.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 04, 2011 10:54 pm

Μετά από λίγες ώρες ταξίδι έβλεπα το νησί να ξεπροβάλει στον ορίζοντα. Ετοίμασα τα πράγματά μου και ήμουν έτοιμος για να αποβιβαστώ στο νησί. Θα έβλεπα πρώτα τι "παίζει" στο νησί και μετά θα πήγαινα να προκαλέσω τον Morgan σε μάχη για να δω την δύναμή του. Άκουσα ότι έχει ένα τσεκούρι αντί για το ένα του χέρι και ήθελα και αυτό να δω αν αληθεύει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Raziel στις Πεμ Ιαν 13, 2011 4:12 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 04, 2011 10:59 pm

Πλησιάζοντας στο νησί βλέπω πολλούς marine να τριγυρνάνε, όπως ήταν φυσικό επειδή είχε ολόκληρη βάση το νησί. Έτσι πήγα σε μια παραλία πιο κάτω για να αφήσω την βάρκα για να μπορώ να φύγω χωρίς προβλήματα αν προέκυπτε κάτι. Μόλις πάω στην παραλία βλέπω και μια ακόμη βάρκα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν και άλλος παράνομος στο νησί και να σκέφτηκε το ίδο πράγμα με μένα. Θα το ανακάλυπτα σύντομα. Έδεσα την βάρκα μου σε κάτι βράχια, πήρα τα πράγματά μου και έφυγα για το νησί. Από την στιγμή που δεν είχα επικήρυξη ακόμη στο κεφάλι μου δεν ανυσηχούσα. Δεν θα είχα προβλήματα προς το παρόν, αλλά σκόπευα να επιτεθώ στον Morgan πράγμα που θα μου διμηουργούσε προβλήματα αργότερα. Κατευθύνθηκα προς την πόλη. Έφτασα και είπα να κάνω κάνα γύρο να "κόψω" κίνηση. Εκεί που περπατούσα ξαφνικά βλέπω έναν τύπο να βγαίνει από ένα μπαρ και να τον βλέπουνε κάτι Marine και να φωνάζουν:
-Αυτός είναι ο Sum Gilfartz. Έχει 21.000.000 bounty στο κεφάλι του. Πιάστε τον.
Τότε ο τύπος άρχισε να τρέχει για να τους ξεφύγει και εγώ τον ακολούθησα. Μια τέτοια ευκαιρία δεν έπρεπε να την αφήσω να πάει χαμένη. Ένας τύπος με 21.000.000 bounty ήταν ότι έπρεπε για να δοκιμάσω την δύναμή μου. Μόλις χάσαμε τους Marine, χωρίς να με έχει πάρει χαμπάρι, τον πλησιάζω και του λέω:
-Φίλε, από τους Marine μπορεί να ξέφυγες αλλά από εμένα δεν ξεφεύγεις. Ετοιμάσου για μάχη.
Έβγαλα το πιστόλι μου και ήμουν έτοιμος να του επιτεθώ.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 7:42 am

Κ ποιος εισαι εσυ κ τι θελεις??Για ποιο λογο θες να με πολεμισεις...Δν εχω κανει τιποτα...Δν ξερεις την πραγματικη αληθεια για μενα..Γι' αυτο ασεμε τωρα εχω πολυ συμαντικοτερα πραγματα που δν θα καταλαβενες ποτε...

Εκει που παω να φυγω ξαφνικα το μερος εγινε μαυρο..."Τι στο"ειπα κ απευθειας μου επιτεθηκε αυτος ο ξενος...απευθειας αντεπιτεθηκα με ομως τοτε η επιθεση μου περασε απο μεσα του...

Μα τι εισαι??

Χαχα...Δν θα τα καταφερεις ποτε...Ειμαι χρηστης logia,εχω φαει το yami yami no mi που μου επιτρεπει να μετατρεπω το σωμα μου σε σκοταδι.

"Logia??Τι ειναι αυτο..??"ειπα απο μεσα μου...Πρεπει να τον ξεφυγω αν δν μπορω να τον χτυπησω καν τοτε...Ετσι χρησιμοποιησα την βαρυτητα κ εκανα αυτον τον τυπο τοσο βαρυ που θα δυσκολευοταν να κουνηθει...Ηλπιζα οτι θα τον κρατισει για αρκετη ωρα κατω...μολις το εκανα απευθειας ετρεξα καπου να κρυφτω.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 9:11 am

Εκει που ετρεχα κοιταξα πισω μου να δω αν με ακολουθει εκεινος ο τυπος...μολις γυρισα ομως ξαφνιαστηκα...Ειδα ξαφνικα να εμφανηζεται σκοταδι γυρω απο αυτον κ ξαφνικα να σηκωνεται λες κ η βαρυτητα μου δν τον εμποδιζε καθολου...Με απιστευτη ταχυτητα εφτασε μπροστα μου...

