακολουθεις και εσυ?Στο ειχα πει οτι 10 προς εναν δεν ητανε δικαιο...για εσας παντα μιλοντας ...

-ΑρχηγοςΛηστων: Χαχαχαχαχα, δεν εχς την ιδια αντιδραση με τους γιατι εγω αντιθετως παντα θελω να τεσταρω την δυναμη μου,και ενασ χρηστης του φρουτου του διαβολου ειναι οτι καλητερο!

-Kane: Δεν θα ειμουν τοσο φιλοδοξος στην θεση σου.Επιπλεον ειχα ξεχασει να σου πω,ρε ψιλε! βρομας πολυ! καθε ποτε κανεις μπανιο?

Η ξαφνικη αυτοπεπηθηση χαθηκε απο το προσωπο του ληστη και αντικαθισταθηκε απο μια αλλη εκφραση αλλα οργης.
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:36 am

-ΑρχηγοςΛηστων: ΜΙΛΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΥ!!! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!

Μαλλον οταν του ειπα για την μυρωδια του πρεπει να πειραξα μια ευαισθητη περιοχη..Γεματος οργη ο ληστης ορμαει πανω μου αρπαζοντας με και σφυγκοντας. Το πιο ανηποφορο δεν ηταν ο πονος αλλα η μυρωδια του τυπου!

-Kane: Ρε φιλε,βρομας απιστευτα πολυ! Σαπουνι το εχεις ακουστα?

Ο ληστης σινεχισε να σφιγκει πιο δυνατα γριλιζοντας,Εχει αρχισει να κατανταει σπαστικο το ολο θεμα τσ μυρωδιασ οποτε αρχιζω να εκβαλψ αλκοολ απο το ωμα μου ετσι γλιστροντας απο την λαβη του και λυνοντας το θεμα τησ μυρωδιας.
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:39 am

-Kane: Καλυτερα τωρα.Δεν νομιζεις και εσυ?

Καταοργισμενος αρχισε να τρεχει προς το μερος μου οπου εγω το μονο που χρειαστικε να κανω για να τον βγαλω νοκ αουτ ηταν μια γροθια! Μπαμ και κατω ... Σπαταλισα ιδη πολυ χρονο για αυτους τους αδυναμους μπεμπιδες,Τρεχοντας φιγανε οι κοτες ...
Πιανω απο τον γιακια τον αρχηγο και τον ρωταω ξανα..

WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:41 am

-Kane: Τι δουλεια εχετε εδω?

-ΑργηγοςΛηστων: Μας πληρωσε ενας τυπος να ερθουμε και να καταστρεψουμε οτι εχει απομεινει απο εμοχη των αρχαιολογων και επισης να ψαχναμε και να καταστρεφαμε οτι αρχεια υπηρχαν για την Nico Robin.

-Kane: Nico robin? Γιατι ? Ποιος θελει να εξαφανισει τα αρχεια της ιστοριας αυτης της κοπελας? ΑΠΑΝΤΑ !!!

Ενας πυροβολισμος ακουγετε και πετυχενει μια σφαιρα τον ληστη στην καρδια.Κοιταω γυρω μου και δεν υπαρχει κανενας,η σφαιρα πρεπει να πυροβοληθηκε απο πολυ μεγαλη αποσταση και για να το εκανε καποιος αυτο δεν θα ηταν ουτε πειρατης,ουτε κηνυγος επικυρηγμενων ... Τετοιους ανθρωπους μονο η Παγκοσμια Κυβερνηση εχει. Αχ Robin που με εμπλεξες??
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:42 am

Πηρα απο τους ληστες οτι μου ηταν απαρετητο και ξεκινησα για το κατεστραμενο λιμανη. Ολο και καποιος ανθρωπος θα ειναι εκει για να μου δωσει λιγο φαι η και κανα μερος να κοιμηθω. Κατηφοριζοντας τον λοφο βλεπω οτι στο λιμανακι ειχε αρα3ει ενα πλοιο με πειρατικη σημαια,γιατι τοσος πολυς κοσμος ενδιαφερεται τελευταια για αυτο το νησι?
..στιγμες αργοτερα...

-Πειρατης1: Eee eσυ ομορφοπαιδο! Ελα εδω μια στιγμουλα! φωναξε ενας πειρατης κρατοντας ενα τεραστιο κιβωτιο.Και η εκπληξη μο ηταν ακομα μεγαλυτερη που μου μιλαει τοσο ανετα σαν να με ηξερε απο χθες..

-Kane: Συγνωμη Κυρ.Πειρατη αλλα γνωριζομαστε απο καπου?
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:44 am

-Πειρατης: Εσυ πιθανον να μην με αναγνωριζεις αλλα εγω ξερω ποιος εισαι.

Τα ματια ανοιξαν διαπλατα μολις αναγνωρισα τον πειρατη.

