Παρόντες χρήστες | 37 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 37 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Revenge[Τέλος] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Απ: Revenge[Τέλος] Παρ Ιαν 07, 2011 6:39 am | |
| -Μη νομίζεις ότι θα με κερδίσεις με τα ίδια φτηνιάρικα κόλπα!!! Τώρα όμως ήρθε η δική μου σειρά!!!
Ο πειρατής αρχίζει να κοκκινίζει και πάλι και να ελευθερώνει ενέργεια! Τρέχει κατά πάνω μου αποφεύγοντας τις διασκορπισμένες μπάλες και πάει να μου ρίξει μια γροθιά!! Την τελευταία στιγμή αποφεύγω την γροθιά του κ ασυναίσθητα τραβάω το σπαθό μου κ το καρφώνω στην πλάτη του. Αυτήν την κίνηση την είχα κάνει πολλές φορές κ ήταν κίνηση ρουτίνας για μένα. Έγινε σχεδόν μηχανικά. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Revenge[Τέλος] Παρ Ιαν 07, 2011 6:43 am | |
| Αυτό όμως ήταν κάτι που θα άφηνε το στίγμα του. Οι ολέθριες για μένα επιπτώσεις τις κίνησείς μου δεν άργησαν να φανούν. Το σπαθί μου με το που το τράβηξα απ'το σώμα του αντιπάλου μου είχε καταστραφεί. Η πανέμορφη λεπίδα του δεν υπήρχε πια. Το σπαθί αυτό ήταν δώρο του πατέρα μου, όταν μπήκα στην ακαδημία του ναυτικού. Μου το είχε εμπιστευτεί καθώς αποτελούσε οικογενειακή κληρονομιά. Το σπαθί των παππούδων μου που είχε περάσει από γενιά σε γενιά πλέον δεν υπήρχε. Ήμουν ο τελευταίος που το χειρίστηκε και βέβαια ήμουν μοιραίος. Ήμουν αυτός που το κατέστρεψε!!! | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Revenge[Τέλος] Παρ Ιαν 07, 2011 6:46 am | |
| -ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!
Η κραυγή ακούστηκε πέρα απ'την περίμετρο που είχε στηθεί. Κάποιοι απ'τους άντρες μου πίστεψαν ότι δέχτηκα κάποιο θανάσιμο χτύπημα. Αρκετοί προσπάθησαν να σπάσουν την ίδια μας την περίμετρο και να έρθουν σε μένα αλλά οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να τους σταματήσουν. Όλους εκτός από έναν. Τη Lina. Τη μαγείρισσα του πλοίου μου που καταγόταν απ'αυτά τα μέρη και ήταν ο άνθρωπος που μου έδειξε το μέρος για να βρω τον Mephistopheles! | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Revenge[Τέλος] Παρ Ιαν 07, 2011 6:50 am | |
| Η Λίνα κατάφερε να περάσει απ'την περίμετρο και να μας πλησιάσει αρκετά. Εγώ ήμουν γονατισμένος πάνω απ'το ξίφος μου χωρίς να κουνιέμαι κ ο Mephistopheles στεκόταν λίγο πιο μακριά από μένα χωρίς να κάνει κάποια κίνηση. Μέσα στην θλίψη μου άκουσα μια φωνή.
-Destrooooo.... Η φωνή αυτήν ήταν γνώριμη και ήταν της Λίνας. Αμέσως γύρισα και την κοίταξα!
-Ανόητη!!! Τι κάνεις εδώ είναι πολύ επικίνδυνα μπορεί να πεθάνεις!!!
Ήταν όμως πολύ αργά.... | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Revenge[Τέλος] Παρ Ιαν 07, 2011 7:00 am | |
| Το σώμα της Λίνας είχε απορροφήσει πολύ ραδιενέργεια, η οποία ήταν διάχυτη έπειτα απ'τις επιθέσεις του Mephistopheles!! Μόλις έφτασα κοντά της ήταν σχεδόν νεκρή...
-Γιατί ήρθες εδώ??? Αφού σας είπα να μείνετε μακριά!!! -Σ'ακουσα να φωνάζεις...Ένιωσα τον πόνο σου...Δεν ήξερα τι ήταν...Χαίρομαι που σε βλέπω καλά...
Είπε κ έπειτα τα μάτια της έμειναν στο κενό. Έχασαν την λάμψη τους. Η Λίνα ήταν πλέον νεκρή. Χωρίς να πω κάτι άφησα κάτω το άψυχο κορμί της και γύρισα προς τον πειρατή. Δεν σήκωσα καν το κεφάλι μου να τον κοιτάξω!!! Με μια γρήγορα κίνηση έφερα τα χέρια μου μπροστά κ όλες οι μπάλες που υπήρχαν εκεί έπεσαν η μία μετά την άλλη επάνω του. Ήταν πάρα πολλές κ δεν κατάφερε να τις αποκρούσει. Όσο αυτός δεχόταν τις εκρήξεις απ'τις μπάλες εγώ σήκωσα τα χέρια μου ψηλά στον ουρανό και έφτιαξα μια τεράστια μπάλα που έμοιαζε μ'ένα μικρό ήλιο. Μόλις ο πειρατής συνήλθε και σηκώθηκε απ'τα χτυπήματα, τότε ήταν κ η πρώτη φορά που σήκωσα το βλέμμα μου επάνω του έπειτα απ'τον θάνατο της Λίνας. Αυτή ήταν κ η τελευταία φορά που τον κοίταξα..... | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Revenge[Τέλος] Παρ Ιαν 07, 2011 7:07 am | |
| Μερικές ώρες αργότερα...
-Κύριε σας έφερα την αναφορά που θα σταλεί στα κεντρικά. Να την αφήσω στο γραφείο σας? -Όχι, άρχισε να την διαβάζεις αργά κ σταθερά! -Μάλιστα κύριε!! Λοιπόν...."Η αποστολή του Commander Destro στο νησί Baterilla της South Blue Sea στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο πειρατής Fallen Angel Mephistopheles έχει πλέον συλληφθεί. Δεν υπάρχουν παράπλευρες απώλειες πολιτών. Ήδη συνοδεία πλοίων μεταφέρουν τον κρατούμενο στο Impel Down", αυτή ήταν η αναφορά κύριε... -Μπορείς να φύγεις! -Με την κηδεία της.... -Είπα ΦΥΓΕ!!!
Ο ναύτης γύρισε προς την πόρτα κ έφυγε χωρίς να πει τίποτα άλλο. Η σημερινή μέρα έχει χαρακτεί για τα καλά στη μνήμη μου. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ΠΟΤΕ!! | |
| | | BadBoy Civilian
Posts : 4116 Join date : 06/05/2010 Age : 31 Location : Inner Sea Kingdoms
| Θέμα: Απ: Revenge[Τέλος] Παρ Ιαν 07, 2011 2:19 pm | |
| Όνομα: Destro Haki Points: 10 Player of the Week Points: 10 Beli: 23.000 Fame Points:-
Όνομα: Mephistopheles Haki Points: 10 Player of the Week Points:10 Beli: 23.000 Bounty:- | |
| | | | Revenge[Τέλος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|