| Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 10:22 am | |
| Ημουν οτι η επικυρηξη μου πρεπει να ειχε ανεβει μετα την τελευταια μου περιπετεια στην Shell Town.To αποτελεσμα συγουρα ηταν πολυ καλο.Ειχα βρει την χαμενη μου οικογενεια και ηταν ασφαλες.Και χαρα μου διπλασιαστηκε οταν διαβασα τα νεα της επομενης μερας στην εφιμεριδα.Οτι ο Morgan μπηκε φυλακη ενω τα κεντρικα της πολης δινουν αποζιμειωση στις οικογενειες που ταλεποροθηκαν εξεταιας του Morgan.Το καλο ηταν οτι θα αφηναν ελευθερη την αδελφη μου και δεν θα ειχα μπελαδες πια.Το ειχα βαρος ειναι η αληθεια και τωρα ταξιδευα με αλλο αερα.
Μαλλον θα πηγαινα στην μεγαλη πολη της East Blue γιατι ηταν ενα μερος που ηθελα να επισκευτω και ενα μερος που ειχα ακουσει παρα πολλα πραγματα.Και το πιο συνηθισμενο ηταν οτι εκει πεθανε ο βασιλιας των Πειρατων!Μια ιστορια που ταξιδευε μεσα στα χρονια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Δευ Ιαν 03, 2011 4:33 pm, 1 φορά | |
|
| |
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 10:33 am | |
| O ανεμος ηταν με το μερος μου και γενικα ειχε πολυ καλο καιρο και η διαθεση μου ειχε φτιαξει παρα πολυ τωρα τελευταια.Μακαρι να μην αλλαζε ποτε αυτο σκεφτηκα.....Κοιταξα τον χαρτη να δω ποσο ηθελα ακομα για Logue town.Και υπολογησα οτι θα εφτανα το λιγοτερο αυριο το απογευμα.....οποτε καθησα και ξαπλωσα γιατι δεν ειχα να κανω κατι αλλο.
Αλλα δεν ειχα υπνο γιατι πριν απο λιγο ειχα ξυπνησει και ημουν μια χαρα απο θεμα υπνου. Οποτε καθησα και σκεφτηκα τι χρειαζομουν απο το νησι για να δω αν ξεχασα κατι.Αλλα καθως κοιταξα μια στον οριζοντα ειδα μια μεγαλη σκια.Και ειχε σχημα πλοιου αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω τι πλοιο ηταν.Οποτε εμεινα σε επιφυλακη για καθε ενδεχομενο.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 10:50 am | |
| Οσο περνουσαν τα λεπτα τοσο περισσοτερο πλησιαζα την σκια αλλα το προβλημα ηταν οτι με πλησιαζε και εκεινη.Δεν ηξερα τι αντιμετωπιζα για αυτο επιασα ενστικτοδος το σπαθι μου και ενα αλλο αντικειμενο το οποιο το πεταξα μακρυα για αν δω τι ηταν αυτο το πραγμα.Αλλα το αντικειμενο που πεταξα εξφανιστηκε απλα.Σαστισμενος που δεν ηξερα τι αντιμετωπιζα το δοκιμασα και δεθτερη φορα γιατι ηθελλα να ειμαι συγουρος.Αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο και τοτε σκεφτηκα οτι αυτο μπορει να ηταν κατι σαν πυλη.....αλλα τι εκρυβε μεσα?
Επρεπε να πληασιασω και αλλο και να μαθω αλλα δεν αργησα να φτασω γιατι 2 λεπτα αργοτερα διεσχιζα την πυλη.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 11:50 am | |
| Τελικα ειχα δικιο οτι ηταν πυλη....γιατι στο εσωτερικο της υπηρχε μια θαλασσα και στο βαθος ενα νησι αλλα το προβλημα ηταν οτι δεν υπηρχε κανενα νησι στην θεση του χαρτη και αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση....εκτος αν η πυλη ακριβε οολο αυτο το διαστημα αυτο το νησι....
