| Where am I?[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Ιαν 01, 2011 9:16 am | |
| Μετα απο την τελευταια μου περιπετεια ειχα ανεβαστει ψιχολογικα....ασχετα αν το bounty μου διπλασιαστηκε.Ηταν το τελευταιο πραγμα που εμ ενδιεφεραι την δεδομενη στιγμη,αν και πολλοι μπορει να γλυκοκοιταζαν το ποσο που ειχα για το κεφαλι μου.Αλλα μετα την προπονηση ηξερα οτι δεν θα επεφτα τοσο ευκολα σε μαχη.Οποτε ελενξα σε ποιο νησι βρισκομουν πιο κοντα....
Το προβλημα ηταν οτι ειχε πιασει ομιχλη και δεν μπορουσα να δω που πηγαινα.Ειχα ομως μαζι μου την πιξιδα οποτε ηρεμησα καπως και μπορουσα να δω προς τα που παω.Μετα απο μερικες ωρες μπορουσα να διακρινω κατι στο βαθος.Και μου εκανε και εντυπωση γιατι δεν ειχα δει στον χαρτη καποιο νησι εδω γυρο, αλλα δεν θα με χαλαγε να ριξω και μια ματια!Οποτε αποφαησα να πλησιασω πιο κοντα και να δω τι υπηρχε εκει!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Κυρ Ιαν 02, 2011 10:52 am, 1 φορά | |
|
| |
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Ιαν 01, 2011 2:37 pm | |
| Μετα απο λιγα λεπτα ειχα φτασει αρκετα κοντα στο νησι και παρατηρησα οτι εμοιαζε με ζουγκλα....τουλαχιστον τα δεντρα εδιναν αυτη την εντυπωση.Αυτο σημαινε τροπικο κλημα,δηλαδη πολλες βροχες,πολυ ζεστη και ανυποφορη υγρασια....Απο την μια στεναχωρηθηκα αλλα απο την αλλη σκεφτηκα οτι θα μου εκανε καλο το να ζησω σε διαφορετικες και ισως σκληρες συνθηκες!!
Οταν εφτασα πιο κοντα αφησα την βαρκα μου αναμεσα σε κατι βραχια.Δσυτυχως δεν ειχα και πολλες επιλογες για αν την αφησω γιατι σε αντιθεση με τα υπολοιπα νησια δεν ειχε παραλια.Ητα ενα ρισκο γιατι μπορει να γινοταν κομματια εκει που την ειχα αφησει...αλλα ηταν ενα ρισκο που επρεπε να παρω! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Ιαν 01, 2011 2:48 pm | |
| Πηρα τον σακο μου και αρχιζα να βοματιζω προς τα μεσα και καλου κακου ειχα παρει και ενα σπαθι που ειχα βρει στο προηγουμενο νησι απο το αρχηγειο των ψαρανθρωπων το οποιο πιστευα οτι θα με βοηθουσε.Δεν ηξερα τι μπορουσε να συναντησω μεσα στο δασος οποτε επρεπε να ειμαι προετοιμασμενος για καθε ενδεχομενο!
Το πιο ενοχλητικο ηταν τα εντομα που ειχε....λογο της υγρασια εκαναν παρτυ εδω!Μερικες φορες οταν επεφτα σε σμηνος γινομουν καπνος για να τα αποφευγω και να μην με τσιμπανε.Το θεαμα παντως ηταν μαγευτικο....ηταν λες και το τοπιο ειχε βγει απο καποια ζωγραφια.Τελικα αξιζε η σταση μου αυτη στο νησι σκεφτηκα και παιρνοντας θαρρος απο αυτο συνεχισα τον δρομο μου! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 3:10 am | |
| περιπλανιομουν για περιπου ωρες μεσα στο νησι και δεν ειχα συναντησει τιποτα παραμονο κατι περιεργα ζωα.Μερικα εδιναν την εντυπωση οτι ειναι τερατα διοτι η μεταλαξη ηταν πολυ περιεργη και αφυσικη.....δεν προσπαθησα ουτε να τα πλησιασω ουτε τιποτα, να και πεινουσα ηταν η αληθεια....αλλα βλεποντας μερικα ειδη ζωων το πως ηταν μου κοβοταν η ορεξη μαιχαρι.....
Καθησα σε ενα ξεφοτο του νησιου για να κανω ενα διαλλημα,οποτε καθησα κατω....δεν ανησυχουσα απο θεματα ερπετων λογω του φρουτου μου.Το πολυ πολυ αν με δαγκωναν να πνιγονταν με τον καπνο μου.Αναμφιβολα ηταν ομορφο μερος αλλα μου ειχε κανει εντυπωση πως και δεν ηταν στον χαρτη.Αλλα απο την αλλη αμα ηταν στον χαρτη...δεν θα ηταν κατοικημενο εστω απο μερικους? | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 3:22 am | |
| Μεσα στον σακο μου ειχα λιγο ψωμι το οποιο το ειχα κρατησει για ωρα αναγκης.Και μαλλον ηταν αναγκη αφου τα περισσοτερα ζωα εδω μου προκαλουσαν αηδια.Το προβλημα ηταν οτι ηταν συνδυασμος ζωων...κατι σαν ενωση 2 ή καμια φορα και παραπανω ζωων,απο την μια ηταν ομορφο να τα παρακολουθεις αλλα απο την αλλη τα λυπομουν.Ισως δεν ειχα συνηθησει εγω την ιδεα να βλεπω κατι τετοιο.....
Εφαγα το υπολοιπο ψωμι που ειχε μεινει και αποφασησα οτι ηταν καιρος να βρω κατι να φαω αλλιως θα ειχα προβλημα στις επομενες ωρες,ειδκα οταν ο ουρανος ηταν φορτωμενος με τοσα μαυρα συννεφα....το οποιο μαλλον ηταν προηδοποιηση για καταιγιδα..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 4:06 am | |
| Μαζεψα μερικα ξυλα και πεσμενα φυλλα για να αναψω μια φωτια για να ζεσταθω για αλλαξε αποτομα η θερμοκρασια και εκανε σχετικα κρυο αλλα το προβλημα ηταν οτι σε λιγο βραδυαζε...οποτε επρεπε να βρω κατι να φαω και να περασω καπως προχειρα την βραδια.Δεν ειχα ξαναζησει κατω απο τετοιες συνθηκες οποτε θα ηταν κατι ενδιαφερον......
Οταν αναψα την φωτια πηρα το λεπιδι και το ξυφος που ειχα και αρχησα να ψαχνω για τροφη...αλλα δεν εβλεπα καποιο...."θυλαστικο".Τελικα μετα απο μια ωρα αφου δεν βρηκα τιποτα γυρησα πισω στο ξεφοτο...δεν ειχα και πολλες επιλογες αλλα να περιμενω μεχρι αυριο το πρωι.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 4:12 am | |
| Ειχαν μεινει κατι ξυλα που τελικα δεν θα τα χρησιμοποιησα και αρχησα να τα ακονιζω με το σπαθι μου.Δεν ειχα κατι αλλο να κανω και δεν ειχα υπνο,λογο των θορυβων που εκανα μερικα ζωα.Αλλα ειχα τεντομενα τα αφτια μου για να ειμαι προετοιμασμενος για το καθε ενδεχομενο. Μετα απο λιγο τελικα εκανα κατι σαν σπαθι...τουλαχιστον ειχα καταφερει να του δωσω ενα ωραιο σχημα....ωσπου τοτε ακουσα μια περιεργη φωνη...
-Ξενε....αν θες να ζησεις...ΦΥΓΕ!!
Γυρησα αποτομα το κεφαλι μου....δυστυχως μεσα στο στοκταδι δεν μπορουσα να κανω και πολλα....βασικα να δω και πολλα!Απλα στηριζομουν στο ενστικτο μου....
| |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 4:28 am | |
| Τοτε το ματι μου πηρε εναν θαμνο που κουνιοταν λιγο....καταλαβα οτι μαλλον η φωνη ηταν σκετο φιασκο....και οτι μαλλον καποιος ηθελε να εξασφαλησει την ησυχια του στο νησι.Μαλλον ειχα κανει αισθητη την παρουσια μου στο νησι και μαλλον με θεωρουσε απειλη!Εγινα καπνος και πλησιασα τον θαμνο και δυχως να το πολυ σκεφτω ορμησα πανω του......
-ΑΑΑΑΑ...ασε με μην με τραβας..!! -Εισαι μεσα στον θαμνο.....! -Οχι ηλιθιε εγω ειμαι ο θαμνος.....!!
Τοτε αφησα τον θαμνο και τον κοιταξα εξεταστηκα....ηταν τα μαλια ανθρωπου....και μαλιστα η βαση του θαμνου ηταν ενα κουτι! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 4:37 am | |
| Ηταν πολυ περιεργο σαν ον....εκεινος τοτε γυρησε και με κοιταξε με βλοσηρο υφος.Για να ειμαι ειλικρινης μαλλον και εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση του,αλλα δεν ηξερα περι τινος προκειται εξ αρχης...Τοτε τον βοηθησα να σηκωθει γιατι ετσι οπως ειχε πεσει δεν μπορουσε να σηκωθει και εκανε ασκοπες κινησεις!
-Συγγνωμη δεν ηξερα οτι εσυ ησουν ο θαμνος....νομιζα οτι ηταν μεσα στον θαμνο!απαντησα με ενα χαμογελο....
-Δεν πειραζει...απλα ηθελα να σε τρομαξω και να σε διωξω απο το νησι...οσοι ερχονται εδω ζητανε θυσαυρους....
-Μπαααα δεν ενδιαφερομαι...απλα με εβγαλε εδω η βαρκα μου και ειπα να κοιταξω λιγο το νησι...
-Περιεργο....οι πιο πολλοι αλλαζουν τροπο σκεψης οταν ακουν θυσαυρους...
| |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 4:41 am | |
| Δεν μιλησα απλα γυρησα λιγο το βλεμμα μου προς αλλη κατευθυνση...και εμεινα σιωπηλος.Αν του ελεγα οτι εχω επικυρηξη και οτι ημουν πειρατης τοτε συγουρα θα εκανε σαν τρελος.Αλλα δεν ηξερα αυτος τιι προσπαθουσε να κρυψει....
-Πως και εσυ εισαι εδω μονος σου? -Μεγαλη ιστορια και δεν εχω την ορεξη να την πω μικρε...απλα με ποναει.... -Δεν πειραζει και οτι χρειαστεις πες μου....οπως βλεπεις και ας ακουσα για θυσαυρους δεν αλλαξα.... και αρχησα να γελαω και στην συνεχεια αρχησε και εκεινος να γελαει.....
Δεν ηταν κακος...μαλλον φοβησμενος.Στην συνεχεια σκεφτηκα το πως ειχε καταληξει εδω μονος και για να μην τον φερνω σε δυσκολη θεση δεν εκανα καμια ερωτηση πανω σε αυτο! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 7:09 am | |
| Η νυχτα ηταν ηρεμη και μας πηρε και σχετικα γρηγορα ο υπνος....δεν ειπαμε και τιποτα το σπουδαιο.....τουλαχιστον εγω δνε ηθελα να δωσω επιπλεον πληροφοριες για το ατομο μου.Επρεπε να κρυψω οτι ειμαι πειρατης....αλλα πριν κοιμηθουμε μου ειπε κατι που στην αρχη δεν το καταλαβα μεσα στην κουραση και την νυστα μου....
-Μικρε ο λογος που προσπαθησα να σε διωξω ειναι τα ζωα....ο θυσαυρος αυτου του νησιου ειναι τα ζωα....δεν εχω κατι αλλο....
Αλλα κλασματα δευτερολεπτου με πηρε ο υπνος οποτε δεν καταφερα να επεξεργαστω τι μου ειπε...Το επομενο πρωι σηκωθηκα σχετικα νωρις λογο της φασαριας....και ηταν μια καλη ευκαιρια να βρω κατι να φαμε..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 7:17 am | |
| Ενω μαζευα φρουτα θυμηθηκα αυτο που μου ειπε ο περιεργος τυπος χθες βραδυ ο οποιος ακομα κοιμοταν στο ξεφοτο....Επιτελους ολα εβγαζαν νοημα και ειχα σκοπο να σεβαστω αυτο που εκανε.Στην τελικη δεν ειχε καποιο συμφερον ουτε κερδιζε κατι....και αν κερδιζε ηταν η συμπαρασταση μου σε κατι τετοιο.Ειχε δικιο!Το μερος αυτο ηταν οντως ενας παραδεισος!
Οταν μαζεψα μια ικανοποιητικη ποσοτητα γυρησα πισω στο ξεφοτο που ειχαμε κατασκηνωσει....αλλα ο τυπος ειχε φυγει,αφησα κατω τα φρουτα και ξανακαθησα ενω αναψα παλι φωτια.Καθως ομως μαζευα ξυλα ακουσα μια εφιαλτικη κραυγη....και ενω ηξερα οτι δεν υπηρχε αλλος απο τον τυπο στο νησι αρχησα να τρεχω προς τα εκει,μηπως χρειαζοταν την βοηθεια μου.....!
| |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 7:24 am | |
| Μετα απο λιγα λεπτα βρηκα επιτελους τον τυπο πεσμενο κατω.....αμεσως κοιτα να δω τι ειχε παθει...αν ειχε πληγωθει ή σπασει καποιο μερος το σωματος του....αλλα καταλαβα οτι δεν ειμασταν μονοι οποτε σηκωσα το βλεμα μου και ειδα εναν αλλο τυπα...
-Χαιρεσαι που μπορεις να κανεις ποιον να υποφερει? -Εκεινος μπηκε στην μεση ενω προσπαθησα να σκοτωσω κατι για να φαω...! -Αυτη ειναι η δουλεια εξυπνε...να προστατευει τα ζωα του δασους! -Και εσυ τωρα τι κανεις?Τον προστατευεις?Παρε αυτη.....! και εβγαλε το πιστολι του και μου εριξε μια αλλα η σφαιρα του περασε απο μεσα μου.... -Τωρα με τσαντησες..... και με ενα μεγαλο σαλτο του εχωσα μια δυνατη μπουνια..... -Δεν πρεπει να μαλωνουμε εμεισ οι 2 balck_luster....ειμαστε και οι 2 πειρατες....ειμαστε στην ιδια πλευρα!!και με ενα περιεργο ανεμοστροβιλο με επιασε και με εφερε κοντα του.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 7:33 am | |
| Ευτυχως ο αλλος ηταν ανασθητος και δεν το ακους....αλλα τοτε γυρησα το βλεμμα μου στον αλλο...μαλλον ηξερε για την επικυρηξη μου....αλλα τι ηθελε...?
-Ωραια λοιπον μαλλον εσυ με ξερεις....αλλα δεν σε ξερω εγω....αλλα τι θες εδω?Νομιζα οτι τους πειρατες τους ενδιεφεραν μονο οι θυσαυροι και τα λεφτα....σωστα? -Απλα η βαρκα μου με εβγαλε εδω περασα εδω το βραδυ.... -H αληθεια ειναι οτι και εγω καπως ετσι κατεληξα εδω...αλλα μην σκοτωνεις ζωα....αν θες εχω μερικα φρουτα μαζεψει....αυτος ο ανθρωπος προσπαθει να τα προστατεψει λογο της μοναδικοτητας τους! -Μπααα φευγω δεν εχω ορεξη....αλλα τουλαχιστον καταφερα να γνωσρισω καποιον που απασχολει πολυ την κυβερνηση τωρα τελευταια....!!μου εκλεισε το ματι και εφυγε..
Στην συνεχεια βοηθησα τον αλλο να συνελθει ενω τον πηγα στο ξεφοτο και προσπαθησα να τον συνεφερω.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 7:39 am | |
| Συνεχεια σκεφτομουν την φραση "απασχολει την κυβερνηση τωρα τελευταια...." ,φοβομουν λιγο για το αποτελεσμα....αλλα ημουν πειρατης πλεον και σιγα σιγα το συνηθιζα και το αποδεχομουν.... Αφου συγουρευτικα οτι ο τυπας ειναι ενταξει πηρα τον σακο μου και γυρησα προς την βαρκα....δεν ειχα σκοπο να μεινω αλλο εκει.Μετα απο αρκετα λεπτα εφτασα επιτελους εκει που ειχα αφησει την βαρκα μου και για καλη μου τυχη ηταν ακριβως ετσι οπως την ειχα αφησει....ενθουασιασμενος εβαλα μεσα τοτε την βαρκα μου και στην συνεχεια μπηκα και εγω μεσα και ελυσα το σκινι που ειχα δεσει την βαρκα και με την βεργα που ειχα φτιαξει χθες απομακρυνα την βαρκα απο τα βραχια.....μια νεα περιπετεια με περιμενε...αλλα δεν ηξερα που! | |
|
| |
Armageddon Administrator
Posts : 895 Join date : 30/12/2010 Age : 34 Location : Heaven
| Θέμα: Απ: Where am I?[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 02, 2011 12:21 pm | |
| Όνομα: Black_Luster Haki Points:0 Player of the Week Points:8 Beli:19.000 Bounty:0
Καλη ιστορια, ωραια πλοκη, μου αρεσε το αγνωστο προσωπο που πετυχες και σιγουρα ανεβασε την αγωνια για την επομενη σου ιστορια. Μπραβο που ακολουθησες την συμβουλη μου με τα χρωματα. Προσεχε λιγο τα σημεια στιξης και θα γινεις ακομη καλυτερος!!! | |
|
| |
| Where am I?[ΤΕΛΟΣ] | |
|