-Kane: Yuri Christallion? Θείε??

Ειχα μεινει αναυδος!! Ο αδερφος του πατερα μου Yuri Ειναι πειρατης!! Τελευταια φορα που τον ειχα δει ειμουν παραπολυ μικρος ... Δεν μπορω να το πιστεψω ακομα!!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:46 am

-Kane: Θειε Yrui? Τι κανεις εδω? Πως εχεις αλαξει ετσι? Σε φαγανε οι θαλασσες εε?

Ο θειος Yuri Ενας ψηλος και δυνατος εμφανισιακος πειρατης.. Οταν τον ειχα δει τελευταια φορα μικρος πριν βγει στις θαλασσες θα ελεγες οτι το δερμα του ηταν σαν ποπος μωρου! Τοσο απαλο και περιποιημενο. Πολοι φιλοι του τον φωναζανε Okama για πλακα αλλα αυτο παντα ενοχλουσε και πληγωνε τον θειο και ασ μην το εδειχνε.. Μεχρι που μια μερα εξαφανιζεται ετσι απλα. Και τωρα μετα απο 15 χρονια περιπου τον βλεπω εδω μπροστα μου,στο μερος οπου δεν υπαρχει καμοια αλλη ψυχη και να μην τον αναγνωριζω απο την εμφανιση του. Μολις 15 χρονια περασαν και οι ρυτιδες οποως και σημαδια ταλαιπωριας φαινονται στο προσωπο του και μια τεραστια ουλη που ξεκιναγε απο το κατω μερος του ματιου του και εφτανε μεχρι τον σβερκο του.

-Kane: Θειε θα μου πεις τι κανεις εδω τελικα?
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:48 am

-Yuri: Εχουμε μπαρκαρει για λιγο εδω με τον καπετανιο μας να επισκευασουμε το πλοιο μας και να μαζεψουμε πομηθειες και οτι αλλο μπορουμε. Πεσαμε σε μια φοβερη καταιγιδα πριν μερικες νυχτες και τρυπες ανοιχτηκαν στο καταστωμα του πλοιου μας. Το πιο κοντινο νησιηταν αυτο εδω οποτε ειρθαμε να το επισκευασουμε και ν φυγουμε. Αλλα εσυ Kane τι δουλεια εχεις εδω?

-Kane: Ειρθα για να βρω στοιχεια για την Nico Robin. Απο τοτε που πεθανε ο πατερας μου η Nico και εσυ εισαστε η μονη οικογενεια που μου εχει απομεινει...

-Yuri: Χαχαχα αν την Nico ψαχνεις στην Grand Line πρεπει να πας! Διαβαζεις ποτε εφημεριδες εκτος απο βιβλια και ιερογλυφικα? Η Nico ειναι πειρατης,ανηκει στο πληρωμα του Straw Hat Lyffy,Πειρατη με επικηρηξη 300.000.000belli! Και να την βρεις 2 πραματα εχω να σου πω.. Πρωτον ειναι πολυ πιθανον να μην γνωριζει την υπαρξη σου. Δευτερον τι σε κανει να νομιζεις οτι μολις την βρεις θα γινουν ολα ςραια και καλα,θα εισται οικογενεια και παλι,θα πιανεσται χερι χερι,θα τραγουδατε και βλακειες? Μολις γινεσαι πειρατης δεν υπαρχει επιστροφη στην παλια σου ζωη!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:50 am

-Kane: Δεν στοχευα στο να την πεισω να αφισει την ζωη τον πειρατων ουτε να γινουμε ετσι οπως ποτε δεν ειμασταν και ποτε δεν θα γινουμε.. Γιατι και εγω θα γινω πειρατης! Επελεξα τον ιδιο δρομο με τον πατερα μου,με την Nico και οποιδηποτε αλλο αρχαιολογο! Απο την στιγμη που ειμαι και αρχαιολογος ειμαι και καταζητουμενος απο την παγκοσμια κυβερνηση και τιποτα δεν μπορει να το αλλαξει αυτο τωρα πια ...

-Yuri: .....Ωστε θα επιλεξεις τον ιδιο δρομο με την Nico για να ξανασμυξεται... Αυτος δεν μου φαινεται εμενα ο καλυτερος λογος καποιος να γινει πειρατης και να παει στην Grand Line ετσι απο μονος του.
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:52 am

-Kane: Φυσικα και δεν παω μονο για την αδερφη μου! Η παγκοσμια κυβερνηση χωρισε τον πατερα μου απο την μητερα μου,εμενα απο την αδερφη μου,σκοτωσε τους γονεις μαζι με αλλους χιλαδες αθωως ανθρωπους και ολα αυτα για να κρυψει μερικα μυστικα της! Το μισος μου για την παγκοσμια κυβερνηση ποτε δεν θα σβησει και θα την καταστρεψω! Και ο καλυτερος τροπος να το κανω αυτο ειναι να μαθω την αληθινη ιστορια και να την μαθει ο κοσμος!

-Yuri: Τα ονειρα σου φτανουν μακρυα πολυ,και αυτο το ταξιδι που εμπροκιτο να ξεκινησεις ειναι πολυ πιο επικυνδηνο απο οποιοδηποτε αλλου πειρατη! Αλλα σαν θειος θα σε βοηθησω.

Μου κλεινει το ματι ο θειος,μου αφηνει το κιβωτιο στα χερια και τρεχει στο καραβι λεγοντας μου..

-Yuri: Ασε το κιβωτιο εκει που ειναι και λα τα αλλα και περιμενε με.

Τοτε και εγω παω το κιβωτιο να το αφησω μαζι με ολα τα αλλα και να περιμενω τον θειο μου.. Τι ειχε σκεφτει αραγε και εφυγε τοσο γρηγορα?
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 8:53 am

Περασανε 10 λεπτα.Για ξεαπολυνω την βαρεμαρα μου κοιταζα τους συντροφους του να επισκευαζουν το πλοιο τους. Στην οψη μοιαζαν σαν πειρατεσ αλλα οταν τους ακουγα φαινοντουσαν αρκετα ευγενικοι,καμοια σχεση για το ποια ιδεα εχουν σχηματισει στο κοσμο. Η φημη τους παντα προηγητε. Ετσι πρεπει να γινω και εγω τωρα πια.. Ειμαι ετοιμος να γινω πειρατης,οχι για τα λεφτα,οχι για την δυναμη και εξουσια,αλλα γιατι μεσα σε αυτες τισ τεραστιες θαλασσες ειμαι σιγουρος οτι θα μπορεσω να βρω συντροφους οπου θα μισουν εξησου οσο και εγω την παγκοσμια κυβερνηση....

-Yuri: KANE, ελα μεσα στο πλοιο!!

Τι με θελει μεσα? Δεν μπορω να καταλαβω ... Οπως και να εχει προχορω και βλεπουμε. Προχωρησα στο πλοιο ανεωενοντας πανω στην σανιδα οπου ειχα συνδεσει το πλοιο με την στερια. Φτανω στο καταστρωμα και βλεπω τον θειο μου να μιλαει με τον καπετανιο του( υπεθεσα οτι ειναι ο καπετανιος του διοτι φοαραγε μεγαλο καπελο,πολα κοσμηματα,κλασικος ψωνισμενος πειρατης καπετανιος...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 9:00 am

-Καπετανιος: Ο Yuri απο εδω μου εξηγησε την κατασταση σου και την συγγενεια σας. Μπορουμε να σε δεχτουμε πανω στο πλοιο μας να ταξιδεψεις μεχρι το τελευταιο νησι της West Blue. Οταν θα ειμαστε ετοιμη να μπουμε στην Grand Line Δυστιχως δεν μπορεις να μας ακολουθησεις.. Η Grand Line Δεν ειναι για αρχαριους πειρατες και δεν μπορουμε να εχουμε το νου μας συνεχεια σε εσενα.

Μου ειρθε εκεινη την στιγμη να του πετουσα μια γροθια για να καταλαβει οτι δεν μιλαει με καποιον χαζο και αδυναμο αλλα με εναν πειρατη που θα φτασει ψηλα! Αλλα καταπια ολο τον θυμο μου κατω σκεπτουμενος οτι ειναι η μονη μου επιλογη πλακα πλακα για να φυγω απο αυτο το νησι για το καικι μου δεν θα αντεξει αλλο ταξιδι.. Ας με πανε μεχρι το Ilusia Kindom και μετα βλεπω πως θα συνεχισω..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 9:02 am

-Kane: Μαλιστα καπετανιε!Δεν με συμφερει για τωρα να του πηγαινω κοντρα,οποτε ασ το παιξω ηρεμος και καλος μπας και δεν με βαλει κιολας να του κανω αγκαριες στο πλοιο...ελπιζω..

-Καπετανιος: Εγινε λοιπον! Αντρες! Ακουστε με! απο σημερα μεχρι το Ilusia Kindom Ο νεαρος αρχαιολογος Kane Christallion Θα ειναι μαζι μας! Να τον μεταχειριζεσται σαν εναν Nakama σας!!

Και ετσι λοιπον ξεκιναει το ταξιδι μου στισ θαλασσες ως πειρατης,μεχρι να φτασω Grand Line ελπιζω να βρω τους αληθινους μου nakama!

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ
Armageddon
Administrator
Administrator
Armageddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 12:55 pm

Όνομα: giannakos92
Haki Points: -
Player of the Week Points: 5
Beli: 16.000
Fame Points:-

[ΑΡΧΗ] A new archaiologist at Ohara[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος]
» Ohara the true story [ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: