| Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raziel Civilian
| Θέμα: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Κυρ Ιαν 02, 2011 7:47 pm | |
| Αφού είχα φύγει πλέον από εκείνο το άθλιο νησί ταξίδευα στην θάλασσα δίχως να έχω κάποιον προορισμό. Σκεφτόμουν τον τύπο που συνάντησα στο νησί. Είχε logia φρούτο και μάλιστα είναι ένα από αυτά που δεν έχουν σχεδόν καμία αδυναμία. Αναρωτιόμουν που να το βρήκε. Αλλά όσο και να σκεφτόμουν δεν θα το έβρισκα επειδή υπάρχουν χιλιάδες τρόποι πλέον για να αποκτήσεις ένα φρούτο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι στο μέλλον θα τον συνταντούσα πάλι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Raziel στις Δευ Ιαν 03, 2011 7:16 am, 1 φορά | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Κυρ Ιαν 02, 2011 8:00 pm | |
| Είχα χαθεί βαθιά στις σκέψεις μου όταν ξαφνικά τραντάζεται όλη η βάρκα και μαζί της και εγώ. Έφτασα σε νησί χωρίς να το έχω καταλάβει. Η βάρκα τραντάχτηκε γιατί βρήκε στην άμμο από κάτω της κοντά στην παραλία του νησιού. Κατεβαίνω από την βάρκα και την δένω σε κάτι βράχια εκεί κοντά. Για κακή μου τύχη και αυτό το νησί ήτανε γεμάτο δέντρα.... Ένα απέραντο δάσος..... -Τι γκαντεμιά είναι αυτή μου με δέρνει..... Πάλι σε ακατοίκητο νησί βρέθηκα..... :[m067]: | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Κυρ Ιαν 02, 2011 8:21 pm | |
| Αφού ξεθύμανα αποφάσισα να πάω να βρω τίποτα να φάω γιατί πέθαινα της πείνας. Έτσι έφυγα από την παραλία και μπήκα στο δάσος. Περπατούσα αρκετή ώρα μέχρι που έφτασα σε ένα σημείο με καρποφόρα δέντρα. Έκοψα αρκετά φρούτα και κάθισα να φάω. Αφού έφαγα έβαλα σε μια άκρη ότι είχε μείνει για να έχω για μετά και ξάπλωσα στο γρασίδι να ξεκουραστώ. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Κυρ Ιαν 02, 2011 8:27 pm | |
| Εκεί που ξάπλωνα χαλαρός άρχισα να ακούω θορύβους σχεδόν από δίπλα μου. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο ενοχλητικό. :[m0643]: Έφτασε σε σημείο που δεν άντεχα άλλο... Άνοιξα τα μάτια και σηκώθηκα να δω τι γίνεται. Όπως κάνω να γυρίσω το κεφάλι μου βλέπω ένα υπερτροφικό κοτόπουλο χωρίς πούπουλα να τρώει τα φρούτα μου. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Κυρ Ιαν 02, 2011 8:33 pm | |
| -Τι δ****ο είσαι εσύ...? Φύγε από εκεί ηλίθιο κοτόπουλο! Στρίβε σου λέω. Δεν μου έδωσε καμιά σημασία και συνέχισε να τρώει τα φρούτα μου. Τότε με νευρίασε άσχημα. :[m0643]: Πιάνω το πιστόλι μου και του ρίχνω μία και το πέφτει στο έδαφος νεκρό. -Αφού δεν έφυγες καλά να πάθεις. Τώρα θα γίνεις το γεύμα μου. Για να το φάω όμως έπρεπε να το ψήσω πρώτα και για να το ψήσω έπρεπε να ανάψω φωτιά. Έτσι σηκώθηκα για να μαζέψω ξύλα για να ανάψω φωτιά. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Κυρ Ιαν 02, 2011 8:40 pm | |
| Εδώ το φρούτο μου ήταν πολύ χρήσιμο. Ακουμπάω ένα δέντρο και το ρουφάω στο σκοτάδι. Μετά το βγάζω και το κόβω σε κομματάκια για να μπορέσω να ανάψω φωτιά. Το πρόβλημα τώρα ήταν το πως θα την ανάψω.... Έπειτα από λίγη σκέψη μου ήρθε ιδέα! Έβαλα τα ξύλα, έριξα λίγο μπαρούτι πάνω τους και με την βοήθεια του πιστολιού μου κατάφερα και άναψα φωτιά. Με το υπόλοιπο δέντρο που μου είχε μείνει έφτιαξα μια σούβλα όπου έβαλα το κοτόπουλο και το έβαλα πάνω από την φωτιά για να ψηθεί. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Κυρ Ιαν 02, 2011 8:44 pm | |
| Όσο θα ψηνόταν πήγα να μαζέψω λίγα ακόμη φρούτα για να έχω να τρώω μαζί επειδή το ηλίθιο έφαγε όλα όσα είχα στην άκρη. Μάζεψα τα φρούτα που ήθελα και μόλις γύρισα πίσω το κοτόπουλο είχε ψηθεί. Το έβγαλα από την φωτιά να κρυώσει και κάθισα να φάω. Το κοτόπουλο αυτό δεν είχε γεύση όπως όλα τα συνηθισμένα κοτόπουλα και σε λίγο θα ανακάλυπτα γιατί, αλλά ήταν νόστιμο. Τέλειωσα το φαγητό και με γεμάτο το στομάχι ξαναξάπλωσα να ξεκουραστώ. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Κυρ Ιαν 02, 2011 8:49 pm | |
| Αυτή η ηρεμία όμως δεν θα κρατούσε για πολύ, όχι με την γκαντεμιά που με "δέρνει" τελευταία. Θα γινόταν κάτι που δεν θα το περίμενα ούτε στο προηγούμενο αλλόκοτο νησί που ήμουν. Καθώς ξάπλωνα ήρεμα και ωραία ένιωσα ένα δυνατό αεράκι. Ανοίγω τα μάτια και βλέπω στον ουρανό να περνάει ένα τεράστιο πράγμα από πάνω μου.... Είδα περίπου προς τα που πήγε και κατέβηκε και έτσι σηκώθηκα να πάω να δω τι είναι. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Δευ Ιαν 03, 2011 4:23 am | |
| Φτάνοντας εκεί κοντά που είδα ότι κατέβηκε συνέχισα να περπατάω πιο αργά. Φτάνω σε ένα ξέφωτο και τότε το βλέπω. Ήταν ένα υπερτροφικό κοτόπουλο σαν αυτό που σκότωσα νωρίτερα αλλά υπερβολικά πολύ μεγαλύτερο. Πρέπει να ήταν γύρο στα 2,50 μέτρα ψηλό.... Χωρίς να το καταλάβω άρχισα να το πλησιάζω. Όταν κατάλαβα ότι το πλησίαζα είχα ήδη φτάσει σχεδόν δίπλα του και φάνηκε να με κατάλαβε. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Δευ Ιαν 03, 2011 4:31 am | |
| Γύρισε το κεφάλι του προς το μέρος και για μερικά λεπτά κοιταζόμασταν.... Αφού βαρέθηκα να στέκομαι έτσι και να το κοιτάω πήγα να κάνω λίγο πίσω. Την ώρα όμως που πήγα να κουνηθώ το υπερτροφικό κοτόπουλο πήγε να με τσιμπήσει με το ράμφος του. Ευτυχώς για μένα είχα το φρούτο μου και δεν το κατάφερε. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Δευ Ιαν 03, 2011 6:29 am | |
| Χωρίς δεύτερη σκέψη βγάζω το πιστόλι μου και το πυροβολώ. Η σφαίρα όμως δεν βρήκε στόχο. Την απέφυγε πολύ εύκολα..... Πάω να το ξαναπυβολήσω αλλά κουνάει δυνατά τα φτερά του προκαλώντας δυνατό αέρα που με έσπρωξε λίγο πιο πίσω. Άνοιξε τα φτερά του και με μια κίνηση είχε βρεθεί στον ουρανό. Μπορεί να νόμιζε ότι είχε το πάνω χέρι αλλά δεν με ήξερε καλά εμένα. Απλώνω σκοτάδι στο έδαφος και ρουφάει ότι είχε τριγύρω. Μετά απλώνω σκοτάδι στον ουρανό και ελευθερώνω ότι ρούφηξα από το έδαφος πάνω στο υπερτροφικό κοτόπουλο. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Δευ Ιαν 03, 2011 6:33 am | |
| Οι πέτρες και τα δέντρα έπεφταν βροχή πάνω του με αποτέλεσμα να μην αντέξει για πολύ και να πέσει τραυματισμένο στο έδαφος. Χωρίς να χάσω καιρό το πλησίασα, άπλωσα σκοτάδι στο έδαφος από κάτω του και το ρούφηξα στο σκοτάδι μαζί με ότι είχε γύρο του. Μόλις το έβγαλα ήταν λιπόθυμο και το εκμεταλλεύτηκα. Το σκότωσα και άναψα φωτιά για να το ψήσω έτσι ώστε να έχω να τρώω κρέας στο ταξίδι μου μέχρι το επόμενο νησί. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Δευ Ιαν 03, 2011 6:38 am | |
| Πήγα στο σημείο που ξάπλωνα πριν και άναψα και πάλι φωτιά. Έκοψα το υπερτροφικό κοτόπουλο σε πολλά μικρά κομμάτια και άρχισα να τα ψήνω ένα-ένα. Μου πήρε αρκετή ώρα αλλά θα έχω για μια βδομάδα να τρώω με τόσο πολύ κρέας. Πήγα μάζεψα μερικά φρούτα ακόμα μαζί με αυτά που είχα ήδη και το κρέας, τα πήρα και έφυγα για την βάρκα μου για να φύγω από αυτό το νησί. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Δευ Ιαν 03, 2011 6:51 am | |
| Καθώς περπατούσα μέσα στο δάσος περνάει από πάνω μου άλλο ένα υπερτροφικό κοτόπουλο. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα τον δρόμο μου προς την βάρκα. Μετά από λίγο όμως ακούγονταν κραυγές. Το κοτόπουλο πρέπει να είχε αφηνιάσει και μάλλον ήξερα γιατί. Πρέπει να έψαχνε το μωρό και το άλλο το τεράστιο που σκότωσα πριν. Με αυτό στο μυαλό μου έτρεξα γρήγορα προς την παραλία που ήταν η βάρκα μου για να φύγω από το νησί. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Δευ Ιαν 03, 2011 7:15 am | |
| Φτάνω στην παραλία, λύνω την βάρκα, βάζω τα τρόφιμα πάνω, ανεβαίνω και ξεκινάω να φύγω από αυτό το άθλιο νησί... Καθώς απομακρυνόμουν από το νησί έβλεπα το άλλο κοτόπουλο να κάνει γύρους πάνω από το νησί ψάχνοντας για τα άλλα 2 κοτόπουλα. Που να ήξερε ότι είχανε γίνει το γεύμα μου. :[m029]: Ξάπλωσα στην βάρκα και άφησα την θάλασσα να με πάει όπου αυτή θέλει. Δεν είχα κάποιον συγκεκριμένο προορισμό οπότε όπου και να πήγαινα, αρκεί να έβλεπα κόσμο, δεν θα με χαλούσε. | |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] Δευ Ιαν 03, 2011 7:52 am | |
| Όνομα: Raziel Haki Points:0 Player of the Week Points:5 Beli:15.000 Bounty:- | |
|
| |
| Το νησί των παραφουσκωμένων κοτόπουλων [Τέλος] | |
|