Μετα απο αρκετη ομως ωρα επιτελους εφτασα στο νησι,το οποιο ηταν και σχετικα μεγαλο αλλα σε καμια περιπτωση κατοιτισιμο.Παρ ολα αυτα παρατηρησα ανθρωπινη δραστηριοτητα διοτι στην παραλια υπηρχαν αρχαια κτισματα! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 2:28 pm | |
| Το προβλημα ηταν οτι μπορει να ειχα χτηστει απο ανθρωπους...αλλα δεν ηταν πλεον κατοικισιμα!Αφου δεν ειχα κατι πιο ενδιαφερον να κανω αποφασησα να κανω μια βολτα να δω τι υπηρχει εδω και αν ημουν μονος,που μαλλον ημουν....
Ανεβηκα στην πολη του νησιου η οποια ηταν αρκετα μεγαλη μπορω να πω,αλλα δεν υπηρχαν και πουθενα σκελετη ή καποιο σημαδι που να δηλωνε οτι οι πεθαναν ανθρωποι εδω.Το πιο λογιικο που μπορουσα να σκεφτω ηταν να μεταναστευσαν και να εφυγαν απο αυτο το νησι....και να αφησαν πισω τους ολα αυτα.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 2:36 pm | |
| Σκεφτηκα οτι πολλοι λογοι θα μπορουσαν να οδειγησουν ενα λαο να μεταναστευσει με αυτον τον τροπο.Αλλα πλεον δεν ειχε νοημα....οποτε συνεχισα την βολτα μου και να χαζεψω της δημιουργιες των κατοικων του νησιου.Μερικα κτυρια και ας ηταν μισογκρεμισμενα παρεμεναν παρενομρφα.Ειχαν περιεργο τροπο κατασκευης σπιτιων απο τους τωρινους αλλα δεν διεφεραν σε υπερβολικο επιπεδο.....
Οταν μπηκα σε μια μεγαλη εκταση που δεν ειχε και πολλα υπεθεσα οτι μαλλον αυτη πρεπει να ηταν η αγορα ή η πλατεια του νησιου.Σαφως ηταν τεραστια και αυτο εδειχνε οτι ειχαν μεγαλο πληθυσμο σαν λαος....μπορει να μην ημουν αρχαιολογος αλλα καποια πραγματα πιστευα οτι μπορουσα να τα καταλαβω..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 2:52 pm | |
| Στην συνεχεια κοιταξα και λιγο πιο ψηλα και παρατηρησα οτι η πολη αυτη ειχε και ακροπολη ή ναο...παντως ηταν ενα απο τα 2 για να ειναι χτυσμενα στο πιο ψηλο κομματι του νησιου.Δεν ειχα τιποτα να χασω οποτε ειπα να κοιταξω και αυτο.Λογικα θα ειχε ενδιαφερον οπως και ολα τα υπολοιπα που ειχα δει στο νησι.....
Μου πηρε ομως ωριτσα μεχρι να βρω απο ποτ μπορουσα να ανεβω διοτι 2 μονοπατια που ηταν κατεστραμενα και απροσιτα...οποτε επρεπε να σκαρφαλωσω για να καταφερω να ανεβω πανω...αν και βαριομουν να ανεβω μεχρι εκει πιεσα τον εαυτο μου να κανει μια υπερβαση για σημερα....απλα θεωρουσα οτι ηταν ευκαιρια κατι τετοιο...ενα τετοιο μερος για να ξεγυγεις απο πολλα!! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 2:59 pm | |
| Μερικα λεπτα αργοτερα καταφερα να σκαρφαλωσω μεχρι πανω.....και οταν ανεβηκα σκεφτηκα το αλλο.....το οποιο με προβληματιζε μπορω πω.....
-Οκ ρε εξυπνε....εσυ ανεβηκες....πως θα κατεβεις τωρα?
Αλλα προς το παρον δεν με ενοιαζε αυτο οποτε το αφησα για αργοτερα και συνεχισα να χαζευω...Οταν εφτασα μπροστα στονν ναο ανατριχιασα!Ηταν τοσο μεγαλο και ημουν τοσο μικρος μπροστα του.Τελικα οι αρχαιοι ειχαν κοτσια για αν φτιαξουν κατι τετοιο και μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση πως μπορουσαν να φτιαξουν κατι τετοιο!Φυσικα θα εμενα με την απορια αλλα δεν μπορουσα μεσα μου να μην σχολιασω.....ηταν υπεροχο! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 3:07 pm | |
| Δεν αντεξα και αποφασησα να παω μεσα....σκεφτηκα οτι αν εδειχνε ομορφο μονο απ εξω ,λογικα απο μεσα θα ηταν πολυ πιο ωραιο!Και τελικα επεσα μεσα....οι τοιχογραφιες και το τροπος χτυσιματος ηταν πανεμορφα, σε σημειο που νομιζα οτι μπορουσε να υπαρχει στην πραγαμτικοτητα ενα τετοιο μερος!
Οι τοιχογραφιες απεικονιζαν γεγονοτα της καθημερης τους ζωης και διαφορων μεγαλων γεγονοτων οπως πολεμους και διαφορα εθιμα.Παρ ολα αυτα δεν μπορουσα να καταλαβω σε τι πιστευαν!Τουλαχιστον δεν εδινε σε κανεναν που δεν ηξερε να καταλαβει.Επιπλεον πανω στις τοιχογραφιες εδειχναν διαφορες σκηνες με ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 3:13 pm | |
| Μιας και η ιατρικη ηταν η ιδικοτητα μου ηταν κατι που με ενδιεφερε πολυ και μου εκανε και τρομερη εντυπωση το να εχουν αναπτυξει και την ιατρικη εκεινη την εποχη.Υπολογιζα οτι το νησι αυτο πρεπει να κατοικουταν πριν απο περιπου 1-2 χιλιετιες.Φενεται ειχαν δικες τους μεθοδους για καποια πραγματα γιατι αυτοι οι μεθοδοι που χρησιμοποιουσαν δεν μου ηταν γνωστοι.Για να ειχαν ομως τετοια ποσοτητα πληθυσμου παει να πει οτι μαλλον η ιατρικη ηταν καλα ανεπτυγμενη εδω,παρ ολο που οι γνωσεις οι σημερινες δεν εχουν καμια σχεση με τις τοτε.
Οχι πως δεν πιστευα οτι μπορουσαν αν ηξεραν και ακομα καλυτερα.Το μονο συγουρο ηταν οτι θα ηθελα να μαθω ακομα περισσοτερα για διαφορες μεθοδους τους.Αλλα δυστυχως ηξερα οτι δεν θα ειχα την ευκαιρια ποτε να ζησω κατι τετοιο! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 3:43 pm | |
| Εκανε σχετικα αρκετη ζεστη...αλλα περισσοτερο θα ελεγα οτι ειχε υγρασια.Ευτυχως μεσα στον ναο ειχε σκια και δροσια...οποτε ηταν απολαιστικο και ηταν ενας λογος παρπανανω για να καθησω λιγο ακομα...Ειχε αρχησει να πεφτει ο ηλιος και ηθελα σιγα σιγα να φυγω για να μπορεσω να βγω εξω.
Εκανα μια τελευταια βολτα μεσα στον ναο και στην συνεχεια βγηκα εξω....και το κυμα ζεστης και υγρασιας ηρθαν παλι....εκανα μερικα βηματα και μολις θυμηθηκα οτι επρεπε να βρω καποιον τροπο να κατεβω κατω....οσο να ναι ηταν μεγαλο υψομετρο.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 4:10 pm | |
| Σκεφτηκα να κατεβω ετσι οπως ανεβρηκα...υπηρχαν ομως πολυ περιεργα σημεια και μπορουλα να γλυστρισω ανετα.Μετα σκεφτηκα να κατεβω απο της ριζε ενος δεντρου που ηταν ακρετα χοντρες και πιστευω οτι αντεχαν το βαρος μου.Οποτε αρχησα να κατεβαινω απο εκει,παντα προσεκτικα για να μην πεσω......
Ειχα φτασει στα μισα της αποστασης οταν συνηδητοποιησα οτι ειχα κανει βλακεια....ειχα ξεχασει το φρουτο μου.Δεν επρεπε να τα χρησιμοποιω μονο για μαχες.Αφου μου ηταν χρησιμο στην προκειμενη περιπτωση το προτειμησα!Οποτε αφησα την ριζα και εγινα καπνος και δευτερολεπτα αργοτερα βρεθηκα στο εδαφος! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 4:17 pm | |
| Ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα συνεχησα τον δρομο μου προς της παραλια οπου ειχα αφησει και την βαρκα.Το μερος συγουρα θα μου εμενε αξεχαστο,ειχα δει πολλα νεα πραγματα και ειχα ζησει μια μοναδικη εμπειρεια....τελικα ο ρολος του πειρατη δεν με χαλασε.Ειχα κερδησει πολλα απο τοτε που εφυγα απο baratie και ειχα ζησει πραγματα που δεν περιμενα να ζησω ποτε.Ειχα βρει την οικογενεια μου ,ειχα παει σε αρκετα νησια που ακουγα πραγματα αλλα δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να επισκεφτω...επισης διαφορες μαχες και δυνατους αντιπαλους.Ολα ηταν διαφορετικα και αυτο ηταν ενας λογος που συνεχιζα το ταξιδι μου και πιστευα σε κατι καλυτερο.Αλλα επρεπε να προσεχω και τους marines και bounty hunters....ηξερα οτι συντομα καποιοι θα με αναζητουσαν! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 4:27 pm | |
| Υπολογιζα οτι σε περιπου 5 λεπτα θα ημουν στην παραλια.Δεν ετρεχα και ολας αλλα δεν ηθελα να χασω το γεγονος οτι ηταν ακομα μερα.Οποτε επιταχυνα λιγο το βημα μου για να ειμαι συγουρος οτι θα προλαβω.
Μπορουσα να δω την βαρκα μου απο εδω που βρισκομουν.Λιγα λεπτα αργοτερα την ειχα ηδη βαλει μεσα στο νερο και την ετοιμασα για αναχωρηση.Πρεπει να ηταν περιπου 5 το απογευμα τελικα.Μου εφυγε και το αγχος του χρονου.Μπηκα μεσα στην βαρκα και εριξα μια τελευταια ματια στο νησι.Μακαρι να μπορουσα να μεινω περισσοτερο.Αλλα ειχα μια δουλεια που με περιμενε στην Logue Town..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 03, 2011 4:32 pm | |
| Μερικα λεπτα αργοτερα βγηκα απο την πυλη και ταυτοχρονα εβγαλα την πηξιδα μου να δω που ειμαι...ειχα χασει τον προσανατολισμο μου εκει μεσα....Τελικα μαλλον θα αργουσα να φτασω στο νησι.Αυτο ομως ηταν ενα ευχαριστο διαλημμα μπορω να πω και μου χρειαζοταν!
Ελενξα την πορεια της βαρκας και συγουρευτηκα οτι ολα ηταν οκ.Οταν συγουρευτικα αραξα πισω και ξαπλωσα.Ποιος ηξερε τι με περιμενε στο νησι εκεινο.Το συγουρο ηταν οτι θα ανεβασα και αλο την επικυρηξη μου.Επρεπε να προσεχω....αλλα μεχρι τοτε....επρεπε να προσεχουν αυτοι γιατι ερχομουν για αυτους! | |
|
| |
BadBoy Civilian
Posts : 4116 Join date : 06/05/2010 Age : 31 Location : Inner Sea Kingdoms
| Θέμα: Απ: Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Ιαν 06, 2011 2:49 am | |
| Όνομα: Black Luster Haki Points: 0 Player of the Week Points: 4 Beli:18.000 Bounty: - | |
|
| |
| Alone in the middle of nowhere..[ΤΕΛΟΣ] | |
|