Νομιζες οτι θα μου ξεφευγες ε??Κανεις δν μπορει να ξεφυγει απο εμενα...Χαχαχα!Τοτε η μπουνια του εγινε μαυρη κ πηγε να με βαρεσει χρησιμοποιησα την βαρυτητα για να"αποκρουσω"την επιθεση του αντιπαλου μου ομως αυτη οταν με χτυπησε ενιωσα τον πονο που θα ενιωθα αμα με χτυπουσε μια μπουνια...
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 9:23 am

Μα τι στο καλο γινεται εδω...Γιατι δν καταλαβενεις τιποτα??

Σου ειπα ειμαι χρηστης logia...Εισαι τοσο ανοητος που δν καταλαβενεις τιποτα ε??Χαχα..Αυτη η ευκαιρια που περιμενα δν θα παει χαμενη...ετοιμασου να γευτης την δυναμη μου!Τοτε βγαζει το πιστολη του κ μολις το εκπυρσοκροτησε μια μικρη μπαλα σκοτους με χτυπησε....ηταν αρκετα δυνατη αυτη....που παραλιγο να χασω τις αισθησεις μου...

Αυτο που εψαχνα ηταν μια ευκερεια να δοκιμασω την δυναμη μου...αν παραδοθεις κ δν αντεπιτεθεις θα σου χαρισω την ζωη...για την ωρα,ομως στο μελλον τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα!

Δν προλαβα να του απαντησω κ εχασα τι αισθησεις μου...Στην συνεχεια δν ηξερα τι θα γινοταν...Αν επιζουσα η οχι...Μονο η μοιρα θα αποφασιζε...
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 06, 2011 5:55 pm

Αφού τον νίκησα τόσο εύκολα και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην δύναμή μου είπα να του χαρίσω την ζωή. Έτσι κι αλλιώς είχα έρθει για άλλο λόγο στο νησί και αυτός ήταν για να δω την δύναμη του Morgan. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει και ο Morgan. Έφυγα από εκεί και κατευθύνθηκα πάλι προς την πόλη. Αφού έφτασα στην πόλη σκέφτηκα να πάω στο μπαρ από το οποίο βγήκε αυτός ο τύπος που νίκησα, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι δεν θυμόμουν που ήταν. Έτσι μπήκα σε ένα τυχαίο μπαρ για να πάρω πληροφορίες για τον Morgan, την δύναμή του και γενικά για το νησί.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 06, 2011 6:10 pm

Πηγαίνω και κάθομαι στο μπαρ. Με πλησιάζει ο μπάρμαν και μου λέει:
-Τι να σου φέρω?
-Φέρε μου μια μπύρα.
Πάει, βάζει την μπύρα και μου την φέρνει. Πριν φύγει του κάνω:
-Θέλω να μου δώσεις και μερικές πληροφορίες.
-Τι πληροφορίες?
-Θέλω να μάθω για τον Morgan και γενικά για το νησί αυτό.
-Και γιατί θες να μάθεις?
-Επειδή σκοπεύω να του επιτεθώ και θέλω να ξέρω όσο πιο πολλά μπορώ να μάθω.
-Να του επιτεθείς? Τρελάθηκες? Δεν έχεις καμιά ελπίδα απέναντί του.
-Πες μου εσύ τις πληροφορίες που θέλω και θα δεις αύριο πως θα είναι η βάση τους.
-Θα σου πω αυτά που θες να μάθεις, αλλά σου ξαναλέω ότι αυτό που πας να κάνεις είναι σκέτη τρέλα!
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 06, 2011 6:15 pm

Αφού μου είπε αυτά που ήθελα να μάθω συνέχισα να πίνω την μπύρα μου και τον άφησα να συνεχίσει την δουλειά του. Έμαθα ότι ο Morgan έκανε κατάχρηση εξουσίας στο νησί και πως όλοι τον μισούσαν. Επίσης, μου είπε την κάθε λεπτομέρεια για το νησί και αυτό θα μου φαινόταν χρήσιμο. Καθώς έπινα την μπύρα μου ήσυχα και ωραία, ανοίγουν οι πόρτες του μπαρ και μπαίνει μέσα ένας τύπος με ένα σκυλί και 2 marine να τον ακολουθούν.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 06, 2011 6:33 pm

Αμέσως, όλοι όσοι καθόντουσαν μέσα στο μπαρ, έφυγαν τρέχοντας. Εγώ καθόμουν και συνέχιζα ατάραχος την μπύρα μου. Δεν τον ήξερα τον τύπο και δεν με ένοιαζε και ποιος ήταν. Το σκυλί του τύπου όμως φαίνεται να είχε άλλα σχέδια. Με το που το άφησε από τα χέρια του ο άλλος πήγε να μου ορμήσει. Εγώ, όπως ήταν φυσικό, το έδωσα μια κλωτσιά και το πέταξα στον τοίχο του μπαρ. Ο ξανθομάλλης γλόμπος γύρισε και μου είπε:
-Πως τολμάς?
-Μάζεψε το βρομόσκυλο γιατί την επόμενη φορά θα το σκοτώσω.
-Ξέρεις ποιος είμαι εγώ και μου μιλάς έτσι?
-Δεν σε ξέρω. Θα 'πρεπε?
-Είσαι στο νησί που κάνει κουμάντο ο πατέρας μου.
-Ο πατέρας σου? Δηλαδή είσαι γιος του Morgan?.
-Ακριβώς. Θα τον βάλω να σε σκοτώσει για
Πριν προλάβει να ολοκληρώσει σηκώθηκα και τον βάρεσα. Έπεσε στο πάτωμα.
-Πες στον πατέρα σου να με περιμένει. Θα έρθω να τον σκοτώσω.
Αφήνω λεφτά στον μπάρμαν για την μπύρα μου και φεύγω. Βγαίνοντας από το μπαρ άκουσα τον άλλο να λέει:
-Θα το πω στον πατέρα μου και θα σε σκοτώσει!
Δεν έδωσα σημασία όμως.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 07, 2011 1:48 am

Αφού έφυγα, πήγα στην παραλία που είχα την βάρκα μου. Η 2η βάρκα, του τύπου που είχα νικήσει νωρίτερα, έλειπε και υπέθεσα ότι θα είχε φύγει ήδη από το νησί. Πήγα στην βάρκα μου και κάθισα να φάω από αυτά που μου είχαν απομείνει. Ύστερα από το φαΐ πήγα να προετοιμαστώ για την επίθεσή μου στον Morgan και την βάση των Marine. Πήγα στο δάσος λίγο πιο πάνω, άπλωσα σκοτάδι στο έδαφος και ρούφηξα δέντρα, βράχους και ότι άλλο είχε για να το χρησιμοποιήσω στην επίθεση.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 2:48 pm

Άρχισε να νυχτώνει και είπα να κάτσω να ξεκουραστώ και να επιτεθώ αύριο στην βάση. Την επόμενη μέρα το πρωί, αφού ξύπνησα, σηκώθηκα γεμάτος όρεξη. Ήταν η μέρα που θα πήγαινα επιτέλους να πολεμήσω τον Morgan και θα κατέστρεφα την βάση των Marine. Αφού έφαγα ότι είχε απομείνει από τα φαγητά μου ξεκίνησα για να πάω στην πόλη.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 2:51 pm

Φτάνω στηην πόλη και λέω για αρχή να πάω να πάρω μερικές προμήθειες για το ταξίδι μου μετά, μιας και τα τρόφημά μου είχαν τελειώσει. Στο πρώτο μαγαζί που βρήκα, μπήκα. Ζήτησα από τον μαγαζάτορα αυτά που ήθελα και μου τα έφερε. Τον πλήρωσα, πήρα τα πράγματα και έφυγα. Πιο δίπλα είχε ένα μαγαζί με όπλα και σπαθιά και μπήκα και εκεί. Ήθελα λίγο μπαρούτι για το πιστόλι μου. Αγόρασα και το μπαρούτι και με όλα αυτά τα πράγματα έφυγα πάλι για την βάρκα μου.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 2:56 pm

Ύστερα από λίγη ώρα έφτασα στην βάρκα μου και άφησα τα πράγματα. Γέμισα το πιστόλι μου με μπαρούτι και ξεκίνησα πάλι για την πόλη. Για αρχή είπα να κάνω καμιά βόλτα γύρο από την βάση των marine για να πάρω πληροφορίες και να δω τι μπορώ να κάνω και που. Έτσι πήγα στην βάση τους και έκανα γύρες. Φτάνοντας όμως κοντά στην κεντρική είσοδο είδα κάτι το οποίο δεν περίμενα. Με είχαν επικυρήξει και μάλιστα είχαν βάλει αμοιβή 52.000.000 beli για το κεφάλι μου.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 3:00 pm

Αναρωτιόμουν πως και δεν με είχε αναγνωρήσει κάποιος. Μάλλον πρέπει να βγήκε πολύ πρόσφατα το πόστερ μου και δεν θα πρόλαβαν να το δούνε όλοι. Από την μία έπρεπε να προσέχω τώρα που έχω επικύρηξη, αλλά από την άλλη ήμουν χαρούμενος που αναγνωρήσανε την δύναμή μου και κατάλαβαν ότι θα είμαι μεγάλη απειλή αν με αφήσουν να θερίζω ανενόχλητος.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 3:03 pm

Έτσι, μετά από λίγη ώρα, δεν έμενε να κάνω κάτι άλλο και είπα να επιτεθώ επιτέλους. Πηγαίνω στην πύλη και απλώνω σκοτάδι γύρο της. Την ρουφάω μέσα στο σκοτάδι και την πετάω μέσα στην βάση. Όσοι ήταν εκεί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Κανείς τους δεν περίμενε ότι κάποιος θα μπορούσε να καταστρέψει αυτή την πύλη. Όλοι έπιασαν τα όπλα τους αμέσως και μου είπαν να μείνω ακίνητος. Εγώ δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να περπατάω.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 3:09 pm

Κατάλαβαν ότι δεν θα σταματούσα και άνοιξαν πυρ. Οι σφαίρες τους όμως περνούσαν από μέσα μου.
-Πυροβολισμό το λέτε εσείς αυτό? Θα σας δείξω πως είναι μια σωστή βολή.
Βγάζω το πιστόλι μου και αρχίζω να τους πυροβολάω έναν-έναν. Εκεί που τους πυροβολούσα βγαίνει από το κεντρικό κτήριο ένας ψηλός τύπος με ένα τσεκούρι στο χέρι (προφανώς ο morgan) και ο ξανθομάλλης γλόμπος που είχα συναντήσει στο μπαρ.
-Αυτός είναι. Αυτός είναι μπαμπά ο τύπος που σου έλεγα.
λέει ο ξανθομάλλης γλόμπος.
-Σκάσε και κάνε πέρα άχρηστε γιε.
λέει ο morgan και τον πετάει πιο πέρα στο έδαφος.
-Θα έχεις την τιμή να πεθάνεις από τα ίδια μου τα χέρια.
μου λέει ο morgan.
-Να σε δω τι μπορείς να κάνεις και αν μπορείς να αντέξεις απέναντι στην δύναμή μου. του κάνω εγώ και του επιτίθεμαι.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 4:10 pm

Η μάχη δεν κράτησε πολύ καθώς δεν μπορούσε να με χτυπήσει. Εγώ όμως διασκέδαζα να τον χτυπάω και να καταστρέφω την βάση του. Όταν η μάχη μας είχε τελειώσει τότε το μόνο που έμεινε ήταν τα πτώματα των νεκρών marine, μαζί με του morgan, και τα συντρήμια της βάσης. Δεν άφησα τίποτα όρθιο. Το μόνο πράγμα που δεν έκανα ήταν να σκοτώσω τον ξανθομάλλη γλόμπο. Δεν είναι ότι τον λυπήθηκα, δεν άξιζε τον κόπο να τον σκοτώσω. Φεύγοντας από εκεί, πήρα μια πυξίδα που βρήκα ανάμεσα στα συντρήμια μιας και δεν είχα μία και θα την χρειαζόμουν από δω και στο εξής.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 4:12 pm

Έφυγα από την πλέον κατεστραμένη βάση και κατευθύνθηκα προς την παραλία που είχα την βάρκα μου. Καθώς περνούσα μέσα από την πόλη έβλεπα όλους τους πολίτες να είναι έξω και να χαμογελάνε. Μάλλον ο Morgan τους έκανε ότι ήθελε. Πάλι είχα βοηθήσει κόσμο χωρίς να το θέλω, αλλά δεν με ένοιαζε. Πήγα στην βάρκα μου και έφυγα από το νησί με προορισμό το Warship Island. Είχα ακούσει κάτι θρύλους για δράκους και ήθελα να δω ο ίδιος αν ακόμα υπάρχουν αυτά τα θρυλικά πλάσματα.
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]   Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 16, 2011 8:43 am

Όνομα: Raziel
Haki Points: -
Player of the Week Points:7
Beli: 20.000
Bounty:+10.000.000

Ο Marine που καταχράται την εξουσία [Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Marine Vs Future Ex-Marine[Τελος]
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» I'm now a marine! [Τέλος-Παρελθόν]
» Mischief Of A Marine[Τελος]
» [Τέλος] Επίσκεψη στη βάση των Marine!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: